O kojem stvarnom životu? O kojim nebulozama? Hajmo postaviti činjenice kako jesu. Jel se mjesecima pjeni što će se nacionalni stadion praviti u Zenici? Hoćemo tražiti ovdje na forumu te upise? Kad kažem pjeni, mislim na one upise nacionalni stadion mora biti u glavnom gradu bla bla bla.Shategabri je napisao/la: ↑07 jul 2026, 12:58Legendo, ja pričam o stvarnom životu, ovo na forumu ti nije reprezentativno.Uprava je napisao/la: ↑07 jul 2026, 12:49E čuj mi komplekse imamo prema vama, a 2 mjeseca brujite kako ćemo se naguziti Borcu i Zrinjskom a protiv sarajevskih blizanaca poginuti. Mi komplekse imamo a najjače vam gostovanje prošle sezone bilo kod drugoligaša od čij navijača ste kopirali folove. Mani me se šuplje kao da ste Bogom dani. Ni vi ni srbi sa druge strane grada nit ste zlatni nit posebni. Obična stoka sitnog zuba koja si je umislila da je neka čaršija.Shategabri je napisao/la: ↑07 jul 2026, 11:52
Čuo sam za neku Rešetnicu kod Goražda.
Tamo blizu odakle je Efendić načelnik porijeklom![]()
Ma vidi, nikakav problem da voliš bilo koji dio BiH![]()
Pa vidi, možda ti nisi u toku, al Zeničani, a posebno ovi što prate Čelik, tu su prilični kompleksi prema FKS, Želji i svemu što se tiče Sarajeva.
To nisam ja izmislio, to je tako - fakt.
A vidi, da ti (iako shategabri jel) kažem jednu teoriju - svako je odnekud, nekad došao.
Živ i zdrav bio, pozdrav!
Mada evo i ovaj tvoj upis je svojevrstan kompleks. Nek si mi se nagovorio, jel ti bar malo lakše?!
Ako želiš dalje, bilo bi fer odgovoriti na predhodne moje upise.
Imate neki problem posebno vi pitari (a mislim da znate koji je to problem) sa tim što je Čelik tu i što vam nećemo glumiti Velež kad zatreba. Sa ovim drugim blizancima se nema smisla ni prepirati jer su u **** već dugo a tek skontali.
To o gradovima i klimama zelenilu asfaltu ili vlasti u istim apsolutno ne želim raspravljati, svako svojih govana ima preko glave.