Njihov orijent je jaci nego ovaj sto smo mi doveli
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma otprilike mi istog playnig razreda dovodimo igrace. I mi i oni i borac pitanje je samo ko ce s kim "ubosti" i naravno svinjski i borac imaju naklonjenosy saveza i sudija. A sto se tice karata imam osuecaj da fino idu. Nema guzve u dva fan shopa ali stalno neko ulazi i kupuje. Ine noce majice Dresovi na striku i Svi u napad - top. Meni se cini da je napokon i materijal dobar.
Ma jok oni iz Barselone i Reala dovode igrace, ne anonimuse iz 2. HNL kao miŠTA_JE je napisao/la: ↑07 jul 2026, 16:51Ma otprilike mi istog playnig razreda dovodimo igrace. I mi i oni i borac pitanje je samo ko ce s kim "ubosti" i naravno svinjski i borac imaju naklonjenosy saveza i sudija. A sto se tice karata imam osuecaj da fino idu. Nema guzve u dva fan shopa ali stalno neko ulazi i kupuje. Ine noce majice Dresovi na striku i Svi u napad - top. Meni se cini da je napokon i materijal dobar.
Banujte ga više.Pitar6785 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 16:08NESLAZEM SE da imamo sad jacu ekipu nego protiv CRAJOVE, posebno za euro tekme.
Prvi glava u glavu
KEREMEH VS KEREMEH, onaj keremeh sto je igrao protiv crajove imo 80x vecu minutazu u prvenstvu nego danasnji keremeh
Ristivski protiv krajove bio 19x bolji nego danasnji
Adem vs Mlinaric, nemogu dat prednost Ademu jer Mlinaric je bio najbolji strijelac lige sa 20 golova, asistirao je za go pretrcao je sigurno 12-13 kilometara sto je mnogo vazno u evropskim utakmicam
Takodje tad ti je ZZ trenirao godinu dana u cugu doveo igrace koje njemu trebaju, dok je sad ZZ dosao prije 3 sedmice prije utamice
Takodje individualni kvalitet glavu u glavu nije toliko vazan koliko je kohezija ekipe medju sobno, koliko ce ekipa prihvatit ZZ i ss, koliko ce SS USPJET da natjera igrace da daju zadnji atom.
Takodje nevjerujem da ce bit vise od 8-9 k gledalaca, dijaspora iz USA nece toliko doc ove godine u bosnu, takodje dijaspora iz evrope takodje ona koja je isla na SP tesko dace doc u BiH. Takodje oni koji budu i dolazili bice vise u fazonu da gledaju utakmicu u kafani ili da gledaju SP. Takodje ovo je prva utakmica ( nije ko ona protiv kazastanaca kad je svak ocekivao da ce nas natamburat a mi pobjedili 0-1 keremeh) samim tim bice euforija dosta niza.
I na kraju imao si GUKIJASHVILIJA, koji je donio prevagu i igrac kojeg mi nemamo, go koji je postigo protiv krajove i na nacin kako je dao go, je donio strah krajovi jer onaj voleje je ne evropski kvalitet vec kvalitet koji se moze vidjet samo u ligama trojkama
Treba sad stvoriti mjesta i za ova 3-4 juniora koja dovodimo od kona...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
nije dobar s glavom frajer boga mi, ima ih normalnijih na jagomiruGangEvil je napisao/la: ↑07 jul 2026, 17:03Banujte ga više.Pitar6785 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 16:08NESLAZEM SE da imamo sad jacu ekipu nego protiv CRAJOVE, posebno za euro tekme.
Prvi glava u glavu
KEREMEH VS KEREMEH, onaj keremeh sto je igrao protiv crajove imo 80x vecu minutazu u prvenstvu nego danasnji keremeh
Ristivski protiv krajove bio 19x bolji nego danasnji
Adem vs Mlinaric, nemogu dat prednost Ademu jer Mlinaric je bio najbolji strijelac lige sa 20 golova, asistirao je za go pretrcao je sigurno 12-13 kilometara sto je mnogo vazno u evropskim utakmicam
Takodje tad ti je ZZ trenirao godinu dana u cugu doveo igrace koje njemu trebaju, dok je sad ZZ dosao prije 3 sedmice prije utamice
Takodje individualni kvalitet glavu u glavu nije toliko vazan koliko je kohezija ekipe medju sobno, koliko ce ekipa prihvatit ZZ i ss, koliko ce SS USPJET da natjera igrace da daju zadnji atom.
Takodje nevjerujem da ce bit vise od 8-9 k gledalaca, dijaspora iz USA nece toliko doc ove godine u bosnu, takodje dijaspora iz evrope takodje ona koja je isla na SP tesko dace doc u BiH. Takodje oni koji budu i dolazili bice vise u fazonu da gledaju utakmicu u kafani ili da gledaju SP. Takodje ovo je prva utakmica ( nije ko ona protiv kazastanaca kad je svak ocekivao da ce nas natamburat a mi pobjedili 0-1 keremeh) samim tim bice euforija dosta niza.
I na kraju imao si GUKIJASHVILIJA, koji je donio prevagu i igrac kojeg mi nemamo, go koji je postigo protiv krajove i na nacin kako je dao go, je donio strah krajovi jer onaj voleje je ne evropski kvalitet vec kvalitet koji se moze vidjet samo u ligama trojkama
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Ma i Zekic ce uskoro vidjeti da nema igrace i da su ga i mirvic i mamic prevarili oko pojacanja
Blizu 4 milje prodato
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Sta kazes jel nam slabiji kadar nego prosle sezone, jesmo li losiji od zrinjskog i borcaKarloIvandic je napisao/la: ↑07 jul 2026, 18:08Ma i Zekic ce uskoro vidjeti da nema igrace i da su ga i mirvic i mamic prevarili oko pojacanja
A kakvi mu to trebaju za ovu ligu da bi bio konkurentan?KarloIvandic je napisao/la: ↑07 jul 2026, 18:08Ma i Zekic ce uskoro vidjeti da nema igrace i da su ga i mirvic i mamic prevarili oko pojacanja
Da neće možda 11 igrača iz La lige?
Ibri su na polusezoni doveli totalne anonimuse iz federalne lige i uz minimalna ulaganja sklopio je respektabilan tim. A da ne govorim da je Velež bio na dnu tabele kad ih je preuzeo, a završili su u Evropi i bili nadomak osvajanja kupa.
Pusti tu šuplju i unaprijed priremljene alibije. Dokaži se sa onim što imaš majstore, a imaš itekako ozbiljan tim za ovu ligu.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
-
HordeSaSjevera
- Kontakt:
Svi na Koševo, svi u Bordo majicama!
Sarajeva mi smo navijači,
Bordo, bordo od sudbine jači!
Bordo, bordo od sudbine jači!
Maloprije u fan shopu u Ferhadiji uzimam sezonsku i pitam momka koji radi kako idu sezonske. Kaze idu ko halva, nikad nije ovoliko raja kupovala.
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
RazguliKarloIvandic je napisao/la: ↑07 jul 2026, 18:08Ma i Zekic ce uskoro vidjeti da nema igrace i da su ga i mirvic i mamic prevarili oko pojacanja
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
-
SamoTi4000
- Kontakt:
Deket sa 16 godina u prvoj postavi Borca,tako se daje šansa mladim igračima,a ne kad su kola krenula nizbrdo.
-
rimljanin90
- Kontakt:
Gledam vardar-kups. Nezgodni finci ali mislim da smo mi puno kvalitetnija ekipa od vardara.
Ma ozbiljno je zajebano to što već igraju ligu, ogromna prednost.. jedino normalno bi bilo da te zemlje igraju jedne sa drugim prvih par pretkola - mislim, da je kriminalcima iz Uefe fakat do sporta.rimljanin90 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 20:20Gledam vardar-kups. Nezgodni finci ali mislim da smo mi puno kvalitetnija ekipa od vardara.
The saddest thing in life is wasted talent.
Fincima su jača strana disciplina, odgovornost, fizička sprema i prekidi.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
NK Stupčanica
Sa velikim zadovoljstvom predstavljamo Petra Đukanovića, talentovanog fudbalera rođenog 23. jula 2007. godine, koji u naš klub dolazi iz FK Sarajevo.

Sa velikim zadovoljstvom predstavljamo Petra Đukanovića, talentovanog fudbalera rođenog 23. jula 2007. godine, koji u naš klub dolazi iz FK Sarajevo.
Ti si luđi što se primaš na nebuloze ovog lika.Herson je napisao/la: ↑07 jul 2026, 18:22A kakvi mu to trebaju za ovu ligu da bi bio konkurentan?KarloIvandic je napisao/la: ↑07 jul 2026, 18:08Ma i Zekic ce uskoro vidjeti da nema igrace i da su ga i mirvic i mamic prevarili oko pojacanja
Da neće možda 11 igrača iz La lige?
Ibri su na polusezoni doveli totalne anonimuse iz federalne lige i uz minimalna ulaganja sklopio je respektabilan tim. A da ne govorim da je Velež bio na dnu tabele kad ih je preuzeo, a završili su u Evropi i bili nadomak osvajanja kupa.
Pusti tu šuplju i unaprijed priremljene alibije. Dokaži se sa onim što imaš majstore, a imaš itekako ozbiljan tim za ovu ligu.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Stanice i stranice ispisali o ovom dečku haha na kraju završi u Stupcanici hahaha
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.