FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
82
18%
2. Borbu za Evropu
184
40%
3. Sredinu tabele
84
18%
4. Borbu za opstanak
115
25%

Ukupno glasova: 465

antibot
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la antibot » 08 jul 2026, 01:30

BocaJuniors1905 je napisao/la:
08 jul 2026, 01:24
antibot je napisao/la:
08 jul 2026, 01:18
BocaJuniors1905 je napisao/la:
08 jul 2026, 00:46
Gledajući raspored mi ćemo nakon prvog kola glat sve izgubiti i ispasti iz lige. Bolje gasi klub da se ne brukamo, to je poštenije. Godina 2026. nama budžet kao nekom klubu iz Eritreje., stalno neka previranja, saopštenja, Odbori za hitnost :rol: :rol:

Gasi klub dosta je bilo 125 godina. Za 125 godina si osvojio 15 trofeja, pa otac ih **** retardirane. Svaka prava gora od prošle, fuj :puke: :puke:
Druže razumijem frustacije trenutnom situacijom u klubu al svaki ti post gasi klub,dabgoda se ugasili...
Nažalost naš Željo je klub koji ima sve predispozicije da bude najjači ne samo u državi nego i šire al nažalost haman osuđen na debile i levate u rukovodstvu koji pojma nemaju kako se vodi klub,haj što nemaju pojma al što su i taldžije koje stavljaju svoj lični interes ispred interesa kluba.
Nadat se da će izdobrit.
Pa zato ću radije da se klub ugasi, nego da ga lopovi vode koji nemaju srednju školu završenu. 125 godina taldžija zato i imaš 15 trofeja.
Druže nije klub kriv što ga vode levati,ima tu i naše krivice navijačke što sve ovo gledamo i trpimo,msm da pod hitno se treba napravit pritisak da se statut izmjeni,smanji skupština i uvede glasanje članova u izboru rukovdostva kluba,dosta je više struja,previranja,ličnih interesa ispred Željni a sve na račun Želje.Lagano uvest da članovi biraju rukovodstvo i obavezno ograničit mandat na min 4 god da ne bi bilo ovako dođe ko hoće napravi dugova i samo se povuče bez ikakvih posljedica,SAMO DA OVO IZDOBRI!

12tiigrac21
Kontakt:

Post Postao/la 12tiigrac21 » 08 jul 2026, 01:54

Kako to danas svi pametni, svi ne valjaju, a glave se skidale ko ne bude za Sanina. Nije da nam je bio nuzno potreban, taman smo se bili dohavizali i onda daj investitora po svaku cijenu, ljudi su banovani po forumuma, ako bi postavili neko pitanje ili pokusali izraziti sumnju u sve to, a da ne pricamo dalje. Svi smo mi krivi podjednako. Niko nam ne valja, a da samo malo vratimo film unazad ali ko ce to. Skidam kapu skupstinarima, a bilo ih je par, koji su rekli cisto posteno da ne zele glasati za nesto sto nije jasno definisano i otisli prije Skupstine, sigurno ih je bilo jos sa slicnim razmisljanjem ali su podlegli pritisku sa se Sanin mora izglasati. Od pocetka je bilo sve cudno i naopako. Prezivjeli smo i gore, pa cemo i ovo ali se podrska mora dati ljudima koji su se prihvatili posla da ovo izguraju. I moram da J*** majku svim pitarima koji ovdje pokusavaju da dodatno unesu nemir.

mamonelafo
Kontakt:

Post Postao/la mamonelafo » 08 jul 2026, 09:00

12tiigrac21 je napisao/la:
08 jul 2026, 01:54
Kako to danas svi pametni, svi ne valjaju, a glave se skidale ko ne bude za Sanina. Nije da nam je bio nuzno potreban, taman smo se bili dohavizali i onda daj investitora po svaku cijenu, ljudi su banovani po forumuma, ako bi postavili neko pitanje ili pokusali izraziti sumnju u sve to, a da ne pricamo dalje. Svi smo mi krivi podjednako. Niko nam ne valja, a da samo malo vratimo film unazad ali ko ce to. Skidam kapu skupstinarima, a bilo ih je par, koji su rekli cisto posteno da ne zele glasati za nesto sto nije jasno definisano i otisli prije Skupstine, sigurno ih je bilo jos sa slicnim razmisljanjem ali su podlegli pritisku sa se Sanin mora izglasati. Od pocetka je bilo sve cudno i naopako. Prezivjeli smo i gore, pa cemo i ovo ali se podrska mora dati ljudima koji su se prihvatili posla da ovo izguraju. I moram da **** majku svim pitarima koji ovdje pokusavaju da dodatno unesu nemir.
I ti isti skupštinari su sad u UO, pri tome isto, čuda gle, bez plana. Plan je i odakle pare, odakle ovo, odakle ono - ali eto, ajd, genijalni smo kao ljudi i klub. :tokralju:
Ne treba nama Sanin, ne treba nama Eldin, ne treba nama nikakav investitor. Nama trebaju naše ublehe i da se međusobno lažemo kako smo bili ili ćemo biti stabilni. I dosta nam.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Jači od ratova, režima i partija!

berjan

Post Postao/la berjan » 08 jul 2026, 09:05

ne kontam fakat ne valja sanin ne valjaju skupstinari, ne valja kunto panto
slika i prilika naseg drustva

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 08 jul 2026, 09:10

mamonelafo je napisao/la:
08 jul 2026, 09:00
12tiigrac21 je napisao/la:
08 jul 2026, 01:54
Kako to danas svi pametni, svi ne valjaju, a glave se skidale ko ne bude za Sanina. Nije da nam je bio nuzno potreban, taman smo se bili dohavizali i onda daj investitora po svaku cijenu, ljudi su banovani po forumuma, ako bi postavili neko pitanje ili pokusali izraziti sumnju u sve to, a da ne pricamo dalje. Svi smo mi krivi podjednako. Niko nam ne valja, a da samo malo vratimo film unazad ali ko ce to. Skidam kapu skupstinarima, a bilo ih je par, koji su rekli cisto posteno da ne zele glasati za nesto sto nije jasno definisano i otisli prije Skupstine, sigurno ih je bilo jos sa slicnim razmisljanjem ali su podlegli pritisku sa se Sanin mora izglasati. Od pocetka je bilo sve cudno i naopako. Prezivjeli smo i gore, pa cemo i ovo ali se podrska mora dati ljudima koji su se prihvatili posla da ovo izguraju. I moram da **** majku svim pitarima koji ovdje pokusavaju da dodatno unesu nemir.
I ti isti skupštinari su sad u UO, pri tome isto, čuda gle, bez plana. Plan je i odakle pare, odakle ovo, odakle ono - ali eto, ajd, genijalni smo kao ljudi i klub. :tokralju:
Ne treba nama Sanin, ne treba nama Eldin, ne treba nama nikakav investitor. Nama trebaju naše ublehe i da se međusobno lažemo kako smo bili ili ćemo biti stabilni. I dosta nam.
Mlatiš gluposti. U UO jedan skupštinar koji je glasao protiv ulaska Mirvića. 26.12. imali dug doprinosa za 11 mjesec i potraživanje za jabberov transfer od 1.5 mil KM, a danas se duguju tri mjeseca, plata i doprinosa a potraživanje za jabberov transfer ce otici na menadžerski proviziju. Mirvić nije nikakav investitor već ubleha pitarska koja nam je napravila 3 mil neto obaveza.

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 08 jul 2026, 09:22

Ferroviere1987 je napisao/la:
07 jul 2026, 18:40
Sto bi dali lidlu kad mozemo sami napravit multifunkcionalan objekat? Ne sad al u buducnosti da, cijeli onaj bulevar moze bit u znaku kluba a mi bi to prodali.
Mi imamo 98% neiskoristene imovine imamo parking iza istocne 2 pomocna poslovne ispod istocne. Zasto kome davati bilo sta jesmo mi nesposobni iskoristit a drugi jesu.
Ako budemo ikad napravili zapadnu imas i tu poslovne i prostor za objekat pored. Ako to ne mozemo iskoristit trebamo se ubit. To su desetine ili stotine hiljada prihoda mjesecno klubu, draze mi je da stoji bilo sta nase nego j3b3ni lidl.
Omda se možemo kolektivno poubijati jer to evidentno ne možemo a, po mom mišljenju, jedan od razloga za to je manjak kontinuiteta i kvaliteta u upravnom dijelu kluba.

Realno mi funkcionišemo godianma u amlitudama sa postepenim bljeskovima i u jednom trenutku je nestalo tih bljeskova i sad imamo kontinuirani period dugogodišnje krize.

Od odlaska Misimovića mi smo upali u period konstantnih turbulencija u klubu :

23.12.2018 – 15.06.2019 - Nihad Selimović
Mirza Ustamujić, Jasmin Badžak, Željko Pervan, Admir Džubur, Boriša Misirača, Abdurahman Drkić, Muris Bečirčić, Jasmin Lizde.

15.06.2019 – 29.06.2019 - Jasmin Badžak, v.d. predsjednika
Mirza Ustamujić, Željko Pervan, Admir Džubur, Boriša Misirača, Abdurahman Drkić, Muris Bečirčić, Jasmin Lizde (U tehničkom mandatu)

29.06.2019 – 23.11.2020 - Admir Džubur
Jasmin Badžak, Abdurahman Drkić, Kenan Ademović, Selen Balić. (Izašli : Muris Bečirčić, Mirza Ustamujić. Ušli : Kerim Karavdić, Daver Balić, Nazif Hasanbegović, Fuad Zukić.)

23.11.2020 – 23.01.2021 - Jasmin Badžak, v.d. predsjednika
Abdurahman Drkić, Kenan Ademović, Selen Balić, Kerim Karavdić, Daver Balić, Nazif Hasanbegović, Fuad Zukić.

23.01.2021 – 12.06.2021 - Samir Cerić
Jasmin Badžak kao potpredsjednik, Nazif Hasanbegović, Selen Balić, Daver Balić, Kenan Ademović, Fuad Zukić, Dino Husak-Osmanović, Sam X. Li.

12.06.2021 – 11.09.2021 - Nazif Hasanbegović
Kerim Karavdić, Ilijas Kovačević, Kenan Ademović, Fuad Zukić, Kerim Balić, Oro Ibrišimović, Borislav Goić, Saudin/Seudin Novalić, Bakir Sadović, Mustafa Nurko. Hasanbegović, (Karavdić i Nurko podnose ostavke 24.12.2021.)

26.12.2021 – 27.06.2022 - Oro Ibrišimović, v.d. predsjednika
Borislav Goić, Fuad Zukić, Kenan Ademović, Seudin Novalić, Bakir Sadović, Selim Babić, Mirza Bašinac, Nedim Lipa, Armin Čičak, Kerim Balić.

27.06.2022 – 22.11.2023 - Edis Kovačević
Jusuf Tanović, Ilijas Kovačević, Kerim Balić, Mirza Bašinac, Bakir Sadović, Fuad Zukić, Seudin Novalić.

22.11.2023 – 08.04.2024 - Jusuf Tanović
Kerim Balić, Ilijas Kovačević, Bakir Sadović, Seudin Novalić, Admir Tunović, Mario Krajina, Mirza Trbonja, Minela Jašar Opardija.

08.04.2024 – 29.05.2024 - Odbor za hitnost I
Oro Ibrišimović, Almir Gredić, Jasmin Badžak, Almir Hadžiosmanović, Željko Pervan, Jasmin Terović, Admir Tunović.

29.05.2024 – 02.10.2024 - Admir Tunović I
Elvedin Grabovica, Adnan Mataradžija, Ilijas Kovačević, Ahmet Salčin, Asmir Dževlan, Enis Džafić, Damir Dinarević, Jasmin Badžak.

02.10.2024 – 29.12.2025 - Admir Tunović II
Senad Hadžić, Stanislav Ćubela, Ahmet Salčin, Almir Hadžiosmanović, Jusuf Tanović, Ante Matijević.

29.12.2025 – 09.03.2026 - Nijaz Brković
Nasuf Drinjaković, Amar Bajramović, Nihad Harbaš.

09.03.2026 - 25.05.2026 - UO ne postoji

25.05.2026 – 06.07.2026 - Sanin Mirvić
Emir Delić, Damir Smajić, Bakir Sadović, Feđa Morankić, Oro Ibrišimović, Selma Riđanović-Kenović.

06.07.2026 - Danas - Odbor za hitnost II
Stanislav Ćubela, Jusuf Tanović, Feđa Morankić, Arman Hadžiibrahimović, Miroslav Kružik, Anel Maksumić, Faruk Zukić

Dakle od 23.12.2018 pa do danas, odnosno u proteklih 7 i pol godina mi smo imali 13 saziva UO i 2 Odbora za hitnost. Druže, nema se tu šta graditi. Mi samo preživljavamo i rasturamo ovo što je ostalo od kluba.

Edit : Sistem se mora mijenjati jer će nas neko poput Mirvića ili mi sami sebe ugasiti. Mislim da je vrijeme da se razmisli o Socios modelu upravljanja jer ovako na ide a ne možeš napraviti model koji će biti interesantan investitorima zbog zakonskog okvira. Ili Socios model ili model u kojem će Skupštinu činiti samo oni koji daju značajna sredstva za klub.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 08 jul 2026, 09:37

Argentina je napisao/la:
07 jul 2026, 22:53
Da prodamo pomocni, nikad ne bi nista napravili vec bi se potrosilo i ostali bi bez pomocno, a i kampa. To je problem.

Kad bi imali caeobni stapic ili Ugovor s nekim mnogo ozbiljnijim od nas (npr Lidl), pa da im das pomocni, a oni rjese zemlju, kamp i sve, to bi bilo super. Ali situacija da pare dodju na nas racun, a mi dalje da nesto radimo s njima to je PROPAST.

Mirvic hoce da mu klub plati advokaticu sto je za njega radila, da mu se plate savjetnici (koje je sebi uzeo za bog zna sta), racune ruckova/vecera itd. Kakav investitor, pa nas je Skupstina spasila (zamislite situacije).

Treba mu zabraniti prilazak Grbavici. **** li mu sve retardirano.
<sve će on tražiti da mu se plati pa i ona karta kad je dolazio u Sarajevo. Očekujem tužbu da nam natovari vrlo brzo i on a i igrači koje su doveli Nijaz i on za neisplaćene plate.

Laudrup
Kontakt:

Post Postao/la Laudrup » 08 jul 2026, 09:39

Levin je napisao/la:
08 jul 2026, 09:22
Ferroviere1987 je napisao/la:
07 jul 2026, 18:40
Sto bi dali lidlu kad mozemo sami napravit multifunkcionalan objekat? Ne sad al u buducnosti da, cijeli onaj bulevar moze bit u znaku kluba a mi bi to prodali.
Mi imamo 98% neiskoristene imovine imamo parking iza istocne 2 pomocna poslovne ispod istocne. Zasto kome davati bilo sta jesmo mi nesposobni iskoristit a drugi jesu.
Ako budemo ikad napravili zapadnu imas i tu poslovne i prostor za objekat pored. Ako to ne mozemo iskoristit trebamo se ubit. To su desetine ili stotine hiljada prihoda mjesecno klubu, draze mi je da stoji bilo sta nase nego j3b3ni lidl.
Omda se možemo kolektivno poubijati jer to evidentno ne možemo a, po mom mišljenju, jedan od razloga za to je manjak kontinuiteta i kvaliteta u upravnom dijelu kluba.

Realno mi funkcionišemo godianma u amlitudama sa postepenim bljeskovima i u jednom trenutku je nestalo tih bljeskova i sad imamo kontinuirani period dugogodišnje krize.

Od odlaska Misimovića mi smo upali u period konstantnih turbulencija u klubu :

23.12.2018 – 15.06.2019 - Nihad Selimović
Mirza Ustamujić, Jasmin Badžak, Željko Pervan, Admir Džubur, Boriša Misirača, Abdurahman Drkić, Muris Bečirčić, Jasmin Lizde.

15.06.2019 – 29.06.2019 - Jasmin Badžak, v.d. predsjednika
Mirza Ustamujić, Željko Pervan, Admir Džubur, Boriša Misirača, Abdurahman Drkić, Muris Bečirčić, Jasmin Lizde (U tehničkom mandatu)

29.06.2019 – 23.11.2020 - Admir Džubur
Jasmin Badžak, Abdurahman Drkić, Kenan Ademović, Selen Balić. (Izašli : Muris Bečirčić, Mirza Ustamujić. Ušli : Kerim Karavdić, Daver Balić, Nazif Hasanbegović, Fuad Zukić.)

23.11.2020 – 23.01.2021 - Jasmin Badžak, v.d. predsjednika
Abdurahman Drkić, Kenan Ademović, Selen Balić, Kerim Karavdić, Daver Balić, Nazif Hasanbegović, Fuad Zukić.

23.01.2021 – 12.06.2021 - Samir Cerić
Jasmin Badžak kao potpredsjednik, Nazif Hasanbegović, Selen Balić, Daver Balić, Kenan Ademović, Fuad Zukić, Dino Husak-Osmanović, Sam X. Li.

12.06.2021 – 11.09.2021 - Nazif Hasanbegović
Kerim Karavdić, Ilijas Kovačević, Kenan Ademović, Fuad Zukić, Kerim Balić, Oro Ibrišimović, Borislav Goić, Saudin/Seudin Novalić, Bakir Sadović, Mustafa Nurko. Hasanbegović, (Karavdić i Nurko podnose ostavke 24.12.2021.)

26.12.2021 – 27.06.2022 - Oro Ibrišimović, v.d. predsjednika
Borislav Goić, Fuad Zukić, Kenan Ademović, Seudin Novalić, Bakir Sadović, Selim Babić, Mirza Bašinac, Nedim Lipa, Armin Čičak, Kerim Balić.

27.06.2022 – 22.11.2023 - Edis Kovačević
Jusuf Tanović, Ilijas Kovačević, Kerim Balić, Mirza Bašinac, Bakir Sadović, Fuad Zukić, Seudin Novalić.

22.11.2023 – 08.04.2024 - Jusuf Tanović
Kerim Balić, Ilijas Kovačević, Bakir Sadović, Seudin Novalić, Admir Tunović, Mario Krajina, Mirza Trbonja, Minela Jašar Opardija.

08.04.2024 – 29.05.2024 - Odbor za hitnost I
Oro Ibrišimović, Almir Gredić, Jasmin Badžak, Almir Hadžiosmanović, Željko Pervan, Jasmin Terović, Admir Tunović.

29.05.2024 – 02.10.2024 - Admir Tunović I
Elvedin Grabovica, Adnan Mataradžija, Ilijas Kovačević, Ahmet Salčin, Asmir Dževlan, Enis Džafić, Damir Dinarević, Jasmin Badžak.

02.10.2024 – 29.12.2025 - Admir Tunović II
Senad Hadžić, Stanislav Ćubela, Ahmet Salčin, Almir Hadžiosmanović, Jusuf Tanović, Ante Matijević.

29.12.2025 – 09.03.2026 - Nijaz Brković
Nasuf Drinjaković, Amar Bajramović, Nihad Harbaš.

09.03.2026 - 25.05.2026 - UO ne postoji

25.05.2026 – 06.07.2026 - Sanin Mirvić
Emir Delić, Damir Smajić, Bakir Sadović, Feđa Morankić, Oro Ibrišimović, Selma Riđanović-Kenović.

06.07.2026 - Danas - Odbor za hitnost II
Stanislav Ćubela, Jusuf Tanović, Feđa Morankić, Arman Hadžiibrahimović, Miroslav Kružik, Anel Maksumić, Faruk Zukić

Dakle od 23.12.2018 pa do danas, odnosno u proteklih 7 i pol godina mi smo imali 13 saziva UO i 2 Odbora za hitnost. Druže, nema se tu šta graditi. Mi samo preživljavamo i rasturamo ovo što je ostalo od kluba.

Edit : Sistem se mora mijenjati jer će nas neko poput Mirvića ili mi sami sebe ugasiti. Mislim da je vrijeme da se razmisli o Socios modelu upravljanja jer ovako na ide a ne možeš napraviti model koji će biti interesantan investitorima zbog zakonskog okvira. Ili Socios model ili model u kojem će Skupštinu činiti samo oni koji daju značajna sredstva za klub.
Bravo drug na analizi. Jbg, sad će ti većina ovdje napisati da si Misketovac. Ko god napise i kaže istinu, odmah je Misketovac.

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 08 jul 2026, 09:40

AhmedNurudin je napisao/la:
08 jul 2026, 00:27
Sjećam se tog intervjua apsolutno i sa trećom opcijom se slažem kao i sada. To nam je jedini način, koliko god bude teško. Sami smo sebi krivi, svi pojedinačno podrškom prevari pa makar i preko foruma, sada je na nama da trpimo posljedice grešaka. A što se dotične dame tiče, nadam se da će joj se ispuniti želja pa da bude aktivni član tih tik-tok kanala i da bude na čuvenim pres'cama.
Apsolutno si u pravu. I sam sam opravdavao neke njegove postupke u nadi da će "izdobriti" ali na žalost ni ja ovaj nisam htio objektivno sagledati stvari. @MukiBek ispade da je bio jedini glas razuma.

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 08 jul 2026, 09:44

Laudrup je napisao/la:
08 jul 2026, 09:39
Bravo drug na analizi. Jbg, sad će ti većina ovdje napisati da si Misketovac. Ko god napise i kaže istinu, odmah je Misketovac.
Vidiš to sam potpuno zaboravio. Trebao sam se odmah ograditi jer nije mi bilo za cilj da nešto veličam dotičnog. Na žalost, istina je da smo tada zadnji put izgledali kao ozbiljan klub.

To naravno ne znači da se trebamo vračati na to ali sigurno moramo mijenjati nešto i to u skladu sa zakonom dok se zakon ne promijeni. Opet kažem, ili Socios model ili model u kojem će Skupštinu činiti samo oni koji finansijski značajno doprinose radu kluba.

Anpa
Kontakt:

Post Postao/la Anpa » 08 jul 2026, 09:46

Levin je napisao/la:
08 jul 2026, 09:40
AhmedNurudin je napisao/la:
08 jul 2026, 00:27
Sjećam se tog intervjua apsolutno i sa trećom opcijom se slažem kao i sada. To nam je jedini način, koliko god bude teško. Sami smo sebi krivi, svi pojedinačno podrškom prevari pa makar i preko foruma, sada je na nama da trpimo posljedice grešaka. A što se dotične dame tiče, nadam se da će joj se ispuniti želja pa da bude aktivni član tih tik-tok kanala i da bude na čuvenim pres'cama.
Apsolutno si u pravu. I sam sam opravdavao neke njegove postupke u nadi da će "izdobriti" ali na žalost ni ja ovaj nisam htio objektivno sagledati stvari. @MukiBek ispade da je bio jedini glas razuma.
Nije da nisi htio objektivno sagledat stvari, nego u cinjenici da je frajer totalno promijenio dogovor. Prijedlog ugovora koji je usvojen na skupstini i ovako kako je on postupao ova dva tri mjeseca su dvije potpuno razlicite stvari.

Prema prijedlogu ugovora koji je bio na skupstini, on je imao pravo djelovanja samo u sportskom i komercijalnom segmentu, dok se nije mogao pitati za kredite. Po tom ugovoru on se obavezao uloziti 10 miliona maraka, koje nikad nije ulozio, a htio je da zaduzi klub za 4. Kad bi vec tjerali mak na konac i mi bi njega mogli tuziti jer nije postupao u skladu s ugovorom, a pored toga je neodgovornim postupanjem opteretio dodatno klub.

BosnianLevi
Kontakt:

Post Postao/la BosnianLevi » 08 jul 2026, 10:13

Nije sve tako crno evo malo lijepih vjesti ode rakić.
Šta je to rakić bolji od Korore ? osim građe nema ništa nit je pokazao išta.
Mali sigurno ne prima ni jednu četvrtonu koju je primao rakić.

Ostajemo na 3 napadača što i nije loše mogu se svi rotirati, po dosad viđenom
Husko
Korora
Konjings ( a prima platu ko 3 igrača puta 4)

blap
Kontakt:

Post Postao/la blap » 08 jul 2026, 10:14

125 godina
AMAR OSIM

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 08 jul 2026, 10:15

BosnianLevi je napisao/la:
08 jul 2026, 10:13

Husko
Korora
Husko ima veću platu od njega. Značajno.

Edit : Druga je stvar vrijedi li on ijedne te marke ali isto bi se moglo reći i za Huska.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 08 jul 2026, 10:31

Levin je napisao/la:
08 jul 2026, 10:15

Husko
Korora

Edit : Druga je stvar vrijedi li on ijedne te marke ali isto bi se moglo reći i za Huska.
On, Pejic, Nastic i Prokop imaju najvece plate
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 08 jul 2026, 10:37

irfo je napisao/la:
08 jul 2026, 10:31
Levin je napisao/la:

Husko
Korora

On, Pejic, Nastic i Prokop imaju najvece plate
A samo jedan igro :bow:
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 08 jul 2026, 10:37

Ko je njih doveo?

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 08 jul 2026, 10:48

Ne sikirajte se ima do petka jos
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

BosnianLevi
Kontakt:

Post Postao/la BosnianLevi » 08 jul 2026, 10:55

Levin je napisao/la:

Husko
Korora

Ni jedan ni drugi ni treći nisu doprinjeli ničemu značajno, ali Husković je daleko kvalitetniji od obojice.
Ne volim ovo govoriti ljudima ali ja sam se bavio neprofitabilnim skauturanjem.
Tako da sam određeni period pratio dosta igrača iz austrije i njemačke.
Prije možda 4-5 godina Husković je bio označen kao jedan od najvećih austriskih talenata na tom spisku su bili Omić i Jašić.
Nažalost ni jedan od njih nisu dostigli ni 30% od onog što su mogli.
Omić je vremenom bio lošiji i lošiji dok nije skroz nestao.
Jašić je bio na dobrom putu i nakon prvog saznanja da će igrati za BiH polahko je bio isključen iz kluba dok nije otišao u neki arapski klub.
Muharem je imao tešku nesereću fascinantno je bilo da je ostao živ a kamo li da sad igra fudbal.
Od igrača koji je trebao da krene dobijati minute za A.Wien do igrača koji sada igra u Želji.
Po meni može doprinjeti ali ne mnogo.

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 08 jul 2026, 11:18

08 jul 2026, 10:55
Levin je napisao/la:

Husko
Korora

Ni jedan ni drugi ni treći nisu doprinjeli ničemu značajno, ali Husković je daleko kvalitetniji od obojice.
Ne volim ovo govoriti ljudima ali ja sam se bavio neprofitabilnim skauturanjem.
Tako da sam određeni period pratio dosta igrača iz austrije i njemačke.
Prije možda 4-5 godina Husković je bio označen kao jedan od najvećih austriskih talenata na tom spisku su bili Omić i Jašić.
Nažalost ni jedan od njih nisu dostigli ni 30% od onog što su mogli.
Omić je vremenom bio lošiji i lošiji dok nije skroz nestao.
Jašić je bio na dobrom putu i nakon prvog saznanja da će igrati za BiH polahko je bio isključen iz kluba dok nije otišao u neki arapski klub.
Muharem je imao tešku nesereću fascinantno je bilo da je ostao živ a kamo li da sad igra fudbal.
Od igrača koji je trebao da krene dobijati minute za A.Wien do igrača koji sada igra u Želji.
Po meni može doprinjeti ali ne mnogo.
Sve su to pretpostavke, ključna riječ "bio je".

Ja bih lično Korori dao prednost, nema se tu šta čekati. Idealna situacija za njega.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Anpa, WeekendOffender i 50 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []