Ja sam avio kartu kupio a za ulaznice za tekmu rekose krajem 08 mjeseca u prodaji nadam se da cu uspjeti i to rijesiti ako ne onda ce rodak iz Svedske to organizovati
Liga Nacija 2026/27
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Liga Nacija 2026/27
aj ti malo proguglaj pa vidi sta on kaze i da ja samo ponavljam to sto covjek govori. pa onda se raspravljaj sa njimBeduin je napisao/la: ↑08 jul 2026, 17:20De ti nama opet argumentovano kako je Dalic kita od trenera i samo zbog prajm Modrica uzeo medalje i idu na velika takmicenja.
A za druge prajm igrace imas drugo objasnjenje zasto trener nista ne osvaja sa njima. De ba, ne lupetaj vise ziv bio.![]()
ne nego da vidite kako glupo izgleda kada pljujete barbareza sa sličnim komentarimaimekorisnicko je napisao/la: ↑08 jul 2026, 15:34Ma ja,sve cajnoslu.On glup i loš trener,ali eto nekako mu se desilo da uzme 2 medalje na iznenađenje čitavog svijeta.RaZuti je napisao/la: ↑08 jul 2026, 15:04nosio ga modrić i šuvaka mandžukića protiv engleza i eto jedne medalje,dena24 je napisao/la: ↑08 jul 2026, 14:44
dalic dosao na klupu kad je modric ulazio u prajm, sad kad ovaj vise ne moze odlazi i selektor, kakva trenercina....pa ja sam mogao voditi tu selekciju. vazno je da ti glavni igrac daje sve za repku i ima se neki autoritet i hijerarhija. pa ce ostali isto tako.
druga medalja na penale
ja trenerčine
Kakvo je stanje sad za Varsavu?
Protiv Rumuna ce biti kao protiv buduceg svijetskog prvaka. Daleko najteze utakmice. Mada kakvi jesu kada je hajka, bas zbog toga bi im mogli ogaditi zivot za sva vremena.
Inace, jedan slabiji protivnik i super grupa bi bila za Euro.
Inace, jedan slabiji protivnik i super grupa bi bila za Euro.
Odlicno da nema navijaca u gostima. Mogu misliti ciganluka kad bi ih bilo. Mislim da tu mozemo opet do 6 bodova, pogotovo jer smo hajmo reci iskusniji za ovaj protekli period.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ako nešto ne promijenimo,ako se ne nađe nešto svježije,ako ne promijenimo pristup,ako ne uključimo razum a izbacimo emocije i stare zasluge, ako nastavimo sa ovim gdje smo stali bez truna pokušaja nadogradnje naše ekipe i igre hladno očekujem da budeno zadnji uz 2-3 boda koja bi mogli izvući preko nerješenih utakmica kod nas.Euforija prošla,hvala stručnom štabu na svemu ali ovo realno nije dobro..23% posjeda ne uliva nadu ni povjerenje
- imekorisnicko
- Kontakt:
Sa istim argumentima branim i BarbarezaRaZuti je napisao/la: ↑08 jul 2026, 18:20ne nego da vidite kako glupo izgleda kada pljujete barbareza sa sličnim komentarimaimekorisnicko je napisao/la: ↑08 jul 2026, 15:34Ma ja,sve cajnoslu.On glup i loš trener,ali eto nekako mu se desilo da uzme 2 medalje na iznenađenje čitavog svijeta.![]()
Po kojoj logici je ovo. Kosovo je bilo 4 pot, i nisu se plasirali, a mi smo bili 3 pot i plasirali smo se. Po kojoj logici Kosovo ide 2 pota naprijed, a mi ostajemo u istom.
Ako budemo medju prva dva u ligi nacija, idemo u 2 pot. Nadat se onda da nas u trecem ceka laksi, to ce nam bit najvaznije, a ostalo manje vise. Iz prvog pota isto se moze igrat s pola ekipa, al ja prizeljkujem Dance ako ostanu tu.
PS. Tek sad vidim da je ovo fejk. San Marino nikad u historiji nije bio nijedan pot osim zadnjeg.
Cisto sumnjam da ce npr. Srbija ostati u pot2, mogli bi u ovoj narednoj LN imati skor kao mi u prosloj.
Ma to su predikcije. I nama su u barazu davali nekih 15-20% sansi za SP. Kosovo vjerovatno gledaju jer po svim simulacijama imaju najvise sansi za drugo mjesto. Austrija, Irska, oni, Izrael im je grupa. Bit ce svakako u ovoj LN iznenadjenja na jesen.dedo26 je napisao/la: ↑11 jul 2026, 15:24Po kojoj logici je ovo. Kosovo je bilo 4 pot, i nisu se plasirali, a mi smo bili 3 pot i plasirali smo se. Po kojoj logici Kosovo ide 2 pota naprijed, a mi ostajemo u istom.
Ako budemo medju prva dva u ligi nacija, idemo u 2 pot. Nadat se onda da nas u trecem ceka laksi, to ce nam bit najvaznije, a ostalo manje vise. Iz prvog pota isto se moze igrat s pola ekipa, al ja prizeljkujem Dance ako ostanu tu.
PS. Tek sad vidim da je ovo fejk. San Marino nikad u historiji nije bio nijedan pot osim zadnjeg.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Procitao sam sad. Ugl prva 2 mjesta u ligi nacija nam garantuju pot 2, tako da ulozit sve snage tu. Meni se cini da je bolje ostat 2, jer 2 ne ide direktno u ligu A, a tamo ako odes vec za SP nemas sanse da u ligi A budes 1. Jedina prednost je sto se tu ugl sve repke plasiraju iz tog sesira, pa ti se moze otvorit cak i kao 3cem ili 4tom da igras baraz ako se ne varam.DamirT je napisao/la: ↑11 jul 2026, 15:27Ma to su predikcije. I nama su u barazu davali nekih 15-20% sansi za SP. Kosovo vjerovatno gledaju jer po svim simulacijama imaju najvise sansi za drugo mjesto. Austrija, Irska, oni, Izrael im je grupa. Bit ce svakako u ovoj LN iznenadjenja na jesen.dedo26 je napisao/la: ↑11 jul 2026, 15:24Po kojoj logici je ovo. Kosovo je bilo 4 pot, i nisu se plasirali, a mi smo bili 3 pot i plasirali smo se. Po kojoj logici Kosovo ide 2 pota naprijed, a mi ostajemo u istom.
Za mene je ovaj sistem potpuno nakaradan i glup. Bolje da su ostavili da 3ce ekipe igraju baraz i to je fer za mene. Ovo je totalna glupost, iz jedne lige u drugu svake 2 godine.
Naravno da je glup. Jbt Svedska preko grupe u kojoj su Estonija, Azerbejdzan i Slovacka dobije sansu da preko baraza ode na SP. A da ne spominjem da su u kvalifikacijama 2 boda uzeli.dedo26 je napisao/la: ↑11 jul 2026, 15:29Procitao sam sad. Ugl prva 2 mjesta u ligi nacija nam garantuju pot 2, tako da ulozit sve snage tu. Meni se cini da je bolje ostat 2, jer 2 ne ide direktno u ligu A, a tamo ako odes vec za SP nemas sanse da u ligi A budes 1. Jedina prednost je sto se tu ugl sve repke plasiraju iz tog sesira, pa ti se moze otvorit cak i kao 3cem ili 4tom da igras baraz ako se ne varam.DamirT je napisao/la: ↑11 jul 2026, 15:27Ma to su predikcije. I nama su u barazu davali nekih 15-20% sansi za SP. Kosovo vjerovatno gledaju jer po svim simulacijama imaju najvise sansi za drugo mjesto. Austrija, Irska, oni, Izrael im je grupa. Bit ce svakako u ovoj LN iznenadjenja na jesen.dedo26 je napisao/la: ↑11 jul 2026, 15:24
Po kojoj logici je ovo. Kosovo je bilo 4 pot, i nisu se plasirali, a mi smo bili 3 pot i plasirali smo se. Po kojoj logici Kosovo ide 2 pota naprijed, a mi ostajemo u istom.
Za mene je ovaj sistem potpuno nakaradan i glup. Bolje da su ostavili da 3ce ekipe igraju baraz i to je fer za mene. Ovo je totalna glupost, iz jedne lige u drugu svake 2 godine.
Trebaju to nekako sve regulisati, previse cirkusa bude.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Dedo bro nemoj vise govoriti da si iz Kalesije, mislice da smo svi slabije pronicljivi, a nismo. 
- Beduin
- Kontakt:
Samo da zdravlje posluzi nase igrace, mi do septembra mozemo samo jos jaci biti, a kroz LN se dodatno uigrati.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
nisi upucen,za sesire kvalifikacija za euro28 gleda se samo predstojeca liga nacija nista drugo fifa ranking i slicno,ako budes u top2 u grupi ides u prvi il drugi sesir sko ne budes u top2 u svojoj grupi poselami se s prva dva sesira i da si francuskadedo26 je napisao/la: ↑11 jul 2026, 15:24Po kojoj logici je ovo. Kosovo je bilo 4 pot, i nisu se plasirali, a mi smo bili 3 pot i plasirali smo se. Po kojoj logici Kosovo ide 2 pota naprijed, a mi ostajemo u istom.
ovo su predikcije tako da football meets data prediktuje Kosovo u top2 u svojoj grupi,igraju sa izraelom austriom i irskom.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Hansestadt, HariTz, Hashanaga, jasmin10, Principatus, random11, trunks1946 i 59 gostiju.