Primili su protiv Uzbekistana
Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Austinpowers
- Kontakt:
Eto da smo dobili svicarce sad bi na megdan argentincima... 
VTZ
Svicarska zadnjih 18 utakmica ima 1 poraz i to protiv Svaba 4:3 u prijateljskoj utakmici.Strasno !
Kakva trenercina je Murat.
Kakva trenercina je Murat.
- DinGospo21
- Kontakt:
Dobro ovo Evropsko prvenstvo.
Yebo majku ova Svica nigdje veze ekipa i ode medju top8 na SP. Da je Barbarez imao malo vise muda, hladno smo ih mogli klepiti. Jer su nestali sa terena nakon prvih 20min gdje su nas izdominirali.
Ma mlatnuce moj kuurac, mi smo ih drzali na nuli do 70. Da ne bi onog memicevog izbijanja na penal ne bi nas ni dobili, cisto kaarinaska ekipa, upgradeovani Paragvaj yebes ih.
Argosi ce im pravit djecu na oba krila, e yebes i SP kad ovakvi dodju do cetvrtine.
I da izgubite sve, zauvijek: za svoje Zmajeve!!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Ako laže lopta, ne laže SENZOR !!!
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Imat će Švicarska što reći i protiv Argentine, sjećamo se svi meča u Brazilu 2014.god
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Narkomani razočarali, šteta
Evropa ligaJayCatwright je napisao/la: ↑08 jul 2026, 00:50Alžir, Austrija, Jordan, Cape Verde, Egipat i Švicarska![]()
![]()
Pa kad smo se samo branili. Nece sigurno Argentina biti u svojih 30 metara i izbijati lopte. Bit ce tu dosta prostora za Svicarsku. A ni Argentina nije nista posebno, qarina. Sta god urade, urade zbog Messija.qaa18 je napisao/la: ↑08 jul 2026, 00:58Ma mlatnuce moj kuurac, mi smo ih drzali na nuli do 70. Da ne bi onog memicevog izbijanja na penal ne bi nas ni dobili, cisto kaarinaska ekipa, upgradeovani Paragvaj yebes ih.
Argosi ce im pravit djecu na oba krila, e yebes i SP kad ovakvi dodju do cetvrtine.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
@danijeltz ispostovao brat09.07. |(22:00)
10.07. |(21:00)
11.07. |(23:00)
12.07. |(03:00)
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- feniksptica
- Kontakt:
6/8. Koliko je samo europsko jace natjecanje 
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Yebo majku imal sta da Argentincima nije nastimao.Evo sad ne valja ni Svicarska,valja Norveska,valja Belgija koja do neki dan gola nije mogla dati,al Svicarska koja je 200% ozbiljniji tim i tezi rival je smijurija.Ljudi 18 utakmica 1 poraz imaju,ne valja ni to.Treba sastav svjets na Molinu.
Pa ova Kolumbija se prostetala turnirom,rasula na faktore Portugal,Portugal koji je u nadoknadi prosao Spaniju.
Kakvo podcjenjivanje i besmislica.
Sve prvoplasirani u grupama,dominantni rivali.Ali eto Svicarska preko noci postala smijesna ekipa,imali ih mi u saci…
Uozbiljite se.
Pa ova Kolumbija se prostetala turnirom,rasula na faktore Portugal,Portugal koji je u nadoknadi prosao Spaniju.
Sve prvoplasirani u grupama,dominantni rivali.Ali eto Svicarska preko noci postala smijesna ekipa,imali ih mi u saci…
Uozbiljite se.
Ovdje se vec otpisuje Svica
Nek zaustave Messija, vec su pola posla zavrsili. Egipat ga je otjerao od sebe do 80 minute haman. Gore ce svakako zabiti, jer odbrana gauchosa je klimava do bola.
Bitno je da ne potonu ako prime gol, a nece (nisu Egipat).
Nek zaustave Messija, vec su pola posla zavrsili. Egipat ga je otjerao od sebe do 80 minute haman. Gore ce svakako zabiti, jer odbrana gauchosa je klimava do bola.
Bitno je da ne potonu ako prime gol, a nece (nisu Egipat).
Eh bas super, tamam ovu zadnju ne gledat , jer je jedina jednosmjerna tekma, super ipak, da je kolumb osta bih, ali ove lazne i licemjerne evropljane ne vrijedi cekati do 3.
Prvi dobar potez Fife.
I da izgubite sve, zauvijek: za svoje Zmajeve!!!
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Eh steta velika zbog Kolumbije i mog bas dragog igraca Dzejmsa nadao sam se ako Argentina poklekne da bi oni mogli do finala pa ko zna sta tamo,steta idemo Leo po odbranu sad ih gazi sve do kraja
I Francuska je za sada imala talašika protivnike. Maroko će biti prvi jači test.JoeBleck je napisao/la: ↑08 jul 2026, 01:03Yebo majku imal sta da Argentincima nije nastimao.Evo sad ne valja ni Svicarska,valja Norveska,valja Belgija koja do neki dan gola nije mogla dati,al Svicarska koja je 200% ozbiljniji tim i tezi rival je smijurija.Ljudi 18 utakmica 1 poraz imaju,ne valja ni to.Treba sastav svjets na Molinu.
Uozbiljite se.
Svicarci uvijek ovako odigraju ova prvenstva, na papiru prosjecna reprezentacija, a uvijek dodju bar medju 16, evo sada i medju 8
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, boki86, bvsic, cutura, Elrond, Maestro^^, Mocvara1991, MostarNeretva, Venom i 37 gostiju.