Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Daleko najveci grcki klub ,u zadnjih 16 sezona 11 puta osvojili titulu.
Jos trener im nije neki nepoznati grk nego Mendilibar koji kao trener ima 500 utakmica u karijeri u La Ligi.
Top transfer.
Jos trener im nije neki nepoznati grk nego Mendilibar koji kao trener ima 500 utakmica u karijeri u La Ligi.
Top transfer.
Ne bi bezveze istresli pare, još grci su to
-
Helemnejse
- Kontakt:
Roki Olimpijakos ti je institucija sa 84 trofeja, prosle godine profali Kostoulasa (18) za 35 miliona u Brighton, imaju i sad onog Mousekitisa kojeg ce takodjer prodati u ligu peticeRoki50 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 20:16Jao govana i smradova,hocete reci da je Olimpijakos jaci npr od Galatasaraja ili Fenera?I niko od ovih silnih znalaca igraca koji pljuju po Turskoj ligi koja je po svim parametrima jaca od Grcke lige niko da napise kao ono otisao je Kuracspor da napise otise je u Olimpijakopenis ili ti slicno
23/24 osvojili konferencijsku ligu
24/25 prosli grupnu fazu europa lige
25/26 prosli grupnu fazu lige prvaka
Ljudi su Real Madrid na Balkanu, skuplji im tim nego nasa reprezentacija
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Pa de Nodi, prodao je i Fenjerbašče Baljića Realu. Doduše u prošlom vijeku ali...NoDi80 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 22:27Roki Olimpijakos ti je institucija sa 84 trofeja, prosle godine profali Kostoulasa (18) za 35 miliona u Brighton, imaju i sad onog Mousekitisa kojeg ce takodjer prodati u ligu peticeRoki50 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 20:16Jao govana i smradova,hocete reci da je Olimpijakos jaci npr od Galatasaraja ili Fenera?I niko od ovih silnih znalaca igraca koji pljuju po Turskoj ligi koja je po svim parametrima jaca od Grcke lige niko da napise kao ono otisao je Kuracspor da napise otise je u Olimpijakopenis ili ti slicno
23/24 osvojili konferencijsku ligu
24/25 prosli grupnu fazu europa lige
25/26 prosli grupnu fazu lige prvaka
Ljudi su Real Madrid na Balkanu, skuplji im tim nego nasa reprezentacija
Nije jaci, isti su nivo ali je bolja sredina za razvoj mladih igraca. Uostalom igrat ce minimalno grupnu fazu evropa lige a to je 8 jakih utakmica plus pretkola lp. Plus Ako eventualno prodju to ce biti jos utakmica na top nivou.Igrati ce za ekipu koja pobjedjuje 90 posto utakmica a taj pobjednicki mentalitet reprezentaciji moze biti samo od koristi. Bolje to nego da igras za **** gdje gubis 3 od 4 utakmiceRoki50 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 20:16Jao govana i smradova,hocete reci da je Olimpijakos jaci npr od Galatasaraja ili Fenera?I niko od ovih silnih znalaca igraca koji pljuju po Turskoj ligi koja je po svim parametrima jaca od Grcke lige niko da napise kao ono otisao je Kuracspor da napise otise je u Olimpijakopenis ili ti slicno
Sretno zinedin I da akobogda budes standardan.
Zinedin je napravio pravi potez odlaskom u velikana iz Grčke. Odličan klub, možda i najveći na ovim prostorima gdje može još napredovati. Kao najbolji stoper Norveske lige bio je dosta tražen igrač i nekako sam vjerovao da će napraviti ogroman iskorak u karijeri. Kakav će samo tandem biti sa Muharemovićem aBd, neprikosnoven! Sretno budućem Zmaju, čekamo te! 
Još jedna čestitka Nodiju! Chapeau majstore!
Čardaklija još jedna dobra utakmica.
Turska groblje naših mladih igrača, sam sebi ugasi karijeru ko god svjesno ode tamo a nije pred penzijom.Roki50 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 20:16Jao govana i smradova,hocete reci da je Olimpijakos jaci npr od Galatasaraja ili Fenera?I niko od ovih silnih znalaca igraca koji pljuju po Turskoj ligi koja je po svim parametrima jaca od Grcke lige niko da napise kao ono otisao je Kuracspor da napise otise je u Olimpijakopenis ili ti slicno
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Tek sad viđoh kako igra.
Čovjek igra ko Lucio, šta je ovo.
Jeste Norveška liga ali po prikazanom on u igri nogom izgleda bolje od Ahmedhodžića i Muharemovića.
Prvi instinkt mu je da pruži korak i ide na protovnički gol, hejjj!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Odličan izbor. Momak je sretan ovim potezom i smatra da je napravio pravu stvar. Ogroman je put prošao sam unazad 2-3 godine, bez guranja od kojekakvih menadzera. Koji su pokušali do njega doprijeti i profitirati i prije poziva za našu reprezentaciju.
Zinedin mi je i sam rekao da se nada da će na jesen dobiti poziv. Jer su ga iz Saveza kontaktirali i da ga uveliko prate. Nadam se da ga neće izraditi.
Zinedin mi je i sam rekao da se nada da će na jesen dobiti poziv. Jer su ga iz Saveza kontaktirali i da ga uveliko prate. Nadam se da ga neće izraditi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Nas savez?Romagnoli13 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 00:50Odličan izbor. Momak je sretan ovim potezom i smatra da je napravio pravu stvar. Ogroman je put prošao sam unazad 2-3 godine, bez guranja od kojekakvih menadzera. Koji su pokušali do njega doprijeti i profitirati i prije poziva za našu reprezentaciju.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Romagnoli13
- Kontakt:
Da. Rečeno mu je da ga uveliko prate i da su velike šanse da će dobiti službeni poziv na jesen.DamirT je napisao/la: ↑07 jul 2026, 00:55Nas savez?Romagnoli13 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 00:50Odličan izbor. Momak je sretan ovim potezom i smatra da je napravio pravu stvar. Ogroman je put prošao sam unazad 2-3 godine, bez guranja od kojekakvih menadzera. Koji su pokušali do njega doprijeti i profitirati i prije poziva za našu reprezentaciju.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Romagnoli13 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 00:59Da. Rečeno mu je da ga uveliko prate i da su velike šanse da će dobiti službeni poziv na jesen.DamirT je napisao/la: ↑07 jul 2026, 00:55Nas savez?Romagnoli13 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 00:50Odličan izbor. Momak je sretan ovim potezom i smatra da je napravio pravu stvar. Ogroman je put prošao sam unazad 2-3 godine, bez guranja od kojekakvih menadzera. Koji su pokušali do njega doprijeti i profitirati i prije poziva za našu reprezentaciju.
Pa ne bi ga onda trebali izraditi. A svakako kuburimo i sa stoperima, valjalo bi ga isprobati, u najgorem slucaju.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Znaci to je rijeseno,imamo novog igraca za Ligu NacijaRomagnoli13 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 00:59Da. Rečeno mu je da ga uveliko prate i da su velike šanse da će dobiti službeni poziv na jesen.DamirT je napisao/la: ↑07 jul 2026, 00:55Nas savez?Romagnoli13 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 00:50Odličan izbor. Momak je sretan ovim potezom i smatra da je napravio pravu stvar. Ogroman je put prošao sam unazad 2-3 godine, bez guranja od kojekakvih menadzera. Koji su pokušali do njega doprijeti i profitirati i prije poziva za našu reprezentaciju.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kao što nas narod voli da kaže, ovo je Bosna. Sve je moguće. A lešinari uvijek kruže oko reprezentacije i nastoje poremetiti tesko stečen mir i atmosferu unazad godinu.DamirT je napisao/la: ↑07 jul 2026, 01:03Romagnoli13 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 00:59Da. Rečeno mu je da ga uveliko prate i da su velike šanse da će dobiti službeni poziv na jesen.![]()
Pa ne bi ga onda trebali izraditi. A svakako kuburimo i sa stoperima, valjalo bi ga isprobati, u najgorem slucaju.
Postavlja se pitanje zasto na onoj stranici nije izbaceno njegovo ime medju igracima koji su promijenili sportsko drzavljanstvo. On bez toga ne moze biti na spisku u septembru. Prosao je slican put kao Mahmic, a znamo sta je Ermin na kraju morao uraditi.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Futbol, General505, Goalgetter i 45 gostiju.