Premijer liga BiH - aktuelno

Uprava
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Uprava » 07 jul 2026, 15:27

Shategabri je napisao/la:
07 jul 2026, 12:58
Uprava je napisao/la:
07 jul 2026, 12:49
07 jul 2026, 11:52

Čuo sam za neku Rešetnicu kod Goražda.
Tamo blizu odakle je Efendić načelnik porijeklom :D

Ma vidi, nikakav problem da voliš bilo koji dio BiH :thumbup:
Pa vidi, možda ti nisi u toku, al Zeničani, a posebno ovi što prate Čelik, tu su prilični kompleksi prema FKS, Želji i svemu što se tiče Sarajeva.
To nisam ja izmislio, to je tako - fakt.

A vidi, da ti (iako shategabri jel :mrgreen: ) kažem jednu teoriju - svako je odnekud, nekad došao.
Živ i zdrav bio, pozdrav!
E čuj mi komplekse imamo prema vama, a 2 mjeseca brujite kako ćemo se naguziti Borcu i Zrinjskom a protiv sarajevskih blizanaca poginuti. Mi komplekse imamo a najjače vam gostovanje prošle sezone bilo kod drugoligaša od čij navijača ste kopirali folove. Mani me se šuplje kao da ste Bogom dani. Ni vi ni srbi sa druge strane grada nit ste zlatni nit posebni. Obična stoka sitnog zuba koja si je umislila da je neka čaršija.
Legendo, ja pričam o stvarnom životu, ovo na forumu ti nije reprezentativno.

Mada evo i ovaj tvoj upis je svojevrstan kompleks. Nek si mi se nagovorio, jel ti bar malo lakše?!
O kojem stvarnom životu? O kojim nebulozama? Hajmo postaviti činjenice kako jesu. Jel se mjesecima pjeni što će se nacionalni stadion praviti u Zenici? Hoćemo tražiti ovdje na forumu te upise? Kad kažem pjeni, mislim na one upise nacionalni stadion mora biti u glavnom gradu bla bla bla.
Ako želiš dalje, bilo bi fer odgovoriti na predhodne moje upise.
Imate neki problem posebno vi pitari (a mislim da znate koji je to problem) sa tim što je Čelik tu i što vam nećemo glumiti Velež kad zatreba. Sa ovim drugim blizancima se nema smisla ni prepirati jer su u **** već dugo a tek skontali.
To o gradovima i klimama zelenilu asfaltu ili vlasti u istim apsolutno ne želim raspravljati, svako svojih govana ima preko glave.

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 07 jul 2026, 15:29

AllGunsBlazing je napisao/la:
07 jul 2026, 15:05
Zutti je napisao/la:
07 jul 2026, 14:41
Za BU i Visoko ne govorim ništa. Iako, možemo ući u polemiku u to kako je pao šal Visoko, zna se i kome je skinut i ko je bio s njim u tom momentu i prije koje utakmice je pao. Nije baš po kodeksima nekim, al okej, sam pao sam se ubio, al ponavljam ti, ne pričam o tome.Govorim za dječiju trenerku koja je zapaljena uz potpis RZ88 ispod slike kao najava gostovanja HZ u Zenici. Probat ću naći baš pa postaviti.

Slika šipke se vrti po internetu pun racku vremena, to je iz vašeg kopa i slikano. Puno više to govori o vama nego o meni. Što se naših tiče, ne znam, nisam ispratio da se neko po TT blamira. Ako misliš na T.P., momak ni na tribini više nije specijalno redovan, a šipku nije vidio otprilike desetljeće.
Robijasi nemaju sluzbenog tik-tok profila, tako da sve sto se pojavi je individualno. Isto da sad uzmes moje pisanje kao sluzbeno ispred UG RZ. Nema smisla.

Pao isto sto bi pao i nas.

Ovo za slike iz kopa i slike sipke, stvarno mi nije jasno o cemu pricas.
Ja kažem da ste ko grupa seljaci. Svaku grupu čine ljudi, a ako se izjašnjavaš kao pripadnik tog pokreta, znaš pravila toga, živiš to na svim frontovima i paziš na takve ispade jer predstavljaš grupu koje si dio. Kad sam već krenuo o tim stvarima koje se ne rade. Objasni mi zašto je grupa na jugu palila pijačarske stvari Sarajeva. To nema nikakve veze s grupom i navijanjem. To se ne radi.

Ako ćemo o zvaničnim stranicama RZ. Na zvaničnoj prozivate fan shop Sarajeva. To se u navijačkom svijetu, također, ne radi.

Slažem se, pao bi, zato kažem, možemo pričati i o tome, al sam pao sam se ubio.

Nije ti jasno za sliku gdje ona tri momka vode navijanje na BP? Jedan u pijačarskom dresu, drugi s nekim seljačkim žutim naočalama, treci kao da je iz pilane kući krenuo? Slikano s juga iz pozicije bliže istoku. O toj slici pričam, znaju svi, vrtila se i po forumu ovdje.

Jel ti sad malo jasnine zašto vi ne možete o navijanju, navijačkim grupama, navijačnoj kulturi, mentalitetu, i da je besmisleno da te vrijeđa kad ti kažem da ste seljaci i šabani
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Nema džabe ni kod stare babe!

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 07 jul 2026, 15:37

Uprava je napisao/la:
07 jul 2026, 15:27
07 jul 2026, 12:58
Uprava je napisao/la:
07 jul 2026, 12:49

E čuj mi komplekse imamo prema vama, a 2 mjeseca brujite kako ćemo se naguziti Borcu i Zrinjskom a protiv sarajevskih blizanaca poginuti. Mi komplekse imamo a najjače vam gostovanje prošle sezone bilo kod drugoligaša od čij navijača ste kopirali folove. Mani me se šuplje kao da ste Bogom dani. Ni vi ni srbi sa druge strane grada nit ste zlatni nit posebni. Obična stoka sitnog zuba koja si je umislila da je neka čaršija.
Legendo, ja pričam o stvarnom životu, ovo na forumu ti nije reprezentativno.

Mada evo i ovaj tvoj upis je svojevrstan kompleks. Nek si mi se nagovorio, jel ti bar malo lakše?!
O kojem stvarnom životu? O kojim nebulozama? Hajmo postaviti činjenice kako jesu. Jel se mjesecima pjeni što će se nacionalni stadion praviti u Zenici? Hoćemo tražiti ovdje na forumu te upise? Kad kažem pjeni, mislim na one upise nacionalni stadion mora biti u glavnom gradu bla bla bla.
Ako želiš dalje, bilo bi fer odgovoriti na predhodne moje upise.
Imate neki problem posebno vi pitari (a mislim da znate koji je to problem) sa tim što je Čelik tu i što vam nećemo glumiti Velež kad zatreba. Sa ovim drugim blizancima se nema smisla ni prepirati jer su u **** već dugo a tek skontali.
To o gradovima i klimama zelenilu asfaltu ili vlasti u istim apsolutno ne želim raspravljati, svako svojih govana ima preko glave.
E jbm ti forum napišem post i diskonektuje me :D

Da ne duljim, što se tiče stadiona, ponuđeno je Sarajevu, nije niko izašao u susret, nek se gradi u Zenici i treba!

Što se tiče Čelika, prvi sam pozdravio povratak u PL BiH i smatram da trebate biti dio PLBiH (neizostavni!).
Dakle, ne znam o kakvom problemu pričaš?

Da postoji određeni antagonizam na relaciji Zenica prema Sarajevu i samo u tom smjeru, postoji.
U to ne ubrajam navijački momentum.
Koševo Zapad

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 07 jul 2026, 15:56

Zutti je napisao/la:
07 jul 2026, 15:29
Ja kažem da ste ko grupa seljaci.
Subjektivno. Gluposti valjas.
Zutti je napisao/la:
Svaku grupu čine ljudi, a ako se izjašnjavaš kao pripadnik tog pokreta, znaš pravila toga, živiš to na svim frontovima i paziš na takve ispade jer predstavljaš grupu koje si dio. Kad sam već krenuo o tim stvarima koje se ne rade. Objasni mi zašto je grupa na jugu palila pijačarske stvari Sarajeva. To nema nikakve veze s grupom i navijanjem. To se ne radi.
Dok ih bude u vasem kopu, logicno je da ce goriti na suparnickoj strani. Nemoj me sad tjerat da ti nadjem slike gdje ti je sal Horde zla pijacarski na sjeveru, znas i sam da je tako.
Zutti je napisao/la:
Ako ćemo o zvaničnim stranicama RZ. Na zvaničnoj prozivate fan shop Sarajeva. To se u navijačkom svijetu, također, ne radi.
Cuj? U navijackom svijetu niko nikada nije prozvao suparnicki klub kad se osramote? 17045?
Zutti je napisao/la:
Nije ti jasno za sliku gdje ona tri momka vode navijanje na BP? Jedan u pijačarskom dresu, drugi s nekim seljačkim žutim naočalama, treci kao da je iz pilane kući krenuo? Slikano s juga iz pozicije bliže istoku. O toj slici pričam, znaju svi, vrtila se i po forumu ovdje.
Ti si haman u 2008. zaglavio. Doduse, tad su HZ jos uvijek bili navijaci. Nije los period, samo je proslo 18 godina.
Zutti je napisao/la:
Jel ti sad malo jasnine zašto vi ne možete o navijanju, navijačkim grupama, navijačnoj kulturi, mentalitetu, i da je besmisleno da te vrijeđa kad ti kažem da ste seljaci i šabani
Ne mozes ti odredjivati ko ce pricati o navijanju. Preglupi argumenti od nekog ko misli da je u toj prici. Dok vas manijaci tuku nas vasem stadionu, a vi birate da se brinete o tome ko ce voditi glavnu rijec u dilanju na sjeveru, nemas pravo da pricas o navijacima. Niste cak ni nivo Sabana jer je on za razliku od vas bio navijac, kakav takav.
Celik!3,2,2.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 07 jul 2026, 15:59

07 jul 2026, 15:37
Da postoji određeni antagonizam na relaciji Zenica prema Sarajevu i samo u tom smjeru, postoji.
Zasto lazes? Mislim na 20 strana se raspravljaju navijaci Sarajeva sa navijacima Celika i obratno i onda ti kao pametan kazes ovo gore. Pa da nema nista sa vase strane nit bi zapocinjali te price niti bi ih nastavljali. Bolio bi vas **** za onim sto pisu neki tamo iz Zenice.

Mislim sve ove rasprave su vam preglupe. Svako svoj klub voli, to je i logicno i normalno. Ako volis klub samo radi titula, onda nemas nekog osnova da se nesto raspravljas. Ponosan na titule, naravno, ali ako je to jedini argument, smijesno pricat.
Celik!3,2,2.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 07 jul 2026, 16:01

Mene interesuje sta bi sa onim Medjuseljcem iz Celika ?

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 07 jul 2026, 16:06

Vanja8 je napisao/la:
07 jul 2026, 16:01
Proslu polusezonu Celik i Medjuseljac su raskinuli ugovor i presao je u Jedinstvo. Da li ce i ove sezone biti u Bihacu, ne znam.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 07 jul 2026, 16:07

phillies je napisao/la:
07 jul 2026, 16:06
Vanja8 je napisao/la:
07 jul 2026, 16:01
Proslu polusezonu Celik i Medjuseljac su raskinuli ugovor i presao je u Jedinstvo. Da li ce i ove sezone biti u Bihacu, ne znam.
Hvala drug :thumbup:

Threeplanetrees

Post Postao/la Threeplanetrees » 07 jul 2026, 16:19

Uprava je napisao/la:

Imate neki problem posebno vi pitari (a mislim da znate koji je to problem) sa tim što je Čelik tu i što vam nećemo glumiti Velež kad zatreba.
Nisam te ovo skontao ali možda bi bolje bilo da vam Velež bude uzor protiv njih. Čelik je zadnji put Sarajevo na Bilinom dobio 2014 godine golom Darka Mišića dok je zadnji put kao gost protiv njih na Koševu slavio 1987 godine. Kada saberemo vrijeme od vaše zadnje domaće i gostujuće pobjede protiv njih ispadne 51 godina. Velež je samo prije tri mjeseca unazad skinuo to vaše domaće i gostujuće prokletstvo :thumbup:
Zadnja izmjena: Threeplanetrees, dana/u 07 jul 2026, 16:20, ukupno mijenjano 1 put.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 07 jul 2026, 16:20

Samo da pozdravim Vanju, momak je čaršija, ostatak voli da pljuje, vrijeđa i omaložava, kad im vratiš briju o nekim kompleksima.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 07 jul 2026, 16:22

chily-rz je napisao/la:
07 jul 2026, 16:20
Samo da pozdravim Vanju, momak je čaršija, ostatak voli da pljuje, vrijeđa i omaložava, kad im vratiš briju o nekim kompleksima.
Gdje si Chily druze...
Ma hajde, trpio je ovaj forum i gore stvari... :mrgreen:

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 07 jul 2026, 16:26

Vanja8 je napisao/la:
07 jul 2026, 16:22
chily-rz je napisao/la:
Gdje si Chily druze...
Ma sve je to za ljude, treba imati granicu naravno u svemu.

S obzirom da je dosta nas iz Zenice ovdje stara škola ss ba foruma i ovaj PDF nam nije stran, nije ništa što već nije bilo. :mrgreen:

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 07 jul 2026, 16:32

chily-rz je napisao/la:
07 jul 2026, 16:26
Vanja8 je napisao/la:
chily-rz je napisao/la:
Gdje si Chily druze...

S obzirom da je dosta nas iz Zenice ovdje stara škola ss ba foruma i ovaj PDF nam nije stran, nije ništa što već nije bilo. :mrgreen:
Ma nepotrebne stvari, ali eto, nece ljudi da se pozabave pravim problemima...

Evo kod nas u Sarajevu se pojavio neki "Pokret Otpora Zeljo", jarane, nije ti prijatno sekundu izaci na ulicu...
Znas sta uradi slican projekat Nijemcima u II svjetskom ratu u Francuskoj... :geek:

To su realni problemi, a ne prepucavati se na forumu... :rol:

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 07 jul 2026, 16:36

Vanja8 je napisao/la:
07 jul 2026, 16:32
chily-rz je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:

Gdje si Chily druze...

Evo kod nas u Sarajevu se pojavio neki "Pokret Otpora Zeljo", jarane, nije ti prijatno sekundu izaci na ulicu...
Znas sta uradi slican projekat Nijemcima u II svjetskom ratu u Francuskoj... :geek:

Nemoj me da udaramo protivnika dok leži u blatu, nek malo stanu na noge, protegnu do Banjaluke opet :mrgreen:

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 07 jul 2026, 16:42

AllGunsBlazing je napisao/la:
07 jul 2026, 15:56
Zutti je napisao/la:
Ja kažem da ste ko grupa seljaci.
Subjektivno. Gluposti valjas.
Zutti je napisao/la:
Svaku grupu čine ljudi, a ako se izjašnjavaš kao pripadnik tog pokreta, znaš pravila toga, živiš to na svim frontovima i paziš na takve ispade jer predstavljaš grupu koje si dio. Kad sam već krenuo o tim stvarima koje se ne rade. Objasni mi zašto je grupa na jugu palila pijačarske stvari Sarajeva. To nema nikakve veze s grupom i navijanjem. To se ne radi.
Dok ih bude u vasem kopu, logicno je da ce goriti na suparnickoj strani. Nemoj me sad tjerat da ti nadjem slike gdje ti je sal Horde zla pijacarski na sjeveru, znas i sam da je tako.
Zutti je napisao/la:
Cuj? U navijackom svijetu niko nikada nije prozvao suparnicki klub kad se osramote? 17045?
Zutti je napisao/la:
Ti si haman u 2008. zaglavio. Doduse, tad su HZ jos uvijek bili navijaci. Nije los period, samo je proslo 18 godina.
Zutti je napisao/la:
Ne mozes ti odredjivati ko ce pricati o navijanju. Preglupi argumenti od nekog ko misli da je u toj prici. Dok vas manijaci tuku nas vasem stadionu, a vi birate da se brinete o tome ko ce voditi glavnu rijec u dilanju na sjeveru, nemas pravo da pricas o navijacima. Niste cak ni nivo Sabana jer je on za razliku od vas bio navijac, kakav takav.
Na sve moje argumente ti si rekao "subjektivno", "valjaš gluposti", "ne možeš ti određivati...", "ti si haman u 2008.", dakle nijedan jedini argument kojim proturiječiš. Bolje onda preskoči moj post, nemoj ništa odgovarati, praviš se da nisi vidio i to je to. Provaljuješ se džaba.

I još samo ovo - koja još grupa je prozivala nečiji klub preko Fb stranice? Ja se, iskreno, takvog primjera ne sjećam.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Nema džabe ni kod stare babe!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 07 jul 2026, 16:46

chily-rz je napisao/la:
07 jul 2026, 16:36
Vanja8 je napisao/la:
07 jul 2026, 16:32
chily-rz je napisao/la:

Nemoj me da udaramo protivnika dok leži u blatu, nek malo stanu na noge, protegnu do Banjaluke opet :mrgreen:
Pa bolan nismo mi to nikad radili, to znate i vi u Celiku...
Evo, jesmo li im sve ovo sto se dogadja na vrijeme govorili, jesmo li ih upozoravali, citao si forum, reci ako lazem...

Jok, oni nas napadali, rugali se, ismijavali nas, ono tipa nas Mirvic jaci od pitarskog, trening kamp, zenska ekipa, hokej na ledu...
Evo i sad im mi nudili, ako ne mogu naci trenera doci ce Zekic dva puta sedmicno da to obavi, rekli im dati ovu Adidas opremu cim nama dodje nova, jer su imali toliku zelju za ovim brendom, rekli im da im necemo odvoditi djecu...
Pa kud vise pobogu...
I sta dobijes na kraju..."Pokret otpora..."

convict35
Kontakt:

Post Postao/la convict35 » 07 jul 2026, 16:47

Threeplanetrees je napisao/la:
07 jul 2026, 16:19
Uprava je napisao/la:

Imate neki problem posebno vi pitari (a mislim da znate koji je to problem) sa tim što je Čelik tu i što vam nećemo glumiti Velež kad zatreba.
Nisam te ovo skontao ali možda bi bolje bilo da vam Velež bude uzor protiv njih. Čelik je zadnji put Sarajevo na Bilinom dobio 2014 godine golom Darka Mišića dok je zadnji put kao gost protiv njih na Koševu slavio 1987 godine. Kada saberemo vrijeme od vaše zadnje domaće i gostujuće pobjede protiv njih ispadne 51 godina. Velež je samo prije tri mjeseca unazad skinuo to vaše domaće i gostujuće prokletstvo :thumbup:
Taj poslijeratni period nisi mogao dobiti gore tekmu da si Barca u prajmu, kao sad npr Borca u Banjaluci mozda i teze

Threeplanetrees

Post Postao/la Threeplanetrees » 07 jul 2026, 16:55

convict35 je napisao/la:
07 jul 2026, 16:47
Uprava je napisao/la:

Taj poslijeratni period nisi mogao dobiti gore tekmu da si Barca u prajmu, kao sad npr Borca u Banjaluci mozda i teze
Kakav posljeratni period od rata je prošlo 30 godina Čelik nikada nije pobjedio na Koševu ali moj statistički podatak nije bio da ponižavan Čelik nego da ovog dečka pokušam usmjeriti na pravi put u kojem nema plave mitomanije

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 07 jul 2026, 17:01

Vratimo se footballskim temama ;

Ima li kakav dobar junior u zeljkanovoj novoizgradjenoj akademiji ? Moze i vise njih, pitam za druga...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

avanti003
Kontakt:

Post Postao/la avanti003 » 07 jul 2026, 17:08

07 jul 2026, 16:55
convict35 je napisao/la:
07 jul 2026, 16:47

Kakav posljeratni period od rata je prošlo 30 godina Čelik nikada nije pobjedio na Koševu ali moj statistički podatak nije bio da ponižavan Čelik nego da ovog dečka pokušam usmjeriti na pravi put u kojem nema plave mitomanije
Čelik bar ima 3 lige osvojene iza rata,ali velez nikada nece nikada livada je samo livada!!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []