Čudi me to od Mourinha i Evre, treba pitati Guardiolu i Puyola za mišljenje
možda je talijanski ćelavac malo relevantniji po pitanju crvendaća
Čudi me to od Mourinha i Evre, treba pitati Guardiolu i Puyola za mišljenje
Mou već krenuo sa oštrenjem atmosfere za La Ligu
to bi isto bilo top, ali ja sam tu za HaalandaShategabri je napisao/la: ↑08 jul 2026, 13:15Iskreno, želim gledati i Argentina - Engleska polufinale, e sad hoće li Erling to dopustiti![]()
dok je bio van Madrida pušio qrac Messiju, a sad mu je opet Voldemort i najveći neprijateljShategabri je napisao/la: ↑08 jul 2026, 13:18Mou već krenuo sa oštrenjem atmosfere za La Ligu![]()
Trebalo je da propuati prve dvije utakmice grupne faze.
Najvjerojatnije Bilić
To je, ali za evropsko mislim da ce se kvalifikovati i do tad ce se opet i kvalitet podici. Medalje se ne mogu ocekivati tek tako ali ist moze biti da je uzmu vec za 4 god. Dugo je to vremena djeca sad od 15 mogu tad igrati
Ne može ni Fifa pomoći Portugalu koliko ih Ronaldo može unazaditi.
Ma ta priča o navlačenju ko će igrati u finalu se godinama priča za Real i Barselonu, pa mućak.Riquelme1921 je napisao/la: ↑08 jul 2026, 14:05Ne može ni Fifa pomoći Portugalu koliko ih Ronaldo može unazaditi.
Ma ovdje se raja ponaša kao da je ovo neka kantonalna pa da se može namještati kako ko hoće. Gleda prvenstvo 5 milijardi ljudi i oni će namještati nekome...Mislim smiješno prvo kolo Messi gazi igrača ali to je Messi isto što je Ronaldu ukinuta suspenzija da bi mogao igrati a namjerno udara čovjeka u prsa rukom ili kako je ono već bilo, kao i protiv Hrvatske 2016 gdje gazi igrača po cjevanici pa ne dobi crveni...jednostavno tako je, Bayern će uvijek dobiti penal za nešto za šta Werder neće, Real i Barca za ono što Getafe ne bi i tako dalje..Ovi glupani su vodili 2-0 do 80. i uspjeli primiti 3 gola u 10 minuta, da su vanzemaljci došli na teren nisu ovo smjeli ispustiti.Shategabri je napisao/la: ↑08 jul 2026, 14:09Ma ta priča o navlačenju ko će igrati u finalu se godinama priča za Real i Barselonu, pa mućak.Riquelme1921 je napisao/la: ↑08 jul 2026, 14:05Ne može ni Fifa pomoći Portugalu koliko ih Ronaldo može unazaditi.
OFFICIAL: With Colombia's elimination, Conmebol is left without representatives in the World Cup.
Now only six teams representing Europe, one representing Africa, and one representing FIFA remain.
Jasno je da je Egipat najviše kriv za ispustanje vodstva od 2 razlike 15 minuta do kraja uključujući i produžetke.Riquelme1921 je napisao/la: ↑08 jul 2026, 14:12Ma ovdje se raja ponaša kao da je ovo neka kantonalna pa da se može namještati kako ko hoće. Gleda prvenstvo 5 milijardi ljudi i oni će namještati nekome...Mislim smiješno prvo kolo Messi gazi igrača ali to je Messi isto što je Ronaldu ukinuta suspenzija da bi mogao igrati a namjerno udara čovjeka u prsa rukom ili kako je ono već bilo, kao i protiv Hrvatske 2016 gdje gazi igrača po cjevanici pa ne dobi crveni...jednostavno tako je, Bayern će uvijek dobiti penal za nešto za šta Werder neće, Real i Barca za ono što Getafe ne bi i tako dalje..Ovi glupani su vodili 2-0 do 80. i uspjeli primiti 3 gola u 10 minuta, da su vanzemaljci došli na teren nisu ovo smjeli ispustiti.Shategabri je napisao/la: ↑08 jul 2026, 14:09Ma ta priča o navlačenju ko će igrati u finalu se godinama priča za Real i Barselonu, pa mućak.Riquelme1921 je napisao/la: ↑08 jul 2026, 14:05
Ne može ni Fifa pomoći Portugalu koliko ih Ronaldo može unazaditi.
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, Bing [Bot], CAGarfia, CHR, Godfather, JayCatwright, JoeBleck, KennyKFCLofton, Markinhio, nmkdak1ng, Normus90, Saurman, Sport90, tuzlanskinacin i 84 gosta.