majke mi sad kontam pa jel španija ikad izgubila od ovih levata?JayCatwright je napisao/la: ↑06 jul 2026, 23:02Portugal je kujica Španije koji je ovo put da ih izbacuju s velikih takmičenja, onako iz glave 2010., 2012. i sad
Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Realno Ajkula podcijenjen igrac. Majstorska izmjena De La Fuentea
Ispade Kristina bez ispaljenog metka. Nikakva reprezentativna karijera iza njega.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Spanija 
Btw oglasio se i Murinjo:
- Zašto se ovo desilo? Zato što su domaćini? Šta je ovo? Besmislica? U fudbalu odluke moraju biti iste za sve. Ako je crveni karton crveni karton, ostaje crveni karton. Ljudi ne vole da to priznaju, ali ponekad način na koji se prema vama postupa zavisi od toga odakle dolazite. Recite mi iskreno, da li se ta odluka poništava ako igrač predstavlja Ganu ili Paragvaj? Neće biti. Pravila bi trebalo da budu ista za svaku naciju, rekao je Jose Mourinho.
Btw oglasio se i Murinjo:
- Zašto se ovo desilo? Zato što su domaćini? Šta je ovo? Besmislica? U fudbalu odluke moraju biti iste za sve. Ako je crveni karton crveni karton, ostaje crveni karton. Ljudi ne vole da to priznaju, ali ponekad način na koji se prema vama postupa zavisi od toga odakle dolazite. Recite mi iskreno, da li se ta odluka poništava ako igrač predstavlja Ganu ili Paragvaj? Neće biti. Pravila bi trebalo da budu ista za svaku naciju, rekao je Jose Mourinho.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- BosniaBoston
- Kontakt:
Rona dosta manje emotivan nego 2022. , skonto da ne smije puno da se ofira nakon one seven game tournament izjave
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Opet PSG ublehe farmerske lige nisu se vidile na terenu a kamo li da su nesto uradile. Precijenjena ****
A drzanje 90min ronalda na terenu nakon toliko golova Ramosa kad udje je zalosno
A drzanje 90min ronalda na terenu nakon toliko golova Ramosa kad udje je zalosno
Ne znam ko je očekivao da Portugal-Španjolska bude krasotica.tutankamon1905 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 23:01Dobro da smo gledali jednu ovu utakmicu, samo zbog velikih forumskih znalaca i ljubitelja fudbala koji su ogorceni kad prodju neki paragvaji, ekvadori i slicni...jer hej, daj nam samo top reprezentacije u zavrsnici...pa gledamo ovaj rak od utakmice, kao da igraju jordan- irak, a ne dvije top 5 reprezentacije na svijetu
O brate rođače, o brate ćutuče
Zašto me raspila, zašto me utuče
O brate obade, o brate udave
Zašto me udavi, zašto me ubode
Zašto me raspila, zašto me utuče
O brate obade, o brate udave
Zašto me udavi, zašto me ubode
Jes na penale u finalu Lige nacijaArvid je napisao/la: ↑06 jul 2026, 23:03majke mi sad kontam pa jel španija ikad izgubila od ovih levata?JayCatwright je napisao/la: ↑06 jul 2026, 23:02Portugal je kujica Španije koji je ovo put da ih izbacuju s velikih takmičenja, onako iz glave 2010., 2012. i sad![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
kući goatttttt lazni
jedan je GOAT LM
jedan je GOAT LM
Žao mi zbog Goata, ali Španija zasluženo ide dalje
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
- akisarajevo92
- Kontakt:
nema suza Ronalda, ali ide se ispratiti ishowspeed, da vidimo sta kako ce brat odglumiti ovaj put 
Don't believe the hype.
Bruno Fernandes teška prevara od igrača, da je bila utakmica revijalnog karaktera bez ikakvog značaja pale bi 2-3 genijalne asistencije i bar jedan gol. Ovako kad je povuci potegni ni Interpol ga neće locirati na terenu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Mrtva utakmica. Više izgledalo kao prijateljska utakmica nego utakmica nokaut faze svjetskog prvenstva...
Na kraju Španija zasluženo prolazi dalje. Po meni favoriti broj 1 za osvajanje.
Na kraju Španija zasluženo prolazi dalje. Po meni favoriti broj 1 za osvajanje.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ne može se daleko na prvenstvu sa samo 10 igrača u prvoj postavi svaku utakmicu jbg.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Martinez i Ronaldo su najodgovorniji, unistili su totalno vezni red i Brunu sa super formom, da bi se dodavalo Ronaldu i trcalo za njega. I nek su ispali, nadam se da vise nikad nista nece osvojit.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- JayCatwright
- Kontakt:
Sto posto. Davno sam rekao da United s njim nikad neće biti kandidat za najveće trofeje, ocekujes da radi 6-7 igrača za njega u svakom trenutku ko da je Messi, a ne slabija verzija Pabla Aimara.
ŠTa reći kad se čitava nacija mora podredit jednom egomanijaku
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- feniksptica
- Kontakt:
Forumski strucnjaci koji su prizeljkivali ovakve utakmice jer je bolje da "imena" prolaze i igraju se povukli.
Kakav krs od utakmice.
Kakav krs od utakmice.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: alemsa, ArtemisFowl, Brix, Brokula, bvsic, DinGospo21, feniksptica, FerdinandF, Google Adsense [Bot], JoeBleck, nerkolfc, SSj4, Wilshere10 i 64 gosta.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)