Tarik Muharemović

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

Shevko
Kontakt:

Re: Tarik Muharemović

Post Postao/la Shevko » 08 jul 2026, 19:59

U Bournemouth treba ići ako je pametan

GoldenLilies
Kontakt:

Post Postao/la GoldenLilies » 08 jul 2026, 20:12

Mnogi su mislili da ide nazad u Juventus, ali i meni se cini da njemu pase bolje engleska. Sad Bournemouth i Sunderland ne znam. Mislim da je to tu negdje bilo sta da izabere.

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 08 jul 2026, 20:14

Bolje izbjegavat ove psrednje klubove iz engleske bolje biti u top klubu u italiji nego osrednjem u engleskoj. Kontam ja inat, al nekad treba spustit loptu. Bournemounth i Sunderland su imali dobru sezonu ali nisu to klubovi koji imaju kontinuitet.
#CarsijaOdjebi

Drum
Kontakt:

Post Postao/la Drum » 08 jul 2026, 20:14

Nadam se da je Juve otpao. Bili su u situaciji da mu pruze priliku. Tako bi ga i ovaj put olako shvatili.

Ovaj Bournemouth cini mi se idealnim za iskorak u ovom trenutku.

Uh, sad se sjetih trenutka kada je komentator rekao da se Muharemovic vratio u igru.

Ja sam bio uvjeren da mu je onaj balvan zavrsio karijeru. Hvala bogu ....

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 08 jul 2026, 20:19

Btw sutra mu je organiziran doček u Njemačkoj.
Kerimu danas 😊
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 08 jul 2026, 20:21

Bournemouth je bolji izbor ja mislim. Dosta mladih igraca je prodao u top klubove zadnjih godina.

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 08 jul 2026, 20:33

Ako on preferira Sunderland i Bormut ispred dva najveća Talijanska kluba onda mu nije bitna ni karijera koliko novac

Mada, ovo sve odavno nema smisla u fudbalu kad je došlo vrijeme da Bormut i Sunderland i zadnja ekipa EPL imaju veće budžete od Intera i Juventusa
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 08 jul 2026, 20:45

GIBRA je napisao/la:
08 jul 2026, 20:33
Ako on preferira Sunderland i Bormut ispred dva najveća Talijanska kluba onda mu nije bitna ni karijera koliko novac

Mada, ovo sve odavno nema smisla u fudbalu kad je došlo vrijeme da Bormut i Sunderland i zadnja ekipa EPL imaju veće budžete od Intera i Juventusa
Naravno da je bitan novac,međutim odlaskom u PL dobija nešto mnogo ,mnogo,veće i više od novca,priliku da igra u jednoj od najjačih svjetskih liga gdje je koncetrisan veoma visok i individualnii igrački kvalitet,priliku ako zna i ako vrijedi da za kratko vrijeme uleti u neki top 5 engleskih klubova..kažem ako vrijedi,ako ne, uvijek se može vratiti u neki solidan evropski klub...mislim talijane ne vrijedi ni spominjati..ako se dokaže da ne može,onda mu i jeste mjesto u Sasuolu,Laciju itd..

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 08 jul 2026, 20:58

GIBRA je napisao/la:

Decko u najboljim godinama zeli igrati u najjačoj ligi na svijetu. Potpuno logičan potez

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 08 jul 2026, 20:59

aqarius je napisao/la:
08 jul 2026, 20:45
GIBRA je napisao/la:

Naravno da je bitan novac,međutim odlaskom u PL dobija nešto mnogo ,mnogo,veće i više od novca,priliku da igra u jednoj od najjačih svjetskih liga gdje je koncetrisan veoma visok i individualnii igrački kvalitet,priliku ako zna i ako vrijedi da za kratko vrijeme uleti u neki top 5 engleskih klubova..kažem ako vrijedi,ako ne, uvijek se može vratiti u neki solidan evropski klub...mislim talijane ne vrijedi ni spominjati..ako se dokaže da ne može,onda mu i jeste mjesto u Sasuolu,Laciju itd..

To i jest bit što je najjača liga uz još 3,4 kluba i to je to, velika se razlika napravila i ovo već za par godina neće imati smisla, super liga je neminovna

Tarik sretno gdje god da ide, mislim da se ne treba brinuti, ima sve odlike modernog štopera
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 08 jul 2026, 21:08

Bukvalno je sličan put prošao i njegov jaran Huijsen. Pa je na kraju završio u Realu.

Drum
Kontakt:

Post Postao/la Drum » 08 jul 2026, 21:14

Cuj price, sta ce mu osrednji klub u Premieru. A sjecam kako se Anelov transfer u Championship odobravao kao pravi korak.

Usudicu ce se reci da je mnogim cak i Anelov transfer u raspali Bordo bio hvaljeniji.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 08 jul 2026, 21:43

Drum je napisao/la:
08 jul 2026, 21:14
Cuj price, sta ce mu osrednji klub u Premieru. A sjecam kako se Anelov transfer u Championship odobravao kao pravi korak.

Usudicu ce se reci da je mnogim cak i Anelov transfer u raspali Bordo bio hvaljeniji.
Stvar je u tome da nas narod od svake budale napravi zrtvicu i sažali se . Ljudi ce prije popljuvati Tarika i izbor kluba nego Anela koji se popisao po reprezentaciji ne jednom nego vise puta jer eto jadan Anel nije on jadan kriv nego zena, Vlaška magija i punica. Samo cekam dan da krenu i po Tariku

231983
Kontakt:

Post Postao/la 231983 » 08 jul 2026, 21:52

antetokounmpo je napisao/la:
08 jul 2026, 19:48
231983 je napisao/la:
08 jul 2026, 12:25
Najgore bi bilo da ostane u Sassuolu a onda na zimu da ide negdje, samo eto da ode. Imamo osjecaj da se to i Dzeki desilo onomad kad je imao dvije sjajne sezone pa ne ode nigdje na ljeto, onda odigra preko volje polusezonu u Wolfsburgu i u pola sezone nastavi u Cityju, tek da ode negdje. Svi smo se tada nekako nadali Bayernu, i vjerovatno bi tu ostao makar desetljeće sa hrpom trofeja ali...

E, nadam se da se ista stvar neće desiti Tarkanu, nego da će otići negdje, sa ekipom odraditi pripreme i s hajrom krenuti u novu sezonu mirne glave.
Premo volje polusezonu? Pa frajer je tad resetao i mozda igrao na oko najljepši fudbal u karijeri. Ako se ne varam upravo je u toj polusezoni poslao po vapaće odbranu Werdera i zakucao pod precku.
Ma jasta je, tu sezona je Wolfsburg vec bio u slobodnom padu, i u odnosu na prethodne dvije nije licio na sebe, ni Wolfsurg ni Džeko u njemu. Ima onaj snimak iz tunela kad im svima j. majku, frustracija u zraku se mogla nožem rezati.
Kakogod, ovdje je fokus na Tariku i svakako da bi mu bolje bilo ići sada nego na polusezoni, to je zapravo uvijek tako po pravilu- da je bolje ici na ljeto nego na zimu.

Joj jesu vise dosadni s ovim tekstovima tamo će- ovamo će. Više ne otvaram definitivno, pogotovo ne na ovom sajtu. Eno ima vijeat da su ostala dva neka kluba, nemam snage da otvorim tekst.

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 08 jul 2026, 21:57

soccerfan je napisao/la:
08 jul 2026, 21:43
Drum je napisao/la:

Stvar je u tome da nas narod od svake budale napravi zrtvicu i sažali se . Ljudi ce prije popljuvati Tarika i izbor kluba nego Anela koji se popisao po reprezentaciji ne jednom nego vise puta jer eto jadan Anel nije on jadan kriv nego zena, Vlaška magija i punica. Samo cekam dan da krenu i po Tariku
Anelu je taj Bordo tad bio u prvoj francuskoj ligi on dolazio iz jednog Malmea to je njemu bio plafon tad, a evo sad se pati i u Feyenordu. Anel je svoje polozio za sva vremena i nema se njega sta sazaljevati pokazao je bas sada sa ovom lafinom pred sp da je on samo tu kad njemu treba. Jedino sto mene brine kod Tarika i zasto bi ga radije vidio u Juveu jeste sto je Juve sigurno top 5 6 u italiji, dok engleska liga je druga prica. Tu jedan West Ham ima odlicnu ekipu koja nigdje drugo ne bi ispala al eto poljube vrata i odose u nizi rang, Totenham sa silnim zvijezdama se u zadnjem kolu izvuce, Forest jednu sezonu gornji dio tabwle drugu donji a ekipa manje vise ista. Pa taj Bormunth otiso Iraola i ko sad zna kako ce odradit iducu sezonu, to mene brine. Jer kad ispadnes sigurno nemas preporuku da te uzme United, City il Arsenal. Mislim mozda nekada i imas al moras biti sjajan i perfektan. To je moja tacka gledista, ta engleska moze bit odlican potez ali i ne mora. Moze ga poslije orve sezone htjet Real Barca PSG a moze se desit da ko ekipa ne funkcionisu i novi trenr i sve i ispadnu u Championship.
#CarsijaOdjebi

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 08 jul 2026, 22:42

tuzlanskinacin je napisao/la:
08 jul 2026, 21:57
soccerfan je napisao/la:
Drum je napisao/la:

Anelu je taj Bordo tad bio u prvoj francuskoj ligi on dolazio iz jednog Malmea to je njemu bio plafon tad, a evo sad se pati i u Feyenordu. Anel je svoje polozio za sva vremena i nema se njega sta sazaljevati pokazao je bas sada sa ovom lafinom pred sp da je on samo tu kad njemu treba. Jedino sto mene brine kod Tarika i zasto bi ga radije vidio u Juveu jeste sto je Juve sigurno top 5 6 u italiji, dok engleska liga je druga prica. Tu jedan West Ham ima odlicnu ekipu koja nigdje drugo ne bi ispala al eto poljube vrata i odose u nizi rang, Totenham sa silnim zvijezdama se u zadnjem kolu izvuce, Forest jednu sezonu gornji dio tabwle drugu donji a ekipa manje vise ista. Pa taj Bormunth otiso Iraola i ko sad zna kako ce odradit iducu sezonu, to mene brine. Jer kad ispadnes sigurno nemas preporuku da te uzme United, City il Arsenal. Mislim mozda nekada i imas al moras biti sjajan i perfektan. To je moja tacka gledista, ta engleska moze bit odlican potez ali i ne mora. Moze ga poslije orve sezone htjet Real Barca PSG a moze se desit da ko ekipa ne funkcionisu i novi trenr i sve i ispadnu u Championship.
Ma niko nigdje nije siguran nit je neka ekipa sigurna. Ali ta njegov razvoj dalji EPL je sad top jer ce iz sedmice u sedmicu protiv sebe imati vrhunske napadače. Pritom, bar po mom mišljenju, je puno bolji “izlog” od Serie A. Seriu A je prekucao svakako tako da ako i podje po zlu tu se uvjek moze vratiti

resko1
Kontakt:

Post Postao/la resko1 » 08 jul 2026, 22:50

Juve je njemu najbolji da uz Bremera dodatno napreduje pa onda moze u top klubove.
Ove vijesti vezano za njegovu platu treba uzet sa dozom rezerve, jer je to Gazeta pisala koja je inace naklonjena Interu, pa se dosta neistine moze procitat posebno kad za Juve pisu.
Zapelo je oko iznosa transfera, Sasulo hoce 20 cistih, kad se odbiju prava koja Juve ima na njega,a Juve nudi 18 sa bonusima.
Valjda ce namirit ta 2 miliona sto Sasulo traze, boljeg igraca za tu lovu nece naci.

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 08 jul 2026, 23:42

soccerfan je napisao/la:
08 jul 2026, 22:42
tuzlanskinacin je napisao/la:
08 jul 2026, 21:57
soccerfan je napisao/la:

Ma niko nigdje nije siguran nit je neka ekipa sigurna. Ali ta njegov razvoj dalji EPL je sad top jer ce iz sedmice u sedmicu protiv sebe imati vrhunske napadače. Pritom, bar po mom mišljenju, je puno bolji “izlog” od Serie A. Seriu A je prekucao svakako tako da ako i podje po zlu tu se uvjek moze vratiti
Bolji izlog definitivno, ali kao sto rekoh i rizik je ta liga. Nisam nesto primjetio da su se tu nasi igraci plaho uklopili ali nema veze. Tarik je sigurno sjajan igrac, njegova je odluka za dalje samo njegova i valjda donese najpametniju.
#CarsijaOdjebi

dena24
Kontakt:

Post Postao/la dena24 » 08 jul 2026, 23:42

samo nek ode iz italije, nmg da gledam tu ligu vise

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: MostarNeretva, random11, SSj4 i 17 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []