Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Da budem iskren apsolutno sam navijao za senzaciju.Onda pocnem citati komentare i citam neko guranje Argentine.Moze li nam neko reci konkretno sta je i gdje pogurana Argentina?
Argentinu ce svakako rasturiti Kolumbija u narednoj fazi,ali ovo baljezganje nista nisacim.
Argentinu ce svakako rasturiti Kolumbija u narednoj fazi,ali ovo baljezganje nista nisacim.
Tako je, salji ove lazne muslimane kuci! Nek podignu jos veci zid sad oko Palestine.
Faraonci i izdajnici vjere kuci.
GOAT napred.
Faraonci i izdajnici vjere kuci.
GOAT napred.
Mogu misliti kako je kiseo okus ovako dobiti i slaviti.
pali su fizicki, a oni koji su ulazili sa klupe jos gori od onih koji su izasli, jednostavno nemas noge niti ljude da trce
Sve regularno. Bravo Messi, majstore!
Glory Glory Man United
-
FerdinandF
- Kontakt:
Mislim da nije samo zid u pitanju.PeppermintSA je napisao/la: ↑07 jul 2026, 20:07Jel realno da Messija tj. boga fudbala optužuju da je cionista jer su ga prije 15 godina uvalili u neki photoop da se slika pored zida kad mu je klub ili ko li već gostovao u izrahellu. Lik ba glup ko ****, ko i većina fudbalera, ali mu to nabijati na nos je smiješno.
Ali isto tako nikad nije dao ni podrsku nekun Palestini, i kao jedan on napoznatijih likova na svijetu dao svoj doprinos osudi genocida.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Ne kontam, ljutite se jer je sudija svirao faul za čisto gaženje po cijelom stopalu..izgubili su 2 gola prednosti u zadnjih 10 minuta, Salah glupan izgubio loptu lego na pod umjesto da je trčao ispraviti grešku.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Ja ne znam kako im se da pratiti fudbal a da veze nemaju o sportu. Evo napisa ne moze bunker da bi ga na kraju primili u sudijskoj iz kontre. Mozel tako majstoreVirtu4l je napisao/la: ↑07 jul 2026, 20:09Denno je napisao/la: ↑07 jul 2026, 19:57Ti nemoj da me citiras. Treba jos kanta foruma da mi nesto objasnjava.Virtu4l je napisao/la: ↑07 jul 2026, 19:53
Kad ćete više shvatiti da se u ovakvim situacijama ne igra bunker zato što to ekipe žele, već jednostavno moraju. Daleko kvalitetniji protivnik izađe na 40 metara od svog gola, ne preostaje ti ništa drugo nego da se braniš jer nemaš kvalitet da zadržiš loptu duže od 5 sekundi. Plus što ponestaje snage i koncentracije i uglavnom moraš pući.
Nema druge kad nemate gram mozga i nemate pojma o fudbalu.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Najveće i najstarije piramide su u BiH.
Mrsh kući lažni faraoni.
Mrsh kući lažni faraoni.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Sve cisto na kraju, vise me brine ovo
Argentina bez zutog kartona 

egipat treba puno da uci od ovih juznoamerickih cergara, trebali su se valjati na svaki kontakt, ici u duele, pravit faulove, bolje se branit na postavljenu odbranu nego pvako
-
napapijri1987
- Kontakt:
Evo ja cu ti reci da ne cekas dugo. Dopustili su puno grublju igru gaucosima. Tukli su ih dobro a ovi nisu smjeli faul napravit.JoeBleck je napisao/la: ↑07 jul 2026, 20:12Da budem iskren apsolutno sam navijao za senzaciju.Onda pocnem citati komentare i citam neko guranje Argentine.Moze li nam neko reci konkretno sta je i gdje pogurana Argentina?
Onda ponisten gol jer je bio faul ( po meni cist faul jer ga je udario po nozi bez lopte) ali isti intenzitet je bio kod treceg gola Argentine gdje salah dobija po nogama. Isto kao Argentinac kod ponistenog gola.
Znaci morao je gledat onu situaciju u 93. minuti. Cak su bile dvije. Ono povlacenje te udarac po nogama Salaha.
Ako je na jednoj strani faul onda je i na drugoj. Ili ti vidis to drugacije?
Ja na ovim takmičenjima nikad ne navijam za senzacije, jednostavno volim velike utakmice a za takve su potrebne najbolje selekcije.JoeBleck je napisao/la: ↑07 jul 2026, 20:12Da budem iskren apsolutno sam navijao za senzaciju.Onda pocnem citati komentare i citam neko guranje Argentine.Moze li nam neko reci konkretno sta je i gdje pogurana Argentina?
Pobjeda Argentine čista kao suza, sudija zaista sjajan, posebno na kraju kad je krenuo cirkus.
A na ove degenerike sa foruma ne treba obrćati pažnju. Ljudi, Bošnjaci, u 2026. godini pišu TEKBIR. Toliko.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
To je to.
Evo satrase se Penalotardi da nam objasne da je Egipat pokraden. Gdje tacno su mentalni midzeti pokradeni? 3 gola u 10 minuta cistih ko suza primise.
Pacov uze veliku civilizaciju - Egipat
A Rona samo ostatke Bleiburga.
Kako Rona moze biti veci od Pacova?
I da izgubite sve, zauvijek: za svoje Zmajeve!!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Ako laže lopta, ne laže SENZOR !!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Ako laže lopta, ne laže SENZOR !!!
- Wilshere10
- Kontakt:
Auuu kakav meltdown kod hejtera Goata
popisa ih na kraju sa golom i asistom
Bez brige levati napaceni, Argentina ispada vec u cetvrtfinalu. Nemaju oni vise snage za dalje.
Bez brige levati napaceni, Argentina ispada vec u cetvrtfinalu. Nemaju oni vise snage za dalje.
Trenutno korisnika/ca: LenyYoro15, Napapijri i 9 gostiju.