A nama kao treba dijaspora da nas bude preko 10k
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
rimljanin90
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kakva dijaspora
15-20k
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
- belosevic23
- Kontakt:
je li bilo pametnih pitanja na pressu ili samo ova glupava generička pitanja ?
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nevjerovatno je da niko nije postavio pitanje vezano za Telalovića i Živkovića, dobrodošli u BH novinarstvo 
S druge strane,konstantne posudbe od NFSBiH ili posudbe od širokobrijeških privrednika,držane su u tajnosti, a u istim onim internim krugovima i čuvarima Svetinje koji se "užasavaju" bankarskog kredita,kredit od Saveza bio je itekako dobrodošao.
Oni su na B spisku. Slično kao Deket u Borcu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jul 2026, 13:01Nevjerovatno je da niko nije postavio pitanje vezano za Telalovića i Živkovića, dobrodošli u BH novinarstvo![]()
Izvinite za upad na temu.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nisam upratio, sve pet, hvala na informacijiBonton je napisao/la: ↑08 jul 2026, 13:10Oni su na B spisku. Slično kao Deket u Borcu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jul 2026, 13:01Nevjerovatno je da niko nije postavio pitanje vezano za Telalovića i Živkovića, dobrodošli u BH novinarstvo![]()
Izvinite za upad na temu.
S druge strane,konstantne posudbe od NFSBiH ili posudbe od širokobrijeških privrednika,držane su u tajnosti, a u istim onim internim krugovima i čuvarima Svetinje koji se "užasavaju" bankarskog kredita,kredit od Saveza bio je itekako dobrodošao.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Sutra 15-16k ocekujem,ako prodjemo puno Kosevo do kraja izuzev juga protiv turaka
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Umij se dodji sebiSHZ82 je napisao/la: ↑08 jul 2026, 12:38sutra max. 10k i to ce biti iznenadjenje, ali ako prodju fince eto ti protiv turaka 25knokee je napisao/la: ↑08 jul 2026, 11:0715 do 18k sutra max. Sto je ok s obzirom na protivnika.
Gledao sam jucer malo Vardar-KuPS. Dobise ih hladno finci 0-2, a ovi imaju isto bodova ko Inter. Ne mislim da su bolji od nas ali daleko od toga da ce biti lako. Mi napadaca fakticki nemamo.
Jbt nekako meni dojam da smo slabiji. Kad uporedim Barisica i Carlosa. Nebo i zemlja. Govorio sam ja, neces boljeg naci al hajd.
Bukvalno fali dijaspore trenutno za vise od 10k.
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
-
SamoIzrekno
- Kontakt:
Kaže brat hos mi u krilo sjest HAHAHAHAHAHA
E sto suknu novinaru, cuj i tebi bila rano utakmica u mostaru?

2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
-
SamoIzrekno
- Kontakt:
Bzs, ne vjerujem da čovjek ozbiljno kaže da ce sutra max 10k bit
kralju tolko je do sad prodano, ako ne i više.. Fan shop aedrom preko 4 hiljade proso. LP
Ja sa sobom još 5 ljudi vodim, jednom je druga utakmica u životu, prva mu protiv Rumuna bila. Polako postaje navijačSamoIzrekno je napisao/la: ↑08 jul 2026, 14:18Bzs, ne vjerujem da čovjek ozbiljno kaže da ce sutra max 10k bitkralju tolko je do sad prodano, ako ne i više.. Fan shop aedrom preko 4 hiljade proso. LP
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
Ne znam cemu toliki pesimizam za posjetu. Da je lose vrijeme najavljeno pa ajde. Premalo je 10k. Al budemo vidjeliSHZ82 je napisao/la: ↑08 jul 2026, 12:38sutra max. 10k i to ce biti iznenadjenje, ali ako prodju fince eto ti protiv turaka 25knokee je napisao/la: ↑08 jul 2026, 11:0715 do 18k sutra max. Sto je ok s obzirom na protivnika.
Gledao sam jucer malo Vardar-KuPS. Dobise ih hladno finci 0-2, a ovi imaju isto bodova ko Inter. Ne mislim da su bolji od nas ali daleko od toga da ce biti lako. Mi napadaca fakticki nemamo.
Jbt nekako meni dojam da smo slabiji. Kad uporedim Barisica i Carlosa. Nebo i zemlja. Govorio sam ja, neces boljeg naci al hajd.
Bukvalno fali dijaspore trenutno za vise od 10k.
-
KarloIvandic
- Kontakt:
ono sto je najvaznije nema kise
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Konačno da im Zeka objasni stvari oko formacije, pošto svi živi guše o tome.
15 724 navijaca ce biti !
Citirajte me posle tekme.
Citirajte me posle tekme.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
15 000+
3-1
Bice 25000 kad nas pekic prebroji
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90 i 18 gostiju.