FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Fina alternativa
I radi ovoga ste tjerali i maltretirali Skupstinu i Sanina pola godine sa stalnim preispitivanjima i lazima. Vi ste klub vratili 10 godina unazad. Zapamtite. I nemojte me citirati. Sve je jasno.
"Odlazim i gotovo je... Ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava"
Ako vec toliko volis porodicu mirvic i hoces gazdu u Klubu eno na kosevu Ismira taman predji kod njih i navijaj
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
26.12.2025 Dan kad sam ja ispao upravu a ostali budale.
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
26.12.2025 Dan kad sam ja ispao upravu a ostali budale.
-
Bojudaosinebu
- Kontakt:
Zna li se ista nakon sinoc, da li uopste krecemo u sezonu
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Ne krecemo, tek na polusezoni cemo se prikljuciti ligiBojudaosinebu je napisao/la: ↑07 jul 2026, 08:23Zna li se ista nakon sinoc, da li uopste krecemo u sezonu
- MisterBlue
- Kontakt:
Joj kad vidim facu od juke nije mi dobro. Pa i to je ublehaš prve klase. Pa šta nam papci rade od kluba. Nema ni jednog čovjeka u upravi koji zna o fudbalu ni 5%. Postali smo smijurija od kluba. Trebali su trenera potpisati još jučer danas je već kasno a sutra prekasno. Strah me samo da ne budemo kanta za nabijanje u narednoj sezoni da ne počnemo obarat negativne rekorde.
Davno smo mi prestali bit nogometno fudbalski klub. Sad smo klub kojekakvih odbora.
Klubovi u drugoj kantonalnoj ligi su organizovaniji od Zeljeznicara.
Klubovi u drugoj kantonalnoj ligi su organizovaniji od Zeljeznicara.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
A dobro ne treba baš pretjerivati, sve što se radi je strašno neozbiljno ali da baš u ovoj ligi budemo kanta za nabijanje to je nemoguće. Sa borcem i zrinjskim se nećemo nikako moći nositi realno, sa pitarima možda na Grbavici, ovo ostalo je sve tu negdje, ne može me niko ubijediti da su široki, velež ili čelik nešto puno ozbiljniji. Vjerujem da ćemo ipak biti bolji od sloge, radnika i bsk. Ja sam očekivanja sveo na minimum, dovoljno je da se izbori opstanak u ligi, ali se sigurno možemo nositi sa ovim ekipama.MisterBlue je napisao/la: ↑07 jul 2026, 08:37Joj kad vidim facu od juke nije mi dobro. Pa i to je ublehaš prve klase. Pa šta nam papci rade od kluba. Nema ni jednog čovjeka u upravi koji zna o fudbalu ni 5%. Postali smo smijurija od kluba. Trebali su trenera potpisati još jučer danas je već kasno a sutra prekasno. Strah me samo da ne budemo kanta za nabijanje u narednoj sezoni da ne počnemo obarat negativne rekorde.
Uvijek uz tebe i ti to dobro znaš!
-
perodeformero
- Kontakt:
Pa nisi bio bolji u zadnjih pet godina zašto bi sad bio
Kao saopštenja, moglo bi se nazvati mailom u odbor za hitnost. Ko god je bio u klubu zadnjih 10 godina treba ga objesiti, od skupštine do oružara. Svi baš svi su gledali da uzmu sebi. Svaka ta pozajmica završila je da neko zakrpi nesposobnost upravljanja. Čekamo Magodu, Benjaminu, da upumpa budžetskih para. Ljudi pričaju o pojačanjima. Onaj neki priča o Mirvićevim poltronima. Samo mi nije jasno kako neko nije napisao vojnici Želje, klub je iznad svega. Gdje je famozna grupa TM 87, gdje je raja. Mi smo dotakli dno.
- dubioza144
- Kontakt:
Dokle smo s trenerom
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Stojanović je navodno na platnom spisku do augusta. Možda ga samo priključiti timu.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Nije po meni problem da svako uzme sebi, tako na kraju sve funkcionira. Na poziciji si, profitiraj ali gledaj kako da i željo profitira.lisander je napisao/la: ↑07 jul 2026, 09:36Kao saopštenja, moglo bi se nazvati mailom u odbor za hitnost. Ko god je bio u klubu zadnjih 10 godina treba ga objesiti, od skupštine do oružara. Svi baš svi su gledali da uzmu sebi. Svaka ta pozajmica završila je da neko zakrpi nesposobnost upravljanja. Čekamo Magodu, Benjaminu, da upumpa budžetskih para. Ljudi pričaju o pojačanjima. Onaj neki priča o Mirvićevim poltronima. Samo mi nije jasno kako neko nije napisao vojnici Želje, klub je iznad svega. Gdje je famozna grupa TM 87, gdje je raja. Mi smo dotakli dno.
Pitam se kako je moguće da zeljo sa tolikim potencijalom ne može da bude produktivan, zbog čega, zbog koga? Ima li u Sanjinovom zadnjem obraćanju istine? Siguran sam da ima…
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
@irfo, hajde podijeli sa nama koliko je situacija loša. Raja ti vjeruje.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Pošten čovjek, dušmani ga ganjaju da mu unište reputaciju, ne bi on.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- dubioza144
- Kontakt:
Zato je skoro izjavio da je vrijeme da uziva sa porodicom, i ja bi volio na taj nacin uzivat
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
-
perodeformero
- Kontakt:
Ko su sad ovi
-
perodeformero
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Anpa, pinki, ShojaStojan i 52 gosta.