Da, Sergej se ukakio, Vasilj poklonio dva gola i to ti je sazetak nase utakmice protiv Trumpovaca jbg.FerdinandF je napisao/la: ↑07 jul 2026, 05:36Tako se igra protiv amera
Kad ih napadnes, vidis da i nisu nešto.
Sve vise se pokazuje da smo mogli bolje, ali Sergej se prepao.
02.07.2026. R32: USA - BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: 02.07.2026. R32: USA - BiH
da, nismo igrali hrabro. Jednostavno nam je bilo dovoljno, ne dopada mi se taj pristup, nasi igraci su jedva cekali da se vrate kucama.exampLe. je napisao/la: ↑07 jul 2026, 07:53Da, Sergej se ukakio, Vasilj poklonio dva gola i to ti je sazetak nase utakmice protiv Trumpovaca jbg.FerdinandF je napisao/la: ↑07 jul 2026, 05:36Tako se igra protiv amera
Ziheraski i sa strahom cijeli turnir. Na zalost i zadnja utakmica. Ovo sinoc je samo potvrda da se moglo puno bolje protiv Amera.
To je taj **** mentalitet...miljama su hrvati pred namaShevko je napisao/la: ↑07 jul 2026, 08:17da, nismo igrali hrabro. Jednostavno nam je bilo dovoljno, ne dopada mi se taj pristup, nasi igraci su jedva cekali da se vrate kucama.exampLe. je napisao/la: ↑07 jul 2026, 07:53Da, Sergej se ukakio, Vasilj poklonio dva gola i to ti je sazetak nase utakmice protiv Trumpovaca jbg.FerdinandF je napisao/la: ↑07 jul 2026, 05:36Tako se igra protiv amera
- SoloControTutti
- Kontakt:
Cinjenica je da se moglo bolje to i najveci laici u fudbalu znaju, jednostavno nase neiskustvo i zelenilo kako u ekipi tako u strucnom stabu je rezultiralo s onim ispadanjem, ovo nije neka kritika i pljuvanje, samo cinjenica, steta i nazalost tako je zavrsilo, s osjecajem da si mogao dosta vise i bolje u toj tekmi a i generalno a prvenstvu, cijeli turnir se igrao s nekom bojaznoscu i dozom neke velike treme, strepnje itd sto je umanjilo isporuku samog kvaliteta kojeg zapravo i imamo, barem vise nego sto je pokazano.
Npr. Capo Verde je sve ono sto sam zelio od nas da budemo, bez straha, bez nervoze, potuci se, agresivno, jako i zustro, kontre i direktan fudbal.
Svakako s ponosom mogu reci da je bilo lijepo pratiti repku na turniru, i svaka cast svima od struke do igraca sto su nas doveli do ove situacije, proslavilo se plasman i prolaz grupe fantazija, skupili iskustva i pozitivna stvar je da imamo svijetlu buducnost. Idemo dalje..
P.S. Ostaje neka zal sto se nismo ispisali s turnira s barem pocasnim golom npr. Dzeke.
Npr. Capo Verde je sve ono sto sam zelio od nas da budemo, bez straha, bez nervoze, potuci se, agresivno, jako i zustro, kontre i direktan fudbal.
Svakako s ponosom mogu reci da je bilo lijepo pratiti repku na turniru, i svaka cast svima od struke do igraca sto su nas doveli do ove situacije, proslavilo se plasman i prolaz grupe fantazija, skupili iskustva i pozitivna stvar je da imamo svijetlu buducnost. Idemo dalje..
P.S. Ostaje neka zal sto se nismo ispisali s turnira s barem pocasnim golom npr. Dzeke.
- PasodelMar
- Kontakt:
Brazil-Belgija 1:4
- Principatus
- Kontakt:
Apsolutno, mislim da su igraci bili pod vecim pritiskom nego sto smo mislili, ipak nastupali su na SP. Morali smo biti bezobrazniji, ofanzivniji. Protiv Amerike, mi i sa igracem vise nismo znali sta da se uradi naprijed, bezidejno, neodlucno, falio je sistem, kao da se ekipa pripremala da se brani citavu utakmicu i odjednom bili iznenadjeni da imaju prostora.SoloControTutti je napisao/la: ↑07 jul 2026, 08:34cijeli turnir se igrao s nekom bojaznoscu i dozom neke velike treme, strepnje itd sto je umanjilo isporuku samog kvaliteta kojeg zapravo i imamo, barem vise nego sto je pokazano.
Sveukupno mozemo biti zadovoljni sto smo se plasirali na SP, i prosli grupnu fazu. To je strucni stab sa igracima jako odradio, posebno kad se pogleda gdje smo bili ne tako davno. Ali moramo poceti igrati utakmice i da ih pobjedimo i preuzmemo inicijativu, pod rizikom koji nastaje otvaranjem, jer pustiti protivnika da nam tuce po golu 90 minuta isto nije solucija.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Je l' stvarno ljudi ovdje porede Belgiju i nas?
Amerikanci ne znaju gdje udaraju pozadi kad ih se malo stisne.
Barba od njih napravio Brazil iz 70-tih.
Pa Mujakic i Zlomislic su bolji igraci od golmana i zuce kapitena iz Mlsa.
Barba od njih napravio Brazil iz 70-tih.
Pa Mujakic i Zlomislic su bolji igraci od golmana i zuce kapitena iz Mlsa.
Izgleda
Sa kime jadni ne bili da ih napadnemo, sa Sunjicem i Tahirovicem? Gledaj veznog reda Belgije u odnosu na nas...
Nas vezni operisan od tacnog pasa.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Shategabri
- Kontakt:
Mi smo operisani od realnosti.
Isprepadani.
Čemerom zadojeni.
Malo koliko god.
I svi znaju bolje od selektora.
Ko god to bio.
Koševo Zapad
Ne mogu da vjerujem šta ljudi pišu ovdje. Mi smo kao trebali krenuti na Amere kao Belgija. Pa jedino ona ekipa sa SP 2014 je mogla takvo nešto.
Glory Glory Man United
Sa bošnjačkim mentalitetom, Cabo Verde bi izgubio od Argentine 10:0...
nasa trenutna ekipa je 1:1 u odnosu na Belgiju, nisu bolji ni 1% od nas.
Ovo sinoc je dokaz je da je poraz Barbarezov jer je unio mentalitet straha u ekipu i da se zadovolje prolaskom grupne faze.
Sve sto je trebalo jeste napasti bez straha i sad bi igrali cetvrtfinale protiv Spanije jer Belgija je losija od Italije i Belgiju bi uzeli 100%.
Ne seri, seronja jedan serasti.MrShadow je napisao/la: ↑07 jul 2026, 09:44nasa trenutna ekipa je 1:1 u odnosu na Belgiju, nisu bolji ni 1% od nas.
Ovo sinoc je dokaz je da je poraz Barbarezov jer je unio mentalitet straha u ekipu i da se zadovolje prolaskom grupne faze.
Sve sto je trebalo jeste napasti bez straha i sad bi igrali cetvrtfinale protiv Spanije jer Belgija je losija od Italije i Belgiju bi uzeli 100%.
Glory Glory Man United
Jasta jeMrShadow je napisao/la: ↑07 jul 2026, 09:44nasa trenutna ekipa je 1:1 u odnosu na Belgiju, nisu bolji ni 1% od nas.
Mi i Francuska bara-bara, njih samo golman izvlaci...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Ma nas se je USA prepala i mi smo imali van terena pritisak i politicki i svakako da ne smijemo pruziti otpor. A Belgije se nisu bojali,pa su propustili zaprijetiti im van terena i tu su se zeznuli.
Obali ga lagano.
Glory Glory Man United