Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema

We are 26
eaglebvb09
Kontakt:

Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema

Post Postao/la eaglebvb09 » 07 jul 2026, 04:13

Napisa ja juce , Belgija ce otresti ciganiju , tako i bi pravda zadovoljena.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 07 jul 2026, 04:14

Kozmička pravda zadovoljena. Belgija, koja je igrala užasan fudbal dosad u turniru, odlučila ove sokeraše od fudbala. Cijeli svijet je navijao za njih i ispoštovali su nas. Divan hatewatch.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 07 jul 2026, 04:18

BosniaBoston je napisao/la:
07 jul 2026, 04:07
alemsa je napisao/la:
07 jul 2026, 04:03
BosniaBoston je napisao/la:
07 jul 2026, 04:01

Buraz, americke atlete imaju fast twitch muscles dizajnirane za eksplozivnost a premalo slow twitch muscles za izdržljivost, lebron bi nakon 30 minuta ovog tempa umro na terenu
Ma burazeru najjace atelte na svijetu i to nije ni blizu (procentualno). Kad su im djeca mala igraju fudbal/soccer "nek djeca trce", onda ih orebace u NBA ili NFL.
Amerikanci su svoje sportove prilagodili genetici svojih robova koji su iz nizina zapadne afrike čija je muskulatura skoro u potpunosti sačinjena od fast twitch muscle fibers, to su sportovi puni kratkih intervala visokog intenziteta i pauzi. Lebron, Shaq i ostala ekipa bi umrli da pokušaju trčati kao Modrić isto kao što bi Modrić bio smiješan u NFLu i NBA gdje i PGovi/QBovi imaju 190 cm.

slika
Ma pisanje uz vjetar burazeru vidimo na olimpijskim igrama

Ljudima fudbal ravan sto je vama rugbi

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 07 jul 2026, 04:18

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 07 jul 2026, 04:19

nista, sad promijeniti pravilo zutih kartona i pronaci belgijanca koji nije imao pravo nastupa, utakmicu registrovati 3:0 za USA :salut:
Don't believe the hype.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 07 jul 2026, 04:20

@BosniaBoston
slika
Eto to ti je percepcija prosijecnog Amerikanca :rol:

Ovo malo patriotizam i nista vise od tog

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 07 jul 2026, 04:24

akisarajevo92 je napisao/la:
07 jul 2026, 04:19
nista, sad promijeniti pravilo zutih kartona i pronaci belgijanca koji nije imao pravo nastupa, utakmicu registrovati 3:0 za USA :salut:
Ma naci ce se neke slike u Epstein fajlovima kako guze Infantina.
Spanija jos nije sigurna ko ce joj biti protivnik.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 07 jul 2026, 04:24

alemsa je napisao/la:
07 jul 2026, 04:20
@BosniaBoston
slika
Eto to ti je percepcija prosijecnog Amerikanca :rol:

Ovo malo patriotizam i nista vise od tog
Pa reko sam negdje gore, meni je i najvažnije bilo da se porazom demotivišete od praćenja ovog sporta i to sam baš spomenuo tih 20 godina ko taj tvoj drug Doug, jednostavno nemate fudbalsku kulturu i to je to. Ogadili ste medijski prostor u ovih 10 dana da valja, odnosno ne ti nego tvoji sunarodnjaci, ko bi vas trpio 4 godine da ste bar dogurali do polufinala :mrgreen:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 07 jul 2026, 04:39

U USA preko 25 miliona djece/ljudi igra fudbal....ovaj nas fudbal, ne njihov....i svih tih 25 miliona je pod nekim privilegijama...mama, tata, ovaj, onaj, kako to moze funkcionisati?
Daju ti neke trofeje za zadnje mjesto...mama non stop zove da joj sin igra, pa ti onda dodje i tata, nesto poput Trumpa koji veze nema o fudbalu...i tako to fercera...
Lako sami sebe postave u zvijezde, takav im je mentalitet...cim se neko malo probije, pocne razmisljati kao i Trumpido...najbolji na svijetu, nikoga ne slusa..ima puno primjera kao neki super talenti sa 13/14 godina, pocnu da budu prepametni i ne slusaju nikoga jer su vec cilj u zivotu ostvarili, a to je da su neke "velike zvijezde"...

Od nacije u kojoj toliko ljudi igra fudbal, imaju fenomenalne uslove, ocekujes vise...ali oni smatraju da mogu arogancijom pobjediti SP, i da ono nad Tarikom nije bio crveni...

Neka naprave 50 states world cup i neka opletu..

Trumpido ih je ovdje zavalio posteno...trebace im dosta vremena da se oporave...inace, motivacija za Belgiju je bila top...to se mora priznati. :thumbup:

Valja se sada vratiti u klubove i slusati od svojih suigraca o crvenom....a zamisli tek kako ce biti od drugih...nabacili su gnjev cijele fudbalske planete na sebe...generacije ce proci da se ovo zaboravi... :kafa:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Poljem se siri miris LJILJANA!!!

⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 07 jul 2026, 04:48

Ma igraju u smislu nek se djeca istrce. Cim je jaci talent, to se prebacuje u njihove sportove.

Znam, jer mi je mali treniro i vodio sam ga na treninge, utakmice i to.

Bude Mexa koji su jaki i oni mozda ostanu u istom, sta ce 170cm nece on igrati kosarku

Crnac je out do 10e godine

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 07 jul 2026, 05:05

alemsa je napisao/la:
07 jul 2026, 04:48
Ma igraju u smislu nek se djeca istrce. Cim je jaci talent, to se prebacuje u njihove sportove.

Bude Mexa koji su jaki i oni mozda ostanu u istom, sta ce 170cm nece on igrati kosarku

Ma isto sam i ja prosao...cak sam bio i trener par godina...daju mi drugi tim, ja sve pomlatim, i ove prve timove, ma sve...ovi drugi "treneri" sa licence puknu od muke, ja imao onu F sto se uzme online...na kraju mi fino upakuju(nas Bosanac bio kolovodja posto sam i njega tamburao sa drugim timom) i otjeraju me... :mrgreen:
Kaze meni vlasnik, eto znas, mi ovdje pokusavamo da develop djecu, ne mora se pobjedjivati...reko ja njemu, pa kako je moguce da ih develop ako ne pobjedjujemo... :rol: Kako je moguce da ce biti bolji ako stalno gube.. :rol:

Ima talenta vjeruj mi, ali se uvijek neko mijesa u rad trenera, ja nisam dao...zato su me i otjerali...posteno.. :D
Ja znam djece treniraju od 3/4 godine starosti...i dodju do 17/18 ne znaju pasirati loptu...nesto nevjerovatno nakon toliko godina.. :shock:
Pare su najvaznije u svemu...placaj redovno, oni dijete dizu u nebesa, realno taj mali nema veze....
Ne vole oni nas strance, jer mi to vidimo i onda nesto kazemo...dirnemo im u njihov ego..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Poljem se siri miris LJILJANA!!!

⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 07 jul 2026, 05:21

Juventinisimo je napisao/la:
07 jul 2026, 05:05
alemsa je napisao/la:

Ma isto sam i ja prosao...cak sam bio i trener par godina...daju mi drugi tim, ja sve pomlatim, i ove prve timove, ma sve...ovi drugi "treneri" sa licence puknu od muke, ja imao onu F sto se uzme online...na kraju mi fino upakuju(nas Bosanac bio kolovodja posto sam i njega tamburao sa drugim timom) i otjeraju me... :mrgreen:
Kaze meni vlasnik, eto znas, mi ovdje pokusavamo da develop djecu, ne mora se pobjedjivati...reko ja njemu, pa kako je moguce da ih develop ako ne pobjedjujemo... :rol: Kako je moguce da ce biti bolji ako stalno gube.. :rol:

Ima talenta vjeruj mi, ali se uvijek neko mijesa u rad trenera, ja nisam dao...zato su me i otjerali...posteno.. :D
Ja znam djece treniraju od 3/4 godine starosti...i dodju do 17/18 ne znaju pasirati loptu...nesto nevjerovatno nakon toliko godina.. :shock:
Pare su najvaznije u svemu...placaj redovno, oni dijete dizu u nebesa, realno taj mali nema veze....
Ne vole oni nas strance, jer mi to vidimo i onda nesto kazemo...dirnemo im u njihov ego..
Trazili su od mene da budem trener nisam htio.

Americki crnci su najjace atlete, to nema govora.

Dok sam bio mladi isao sam u park blizu kuce (ali poznati na mojoj strani grada), gdje su igrali (sto u Bosni dodje termine). Pa ono ako fali jedam igram, jeb.ajga. To ti je nivo na nivou da ne s.erem BiH Repke sto se kosarke tice. A to je obicni termin, ono znamo se.

Ja nemam problem s tim "stranci" Boga mi, da'l je to Houston koji je vise izmjesan grad od New Yorka (ili blizu) ne znam. Ali zaista Bosna, Musliman nikad nisam imao iskustvo u smislu degradiranja ili da se osjecam neogudno. Eto ti ovaj moj jaran Doug koji je cistokrvni Amerkanac, ako pravi rostilj i mene zove, nema krmetine.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 07 jul 2026, 05:26

alemsa je napisao/la:
07 jul 2026, 05:21
Juventinisimo je napisao/la:
07 jul 2026, 05:05
alemsa je napisao/la:

Trazili su od mene da budem trener nisam htio.

Americki crnci su najjace atete, to nema govora.

Dok sam bio mladi isao sam u park blizu kuce (ali poznati na mojoj strani grada), gdje su igrali (sto u Bosni dodje termine). Pa ono ako fali jedam igram, jeb.ajga. To ti je nivo na nivou da ne s.erem BiH Repke sto se kosarke tice. A to je obicni termin, ono znamo se.

Ja nemam problem s tim "stranci" Boga mi, da'l je to Houston koji je vise izmjesan grad od New Yorka (ili blizu) ne znam. Ali zaista Bosna, Musliman nikad nisam imao iskustvo u smislu degradiranja ili da se osjecam neogudno. Eto ti ovaj moj jaran Doug koji je cistokrvni Amerkanac, ako pravi rostilj i mene zove, nema krmetine.
Ima li alkohola?
U vecini slučajeva ako ne pijes, ne jedes haram ne uklapas se. A ako znas za namaz ti si ekstrem.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 07 jul 2026, 05:35

Pa jebga ja pijem

Ali ne pravim probleme

Moj alkohol mi ne utice na zenu djecu porodicu, posao, ne se.rem ne trazim da se tucem s nekim
Ali da volim popit, volim.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 07 jul 2026, 05:42

:rol: :rol: :rol: Da su igrali protiv Belgije od prije 8-9-10 godina mislili bi da su vanzemaljci
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

PSV
Kontakt:

Post Postao/la PSV » 07 jul 2026, 06:31

alemsa je napisao/la:
07 jul 2026, 02:25
Torres_9 je napisao/la:
07 jul 2026, 02:23
alemsa je napisao/la:
07 jul 2026, 02:21

Na cijoj strani trebam biti? Samo na Bosnaskoj vs Usa. Protiv svakog ostalog Usa all the way
Jesi smio reci amerima da navijas za bosnu protiv njih :rol:

Sta reci svaka cast, maga do kraja :rol:
Jesam bez problema sa zastavom i dresu.

To sto tebe smatraju imigrantom sta cu ti ja :rol:
:rol: :rol:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 07 jul 2026, 06:38

West Virginia take me home

:rol:

Pensioner26
Kontakt:

Post Postao/la Pensioner26 » 07 jul 2026, 06:45

Gdje je i šta radi spodoba Tim Howard, mamu mu yebem na po Goodisona. Sad kad žuti smrad neće više biti u centru svoje bolesne manijsko/depresivne pažnje, ide neki napad na Iran vjerovatno

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 07 jul 2026, 06:50

.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 07 jul 2026, 06:59, ukupno mijenjano 1 put.

PSV
Kontakt:

Post Postao/la PSV » 07 jul 2026, 06:58

19vendetta87 je napisao/la:
07 jul 2026, 00:07
DinGospo21 je napisao/la:
06 jul 2026, 23:49

Golovi su nebitni, samo su bitni kad Messi daje, kao što vidimo sad.
Jel ti stvarno poredis golove zabijene na SP i golove u arapskoj ligi? :urnebes:
Koga je to patuljak pumpao zivota ti? Alzir, Capo, Jordan? :rol:

Odgovori

Natrag na “FIFA WORLD CUP 2026”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, jasmin10, LenyYoro15, napapijri1987, Wilshere10 i 16 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []