Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sretno levskom nocas
Radi se u tisini,ne cure info....u petak ide 7 pojacanja
- svrakino1921
- Kontakt:
DoktorXabaras je napisao/la: ↑07 jul 2026, 07:01Ali šta??? legendo, evo gledam sliku već pet minuta, ulućnu rasvjetu (ona mi je nekako najupečatljivija), rijeku, most, trotoar... Šta to nikad nismo imali i nikad nećemo imati![]()
Ne žalimo vas, smijemo vam se.BiHSportman je napisao/la: ↑07 jul 2026, 01:27Nemojte nas samo Vi žalit.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Venom je napisao/la: ↑07 jul 2026, 08:37Nadam se da bar mozemo stic vas prošlosezonski ucinak protiv Borca koji iznosi velika 3 boda od mogucih 12. Jbg kod vas samo radi kad im keš odnesete u Banja Luku pa vam puste da prolazak u kupu.ObjektivnaSApublika je napisao/la: ↑06 jul 2026, 23:44
da vidimo koliko ce celik osvojiti ove sezone bodova protiv borca, red bi bio da se usluga vrati![]()
https://www.akta.ba/vijesti/bih/206174/ ... eljeznicar
Nikom te ne damo
Prvi, drugi, treći... Ali nikom te ne damo, biće četvrti, peti i šesti ali će opet biti nikom te ne damo
Nikom te ne damo
Prvi, drugi, treći... Ali nikom te ne damo, biće četvrti, peti i šesti ali će opet biti nikom te ne damo
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Kolega ovih dana pred Sarajevo Fudbal Festival mi je baš gužva ali evo na neko poznanstvo, možete doći u četvrtak u 21:00h, Patriotske lige 41.svrakino1921 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 07:17Treba DoktoreDoktorXabaras je napisao/la: ↑07 jul 2026, 07:11Jel treba terapija, kolega?svrakino1921 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 07:05
Kako si ti bezobrazan forumaš
Gdje mene ovakvog bolesnog prcccate
Treba mi odobrenje za naredna tri mjeseca - REDOVNA TERAPIJA
PS. Samo uzmite uputnicu u ambulanti Ferhadija/Gajev Trg br. 2.
Radujem se Vašem dolasku.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Shategabri odakle je dajdzaShategabri je napisao/la: ↑07 jul 2026, 08:15Odakle je ovaj dajdža?
Izbijaju kompleksi na sve strane ko iz probušenog balona.
Al hajd kad te zanima evo reci cu ti, iz Resetnice. Znate vi to dobro gdje je Resetnica. 80% trenutnog stanovnistva glavnog grada je porijeklom iz tog kraja, pa jos tamo dalje preko granice, zar ne
Ali neobjasnjivo volim Celik, Zenicu. Nisam kao ovi moji zemljaci kupili zemlju u Kobiljoj glavi, Hotonju, itd i odmah poceli navijat za Sarajevo. Ascare umislili se da su veci navijaci nego ono malo sto je ostalo pravih, autohtoni sarajlija.
Ej cuj kompleksi, od cega
Sta ste se uhvatili ko prosijaci kobilje glave hotonja vogosce pa pojma vi i nemate gdje se uopste to nalazi, a vogosca je za vasu kasabu velegrad a ne opstina.. preispitajte se sta gdje i kako pa komentarisite nesto, a ne furat se na prosijake sa šugavice.
oni su svakqko otisli u 3pm, ne znaju gdje udaraju. I dođe ovdje neki smogovac koji zivi na brdima oko zenice prema vitezu i komentarise opstine u sarajevu 
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Shategabri
- Kontakt:
Čuo sam za neku Rešetnicu kod Goražda.Dajdza11 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 11:39Shategabri odakle je dajdzaShategabri je napisao/la: ↑07 jul 2026, 08:15Odakle je ovaj dajdža?
Izbijaju kompleksi na sve strane ko iz probušenog balona.![]()
Al hajd kad te zanima evo reci cu ti, iz Resetnice. Znate vi to dobro gdje je Resetnica. 80% trenutnog stanovnistva glavnog grada je porijeklom iz tog kraja, pa jos tamo dalje preko granice, zar ne![]()
Ali neobjasnjivo volim Celik, Zenicu. Nisam kao ovi moji zemljaci kupili zemlju u Kobiljoj glavi, Hotonju, itd i odmah poceli navijat za Sarajevo. Ascare umislili se da su veci navijaci nego ono malo sto je ostalo pravih, autohtoni sarajlija.
Ej cuj kompleksi, od cega![]()
Tamo blizu odakle je Efendić načelnik porijeklom
Ma vidi, nikakav problem da voliš bilo koji dio BiH
Pa vidi, možda ti nisi u toku, al Zeničani, a posebno ovi što prate Čelik, tu su prilični kompleksi prema FKS, Želji i svemu što se tiče Sarajeva.
To nisam ja izmislio, to je tako - fakt.
A vidi, da ti (iako shategabri jel
Živ i zdrav bio, pozdrav!
Koševo Zapad
Savez je sad pun para, ide još jedna posudba za FK Željezničar
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Eto te ko kakav srbin, pola dunjaluka ispade iz Resetnice.Dajdza11 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 11:39Shategabri odakle je dajdzaShategabri je napisao/la: ↑07 jul 2026, 08:15Odakle je ovaj dajdža?
Izbijaju kompleksi na sve strane ko iz probušenog balona.![]()
Al hajd kad te zanima evo reci cu ti, iz Resetnice. Znate vi to dobro gdje je Resetnica. 80% trenutnog stanovnistva glavnog grada je porijeklom iz tog kraja, pa jos tamo dalje preko granice, zar ne![]()
Ej cuj kompleksi, od cega![]()
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
A gdje ce ko sa njima, realno...
Ide pokret otpora, ide...
Ide pokret otpora, ide...
Javio se i 'pokret otpora Željo': Šta očekuju od kluba s Grbavice?
- FKS -
Pa kakva su ovo preseravanja, kakvi otpori, odbori, hitnoće, ima li tamo iko mozga
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Da oni nisu slucajno neku politicku stranku osnovali sa ovim nazivom?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ja sam saznao za Vogošću kad su Poljaci jurili horde po istoj.
Realno malo ko se bolje razumije u finansije
- Threeplanetrees
Švrakino vidi ovo brate priznaj da ti je muka ali iskreno
- FKS -
Trenutno korisnika/ca: CHR, dariolovrinovic00, dedo26, Normus90, tutankamon1905, Uprava, zamirLaganini i 56 gostiju.

.png)