Premijer liga BiH - aktuelno

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la AllGunsBlazing » 08 jul 2026, 15:18

KarloIvandic je napisao/la:
08 jul 2026, 14:46
AllGunsBlazing je napisao/la:
08 jul 2026, 14:19
Sve je pocelo od price "Celik ce zapinjati protiv sarajevskih klubova, a nece protiv Borca i Zrinjskog". Dovoljno govori o tome kako je uopste ova glupa rasprava pocela. I onda te ovdje dodje neko uvjeravati kako su oni ispravni, a ti pogresan. Ovdje niko nije ispravan. Svi jedva cekaju prvu priliku da prozivaju, podbadaju i provociraju.

I da, Celik ce poginuti protiv sarajevskih klubova, ali i svih ostalih u ligi. Drugacije i ne mogu ostati u ligi i u Celiku.
kako da ne , vec borac od vas ima 12 bodova sigurnih
Jeste. Inace se mi borili da nam klub opstane i proveli 6 godina u nizim rangovima da bi Borac imao 12 sigurnih bodova kod nas. :urnebes:

Jasno je da vec trazite izgovore za to sto niste konkurentni Borcu, ali nema potrebe da takve insinuacije iznosite na stetu Celika.
Celik!3,2,2.

Threeplanetrees

Post Postao/la Threeplanetrees » 08 jul 2026, 15:19

bvsic je napisao/la:
08 jul 2026, 15:11
Threeplanetrees je napisao/la:
08 jul 2026, 14:56
Svi u upravi Veleža lažu samo u Sarajevu govore istinu da je otjerana Ajla Alimanović i da se nisu dali Širokom bodovi na koševu za kup 😍
Ne znam kakve veze ima Sarajevo sa tim da nesto ocigledno nije ok?
Mi smo zavrsili to za 2 dana a vi fol FIFA ima posla sve uplaceno nije do vas. Nemojte skretnicarskih mitomanskih prica.
Pa nije isti svaki spor između FIFA-e i nekog kluba. Vidiš šta je objavio Velež da je predmet star četri godine ali da obavještenja nikako nisu zaprimili. Sigurno naši lažu za to ali ne vidim razlog da lažu da su platili i da se čeka dozvola od FIFA jer se potpisuju igrači

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 08 jul 2026, 15:27

Dilajla1946 je napisao/la:
08 jul 2026, 09:35
07 jul 2026, 15:59
Shategabri je napisao/la:
07 jul 2026, 15:37
Da postoji određeni antagonizam na relaciji Zenica prema Sarajevu i samo u tom smjeru, postoji.
Zasto lazes? Mislim na 20 strana se raspravljaju navijaci Sarajeva sa navijacima Celika i obratno i onda ti kao pametan kazes ovo gore. Pa da nema nista sa vase strane nit bi zapocinjali te price niti bi ih nastavljali. Bolio bi vas **** za onim sto pisu neki tamo iz Zenice.

Mislim sve ove rasprave su vam preglupe. Svako svoj klub voli, to je i logicno i normalno. Ako volis klub samo radi titula, onda nemas nekog osnova da se nesto raspravljas. Ponosan na titule, naravno, ali ako je to jedini argument, smijesno pricat.
Živo me interesuje je li na Koševu ili BP na ulazu za gostujuće navijače pisalo : "Olimpijada je prošlost, ćimburijada je vječnost/sadašnjost (šta već)..."
Grad kompleksa i smrada, srećom još malo kad auto put bude gotov više ga očima neću vidjeti...
Ne radi Zeljezara bog ti dao pamet zagusljivije je Sarajevo od Zenice 😂😂😂pa kuda ces u Doboj da zaobidjes Zenicu na Olovo Kladanj i Tuzlu ,jedino zmireci vozi cim budes ulazio u Radakovo i samo pravo dok ne prodjes Zenicu nemas gdje udarit 😂😂😂

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 08 jul 2026, 15:30

08 jul 2026, 15:19
bvsic je napisao/la:
08 jul 2026, 14:56
Svi u upravi Veleža lažu samo u Sarajevu govore istinu da je otjerana Ajla Alimanović i da se nisu dali Širokom bodovi na koševu za kup 😍
Mi smo zavrsili to za 2 dana a vi fol FIFA ima posla sve uplaceno nije do vas. Nemojte skretnicarskih mitomanskih prica.
Pa nije isti svaki spor između FIFA-e i nekog kluba. Vidiš šta je objavio Velež da je predmet star četri godine ali da obavještenja nikako nisu zaprimili. Sigurno naši lažu za to ali ne vidim razlog da lažu da su platili i da se čeka dozvola od FIFA jer se potpisuju igrači
Pokusao sam ti napisati privatnu poruku da nas ne blamiras dodatno, s obzirom da su nas nesposobnjakovici u UO vec dovoljno izblamirali. Nismo nista uplatili, to su price za malu djecu. Ako te zanima tacan razlog bana i koliki je iznos potrebno uplatiti, javi se u pp.

RobijasiZenica1988
Kontakt:

Post Postao/la RobijasiZenica1988 » 08 jul 2026, 15:31

Jet2Holiday je napisao/la:
08 jul 2026, 13:44
RobijasiZenica1988 je napisao/la:
08 jul 2026, 13:39
Sve lafo ne zanimamo ih ovo ono,a svaki post vezan za Čelik I Zenicu.
Jeb.iga nije lahko kad te drugoligaš popiša sa posjetom i kad ti najbrojnije gostovanje bude bas tom drugoligasu.
Ali nejse,da završimo ovu priču bilo bi vrijeme već.
Nece mi nikad biti jasno qurcenje nekog dijeteta pred starijom rajom.
Pusti bolan, usli ste u ligu. Neeksponirajte se previse, nije lahka liga. Da nije zeljo ovakav kakav jeste, bili bi prva opcija za ispadanje iz iste.
Pazi,nazvao me lik "dijetetom" :rol:
Dovoljno mi je pogledati tvoj avatar,ja sam to samo kod djece vidio,al na stranu to sad.
Svjesni smo i mi da smo najslabiji,ne morate nam vi to govoriti,ali makar necemo gubiti obraz,kao pojedini,pa ako ispadnemo Bože moj ispadamo cista obraza i vraćamo se na godinu.
Zar niste svjesni koliko Celik znaci ovoj ligi,zar nije ljepše gostovati u Zenici i dobiti pola onakvog sjevera,nego tamo u nekim gradovima gdje dobiješ 12 karti i nabijas se nogom u guzicu.
Ali ne znas ti to jer ti ne ides na gostovanja,vjerovatno ne ideš ni na domaće,zna raja koja je išla,pa pitaj njih.

RobijasiZenica1988
Kontakt:

Post Postao/la RobijasiZenica1988 » 08 jul 2026, 15:35

08 jul 2026, 15:18
KarloIvandic je napisao/la:
08 jul 2026, 14:46
Sve je pocelo od price "Celik ce zapinjati protiv sarajevskih klubova, a nece protiv Borca i Zrinjskog". Dovoljno govori o tome kako je uopste ova glupa rasprava pocela. I onda te ovdje dodje neko uvjeravati kako su oni ispravni, a ti pogresan. Ovdje niko nije ispravan. Svi jedva cekaju prvu priliku da prozivaju, podbadaju i provociraju.

I da, Celik ce poginuti protiv sarajevskih klubova, ali i svih ostalih u ligi. Drugacije i ne mogu ostati u ligi i u Celiku.
kako da ne , vec borac od vas ima 12 bodova sigurnih
Jeste. Inace se mi borili da nam klub opstane i proveli 6 godina u nizim rangovima da bi Borac imao 12 sigurnih bodova kod nas. :urnebes:

Jasno je da vec trazite izgovore za to sto niste konkurentni Borcu, ali nema potrebe da takve insinuacije iznosite na stetu Celika.
Jednostavno to je odraz njihove nemoći i nejači.
A ne znaju da isti ti Borac kada smo igrali u kupu,dobili nas na pogon sudije,tu sramotu je vidjela cijela država.
Ali slijepci to ne vide,nego pričaju nebuloze jeb.iga valjda im u krvi i ne mogu se otarasit toga.

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 08 jul 2026, 15:36

Rasprava je počela zbog onog što je objavio zenički central park. :bow: :urnebes:
Nikad poraz, samo lekcija.

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 08 jul 2026, 15:37

MostarskiSin je napisao/la:
08 jul 2026, 15:30
08 jul 2026, 15:19
bvsic je napisao/la:

Pokusao sam ti napisati privatnu poruku da nas ne blamiras dodatno, s obzirom da su nas nesposobnjakovici u UO vec dovoljno izblamirali. Nismo nista uplatili, to su price za malu djecu. Ako te zanima tacan razlog bana i koliki je iznos potrebno uplatiti, javi se u pp.
Izjasnio se momak da su njegovi postovi uglavnom trolanje i satira. Ovi pitari koji se upecaju su mahom neobrazovani i neinteligentni, nemoj im zamjeriti.

Threeplanetrees

Post Postao/la Threeplanetrees » 08 jul 2026, 15:39

MostarskiSin je napisao/la:
08 jul 2026, 15:30

Napisao sam ne vidim razlog da lažu da su platili jer potpisuju igrače. Nigdje nisam napisao da jesu. Bili ti kupio televizor da nemaš struje u kući? Ako nisu platili opet ništa ne mogu uraditi niti ih branim samo iznosim neko racionalno mišljenje jer se potpisuju ugovori

Telalovic
Kontakt:

Post Postao/la Telalovic » 08 jul 2026, 15:42

Pa nije on bezveze nakon toliko godina napustio klupu hrvatske

slika

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 08 jul 2026, 15:43

Tacno vam je smijesna dijecija i glupa prica zapinjanje protiv sarajevskih klubova,pa bolan mi cemo zapinjat za opstanak koji god je klub u pitanju ,,samo tako mozemo otkinit ponekom bod ili bodove i ostat u ligi..Ko da ima 16 klubova pa ti mozes nesto kalkulirat ,gledam nas raspored idemo Zrinjskom i Borcu pa izmedju tu Siroki i Velez u Zenici pa onda tzv laksi Sloga Bsk Radnik Pa Sarajevo Zeljo pa nastavis niz dolazi Zrinjski ides Sirokom pa dolazi Borac pa ides Velezu.,to 6 utakmica katsstrofa mozes sve izgubit. Da ti se zanebesa citajuci i oni ubijedjeni i jos nas ubijedjujunda priznamo.u neko zapinjanje i pustanje.Stvarno ste nerealni u vezi toga.

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 08 jul 2026, 15:47

Telalovic je napisao/la:
08 jul 2026, 14:52
rishovski je napisao/la:
08 jul 2026, 14:34
Riziko je napisao/la:
08 jul 2026, 14:15
Ne kontsm, kako Velež i Sloga to ne mogu riješiti?
Nisu milijardu maraka kazne dobili
Pa Velež je platio ali očito da postoji neka procedura koja se razvukla u nedogled..ali rijesit ce se kako god.. Steta zbog Europe..
Ahbabu, lazu vas da su uplatili. Vidis da nesto opasno muljaju i lazu dok u ovom saopstenju prvo kazu NAVODNOJ komunikaciji jer kao oni nisu nista ni dobili od fife, pa onda kazu cim su saznali odmah su izvrsili svoje obaveze itd itd.

I na kraju vrhunac lazi i gluposti:
Prema informacijama kojima raspolažemo, donošenje konačne odluke traje duže od očekivanog zbog usporenog rada nadležnih tijela FIFA-e tokom održavanja Svjetskog prvenstva u Sjedinjenim Američkim Državama.
Ispade kao da fifa mora zasjedati da bi nekom ukinula ban a ustvari istog onog momenta kada klubovi izvrse svoje obaveze ban im bude automatski uklonjen. To radi kompjuter a ne neki tamo debeli mahmurni uposlenik u fifi ili nesto slicno.

Ovo je cisto prodavanje muda pod bubrege
Pa zasto onda nije Slogi ukinut ban? Zasto je Sloga dovela pojačanja i nastavlja i dalje dovoditi iako ih ne moze registrovati? Ista je situacija kao kod Veleža a Sloga nema problema sa lovom pa da se kaze da ne mogu platiti..
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 08 jul 2026, 15:48

BatistutA19 je napisao/la:
08 jul 2026, 15:43
Tacno vam je smijesna dijecija i glupa prica zapinjanje protiv sarajevskih klubova,pa bolan mi cemo zapinjat za opstanak koji god je klub u pitanju ,,samo tako mozemo otkinit ponekom bod ili bodove i ostat u ligi..Ko da ima 16 klubova pa ti mozes nesto kalkulirat ,gledam nas raspored idemo Zrinjskom i Borcu pa izmedju tu Siroki i Velez u Zenici pa onda tzv laksi Sloga Bsk Radnik Pa Sarajevo Zeljo pa nastavis niz dolazi Zrinjski ides Sirokom pa dolazi Borac pa ides Velezu.,to 6 utakmica katsstrofa mozes sve izgubit. Da ti se zanebesa citajuci i oni ubijedjeni i jos nas ubijedjujunda priznamo.u neko zapinjanje i pustanje.Stvarno ste nerealni u vezi toga.
Pa imate i vi sigurne bodove protiv jednog kluba, ko i svi u ligi... :rol: :rol: :rol:

Telalovic
Kontakt:

Post Postao/la Telalovic » 08 jul 2026, 15:52

rishovski je napisao/la:
08 jul 2026, 15:47
Telalovic je napisao/la:
rishovski je napisao/la:
08 jul 2026, 14:34

Pa Velež je platio ali očito da postoji neka procedura koja se razvukla u nedogled..ali rijesit ce se kako god.. Steta zbog Europe..
Ahbabu, lazu vas da su uplatili. Vidis da nesto opasno muljaju i lazu dok u ovom saopstenju prvo kazu NAVODNOJ komunikaciji jer kao oni nisu nista ni dobili od fife, pa onda kazu cim su saznali odmah su izvrsili svoje obaveze itd itd.

Prema informacijama kojima raspolažemo, donošenje konačne odluke traje duže od očekivanog zbog usporenog rada nadležnih tijela FIFA-e tokom održavanja Svjetskog prvenstva u Sjedinjenim Američkim Državama.
Ispade kao da fifa mora zasjedati da bi nekom ukinula ban a ustvari istog onog momenta kada klubovi izvrse svoje obaveze ban im bude automatski uklonjen. To radi kompjuter a ne neki tamo debeli mahmurni uposlenik u fifi ili nesto slicno.

Pa zasto onda nije Slogi ukinut ban? Zasto je Sloga dovela pojačanja i nastavlja i dalje dovoditi iako ih ne moze registrovati? Ista je situacija kao kod Veleža a Sloga nema problema sa lovom pa da se kaze da ne mogu platiti..
Pa sigurno ima jos nesto osim uplate i kod vas kod sloge.
Njihove uslove kada ispunis i posaljes im dokaz momentalno ti ban bude skinut.

Nek vam je sa srecom a cloga se moze i ugasiti, koga boli racku za njima (osim borca i skretnicara)

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 08 jul 2026, 15:54

Telalovic je napisao/la:
08 jul 2026, 15:42

slika
Transfer vrijedan 34 grla, u slucaju titule premije u kajmaku

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 08 jul 2026, 15:57

Telalovic je napisao/la:
08 jul 2026, 15:52
rishovski je napisao/la:
08 jul 2026, 15:47
Telalovic je napisao/la:

Pa sigurno ima jos nesto osim uplate i kod vas kod sloge.
Njihove uslove kada ispunis i posaljes im dokaz momentalno ti ban bude skinut.

Nek vam je sa srecom a cloga se moze i ugasiti, koga boli racku za njima (osim borca i skretnicara)
Pa i ja mislim da postoji jos nesto... A s druge strane ne bi dovodili igrače ako se zna da ne mozes rijesiti situaciju do kraja prelaznog roka.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 08 jul 2026, 15:58

Vanja8 je napisao/la:
08 jul 2026, 15:48
Pa imate i vi sigurne bodove protiv jednog kluba, ko i svi u ligi... :rol: :rol: :rol:
Ma nemamo niodkog bodove ako mislis na Zelju ja mislim opet ce Zeljo bit u sredini 😁😁Stvarno smijesno jos nas ubiedjuju u zapinjanje i neko pustanje,nama ce bit svaka na noz ako mislimo.opstat u ligi .Nama je adut borba da nadomjestimo nekvalitet i hajmo reci i ambijent jer nije isto gostovat i ovim velikim u Bijeljini,Krupi,Doboju u odnosu na Zenicu .Dugo smo mi odsutni nismo mi upoznati sa ligom ,evo ovo sto smo doveli ja samo Hrvanovica poznajem a ovog Osmica iz Sloge ili ovog Mohedana iz Rudara , Sabanovica iz Sarajeva i zaboravi jos ko je doso ja ne znam kakvi su igraci to jer nisam toliko pratio ligu ovu.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 08 jul 2026, 16:01

08 jul 2026, 15:58
Vanja8 je napisao/la:
Ma nemamo niodkog bodove ako mislis na Zelju ja mislim opet ce Zeljo bit u sredini 😁😁Stvarno smijesno jos nas ubiedjuju u zapinjanje i neko pustanje,nama ce bit svaka na noz ako mislimo.opstat u ligi .Nama je adut borba da nadomjestimo nekvalitet i hajmo reci i ambijent jer nije isto gostovat i ovim velikim u Bijeljini,Krupi,Doboju u odnosu na Zenicu .Dugo smo mi odsutni nismo mi upoznati sa ligom ,evo ovo sto smo doveli ja samo Hrvanovica poznajem a ovog Osmica iz Sloge ili ovog Mohedana iz Rudara , Sabanovica iz Sarajeva i zaboravi jos ko je doso ja ne znam kakvi su igraci to jer nisam toliko pratio ligu ovu.
Rasprava koja traje evo vec nekoliko stranica je toliko naivna i nerezonska, da se covjek mora poceti zahebavati s tim kako ne bi citao svakakve gluposti...

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 08 jul 2026, 16:05

Vanja8 je napisao/la:
08 jul 2026, 16:01
08 jul 2026, 15:58
Vanja8 je napisao/la:

Rasprava koja traje evo vec nekoliko stranica je toliko naivna i nerezonska, da se covjek mora poceti zahebavati s tim kako ne bi citao svakakve gluposti...
Bas gluposti ma hajd ovo inekako ali jucer tema cjeli dan parkovi,voda,grijanje,komunalije,zagadjenje ,gay parada,Mirza Hatic,Faco,Real Madrid ,jos dodat Sejka,Hudu i Patka 😂😂😂
Pricaj realno o igracima,ligi,kvalitetu klubova a ne samo preoucavat logicno da svako svoje voli ili zivio u velegradu ili u selu nekom.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 08 jul 2026, 16:06

ErosViverosViv je napisao/la:
08 jul 2026, 15:54
Telalovic je napisao/la:
08 jul 2026, 15:42

slika
Transfer vrijedan 34 grla, u slucaju titule premije u kajmaku
Ma tesko ce se ovo realizovati, a i bolje bi bilo za Zelju da ga ne dovedu, covjek ne poznaje ligu, to mu je mana u startu... :kafa:

A mene ne iznenadjuje da su sa njim u pregovorima, znas kako Nijaz kaze "Moze Zeljo vise platiti i od Zrinjskog, Sarajeva i Borca..."

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, avanti003, ErosViverosViv, rishovski, Venom, Zigazaga i 29 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []