Mlade muške rukometne reprezentacije
Moderator/ica: Pasha
Re: Mlade muške rukometne reprezentacije
Ubi Hadzimuhamedovic,al bitno je da je tu Omer haubica Mehmedovic 
Nevjerovatno rasulo na kraju, valjda izdrze i sacuvaju ovu prednost. Je li se ono Dedic povrijedio?
Zna li neko zasto nema Hadzica, nije valjda da je najlosiji u ovom rosteru i da se nije mogao naci medju 16?
Zna li neko zasto nema Hadzica, nije valjda da je najlosiji u ovom rosteru i da se nije mogao naci medju 16?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Dobro je, izdržali su i pobjeda je tu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Auh kakva golcina Hadzimuhamedovica na kraju. Aferim momcino! 
Link proradio od 40. minute
Sa +7 na 10-ak minuta do kraja do vađenja u zadnjim sekundama ali nema veze pobjeda je tu
Pobjediti sutra i u drugoj rundi su i obezbjedili SP do 21 godine za sljedeće ljeto
Golmani 4/4 danas u šutevima
-
Zabogamiloga
- Kontakt:
Puno bespotrebnih isključenja smo dobili, valjda od prevelike želje da igramo čvrstu odbranu - ovo je nešto na čemu moraju raditi sigurno.
Imali smo problema sa vraćanjem nazad, nešto standardno što sve naše selekcije muči. Sve što su Rumuni dali bilo je na nepostavljenu odbranu.
Napadački odlično, čini mi se da smo napokon dobili srednjeg beka koji je brz.
Imali smo problema sa vraćanjem nazad, nešto standardno što sve naše selekcije muči. Sve što su Rumuni dali bilo je na nepostavljenu odbranu.
Napadački odlično, čini mi se da smo napokon dobili srednjeg beka koji je brz.
Ma povreda neka,najbolji nam igrac + otac mu selektor
Ma i zaboravio sam ko ih trenira, jer sam mislio da nece biti nista od ovih U selekcija zbog stanja u nasem rukometu.
Nadam se da se ovaj Dedic nije ozbiljnije povrijedio, on nam je daleko najbolji na lijevom beku. Ovaj Halilovic na desnom me nije impresionirao, treba mu dulum da se namjesti na sut.
Au svaka cast. Jos sutra rijesiti Izrael i prolaz je tu 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Neće biti lako sutra, ovo je ona generacija sa kojom smo izvisili za plasman na EP do 18 godina kada smo odigrali x trebala nam pobjeda da idemo dalje. Odigrali su dobro protiv favorita Švedske ovi su im napravili razliku sredinom drugog poluvremena. Valjda Hadžić unese neku živost sutra jer je odmoran za taj meč.
-
rukometubih23
- Kontakt:
Hoce igrati Hadžić? Kakva je povreda u pitanju?CAZIN je napisao/la: ↑08 jul 2026, 18:21Neće biti lako sutra, ovo je ona generacija sa kojom smo izvisili za plasman na EP do 18 godina kada smo odigrali x trebala nam pobjeda da idemo dalje. Odigrali su dobro protiv favorita Švedske ovi su im napravili razliku sredinom drugog poluvremena. Valjda Hadžić unese neku živost sutra jer je odmoran za taj meč.
Nemam nikakve ideje šta je sa Hadžićem ali valjda uleti u roster ako se Dedić povrijedio i ne bude mogao igrati sutra.rukometubih23 je napisao/la: ↑08 jul 2026, 18:34Hoce igrati Hadžić? Kakva je povreda u pitanju?CAZIN je napisao/la: ↑08 jul 2026, 18:21Neće biti lako sutra, ovo je ona generacija sa kojom smo izvisili za plasman na EP do 18 godina kada smo odigrali x trebala nam pobjeda da idemo dalje. Odigrali su dobro protiv favorita Švedske ovi su im napravili razliku sredinom drugog poluvremena. Valjda Hadžić unese neku živost sutra jer je odmoran za taj meč.
-
Helemnejse
- Kontakt:
Ko da je bitno kad kod doborca nece dobiti sansu
-
rukometubih23
- Kontakt:
Izgleda lom nosa da je u pitanju, onda bi mogao se I vratitiCAZIN je napisao/la: ↑08 jul 2026, 18:48Nemam nikakve ideje šta je sa Hadžićem ali valjda uleti u roster ako se Dedić povrijedio i ne bude mogao igrati sutra.rukometubih23 je napisao/la: ↑08 jul 2026, 18:34Hoce igrati Hadžić? Kakva je povreda u pitanju?CAZIN je napisao/la: ↑08 jul 2026, 18:21Neće biti lako sutra, ovo je ona generacija sa kojom smo izvisili za plasman na EP do 18 godina kada smo odigrali x trebala nam pobjeda da idemo dalje. Odigrali su dobro protiv favorita Švedske ovi su im napravili razliku sredinom drugog poluvremena. Valjda Hadžić unese neku živost sutra jer je odmoran za taj meč.
Hadžić? Dedić se žalio na povredu noge koliko sam vidio.rukometubih23 je napisao/la: ↑08 jul 2026, 20:10Izgleda lom nosa da je u pitanju, onda bi mogao se I vratiti
Tek sam sad skontao da je Hadžimuhamedović ostao u Cvajti. Iako je Bietigheim ušao u Bundesligu on je potpisao sa neki klub iz Cvajte.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- RollingPaper
- Kontakt:
Ispratio sam meč danas, svaka cast momci
Grupa u drugoj fazi bi u ovom trenutku izgledala ovako:
1. Švedska
2. Danska
3. Slovenija
4. Norveška
5. Mađarska
6. Bosna i Hercegovina
U kakvu nas elitu momci sutra mogu odvesti
Pobjeda sutra i biti ćemo Top 12 u Europi
1. Švedska
2. Danska
3. Slovenija
4. Norveška
5. Mađarska
6. Bosna i Hercegovina
U kakvu nas elitu momci sutra mogu odvesti
Pobjeda sutra i biti ćemo Top 12 u Europi
-
rukometubih23
- Kontakt:
Da, na Hadžića sam mislio. Toliko sam upratio, par dana pred polazak odrađen operativni zahvat na nosu.CAZIN je napisao/la: ↑08 jul 2026, 20:18Hadžić? Dedić se žalio na povredu noge koliko sam vidio.rukometubih23 je napisao/la: ↑08 jul 2026, 20:10Izgleda lom nosa da je u pitanju, onda bi mogao se I vratiti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.