Slazem se. Ekipa koja sluzi samo da popuni broj u PL
Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Istina.Njegova igra i zrtva na terenu je nenadoknadiva ovako smijesnoj ekipi prepunoj kvazi igraca.Juventinisimo je napisao/la: ↑06 jul 2026, 23:24Bez Ronalda ovakav Portugal se nece plasirati na EP...vezni igraci su smece...kruze okolo do besvjesti...ovako bi komotno mogao i ja igrati...ucinkovitost 0 poena..koji levati...
Sta nece covjek procitati.Ekipa satkana od same kreme Svijeta.
Poketino da ne ubaci svog najpaklenijeg igrača, pa zamisli Barba uradi nešto slično, ovdje bi mu psovali od do.
A ispao bi neozbiljan, lud, neprofesionalan.
A ispao bi neozbiljan, lud, neprofesionalan.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ne treba trbusina, ali da nabaci koji kg, bila bi bumbatre i po.Shategabri je napisao/la: ↑06 jul 2026, 23:31Ma ja, bolje da je kakva trbusina pa da zategnekraljttbvb je napisao/la: ↑06 jul 2026, 23:28Ko na ofingeru. Velik, visi na njoj.
Ne vidiš ti dobro.![]()
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- tutankamon1905
- Kontakt:
Poketino je vec rekao sta misli o svemu i uklopio se u ovaj cirkus..Malo sam se i iznenadio, al jbg
Realno ga i trebaju pozvati i na EURO, mozda cak i na iduce Svetsko. Covek je najveci igrac u povijesti ove igre, bez dileme. Najvise pogodaka ikad, jos 24 pa tisuca.
Zadnja izmjena: PSV, dana/u 06 jul 2026, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Slabo su je i našminkali.MaroonBjelave je napisao/la: ↑06 jul 2026, 23:35Ne treba trbusina, ali da nabaci koji kg, bila bi bumbatre i po.Shategabri je napisao/la: ↑06 jul 2026, 23:31Ma ja, bolje da je kakva trbusina pa da zategnekraljttbvb je napisao/la: ↑06 jul 2026, 23:28
Ko na ofingeru. Velik, visi na njoj.
Ne vidiš ti dobro.![]()
Izgleda ko da je lokala citavu noc, pa dosla na posao i vodi jutarnji program u 7 ujutro...
U skoli tražio da mu posudim olovku. Pa tražio da prepisuje od mene. Sad traži da glasam za njega. Pa dokle vise...
-
Bundesliga
- Kontakt:
Jedina dobra stvar je što će ovaj lopov i mafijaš Infantino odgovarati za ovu otvorenu korupciju ili barem eventualno dobiti otkaz. Za žutog da ni ne pričam, o njemu svi znaju sve.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
em se ne razumijes u fudbal, em si nepismen
Zadnja izmjena: cutura, dana/u 06 jul 2026, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma dobro ovo je tv više za mudonje. Ne možeš očekivati Adu Karišika da radi na Arenikraljttbvb je napisao/la: ↑06 jul 2026, 23:37Slabo su je i našminkali.MaroonBjelave je napisao/la: ↑06 jul 2026, 23:35Ne treba trbusina, ali da nabaci koji kg, bila bi bumbatre i po.
Izgleda ko da je lokala citavu noc, pa dosla na posao i vodi jutarnji program u 7 ujutro...
-
19vendetta87
- Kontakt:
Ali pod uslovom da igra svih 90 minuta.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ako je ovo kraj, a vjerovatno jeste, onda hvala mu za sve.
Najveci ikad. Bolji se nije rodio niti ce se roditi.
Najveci ikad. Bolji se nije rodio niti ce se roditi.
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Ne smem ni zamisliti sta bi bilo da najveci igra u France npr. Olise bi imao 10 asistencija a najveci ikada 15 zgoditaka na kontu.
Zadnja izmjena: PSV, dana/u 06 jul 2026, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.
Kakav subjektivan osvrt na tim Portugala sve u cilju da se donekle opravda najveca mana i kancer.Raonffa je napisao/la: ↑06 jul 2026, 23:32Ma nema šta biti emotivan, na ovom prvenstvu i sa njim i bez njega Portugal bi teško otišao do kraja. Rona je njih ukanalio na SP-u 2022. i Euru 2024. kad su imali mnogo izbalansiraniju ekipu. Snaga trenutnog Portugala je u veznom redu ali to ne vrijedi mnogo kad ti je u 2026-oj startni bek Cancelo, startno krilo Felix, B. Silva daleko od prajma, Leao daleko od najbolje forme (mada on reprezentaciji nikada nije puno dao) itd.BosniaBoston je napisao/la: ↑06 jul 2026, 23:04Rona dosta manje emotivan nego 2022. , skonto da ne smije puno da se ofira nakon one seven game tournament izjave
Vitinha i Neves su odlični igrači ali oni u PSG-u žive od Dembelea, Kviche, Douea i ekipe u vrhu napadu, a to ni blizu nemaju u ovom rosteru Portugala. Bruno k'o Bruno, tip igrača koji traži da sve bude podređeno njemu a to sa ovakvim saigračima u veznom redu, a posebno Ronaldom, nikako ne može biti slučaj.
Sve u svemu nadam se da je ovo Ronino zadnje prvenstvo jer za dvije godine na Euru može svašta biti, Portugal konstantno štanca neke igrače, biće tu vjerovatno i finih krila/napadača, zamjenit će neko i Cancela tako da ova generacija, mimo Bernarda, sigurno nije rekla svoju zadnju riječ iako su zbog Ronalda izvisili na nekoliko velikih takmičenja.
Mada kakav je Rona luđak i fizička zvijer ja se ne bih iznenadio da se pojavi i na Euru za dvije godine. Ako se ne oprosti u narednih 15-ak dana i odigra i narednu sezonu u klupskom fudbalu on će sigurno odigrati i još jednu sezonu samo da se pojavi na Euru. A poziv očigledno neće biti upitan jer koliko sam shvatio bez obzira što ih je uništio zadnjih par godina oni i dalje u njega gledaju kao na drugu dimenziju i u reprezentaciji će igrati sve dok on to želi pa koliko god godina imao.
Pa 95% repki bi skakalo od srece da ima beka kao Cancela
Ili rezervnog beka Semeda,samo im pogledas CV i sve ti bude jasno.Pogledaj CV ekipe Portugala,samo Francuzi imaju jaci tim individualno,niko im ni blizu nije.Izbij Ronalda koji je igrac manje,ovo je tim koji moze pocjepati svakog rivala na terenu.
Vitinha,Neves,Bruno je najjaci vezni red Svijeta,par bekova
I stopera takodjer apsolutno dominantan.
Felix,Leao,Concesao,Neto sve odlicni igraci.Izbij Francuze ko ima jaca krila od Portugala? Eventulano Englezi ali i to je veliki upitnik.
Portugal je fantazija ekipa bez pravog lidera i ekipa
Koja ima teret jednog egoisticnog derleta.
Polufinale (2006)
Osmina (2010)
Ispadanje u grupi (2014)
Osmina (2018)
Cetvrtfinale (2022)
Osmina finala (2026)
Realno dobar WC legacy da je igro za neku repku koja nikad prije njega nije grupu prosla
Osmina (2010)
Ispadanje u grupi (2014)
Osmina (2018)
Cetvrtfinale (2022)
Osmina finala (2026)
Realno dobar WC legacy da je igro za neku repku koja nikad prije njega nije grupu prosla
Jeste, igra sutra protiv Egipta
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Haj ih pobjedi, neće smjeti to Belgija uraditi. 
Rubio je poručio da bi susret protiv Belgije trebao proteći u sportskom duhu, ali je istovremeno upozorio da bi cijeli slučaj mogao prerasti i u međunarodno pitanje.
- Gledajte, ovo bi se moglo pretvoriti u međunarodni incident. Ne znam. Možda ćemo o tome raspravljati sutra u NATO-u, gdje ćemo biti s Belgijancima i svima ostalima. Ali, samo se nadam da će se utakmica nastaviti, da će svi nastupiti u punim sastavima i da će pobjednik biti onaj ko to zaista zasluži - rekao je Rubio.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- DinGospo21
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: alemsa, ArtemisFowl, Austinpowers, boki86, CHR, Confiance, farenhajt, Giuseppe1, Google Adsense [Bot], Kaunas, Markinhio, Marsal, napapijri1987, nerkolfc, RobertHrkac555, soccerfan, TefalTava, THEC, tuzlanskinacin, Venom, VolimBiH96 i 123 gosta.