Jao sapunice
Premijer liga BiH - aktuelno
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Za 10 godina ako se ne ugase, bit će u fazonu htjela nas gasit država, savez, FKS, banke… ali mi smo jači od njih svihHajdeee je napisao/la: ↑07 jul 2026, 12:38Svi, svi, svi...uclanjenje odmah!
https://www.facebook.com/share/1Eoz2erAe1/
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Domorocki, Valter Peric, Dzilda, Dragan Vikic...
**** ti svu shizofreniju svijeta, sta je ovo.
**** ti svu shizofreniju svijeta, sta je ovo.
- FKS -
E čuj mi komplekse imamo prema vama, a 2 mjeseca brujite kako ćemo se naguziti Borcu i Zrinjskom a protiv sarajevskih blizanaca poginuti. Mi komplekse imamo a najjače vam gostovanje prošle sezone bilo kod drugoligaša od čij navijača ste kopirali folove. Mani me se šuplje kao da ste Bogom dani. Ni vi ni srbi sa druge strane grada nit ste zlatni nit posebni. Obična stoka sitnog zuba koja si je umislila da je neka čaršija.Shategabri je napisao/la: ↑07 jul 2026, 11:52Čuo sam za neku Rešetnicu kod Goražda.Dajdza11 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 11:39Shategabri odakle je dajdzaShategabri je napisao/la: ↑07 jul 2026, 08:15Odakle je ovaj dajdža?
Izbijaju kompleksi na sve strane ko iz probušenog balona.![]()
Al hajd kad te zanima evo reci cu ti, iz Resetnice. Znate vi to dobro gdje je Resetnica. 80% trenutnog stanovnistva glavnog grada je porijeklom iz tog kraja, pa jos tamo dalje preko granice, zar ne![]()
Ali neobjasnjivo volim Celik, Zenicu. Nisam kao ovi moji zemljaci kupili zemlju u Kobiljoj glavi, Hotonju, itd i odmah poceli navijat za Sarajevo. Ascare umislili se da su veci navijaci nego ono malo sto je ostalo pravih, autohtoni sarajlija.
Ej cuj kompleksi, od cega![]()
Tamo blizu odakle je Efendić načelnik porijeklom![]()
Ma vidi, nikakav problem da voliš bilo koji dio BiH![]()
Pa vidi, možda ti nisi u toku, al Zeničani, a posebno ovi što prate Čelik, tu su prilični kompleksi prema FKS, Želji i svemu što se tiče Sarajeva.
To nisam ja izmislio, to je tako - fakt.
A vidi, da ti (iako shategabri jel) kažem jednu teoriju - svako je odnekud, nekad došao.
Živ i zdrav bio, pozdrav!
- Shategabri
- Kontakt:
Legendo, ja pričam o stvarnom životu, ovo na forumu ti nije reprezentativno.Uprava je napisao/la: ↑07 jul 2026, 12:49E čuj mi komplekse imamo prema vama, a 2 mjeseca brujite kako ćemo se naguziti Borcu i Zrinjskom a protiv sarajevskih blizanaca poginuti. Mi komplekse imamo a najjače vam gostovanje prošle sezone bilo kod drugoligaša od čij navijača ste kopirali folove. Mani me se šuplje kao da ste Bogom dani. Ni vi ni srbi sa druge strane grada nit ste zlatni nit posebni. Obična stoka sitnog zuba koja si je umislila da je neka čaršija.Shategabri je napisao/la: ↑07 jul 2026, 11:52Čuo sam za neku Rešetnicu kod Goražda.Dajdza11 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 11:39
Shategabri odakle je dajdza![]()
Al hajd kad te zanima evo reci cu ti, iz Resetnice. Znate vi to dobro gdje je Resetnica. 80% trenutnog stanovnistva glavnog grada je porijeklom iz tog kraja, pa jos tamo dalje preko granice, zar ne![]()
Ali neobjasnjivo volim Celik, Zenicu. Nisam kao ovi moji zemljaci kupili zemlju u Kobiljoj glavi, Hotonju, itd i odmah poceli navijat za Sarajevo. Ascare umislili se da su veci navijaci nego ono malo sto je ostalo pravih, autohtoni sarajlija.
Ej cuj kompleksi, od cega![]()
Tamo blizu odakle je Efendić načelnik porijeklom![]()
Ma vidi, nikakav problem da voliš bilo koji dio BiH![]()
Pa vidi, možda ti nisi u toku, al Zeničani, a posebno ovi što prate Čelik, tu su prilični kompleksi prema FKS, Želji i svemu što se tiče Sarajeva.
To nisam ja izmislio, to je tako - fakt.
A vidi, da ti (iako shategabri jel) kažem jednu teoriju - svako je odnekud, nekad došao.
Živ i zdrav bio, pozdrav!
Mada evo i ovaj tvoj upis je svojevrstan kompleks. Nek si mi se nagovorio, jel ti bar malo lakše?!
Koševo Zapad
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Ako moze nicaZe Real Madrid sokulja da nam objasni kako ih to kopiramo?
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
Može samo za faću i Mirzu, dvije najveće ličnosti u šeheru, kopirate tako što ste nas stigli po zagađenju pa ste postali veći Černobil od Zenice.DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 12:58Ako moze nicaZe Real Madrid sokulja da nam objasni kako ih to kopiramo?
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Vise nije ni smijesno jbt
„Neki pojedinci imaju dosta upitnika kad ne igraju, a ja imam upitnike kad igraju.“ ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Skoncentrisi se sokulja, pricamo o navijackim skupinama i kopiranju.chily-rz je napisao/la: ↑07 jul 2026, 13:06Može samo za faću i Mirzu, dvije najveće ličnosti u šeheru, kopirate tako što ste nas stigli po zagađenju pa ste postali veći Černobil od Zenice.DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 12:58Ako moze nicaZe Real Madrid sokulja da nam objasni kako ih to kopiramo?
U tom pogledu onda kopirate lešinare, vidjeli od njih da su se sageli lemiju pa i vi se sageste svom gazdi. Piši saopštenje, briši saopštenje.DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 13:07Skoncentrisi se sokulja, pricamo o navijackim skupinama i kopiranju.chily-rz je napisao/la: ↑07 jul 2026, 13:06Može samo za faću i Mirzu, dvije najveće ličnosti u šeheru, kopirate tako što ste nas stigli po zagađenju pa ste postali veći Černobil od Zenice.DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 12:58Ako moze nicaZe Real Madrid sokulja da nam objasni kako ih to kopiramo?
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
To nije moje pitanje, jesi li ti retardiran? Bez zle namjere, imas li kakvih poteskoca pri citanju??chily-rz je napisao/la: ↑07 jul 2026, 13:09U tom pogledu onda kopirate lešinare, vidjeli od njih da su se sageli lemiju pa i vi se sageste svom gazdi. Piši saopštenje, briši saopštenje.DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 13:07Skoncentrisi se sokulja, pricamo o navijackim skupinama i kopiranju.
- Shategabri
- Kontakt:
Ne vidim da je neka razlika Faće i ovog Real madrida od Zenice, realno oboje komad budale.
I sad kao nešto šuknješ kad spomeneš sarajevskog bolida
No dobro, yebo to.
Vidjećemo vas na zelenom terenu
Pa poslije kmečite o čemu hoćete.
I sad kao nešto šuknješ kad spomeneš sarajevskog bolida
No dobro, yebo to.
Vidjećemo vas na zelenom terenu
Koševo Zapad
S vama iz Visokog i Olova imal poteškoću da imam potrebu komunicirati
Pa fino ti kažem da kopirate leševe, sageli se i jednu i drugi vrhovnom poglavici, kopirate malo i sokolove brojnošću.DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 13:11To nije moje pitanje, jesi li ti retardiran? Bez zle namjere, imas li kakvih poteskoca pri citanju??chily-rz je napisao/la: ↑07 jul 2026, 13:09U tom pogledu onda kopirate lešinare, vidjeli od njih da su se sageli lemiju pa i vi se sageste svom gazdi. Piši saopštenje, briši saopštenje.DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 13:07
Skoncentrisi se sokulja, pricamo o navijackim skupinama i kopiranju.
- Shategabri
- Kontakt:
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Propali muzicar, ucestali sizofrenik iz vukojebine zvana Zenica koja je filijala glavnom garadu BiH. Bem ti forum na sta je spao…
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Jesam li iz Visokog ili iz Olova? Gubis se. Definitivno imas nekih poteskoca, ne mozes na jednostavno pitanje "po cemu horde kopiraju robijase" odgovoriti nego pricas neke nebuloze.chily-rz je napisao/la: ↑07 jul 2026, 13:14S vama iz Visokog i Olova imal poteškoću da imam potrebu komuniciratiPa fino ti kažem da kopirate leševe, sageli se i jednu i drugi vrhovnom poglavici, kopirate malo i sokolove brojnošću.DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 13:11To nije moje pitanje, jesi li ti retardiran? Bez zle namjere, imas li kakvih poteskoca pri citanju??
Pa moraš nekima nacrtati da budala i kockastih glava ima svugdje, kad nekom želi spustiti nek se sjeti da u avliji ima sortu za kojeg je Real Madrid elokvencija i pedagog ako uzmemo način izražavanja u obzir.Shategabri je napisao/la: ↑07 jul 2026, 13:12Ne vidim da je neka razlika Faće i ovog Real madrida od Zenice, realno oboje komad budale.
I sad kao nešto šuknješ kad spomeneš sarajevskog bolida![]()
No dobro, yebo to.
Vidjećemo vas na zelenom terenu![]()
Isti qrac, drugo pakovanje.DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 13:15Jesam li iz Visokog ili iz Olova? Gubis se. Definitivno imas nekih poteskoca, ne mozes na jednostavno pitanje "po cemu horde kopiraju robijase" odgovoriti nego pricas neke nebuloze.chily-rz je napisao/la: ↑07 jul 2026, 13:14S vama iz Visokog i Olova imal poteškoću da imam potrebu komuniciratiPa fino ti kažem da kopirate leševe, sageli se i jednu i drugi vrhovnom poglavici, kopirate malo i sokolove brojnošću.DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 13:11
To nije moje pitanje, jesi li ti retardiran? Bez zle namjere, imas li kakvih poteskoca pri citanju??
Ne mogu horde kopirati robijaše, uslov je da imaju čast, obraz i damu a na da se saginju na sastancima kod gazde.
- Shategabri
- Kontakt:
Naravno da ima, ne bih ja vagao ko je gori ko bolji. Meni je to sve isto.chily-rz je napisao/la: ↑07 jul 2026, 13:17Pa moraš nekima nacrtati da budala i kockastih glava ima svugdje, kad nekom želi spustiti nek se sjeti da u avliji ima sortu za kojeg je Real Madrid elokvencija i pedagog ako uzmemo način izražavanja u obzir.Shategabri je napisao/la: ↑07 jul 2026, 13:12Ne vidim da je neka razlika Faće i ovog Real madrida od Zenice, realno oboje komad budale.
I sad kao nešto šuknješ kad spomeneš sarajevskog bolida![]()
No dobro, yebo to.
Vidjećemo vas na zelenom terenu![]()
Nego, yebo to, razumijem da ima još mjesec do početka prvenstva, pa treba nekako ubiti vrijeme, al ima valjda i boljih tema.
Koševo Zapad