Sead Kolašinac
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Sead Kolašinac
Svaka čast momčino na sjajnom SP, večeras je falilo malo snage, ali kapa do poda majstore. 
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Naš najbolji igrač na cijelom prevnstvu. Prave odlike vođe i kapitena.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Trafika bio i ostao. Odmah neka zaduzi kapitensku.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kapiten po svemu.
- majstorS35
- Kontakt:
zao mi je puno za ovog zlatnog momka od sutra zivot ide dalje bez obzira ko je pobedio iste troskove isti poso ista familija ovo je samo sport bravo momcino sto se me odusevio sve ove godine kad sam te vido posle utakmice zaplako sam prvi put u 20 godina zivot ide dalje a ti si bio i osto legenda za nezaborav karikatura najboljeg sandza borben posten snazan volis da rusis iz ciste volje zgodan primjer za sve nas momak je legenda sead seo rusilac kolasinac kad se o njemu prica izgovori se puno ime
Doktor, naš najbolji igrač na turniru daleko, jedan od svega mozda trojice koji su odigrali na ili iznad svojih mogućnosti.
Vjerujem da ce se kao i Edin oprostiti jer ne vidim razlog zasto da i dalje trosi zdravlje na zalasku i počinje neke nove cikluse, uvjeren sam da će se oprostiti, a ide u lijepom stilu dok jos moze.
Drago mi je sto sam ga gledao uzivo u St Louisu i Seattle-u protiv Katara, najbolji njegov meč, a ako i nije onda top 3 u karijeri.
Momčiluko
Vjerujem da ce se kao i Edin oprostiti jer ne vidim razlog zasto da i dalje trosi zdravlje na zalasku i počinje neke nove cikluse, uvjeren sam da će se oprostiti, a ide u lijepom stilu dok jos moze.
Drago mi je sto sam ga gledao uzivo u St Louisu i Seattle-u protiv Katara, najbolji njegov meč, a ako i nije onda top 3 u karijeri.
Momčiluko
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 02 jul 2026, 05:42, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Zadnji atom snage ostavio na terenu 

Momciluk !!
Momciluk !!
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Kakav turnir. Nanijetio sam uzeti dres igrača koji odigra najbolje prvenstvo i nema dileme koga uzimam.
Bez njega bi imali nula boda i ispali iz grupe. Spasio nas protiv Kanade (sa asistencijom i preckom) i Katara (bez njega imala bi Katar 3+ gola na kontre). Seo, Mahmic i Alajbegovic igraci vrijedni spomena ovog turnira. Nista nemozes zamjeriti drugima, jer su se trudili i ako jednostavno nemaju kvalitet za ovaj nivo, al ovu trojicu se treba posebno zahvaliti i postedili su nas od velike sramote.
- majstorS35
- Kontakt:
ne samo sto je nas sto je sandzo ko ja i sto ga licno znam ali momak je bio je jedan od najboljih lijevih bekova na svijetu u svojoj generaciji nikada nije imo srece da podigne trofej lige prvaka ili svetskog prvenstva iako je mogo sa nemackom da je izabro nemacku igro bi za bajern 15 godina i podigo bi trofej ligu prvaka bar jednog puta u to sam uvjeren samo mi je drago sto je osvojio evropsku ligu sa atalantom i sto je osvojio srca nasih ljudi ljudi koji mu znace mnogo vise od nemaca i trofeja momak koji je uvjek izabro srcem i to sam vam obeco od prvog posta na forum kad niko nije ocekivo da ce momak da igra za bosnu momak bi ratovo za bosnu ako treba
momak je legenda mislim na sea
momak je legenda mislim na sea
Ovo je kapiten po svemu, po igri, po reakciji kada treba stati u zaštitu saigrača, po stavu, po iskustvu.
Aferim na onome što si odigrao na svjetskom i povedu nas kao kapiten na eurospko aBd.
Aferim na onome što si odigrao na svjetskom i povedu nas kao kapiten na eurospko aBd.
Odigrao sve utakmice odlično da su ga ostali pratili vjerovatno bi sad bili u 1/8.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- majstorS35
- Kontakt:
rusilacke slike momka

Jedini igrao.
Mislim na Sea. Edin da njemu prepusti kapitensku traku.
Momak je trafika
Mislim na Sea. Edin da njemu prepusti kapitensku traku.
Momak je trafika
- majstorS35
- Kontakt:
Izvini.
- Goalgetter
- Kontakt:
Lider 
Kad uzmemo u obzir da fizicki nije vise na najvecem nivou, i da godinama ne igra lijevog beka, odigrao je iznad ocekivanja ovo SP, iznenadio me je. Momak je trafika, na Sea mislim, sljedeci kapiten poslije Edina
Kad uzmemo u obzir da fizicki nije vise na najvecem nivou, i da godinama ne igra lijevog beka, odigrao je iznad ocekivanja ovo SP, iznenadio me je. Momak je trafika, na Sea mislim, sljedeci kapiten poslije Edina
Najbolji si bio lafe. Ali ovo je problem, nemamo zamjenu.
- Beduin
- Kontakt:
Malo li je 3+
De odvadi malo, Allah ti se smilovao
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sramota da smo dozvolili da tema tenka padne na drugu stranicu foruma.
To tenk nije zasluzio. Na Sea Kolasinca mislim, da ne bude zabune.
To tenk nije zasluzio. Na Sea Kolasinca mislim, da ne bude zabune.
Trenutno korisnika/ca: Anegdota89, ASD, bosnas_, GIBRA, Goalgetter, IgmanskiVukovi, klasik, Principatus, Proximic, rukometubih23, UltraTz075 i 52 gosta.