Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Da se desi polufinale da igraju Maroko Norveška Belgija i Švicarska ljudi bi počeli pričati da je fudbal u velikom padu
Jasta, ekipa puna mesara historijski poznata po gruboj i prljavoj igri ima 3 kartona u 5 meceva, dobijaju zuti na svaka 22 faula koja naprave, najveci mesar i psihopata medju stoperima na elitnom nivou koji u EPL ima 10+ kartona po sezoni ima ukupno 0 zutih kartona dosad i fol ne postoji nikakvo guranje i intencija da im se pomogne 
Ja mislim da ovo ni Borcu nije uspjelo u našoj ligi.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Meni Murat Yakin isti Niko Kovač
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Samaranje nije zuti.
Bodycheck nije zuti.
Spicem u cjevanicu u trenutku opasnog napada nije zuti
Cupanje s ledja nije zuti.
Bacanje protivnickog igraca u sesnestercu nije zuti.
Guranje igraca s ledja u posjedu nije zuti.
Start s dvije noge nije zuti.
Obaranje golmana kad izvodi gol aut nije zuti.
Sta jest?
Bodycheck nije zuti.
Spicem u cjevanicu u trenutku opasnog napada nije zuti
Cupanje s ledja nije zuti.
Bacanje protivnickog igraca u sesnestercu nije zuti.
Guranje igraca s ledja u posjedu nije zuti.
Start s dvije noge nije zuti.
Obaranje golmana kad izvodi gol aut nije zuti.
Sta jest?
Nije zar da jos uvijek boli, neka neka proci ce
- Shategabri
- Kontakt:
Okrenimo se nadolazećim mečevima, za prolivenim mlijekom ne vrijedi plakati 
Koševo Zapad
vece je pitanje ocel xhaka i kompanija to dopustit,mislim da ih svica moze uzetShategabri je napisao/la: ↑08 jul 2026, 13:15Iskreno, želim gledati i Argentina - Engleska polufinale, e sad hoće li Erling to dopustiti![]()
Dobra stvar je sto se otvoreno prica o ovim kradjama, tako da ce sudci biti sada pod lupom. I ovi sto lizu cmar pacovu i ostalim mesarima se koprcaju, znaju da im je poklonjeno ovo veselje koje nece dugo trajati. Fudbal bi bio u ogromnom qrcu kad bi ovakva Argentina osvojila Mundijal. Suisse mislim da nema taj potencijal da ih izbaci, ali ima zato Engleska. 
Ono i Paragvaj se zalio na sudjenje na utakmici koju su izgubili. Realnost, sudija dobrano siljio za Paragvaj.
Ko gubi, ima pravo da se ljuti.
Tako ce uvijek biti.
Zato, ne cudi ni reakcija egipcana na poraz juce.
Nije lako svariti da si vodio 2:0 do pred sami kraj, a onda zijanio. U takvim situacijama, nervira te i kad sudija dosudi 50-50 faul na sredini terena.
Kad pogldaju utakmicu nakon par dana, vidjet ce da u oni iskljucivi krivac sto su zijanili ovo.
Mada, najteze je sebi reci da nisi bio dovoljno dobar, uvijek je lakse okriviti drugog i traziti izgovore. To svi svakodnevno radimo.
Tako ce uvijek biti.
Nije lako svariti da si vodio 2:0 do pred sami kraj, a onda zijanio. U takvim situacijama, nervira te i kad sudija dosudi 50-50 faul na sredini terena.
Kad pogldaju utakmicu nakon par dana, vidjet ce da u oni iskljucivi krivac sto su zijanili ovo.
Mada, najteze je sebi reci da nisi bio dovoljno dobar, uvijek je lakse okriviti drugog i traziti izgovore. To svi svakodnevno radimo.
Naravno da je penal. Povlacenje jakog intenziteta, sto se vidi i po kragni Egipcanjna, da ga sprijeci da ide na loptu. Cak i sudija koji je pravio ljude budalama nakon onog Messijevog nasrtaja protiv Alzira i pricao da nije crveni nije imao obraza pravdati tu situaciju. Sve crno na bijelo.
Tačno tako bro. Bukvalno sam i ja to govorio navijacima Bayerna, Citya, Chelsea, PSGa kada ih je Real okretao isto girice u Ligi Prvaka.Elrond je napisao/la: ↑08 jul 2026, 15:40Ono i Paragvaj se zalio na sudjenje na utakmici koju su izgubili. Realnost, sudija dobrano siljio za Paragvaj.
Tako ce uvijek biti.
Kada je ekipa u naletu, tu nema nazad. Zato razumijem Argentinu, I treba da uživaju, a Enzo se prodao svaka momku čast.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Debilmen ne moze zaboraviti kurisanje u LP. Dzaba sve. 
- Shategabri
- Kontakt:
Jasno, pitaju se i oni, a pita se i Norveška kontra Engleske.kouadio je napisao/la: ↑08 jul 2026, 15:19vece je pitanje ocel xhaka i kompanija to dopustit,mislim da ih svica moze uzetShategabri je napisao/la: ↑08 jul 2026, 13:15Iskreno, želim gledati i Argentina - Engleska polufinale, e sad hoće li Erling to dopustiti![]()
Koševo Zapad
Prolaz Argentine teže pao Madridskim čergašima, nego samom Egiptu 
⚽FK Garaže⚽
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, LenyYoro15, linethreader, Mocvara1991, Wilshere10 i 18 gostiju.