Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Alija u dno mrežice
.
- VensanKasel
- Kontakt:
A vidi šta nama sviraju... Ma i treba, kakav nam je savez...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
bordobijeli
- Kontakt:
-
19vendetta87
- Kontakt:
Tek smo se sad zagrijali, dajte nam jos jednu cetvrtinu da izjednacimo. 
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Najjaci lik od starta najveca podrska na klupi
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Shategabri
- Kontakt:
Pa eto, na kraju 13 razlike.VensanKasel je napisao/la: ↑06 jul 2026, 21:45Šta se pitaš ti, haman 20 razlike 38 minuta Jokić mu igra, de ba..Shategabri je napisao/la: ↑06 jul 2026, 21:40Malo se i mi pitamoVensanKasel je napisao/la: ↑06 jul 2026, 21:36Dule zbog Skenderije želi da nas što više naguzi, Be ha ef be ha ef...![]()
S ovim sastavom tesko moze bolje.
Koševo Zapad
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma on je puno igrao, jer nas fali i ti se vidi njegova slabost. Protiv Turske ne može da se spusti u stav...NEZALAGANJE je napisao/la: ↑06 jul 2026, 21:44Ma uzasno sudjenje.I protiv Turske i veceras.VensanKasel je napisao/la: ↑06 jul 2026, 21:40Tako je.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑06 jul 2026, 21:38Vrabac je igrac za spot minuta i zadataka i to bi i bio u full rosteru.Bzv se on komentarise.Svi znamo ko je on.
Ali mi nije jasno da su sudije dopustile odbranu rukama ovoliko, ono pusti se tijelom da ima kontakta ali Novak i Aleksa samo rukama igraju, ubiše Talića...
Inace, treba razmisliti malo i o ulozi Alibegovica.Odavno slabijeg igraca defanzivno nisam gledao.
Kad budemo u punom sastavu, on može pomoći i to je to.
Dobro je ovo. Ocekivao sam +30 za ove.
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Na kraju rezultat gdje bi prije početka utakmice svi potpisali.Realno sa Jukom,Aticem i Musom ovo bi bilo gutavo za srbe.Ali sta bi bilo kad bi bilo
Zadnja izmjena: NebeskaSila96, dana/u 06 jul 2026, 21:51, ukupno mijenjano 1 put.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Solidna predstava i veceras.Naucili smo neke stvari (nadam se) i dobili playa. Kad je Musa tu, a sad i Talic, strogo odmaci od lopte Gegica i dozirati Atica.Pomjerati malo i pozicije, jer sad imas Talica, da bi se smanjila minutaza Alibegovicu.
Pitanje je sad vidi li sve ovo Gjergja i SMIJE li to uraditi ovim starosjediocima i igracima upitnih glava (Gegic i Atic)??
Pitanje je sad vidi li sve ovo Gjergja i SMIJE li to uraditi ovim starosjediocima i igracima upitnih glava (Gegic i Atic)??
- NerminFatic
- Kontakt:
Solidno izdanje kad vidis protiv koga i bez koga smo igrali.
Nego, zasto neko ne kaze ovom debelom Duskaju da sredi stomak, postoje operacije za to. Samo u toj mjesini lik ima 100 kg.
Ono je uzas za pokazati u staffu drzavne rrprezentacije. Bljak.
Nego, zasto neko ne kaze ovom debelom Duskaju da sredi stomak, postoje operacije za to. Samo u toj mjesini lik ima 100 kg.
Hajde ofanzivni skok nekada se mora desiti nije problem ali vala ako je on razrađen pa ostani kod njega šta imaš i ti ići u reket hvatati skok.bordobijeli je napisao/la: ↑06 jul 2026, 21:48Pa 6/7 puta je bilo poslje ofanzivnog skoka i onda je sam . To je 20 poena na ofanzivnom skoku.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Utakmica kakava se i ocekivala u ovom sastavu 15 razlike bolja Srbija. Talic mi se svidio mislim da moze biti od koristi.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 06 jul 2026, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
Talić je ranije se žalio na minutažu, sad je imao najviše minuta.
Kameni me nervira, nikad da zablista
Kameni me nervira, nikad da zablista
KraljuNerminFatic je napisao/la: ↑06 jul 2026, 21:52Solidno izdanje kad vidis protiv koga i bez koga smo igrali.
Nego, zasto neko ne kaze ovom debelom Duskaju da sredi stomak, postoje operacije za to. Samo u toj mjesini lik ima 100 kg.Ono je uzas za pokazati u staffu drzavne rrprezentacije. Bljak.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Nije da nesto znam o kosarci, medjutim budali je janso da mi ne mozemo sa Srbijom, nemamo dvorane 30 godina i nemamo kluba u Euroligi. Srbi djecu salju na nba koledz, a mi ne mozemo ni aba ligu
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 06 jul 2026, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
- VensanKasel
- Kontakt:
Naravno, ali Dule je htio da nas nakanta 30 razlike... Sjeti se kako se "zahvalio" publici poslije Skenderije, baš ga kulturno šuknuo.Shategabri je napisao/la: ↑06 jul 2026, 21:50Pa eto, na kraju 13 razlike.VensanKasel je napisao/la: ↑06 jul 2026, 21:45Šta se pitaš ti, haman 20 razlike 38 minuta Jokić mu igra, de ba..
Nebitno, idemo dalje. Čekam utakmice u Sarajevu da Dževadu Alihodžiću i ostalim u savezu nešto poručim.
Falio je Atić, on se voli potući.
Kako je moglo bit na kraju smo dobro prosli. Zavrsi se ovaj prvi dio kvalifikacija i na kraju nismo uspjeli iscupati niti jednu pobjedu, moram reci da me s te strane Dario razocarao. Bilo je dosta diskutabilnih izbora u rosteru a vala i odluka s igracima na parketu. Nadam se da dalje nece racunati na Vrabca i Simanica koji je stvarno bio ocajan, ne znam kako se taj covjek uopste bavi profesionalnom kosarkom.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
bordobijeli
- Kontakt:
S kim igramo u augustu i kako izgleda tabela da li prenosimo bodove od Švice ili smo na 0 bodova.
- Shategabri
- Kontakt:
Znam ja da je htio, zato ono i napisah.VensanKasel je napisao/la: ↑06 jul 2026, 21:54Naravno, ali Dule je htio da nas nakanta 30 razlike... Sjeti se kako se "zahvalio" publici poslije Skenderije, baš ga kulturno šuknuo.Shategabri je napisao/la: ↑06 jul 2026, 21:50Pa eto, na kraju 13 razlike.VensanKasel je napisao/la: ↑06 jul 2026, 21:45
Šta se pitaš ti, haman 20 razlike 38 minuta Jokić mu igra, de ba..
Nebitno, idemo dalje. Čekam utakmice u Sarajevu da Dževadu Alihodžiću i ostalim u savezu nešto poručim.
Falio je Atić, on se voli potući.
Nadam se da ce se u drugom krugu igrati u Sarajevu.
Sanse skoro nikakve, al dobri protivnici, sa svima se mozemo potuci u punom sastavu.
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.