Prije 20 godina igrali LP moj Nodi..NoDi80 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 21:11Igrali su grupnu fazu lp i dva puta grupnu europa lige, al ima tome 10 i nesto godinaNoke995 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 21:05Kad je Levski igrao grupe LP?BatistutA19 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 20:55
Imas prenos na RTRS dobro igraju ,mozemo mi pricat sta hocemo Vico,savez,imaju oni dobru ekipu ,nema Vice ovdje da kaze covjek nesto .Do sad su dobri vode 1-0 pa cemo vidjet kraj a vidjet cemo i ostale u Cetvrtak.protiv velesela Moldavije i Finske a ovaj Levski zna i zaigrat u grupi lige prvaka nekad.
Prestani lupat brate dragi…
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
MNON
06/07Noke995 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 21:05Kad je Levski igrao grupe LP?BatistutA19 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 20:55Imas prenos na RTRS dobro igraju ,mozemo mi pricat sta hocemo Vico,savez,imaju oni dobru ekipu ,nema Vice ovdje da kaze covjek nesto .Do sad su dobri vode 1-0 pa cemo vidjet kraj a vidjet cemo i ostale u Cetvrtak.protiv velesela Moldavije i Finske a ovaj Levski zna i zaigrat u grupi lige prvaka nekad.
Barca
Werder
Chelsea
Levski
NK Čelik 45 i Robijaši 88🖤❤️
OKK Čelik 54🖤❤️
OKK Čelik 54🖤❤️
Pa prije 20 godina, znam i ja da su igrali ali nisu nikakva velesila kako ovaj gore navodi.Cr7legia je napisao/la: ↑07 jul 2026, 21:1706/07Noke995 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 21:05Kad je Levski igrao grupe LP?BatistutA19 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 20:55
Imas prenos na RTRS dobro igraju ,mozemo mi pricat sta hocemo Vico,savez,imaju oni dobru ekipu ,nema Vice ovdje da kaze covjek nesto .Do sad su dobri vode 1-0 pa cemo vidjet kraj a vidjet cemo i ostale u Cetvrtak.protiv velesela Moldavije i Finske a ovaj Levski zna i zaigrat u grupi lige prvaka nekad.
Barca
Werder
Chelsea
Levski
MNON
- LavoviGabela
- Kontakt:
Nisu velesila kao Milsami, Zaria, Kukesi, Zeta itd
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Marsiano je napisao/la: ↑07 jul 2026, 21:17A koji ste to vi? Da ne misliš da te podyebavam sta, stvarno ne znam. Ja kažem samo da su ljudi igrali jer se sjećam, a ako si pitar ili manijak, uz dužno poštovanje vas se ne sjećam ni u jednoj grupi europskog takmicenja. Eto, budi mi dobar![]()
Pa evo, šteta što si propustio jedan od boljih momenata bh. fudbala.
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Kod rodjenih dnevno tri igraca potpisu, onaj mucenik ce se objesit.
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
Kakve veze ima jel direktno presao ili nije. Bio vam je Hamzic na posudbi pa i taj Tabakovic, jesu popljuvani?Venom je napisao/la: ↑07 jul 2026, 14:33Pri tome zaobilazis cinjenicu da Sabanovic nije dosao driketno iz Sarajeva u Celik, niti vam je on nesto zanimljiv da bi ga pljuvali. S druge strane pljuvali ste onog malog Tabakovica kad vam je zabio sa Radnikom, a momak je samo radio svoj posao, a isto ste radili sa Belminom Dizdarevicem, pa je i on postao cernobilac, ozraceni i slicno. A isto cete radit i sa Telalovicem kad jedan pogresan pas uputi.nokee je napisao/la: ↑07 jul 2026, 13:56Ma jok, nemaju komplekse grada Sarajeva, nemaju...
Pa tako imamo zadnji primjer Telalovica kojem su prijetili gdje su stigli, grafite pisali jer ide u FKS i primjer Halida Sabanovica koji ode u kontra smijeru, nase dijete, za sta boli nekoga racku sto ode u nakav Celik.
Znaci njihovi igraci samo imaju jednu uputu, ne smiju ici u FKS i FKZ, sve ostalo je dozvoljeno.. Bukvalno!
I onda oni meni dodju ovdje srrati razne gluposti..
Joj valja ih slušati
S druge strane bas ce zanimljivo biti kada BP postane nacionalni stadion, pa da malo gledamo meltdown i copium ispod Trebevica.
Kod vas je nebitno kad igrac predje u Sarajevske klubove. Jednostavno lažeš. Evo nadji nam dokaz da je neko popljuvao Belmina jer je iz Zenice, nikad! Mozda jer je katastrofalan golman da je bio popljuvan, ko i svaki drugi igrac. Ja donedavno nisam ni znao da je lik iz Zenice.
Jednostavna istina koju i vi znate jeste da nas zaboli racku za Vas, utakmica ko i svaka, a mi kad dolazimo na BP praznik. Sad ti tabulazi do sutra, tako ti je.
- BatistutA19
- Kontakt:
Ako ne znas imas google igro je 2006/2007 u grupi sa sa Barselonom,Celzijem,i Verderom..Noke995 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 21:05Kad je Levski igrao grupe LP?BatistutA19 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 20:55Imas prenos na RTRS dobro igraju ,mozemo mi pricat sta hocemo Vico,savez,imaju oni dobru ekipu ,nema Vice ovdje da kaze covjek nesto .Do sad su dobri vode 1-0 pa cemo vidjet kraj a vidjet cemo i ostale u Cetvrtak.protiv velesela Moldavije i Finske a ovaj Levski zna i zaigrat u grupi lige prvaka nekad.
Tako prvo provijeri pa onda komentarisi i sad lijepo se izvini i reci u pravu si ne lupas gluposti
Pa majku mu yebem bar imamo internet
Pa moramo se i obrukat nekad kad skoro svaku godinu igramo Evropu, sasvim normalno.
Gabela je na temi prve lige federacije.
MNON
Pa ti si to napisao ko da su igrali 5 puta u zadnjih 10 godinaBatistutA19 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 21:34Ako ne znas imas google igro je 2006/2007 u grupi sa sa Barselonom,Celzijem,i Verderom..Noke995 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 21:05Kad je Levski igrao grupe LP?BatistutA19 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 20:55
Tako prvo provijeri pa onda komentarisi i sad lijepo se izvini i reci u pravu si ne lupas gluposti
Pa majku mu yebem bar imamo internet
A npr kad ih je izbacilo Sarajevo godinu ranije su igrali grupnu fazu Evropa lige, ali ne mozes to postavit od muke.
MNON
- BatistutA19
- Kontakt:
Mi nismo niciji nit cemo ikom bod poklonit ,zbog toga smo i otisli u Kanton da se rijesimo kriminala.Izgubit mozemo naravno i ko je bolji nek pobijedi ,nije mi tesko priznat ko je bolji i sad cu rec da smo ekipa po meni od 5 do 8 mijesta..Mislim da mozemo ostat u ligi a i ako ispadnemo boze moj nije smak svijeta.rimljanin90 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 21:02Vec idu talovi zenicana i blBatistutA19 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 20:55Imas prenos na RTRS dobro igraju ,mozemo mi pricat sta hocemo Vico,savez,imaju oni dobru ekipu ,nema Vice ovdje da kaze covjek nesto .Do sad su dobri vode 1-0 pa cemo vidjet kraj a vidjet cemo i ostale u Cetvrtak.protiv velesela Moldavije i Finske a ovaj Levski zna i zaigrat u grupi lige prvaka nekad.
Kakve prevare su ovi Bugari boze dragi, fol 30m eura kostaju na TM, Galcev milion itd ...
-
rimljanin90
- Kontakt:
Pa pisi ko je bolji bez da spustas ostale klubove, a za celik ces vidjeti zapinjanje protiv sarajevskih klubovaBatistutA19 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 21:38Mi nismo niciji nit cemo ikom bod poklonit ,zbog toga smo i otisli u Kanton da se rijesimo kriminala.Izgubit mozemo naravno i ko je bolji nek pobijedi ,nije mi tesko priznat ko je bolji i sad cu rec da smo ekipa po meni od 5 do 8 mijesta..Mislim da mozemo ostat u ligi a i ako ispadnemo boze moj nije smak svijeta.rimljanin90 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 21:02Vec idu talovi zenicana i blBatistutA19 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 20:55
- BatistutA19
- Kontakt:
Ali ti si reko da nisu igrali ,nisam ja reko nista vise od toga igrali ligu prvaka,europe ,,.Hocu rec Borac dobro igra i ne pije vam ona prica Vico i savez ,vidjet cemo.Sarajeva i Velez akobogda .Ja bi volio svi da nasi klubovi udju u grupe i da dizemo ligu ali mrzim samo kukanje svi krivi samo ti nisi kriv.Noke995 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 21:37Pa ti si to napisao ko da su igrali 5 puta u zadnjih 10 godinaBatistutA19 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 21:34Ako ne znas imas google igro je 2006/2007 u grupi sa sa Barselonom,Celzijem,i Verderom..
Pa majku mu yebem bar imamo internet![]()
A npr kad ih je izbacilo Sarajevo godinu ranije su igrali grupnu fazu Evropa lige, ali ne mozes to postavit od muke.
Ko je guro npr Zelju dok je Amar i Ivica osim bili.pa nas su u Zenici znali pobijddit 2-1 u zadnjim minutama iz ofsajda ,tad je bio ok savez..I sad bi vi sutili da neko gura Sarajevo i Zelju i jos bi ismijavali druge ponizavali e to mrzim kod vas arogantni,umisljeni,prepotentni i cak i bezobrazni ali to je opet pojedinacno jer svaka budala moze pisat sta hoce nit je to stav kluba ni navijaca.
-
Sarajevolimvo
- Kontakt:
e **** 1:1 golema tuga u zenici
-
rimljanin90
- Kontakt:
Dominacija navijaca levskog u Banja Luci
Zadnja izmjena: rimljanin90, dana/u 07 jul 2026, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.
- BatistutA19
- Kontakt:
Prijatelju dragi mi moramo zapet protiv svakog ako mislimo.ostat u ligi ,nije to zapijanje protiv sarajevskih klubova nego zapinjanje za opstanak u ligi.rimljanin90 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 21:39Pa pisi ko je bolji bez da spustas ostale klubove, a za celik ces vidjeti zapinjanje protiv sarajevskih klubovaBatistutA19 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 21:38Mi nismo niciji nit cemo ikom bod poklonit ,zbog toga smo i otisli u Kanton da se rijesimo kriminala.Izgubit mozemo naravno i ko je bolji nek pobijedi ,nije mi tesko priznat ko je bolji i sad cu rec da smo ekipa po meni od 5 do 8 mijesta..Mislim da mozemo ostat u ligi a i ako ispadnemo boze moj nije smak svijeta.
I koliko god mi nesto glupirali se pricali ismijavali ne moze Borac i Zrinjski nikad stvorit ambijent u Zenici kao Sarajevo i Zeljeznicar to je tako i koliko.god vi pokusali ismijavat nekad Celik vama je najveca mobilizacija posle Grbavice Bilino polje i Zenica.To su cinjenice ,mozes ti rec drugacije ali to je tako i sad ces me ubijedit da ti nije bolje u Zenici nego gdje na drugom stadionu,ko gospoda dobijete sve cijelu tribinu .Nemoj zayebavat gdje to imate bolji tretman
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.