Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

alacious
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la alacious » 08 maj 2011, 17:11

@LBJ MVP jesi ti iz Breze?

J.Goerges
Kontakt:

Post Postao/la J.Goerges » 08 maj 2011, 17:11

alacious je napisao/la:@LBJ MVP jesi ti iz Breze?
Jes on je Primož Brezec :lol:

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 08 maj 2011, 17:12

Samo F.K.S !! je napisao/la:Ja moram matematiku popravit podhitno ;) Sreca moja pa mi stara ne voli ici na roditeljske ( samo 1 otisla u ovom polugodistu) :D

Joj kako volim ovo mjesto http://hr.wikipedia.org/wiki/Brist nadam se da cu opet ici ove godine abd 8-) Fino za prosetat , do Gradca ti treba 5 minuta , a sve izbetonirana staza kuca u kojoj odsjedam 2 minute od plaze :D
Jel to ono mjesto izmedju Podaca i Gradca?Bio sam tu u prolazu,lijepo mjesto,samo mi se cini mala plaza. :? Ustvari kako sam vidio nema nikako pjescane plaze,sve beton?
Inace Zaostrog je raj sto se toga tice. 8-) :)
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 08 maj 2011, 17:13

Ima druze plaza i to pofina ;) Nema guzve sto je najbitnije a more je odlicno ima i mol za skakanje ;) inace ja volim ova manja mjesta kao naprimjer brist i sutomore

evo nekih slika :

http://www.hrvatska-apartmani-hoteli.co ... 197894.jpg

http://ljeto.com/images/new/247/2.jpg

http://www.admin.bol-brac.eu/islands/cr ... 0009_v.jpg

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 08 maj 2011, 17:16

Samo F.K.S !! je napisao/la:Ima druze plaza i to pofina ;) Nema guzve sto je najbitnije a more je odlicno ima i mol za skakanje ;) inace ja volim ova manja mjesta kao naprimjer brist i sutomore
Aha onda nisam vidio.I ja volim manja mjesta.Najbolji su Drvenik i Zaostrog,iako ni u Gradcu nije lose.
Zadnja izmjena: neutralan__, dana/u 08 maj 2011, 17:17, ukupno mijenjano 1 put.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

J.Goerges
Kontakt:

Post Postao/la J.Goerges » 08 maj 2011, 17:16

Samo F.K.S !! je napisao/la:Ima druze plaza i to pofina ;) Nema guzve sto je najbitnije a more je odlicno ima i mol za skakanje ;) inace ja volim ova manja mjesta kao naprimjer brist i sutomore
a voliš li Sanju :?: i ona je mala ha mali :lol:

jasmin256
Kontakt:

Post Postao/la jasmin256 » 08 maj 2011, 17:16

CeMa je napisao/la:ja sam u cijelom skolovanju (12 god) procitao cijelu jednu lektiru :Mali princ u osnovnoj skoli i mozda pinokio i to je to

ja jos sutra aBd i gotovo :D :D nemrem vjerovat :lol: :mrgreen: sutra aBd na oprostajno u ostrozac (zna kivi gdje je to), ima da me nema :D :mrgreen:
kakvo ti je to oprostajno majke ti ? jel samo vas razred il' svi idu ? joj ljepote sad bez vas u skoli :lol: :lol: :lol:
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 08 maj 2011, 17:19

jasmin256 je napisao/la:
CeMa je napisao/la:ja sam u cijelom skolovanju (12 god) procitao cijelu jednu lektiru :Mali princ u osnovnoj skoli i mozda pinokio i to je to

ja jos sutra aBd i gotovo :D :D nemrem vjerovat :lol: :mrgreen: sutra aBd na oprostajno u ostrozac (zna kivi gdje je to), ima da me nema :D :mrgreen:
kakvo ti je to oprostajno majke ti ? jel samo vas razred il' svi idu ? joj ljepote sad bez vas u skoli :lol: :lol: :lol:
hahah sad ce te bit glavni kad nas nema :lol: :lol: bolan, nas razred ide na oprostajno, kakvi svi...jbg ti, valjda znas za to da se uvijek organizuje oprostajno kad se zavrsava skola...bude to i u osn. skoli a ne u srednjoj
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 08 maj 2011, 17:21

matura=oprostajno :P Cema cim si prosao ?

jasmin256
Kontakt:

Post Postao/la jasmin256 » 08 maj 2011, 17:22

CeMa je napisao/la:
jasmin256 je napisao/la:

hahah sad ce te bit glavni kad nas nema :lol: :lol: bolan, nas razred ide na oprostajno, kakvi svi...jbg ti, valjda znas za to da se uvijek organizuje oprostajno kad se zavrsava skola...bude to i u osn. skoli a ne u srednjoj
bola znam to. bilo je i nama. samo sto smo mi svi skupa bili u disku. to mi cudno, pa zato pitam. koliko jos dana idete ??

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 08 maj 2011, 17:23

Samo F.K.S !! je napisao/la:matura=oprostajno :P Cema cim si prosao ?
ne, ne...bice prvo oprostajno sutra aBd, a matura je posebno, 27-og maja.....na maturi budu svi, a na oprostajnoj samo nas razred ;) cim sam prosao? propo brate :lol: :mrgreen: ko kauc :mrgreen:

@kivi drugo je bilo u osn... disko i ta sranja...sad fino u vikendicu i opleti....bice valjda nesto :mrgreen: idemo jos sutra
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 08 maj 2011, 17:25

Jel to na popravni ides majke ti ? :lol:

jasmin256
Kontakt:

Post Postao/la jasmin256 » 08 maj 2011, 17:26

CeMa je napisao/la:
ne, ne...bice prvo oprostajno sutra aBd, a matura je posebno, 27-og maja.....na maturi budu svi, a na oprostajnoj samo nas razred ;) cim sam prosao? propo brate :lol: :mrgreen: ko kauc :mrgreen:

@kivi drugo je bilo u osn... disko i ta sranja...sad fino u vikendicu i opleti....bice valjda nesto :mrgreen: idemo jos sutra
a ima kod vas u razredu onih cudnih zenskih. umocices valjda :D :D :D

J.Goerges
Kontakt:

Post Postao/la J.Goerges » 08 maj 2011, 17:28

Samo F.K.S !! je napisao/la:Jel to na popravni ides majke ti ? :lol:
pa šta i ja sam u četvrtom išo na popravni ,ali odma bio za 15 dana nije u augustu

Što je ovaj Cema zajeban jbt :lol: :lol: :lol:

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 08 maj 2011, 17:28

Svi oni koji nisu gledali " Dokumentarac o Ćiri " evo ga !

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 08 maj 2011, 17:29

jasmin256 je napisao/la:
CeMa je napisao/la:

a ima kod vas u razredu onih cudnih zenskih. umocices valjda :D :D :D
hahaha...moj care, jesu lude, al ne daju pice ko da im je zlatna :D

@samo fks ma idem u pm :mrgreen: nikad u zivotu nisam pao, i sad padnem kad sam maturant :D glupo da ga ebes :mrgreen:

@goerges i ja cu odmah na popravni, oko sedmicu poslije skole, znaci oko 15-og maja

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 maj 2011, 17:49

robovi88 je napisao/la:Svi oni koji nisu gledali " Dokumentarac o Ćiri " evo ga !

Hvala ti care :D

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 08 maj 2011, 18:08

Yebo vas Ciro
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 08 maj 2011, 18:15

Megamon je napisao/la:Yebo vas Ciro
:roll: Razmisli malo šta pričaš
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 08 maj 2011, 18:16

bem ti i counter strike i majku... :evil: :twisted: :evil: kad otvorim pise mi dobro dosli na castrom arena server :roll: i neke tamo adrese servera imena,... :evil: moram ga ponovo instalirat... :evil: :evil: :evil: :cry:
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: alemsa, Bing [Bot], Jabroni i 31 gost.