Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jok, eto raspali Ćelik iz treće lige će profitirati. Ne moraš biti nadprosječno inteligentan da zaključiš da će trofeje i u narednih 5,10 i 50 godina osvajati tri kluba, kao i dosad.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
- Threeplanetrees
Stvarno je žalosno postalo čitati iznošenje prljavog veša iz ovog sto puta poniženog i posramljenog kluba. Nikome nije stalo do njega, klub kojem su vlastite legende okrenule leđa, a one koje nisu i oni koji se vrte oko njega samo gledaju sitne interese da se ogrebu i ugrade koju markicu. Nakon ovog podaništva i klečanja pred savezom nije ih više zanimljivo ni ismijavati. Isto kao da se smiješ umirućem čovjeku na postelji
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Deena im udarila na "platu". Sada ce to ekipa pokusati stisati.
- FKS -
Šta se poklanja i kako? Evo, objasni nam ti.
I zašto bi nama iko bilo šta poklanjao i šta mi to možemo ponuditi za kontrauslugu?
Nikakav uticaj nemamo u savezu, ni državnom, ni federalnom, ni kantonalnom.
Edina draga
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ova je jača od Ayle
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Kakav lik, bgm evo sad najozbiljnije nije mi jasno kako te nije stid i pitat. Ono kontam jest ovo forum na kojem se sve moze napisat i ostat anoniman ali de malo odvadi.
One sezone samo sto ljude s ceste nisu pokupili da penale sutaju i sad ti mene ovdje nesto govoris isto ko da nemam oci. Prosle sezone vas skoluju na vasem stadionu ne pogledate im posteno na gol, u BL se i dosta jace ekipe od vas namucile u Evropi protiv njih i onda vi magicno odete tamo i dobijete ih nekim cudom. Ona sramota protiv Sirokog je tek za anale. Vlastita grupa vas hladno prozove za osvojen trofej, pa ja mislim da se to u historiji fudbala nije desilo.
Imate dovoljno uticaja da mesetarite sa njima, za nesto vise i prije svega postenije nemate uticaja jer ste jednostavno nesposobni. Vidi se po podacima o posjeti da je normala raja po Sarajevu digla ruke od ubehaskog vam kluba.
I vi takvi imate obraza za nesto sto se nije desilo, a nece se ni desit, optuzivat klub sa najboljom i najpostenijom pricom u regionu? Ma mrs u pyzdu materinu poganu. Tacno se vidi da ovdje botujete po nalogu.
I da si ikako inteligentan znao bi da se pise natprosjecno, a ne "nadprosjecno". Pare od botovanja potrosi na dodatne casove iz vlastitog jezika.
Zadnja izmjena: Venom, dana/u 08 jul 2026, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
Srce, čast i ponos!
Ali ima info, svaka joj cast...Threeplanetrees je napisao/la: ↑08 jul 2026, 21:37Stvarno je žalosno postalo čitati iznošenje prljavog veša iz ovog sto puta poniženog i posramljenog kluba. Nikome nije stalo do njega, klub kojem su vlastite legende okrenule leđa, a one koje nisu i oni koji se vrte oko njega samo gledaju sitne interese da se ogrebu i ugrade koju markicu. Nakon ovog podaništva i klečanja pred savezom nije ih više zanimljivo ni ismijavati. Isto kao da se smiješ umirućem čovjeku na postelji
Mogle bi biti vatrene ulice na Alipasinom ovih dana...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Jel me zezaš da si tražio parkove po Sarajevu? Reci mi da se zezaš…Dajdza11 je napisao/la: ↑08 jul 2026, 18:57tabba77 je napisao/la: ↑08 jul 2026, 15:36Rasprava je počela zbog onog što je objavio zenički central park.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑08 jul 2026, 14:19Sve je pocelo od price "Celik ce zapinjati protiv sarajevskih klubova, a nece protiv Borca i Zrinjskog". Dovoljno govori o tome kako je uopste ova glupa rasprava pocela. I onda te ovdje dodje neko uvjeravati kako su oni ispravni, a ti pogresan. Ovdje niko nije ispravan. Svi jedva cekaju prvu priliku da prozivaju, podbadaju i provociraju.
I da, Celik ce poginuti protiv sarajevskih klubova, ali i svih ostalih u ligi. Drugacije i ne mogu ostati u ligi i u Celiku.![]()
![]()
Sta je taba klenuPa zar imate kakav parkic od carsije do marinog dvora, imate salgiju moju
![]()
Ima onde nesto preko puta bbi i to uzbrdo nizbrdo.
Zamisli zivis u Sarajevu moras otic u drugu opstinu da prosetas, udahnes cistog zraka.
Eee jada na sta ste spali, tuga, ni okupat se posteno ne mozes. Vode vise nema nego sto ima cccc
Nikad poraz, samo lekcija.
Kako je moguće toliko teksta ispisati, a bukvalno ništa ne reći. Školuju vas tu, vi tamo magično bla bla, a gdje je Zrinski u svemu tome? I oni se sklonili? Gdje je taj uticaj i čime se on mjeri? Sarajevo daleko najviše puta oštećen tim u zadnjih 5 sezona. Kolju te u ligi, da bi ti poklonili nekakav kup, to je valjda logika. Vi ste zadnji koji bi trebali priĉati o posjeti, sve negativne rekorde i kući i u gostima držite. Nemoj da se prisjećamo kako je to izgledalo.Venom je napisao/la: ↑08 jul 2026, 22:00Kakav lik, bgm evo sad najozbiljnije nije mi jasno kako te nije stid i pitat. Ono kontam jest ovo forum na kojem se sve moze napisat i ostat anoniman ali de malo odvadi.
One sezone samo sto ljude s ceste nisu pokupili da penale sutaju i sad ti mene ovdje nesto govoris isto ko da nemam oci. Prosle sezone vas skoluju na vasem stadionu ne pogledate im posteno na gol, u BL se i dosta jace ekipe od vas namucile u Evropi protiv njih i onda vi magicno odete tamo i dobijete ih nekim cudom. Ona sramota protiv Sirokog je tek za anale. Vlastita grupa vas hladno prozove za osvojen trofej, pa ja mislim da se to u historiji fudbala nije desilo.
Imate dovoljno uticaja da mesetarite sa njima, za nesto vise i prije svega postenije nemate uticaja jer ste jednostavno nesposobni. Vidi se po podacima o posjeti da je normala raja po Sarajevu digla ruke od ubehaskog vam kluba.
I vi takvi imate obraza za nesto sto se nije desilo, a nece se ni desit, optuzivat klub sa najboljom i najpostenijom pricom u regionu? Ma mrs u pyzdu materinu poganu. Tacno se vidi da ovdje botujete po nalogu.
I da si ikako inteligentan znao bi da se pise natprosjecno, a ne "nadprosjecno". Pare od botovanja potrosi na dodatne casove iz vlastitog jezika.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Zenićani baš propaljeni, znaju da moraju Vici (Borcu) dati 12 bodova pa sad banjalučki klub predstavljaju kao Bajern.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
Kome onda smetaju objave lucidne domacice ?Helemnejse je napisao/la: ↑08 jul 2026, 21:10Ma dajte ovu tereticarku zavjera, ko prati grupu Alipašino, zna kakva je cvaka.
Nivo vesne papas
...sve drugo ce proci! 🇱🇻
Podrška za horde, pišite saopštenja bracale, neće vama Ismir kapija bit, stop talovima i naštimanim takmičenjima, zajedno smo jači.
Al ćemo zato zapet protiv sarajeva i zelje hahahahaRobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑08 jul 2026, 20:28Ako trebadne javite da vam predamo utakmice,da se ne umaraju dzaba igrači.
Bolje onako 3 0 i svi zadovoljni.
Kakvi debili majkom draga, ono nekom bitno. Znaju i sami da nema bodova u Zenici pa već kukaju, a daleko deveto kolo
Dize se prasina ⚫️🔴
Trenutno korisnika/ca: dariolovrinovic00, GrbavicaHrammm, TojeMojTim1921 i 45 gostiju.

.png)