NBA 2026-27 Offseason
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Re: NBA 2026-27 Offseason
Osim Olynyka,koje su jos ostale opcije do 6.7
Mislim na poziciju centra,jer mislim da ce Utah pokusati dovesti jos nekoga,Hayes mi se ne cini kao ozbiljna opcija,JJ ne igra bas poziciju centra(nije da ne može),Nurkic i Filipowski su tu,ali opet nedovoljno
Mislim na poziciju centra,jer mislim da ce Utah pokusati dovesti jos nekoga,Hayes mi se ne cini kao ozbiljna opcija,JJ ne igra bas poziciju centra(nije da ne može),Nurkic i Filipowski su tu,ali opet nedovoljno
Valanciunas za Bronnya, Lebron na vet min, Watson 4/88 ide 2nd apron al hajde vratit ce dresovi LeBrona sta para
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Da opet ponovim, najgori trejd u historiji lige (nakon Lukinog) i Bostona, ne osvano Brad ujutru aBd.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
Amirutah1988
- Kontakt:
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Amire drago mi je da si uzbuđen za sezonu, ali prvo ko smatra utakmice SL kao ozbiljnim indikatorom za bilo šta?Amirutah1988 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 01:25Sjajan izbor za Jazz
FINAL
Utah Jazz 103
Atlanta Hawks 102
Peterson 28 points, 5 rebounds, 2 assists, 2 blocks
![]()
Domet Utaha ove godine play in.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Pa kakve veze ima i da je domet play in? To uopste nije lose sa mladom ekipom kakva je Utah. Ne vjerujem da iko ocekuje da budu top4 ili napadnu prsten.
Dolaskom Aingea poceli su praviti konacno smislene poteze. Imaju Keyontea koji je vec sada zvjer, kao i Markanena. Sad su pokupili ovog Petersona za kojeg ne sumnjam da ce biti vrhunski NBA igrac, ali za to ce trebati vremena. Nek dobro razviju njega, Keyontea i Baileya i imace opasnu ekipu u buducnost, koja ce dugo godina biti relevantna. Jos na sve to nisu preplatili Kesslera, nego su za njega izvukli dobar broj buducih pikova.
Dugorocno, odlicne poteze prave.
Dolaskom Aingea poceli su praviti konacno smislene poteze. Imaju Keyontea koji je vec sada zvjer, kao i Markanena. Sad su pokupili ovog Petersona za kojeg ne sumnjam da ce biti vrhunski NBA igrac, ali za to ce trebati vremena. Nek dobro razviju njega, Keyontea i Baileya i imace opasnu ekipu u buducnost, koja ce dugo godina biti relevantna. Jos na sve to nisu preplatili Kesslera, nego su za njega izvukli dobar broj buducih pikova.
-
sportskimarketing
- Kontakt:
smeta ljudima sto igrac nije intelektualno drvo, jos od toga prave “bolest” 
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Da je kojim slucajem Peterson igrač SAS,Laksrsa,OKC,GSW,Celticsa itd,onda bi ove utakmice bile itekako relevantne,zar neSurreal je napisao/la: ↑05 jul 2026, 09:46Amire drago mi je da si uzbuđen za sezonu, ali prvo ko smatra utakmice SL kao ozbiljnim indikatorom za bilo šta?Amirutah1988 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 01:25Sjajan izbor za Jazz
FINAL
Utah Jazz 103
Atlanta Hawks 102
Peterson 28 points, 5 rebounds, 2 assists, 2 blocks
![]()
Domet Utaha ove godine play in.
Mi i ne ciljamo ove sezone na nesto sto nije realno,idemo polako ,sa pametnim potezima Aingea.
Prvo je potrebno vratiti Utah kao ekipu koja treba da se vrati u borbu za play off,a zatim ,naravno,dobra stara vremena,kao sto smo i navikli da svake sezone budemo u samom vrhu Zapadne konferencije.
Buducnost nam je itekako dobra i ponosno sam navijac ovog kluba sa svim predrasudama koje imaju
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Zahvaljujem na korektnom odgovoru ali i misljenju koje je realno.dscile je napisao/la: ↑05 jul 2026, 10:09Pa kakve veze ima i da je domet play in? To uopste nije lose sa mladom ekipom kakva je Utah. Ne vjerujem da iko ocekuje da budu top4 ili napadnu prsten.
Nas sljedeci korak je svakako novi ugovor za Keyontea,kada malo bolje razmislim,naravno da bih dao prednost Keyonteu u odnosu na Kesslera,da smo ga kojim slučajem pretplatili,ali na srecu nismo,ipak smo naucili na nekim greskama prije deceniju -dvije.
Dobro je da su svi timovi konacno shvatili da je Lauri nedostupan.
Naravno da ce Petersonu biri potrebno vremena da se uklopi u tim,ali tako ce biti sa svim igracima koji su stigli,ja vec znam na kojim segmentima treba raditi,a vjerujem da je sinoc Hardy-Ainge-Smith isto tako uočili,ali ono sto sam ja sinoc vidio,bilo je za mene impresivno.
Baileyu ce sigurno trebati jos sezona-dvije da sazre u ozbiljnog igrača,dok je Keyonte na pravom putu da postane zvijezda tima,ali i lige.
Tu su jos Cody koji je sinoc pokazao jednu novu dimenziju u svojoj igri,nadam se da ce prenijeti i u NBA,barem da bude koristan par minuta kao igrac sa klupe.
Očekujem jos veci napredak od Sensabaugha,prosle sezone je pokazao vrlo dobar ucinak,samo se nadam da ga nece trejdovati do pocetka ili tokom sezone,a spominjalo se to ovih dana.
Koliko ce nam dobro doci Hayes i Okogie pokazat ce vrijeme,Okogie bi mogao biti koristan u odbrani i kao zamjena Nurkicu i Filipowskom,mada vjerujem da ce Ainge uciniti jos neke korake,najprije po pitanju centra,odnosno nekog kvalitetnijeg odbrambenog igrača,koji nam definitivno treba
*preplatili (a ne preTplatili)
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
-
Amirutah1988
- Kontakt:
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- TripleThreat
- Kontakt:
Skoro 70M po sezoni u prosjeku.
"Your favorite player's favorite player" - MB
Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88 i 2 gosta.