Benjamin Tahirović
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Benjamin Tahirović
Da li ima neko pristup Hudl Wyscout, da vidimo šta to skauti vide? 
Izgleda da posjeduje kvalitet koji se ne vidi na navijačko golo oko
- invincible1921
- Kontakt:
Ako predje i bude igro u BVB ili klub slicnog ranga..ja evo javno kazem da mu slova kirtike vise necu uputit, taman svaku autogo zabio...jer onda ocigledno ne vidim ono sto strucniji vide
Mada sam ubjdjen da on nece nidje
=\_1921_/=
U ovakvoj formi kakvoj je u zadnjih 6 mjeseci on moze u borusiju ali onu iz wupertala.
Dajte ba ljudi jel vi stvarno vjerujete da ce ovi top klubovi traziti igraca Koji ne zna ni koja mu je prirodna uloga na terenu.
Tahir ima jos ovu sezonu da se definise, jeli cm , DM deep lying playmaker I da se gradi I nadogradzuje u toj ulozi. Inace ce putem tine susica
Dajte ba ljudi jel vi stvarno vjerujete da ce ovi top klubovi traziti igraca Koji ne zna ni koja mu je prirodna uloga na terenu.
Tahir ima jos ovu sezonu da se definise, jeli cm , DM deep lying playmaker I da se gradi I nadogradzuje u toj ulozi. Inace ce putem tine susica
-
Sindikat12
- Kontakt:
Ma kakav BVB haha…
Koliko su se igraci u Bröndbyja nasikirali kad je Bendzi izbacen iz ekipe….
” Nekoliko mjeseci kasnije o cijelom slučaju progovorio je Tahirovićev saigrač Mads Frøkjær
“Niko od nas nije ustao i rekao da je protiv te odluke”, izjavio je fudbaler Brøndbyja, govoreći o Cooperovoj odluci da iz ekipe izbaci Tahirovića i Klaibera.
Frøkjær je dodao da su igrači na taj način željeli poslati određenu poruku, ali je naglasio da među saigračima nije bilo zamjerki prema Tahiroviću i Klaiberu.”
” Nekoliko mjeseci kasnije o cijelom slučaju progovorio je Tahirovićev saigrač Mads Frøkjær
“Niko od nas nije ustao i rekao da je protiv te odluke”, izjavio je fudbaler Brøndbyja, govoreći o Cooperovoj odluci da iz ekipe izbaci Tahirovića i Klaibera.
Frøkjær je dodao da su igrači na taj način željeli poslati određenu poruku, ali je naglasio da među saigračima nije bilo zamjerki prema Tahiroviću i Klaiberu.”
Je li bilo predstavljanje u Dortmundu? Koliko je dresova prodato?
Uspjeh se ne prašta, kakva ljubomora...Sindikat12 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 21:19Ma kakav BVB haha…
Roma Ajax Brondby i vec je i tu na klupi i u sukobu ja mislim da ako ne pocne igrati standardno i predje u neki klub malo respektabilniji nizi rang Lige 5 i slicno on je onda ala Hamulic treba Barbarez pokusati Basica forsirat ako predje u Veneziu ili Udine dok ne isköci neko
- QUARTERBACK
- Kontakt:
treba igrati zadnjeg veznog umjesto sunjica i da ispred njega igraju jos dva veznjaka, u svakom drugom scenariju njegovi limiti se vide iz aviona i ne bi trebao traziti nista u prvoj postavi repke, moze se rotirati sa sunjicem i vozdra..
Slobodni padZgemboo89 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 01:00Roma Ajax Brondby i vec je i tu na klupi i u sukobu ja mislim da ako ne pocne igrati standardno i predje u neki klub malo respektabilniji nizi rang Lige 5 i slicno on je onda ala Hamulic treba Barbarez pokusati Basica forsirat ako predje u Veneziu ili Udine dok ne isköci neko
On nije zadnji vezni nikada nije ni bio. Jest ga Barba stavljao u početku na tu poziciju, pogledaj utakmicu protiv Holandije tamo kako je to izgledalo.QUARTERBACK je napisao/la: ↑07 jul 2026, 03:09treba igrati zadnjeg veznog umjesto sunjica i da ispred njega igraju jos dva veznjaka, u svakom drugom scenariju njegovi limiti se vide iz aviona i ne bi trebao traziti nista u prvoj postavi repke, moze se rotirati sa sunjicem i vozdra..
Glory Glory Man United
-
KockarVicin007
- Kontakt:
On je jedno veliko ništa, u našem narodu vole reći mlohava qrčina!Daduli je napisao/la: ↑07 jul 2026, 09:40On nije zadnji vezni nikada nije ni bio. Jest ga Barba stavljao u početku na tu poziciju, pogledaj utakmicu protiv Holandije tamo kako je to izgledalo.QUARTERBACK je napisao/la: ↑07 jul 2026, 03:09treba igrati zadnjeg veznog umjesto sunjica i da ispred njega igraju jos dva veznjaka, u svakom drugom scenariju njegovi limiti se vide iz aviona i ne bi trebao traziti nista u prvoj postavi repke, moze se rotirati sa sunjicem i vozdra..
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Slozio bih se kolega. On po mome skromnom misljenju nema niti tehnicki, niti takticki niti fizicki kapacitet da igra u iole ozbiljnoj ligi. Ali neka on u septembru meni prvom "zacepi usta" i pretvori se u odlicnog veznjaka. Sanse za to su nazalost vrlo, vrlo male.invincible1921 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 15:42
ako ode i u kakav reapkatiblan klub da igra, nek bude kapiten repke...jer ocigledno smo svi budale
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
- invincible1921
- Kontakt:
Ja sam molio Boga da nas sve popisa i zabije amerima sa 30 metara,,,,prvog meneRacioEmocionalan je napisao/la: ↑07 jul 2026, 10:09Slozio bih se kolega. On po mome skromnom misljenju nema niti tehnicki, niti takticki niti fizicki kapacitet da igra u iole ozbiljnoj ligi. Ali neka on u septembru meni prvom "zacepi usta" i pretvori se u odlicnog veznjaka. Sanse za to su nazalost vrlo, vrlo male.invincible1921 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 15:42
ako ode i u kakav reapkatiblan klub da igra, nek bude kapiten repke...jer ocigledno smo svi budale
=\_1921_/=
Ljudi moj ako ona klocina, balvan na tridesetu Demirović, godinama moze igrati uspjesno godinama u Bundesligi, ne vidim razlog zasto Tahirovic to isto ne bi mogao...
- invincible1921
- Kontakt:
Demirovic je zabijao i u Ausburgu i Frejburgu zabija i u Stutgartu...on je svojim igrama u BL napredovao iz kluba u klub....mi ovdje pricamo o transferu nebitnog igraca Brondbya u jedan od najjacih klubova BL ...opet kazem odbijam povjerovati u to...ako uspije otici svaka mu cast onda prije svega na menadzeru kojeg ima
=\_1921_/=
Pogledaj mu statistiku. Pricas isto kao da momak po sezoni 3 gola da.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Gledam statistiku iz Freiburga, tamo je Demirovic u 61. utakmici zabio 7 golova... opet su ga gurali dalje, davali mu sansu... Ne vidim razlog zasto Tahirovic isto ne bi zaslužio sansu u njemačkoj, tek su mu 23 godine, a ima vec 40 utakmica za brondby, 27 za ajax, preko 30 za rep.BiH, ima iskustvo sa mundijala, sa 18 igrao za Romu... Demirović je tek sa 24-25 poceo ozbiljnije zabijati u bundesligi...invincible1921 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 11:46Demirovic je zabijao i u Ausburgu i Frejburgu zabija i u Stutgartu...on je svojim igrama u BL napredovao iz kluba u klub....mi ovdje pricamo o transferu nebitnog igraca Brondbya u jedan od najjacih klubova BL ...opet kazem odbijam povjerovati u to...ako uspije otici svaka mu cast onda prije svega na menadzeru kojeg ima![]()
Ne treba Tahirovicu nikakav vrhunski menadžer, covjek jednostavno ima odlican CV... Bolji nego 50% igraca Freiburga, Mainza, Stuttgarta, Augsburga itd
Pa zapitaš li se da li bi imao takav cv da nema takvog menadžera ?
Trenutno korisnika/ca: Napapijri, PeppermintSA, Scholl i 26 gostiju.