Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Re: Formula 1
Iskreno, ne vjerujem u to. Nebitno ko vozi, navija se za Mclaren. Lekler je vozac kojeg bas ne volim, da sutra dodje u Mclaren, navijao bih za njega.
- AshburtonG
- Kontakt:
Prije ce bit George u McLaren, Max u Mercedes i Piastri u RB.
Isto mislim. Nema mi neke logike da se saltaju Max i Piastri, a fakticki slicni bolidi, bez neke ogromne razlike. U prevodu sa konja na magarca i jedan i drugi.AshburtonG je napisao/la: ↑07 jul 2026, 11:59Prije ce bit George u McLaren, Max u Mercedes i Piastri u RB.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Šta ovo svi pišu Maks u Meklaren, gotova stvar?
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Ma sumnjam da će Max igdje iz Red Bulla, jedino ako baš nisu zaratili i ako želi da bude uz GP-a.
Piastrijev potez ako ode mi je nejasan, gdje drugo možeš ići? Williams? Aston Martin?
Piastrijev potez ako ode mi je nejasan, gdje drugo možeš ići? Williams? Aston Martin?
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Velid Spaho
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Oslobodiće se mjesto u RedBulu ako Maks aktivira izlaznu klauzulu
Već zamišljam Norisa kako plače u fetus položaju na podu ako mu Maks bude timski kolega
MANIJACI JUG 1987
-
Bundesliga
- Kontakt:
Red Bull zaslužuje sve što im se događa. Dopustili su Verstappenu, starom mu i Marku da otjeraju Hornera, a znalo se da će im Verstappen zabiti nož u leđa čim bolid bude malo lošiji. Glupani pravi, lik nema nikakve lojalnosti, realno laprda o pravilima najviše jer više nema najbolji bolid. A likovi mu prošle sezone razvijali bolid do kraja sezone kako bi ostao u utrci za prvaka
I šta očekuje da odmah imaju najbolji bolid?
Uglavnom, bolje je Red Bullu da se kutarišu te čitave toksične holandske strane, pa da krenu ispočetka.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Maxu kao vozacu svaka cast, bez dvojbe najbolji u ovij deceniji i najbolji medju trenutnim vozacima.
Ali ja ga ne bih volio u Mclarenu zbog onog sta on donosi.
Ogavno mi je kad vidim kako mu se ovi iz Res Bulla slihtaju. Sve mora biti podredjeno njemu. On i babo mu, postavljaju i tjeraju ljide u ekipi. Drugi vozac ekipe mora biti Maxov testni vozac.
Previse nekih negativnih stvsri van staxe dolazi sa njim.
Previse ega i sujete.
Ali ja ga ne bih volio u Mclarenu zbog onog sta on donosi.
Ogavno mi je kad vidim kako mu se ovi iz Res Bulla slihtaju. Sve mora biti podredjeno njemu. On i babo mu, postavljaju i tjeraju ljide u ekipi. Drugi vozac ekipe mora biti Maxov testni vozac.
Previse nekih negativnih stvsri van staxe dolazi sa njim.
Previse ega i sujete.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
| Max Verstappen is reportedly in the closing stages of negotiations with McLaren over a move from Red Bull, with Oscar Piastri reportedly expected to join Red Bull.
Via: @planetf1com
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma ja nešto ne mogu zamislit Maxa u McLarenu
Nije fer prema RB-u, imaš svu slobodu, ekipa koja radi od nule, konačno dobrog timskog kolegu, hajde da ti imaš bolid kao npr AM, ali ovo uopšte nije loše. Strpljen, spašen, i Hamo je imao katastrofa prošlu sezonu pa ovdje pokazuje znakove života, bio bi P2 u šampionatu da se princezi ne navlači. Šta Maxu fali sačekati, nema 45 godina.
S druge strane u McLarenu mislim da bi dobili nešto tipa Senna - Prost njegovim dolaskom.
Nije fer prema RB-u, imaš svu slobodu, ekipa koja radi od nule, konačno dobrog timskog kolegu, hajde da ti imaš bolid kao npr AM, ali ovo uopšte nije loše. Strpljen, spašen, i Hamo je imao katastrofa prošlu sezonu pa ovdje pokazuje znakove života, bio bi P2 u šampionatu da se princezi ne navlači. Šta Maxu fali sačekati, nema 45 godina.
S druge strane u McLarenu mislim da bi dobili nešto tipa Senna - Prost njegovim dolaskom.
Velid Spaho
Velid Spaho
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Neće lik najbolje godine u prajmu da provede boreći se za mjesta od 4-7 na stazi.Lynx je napisao/la: ↑08 jul 2026, 12:12Ma ja nešto ne mogu zamislit Maxa u McLarenu
Skup jeste i zasluženo je najplaćeniji vozač na gridu, ovu platu sad što ima može mu Mercedes samo dati, ne vjerujem da može Meklaren.
MANIJACI JUG 1987
Itekako Mclaren moze. Vlasnici su im investitori iz Bahraina teski miliarde. Samo, nadam se da nece, osim ako Max kroz marketing to moze vratiti, a vjerujem da moze.
Ma može i McL ali opet kontam RB ti je dao sve, to je tvoja ekipa, realno da nisu imali tih pehova oko starta i sa ovim makarena krilima, mogao je Max komotno biti P4 u prvenstvu, ali dobro, ja imam osjećaj da bi McLaren mogao imati dobar bolid naredne godine. Meni samo nije jasno kako ga nonšalantno Totto nogira i udalji od Mercedesa.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑08 jul 2026, 17:02Neće lik najbolje godine u prajmu da provede boreći se za mjesta od 4-7 na stazi.Lynx je napisao/la: ↑08 jul 2026, 12:12Ma ja nešto ne mogu zamislit Maxa u McLarenu
Skup jeste i zasluženo je najplaćeniji vozač na gridu, ovu platu sad što ima može mu Mercedes samo dati, ne vjerujem da može Meklaren.
Velid Spaho
Velid Spaho
Opet realno koliko je njemu dao RB, toliko je i on dao RB-u i proslavio ih u ovim zadnjim sezonama. Nije lud da ostane u ekipi koja ne zna da li ce uopste imati konkurentan bolid u buducnosti.Lynx je napisao/la: ↑08 jul 2026, 21:33Ma može i McL ali opet kontam RB ti je dao sve, to je tvoja ekipa, realno da nisu imali tih pehova oko starta i sa ovim makarena krilima, mogao je Max komotno biti P4 u prvenstvu, ali dobro, ja imam osjećaj da bi McLaren mogao imati dobar bolid naredne godine. Meni samo nije jasno kako ga nonšalantno Totto nogira i udalji od Mercedesa.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑08 jul 2026, 17:02Neće lik najbolje godine u prajmu da provede boreći se za mjesta od 4-7 na stazi.Lynx je napisao/la: ↑08 jul 2026, 12:12Ma ja nešto ne mogu zamislit Maxa u McLarenu
A na kraju krajeva, dobro bi doslo malo ovih promjena medju vodecim ekipama
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Doduše, baš bi bilo zanimljvije vidjeti na gridu duele Piastri - Hadjar a pogotovo Max - Lando
Velid Spaho
Velid Spaho
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)