FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
82
18%
2. Borbu za Evropu
184
40%
3. Sredinu tabele
84
18%
4. Borbu za opstanak
115
25%

Ukupno glasova: 465

Hansestadt
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hansestadt » 09 jul 2026, 00:00

istokzeljo je napisao/la:
08 jul 2026, 23:55
Nakon godina rada niko nema pravo da soli pamet i govori šta će uraditi, već šta je uradio. A svi mi znamo da svi ovi ljudi koji se godinama motaju oko kluba ništa nisu uradili za dobrobit Želje, naprotiv srozali su sa mjesta velikana na mjesto ispod prosjeka. I sad će se ovdje neko naći da napada Mirvića za 6 mjeseci a brani ove za decenije ničega.
Niko ne brani. Pocetkom prosle sezone imali smo dobru situaciju. Prodao se Jaber, uz to izborio Evropu. Spickali pare na nista, nije to Mirvic uradio. Ali isto tako to ne mijenja cinjenicu da je dosao Mirvic koji nije marke ulozio a pricamo o fudbalu gdje su ti potrebni milioni da normalno funkcionises. Ne znam sto je fakticki i dolazio.

Ramirez
Kontakt:

Post Postao/la Ramirez » 09 jul 2026, 00:06

Dajte nam koju sliku juga da nam duse razgale onih 7 radnika

istokzeljo
Kontakt:

Post Postao/la istokzeljo » 09 jul 2026, 00:26

Hansestadt je napisao/la:
09 jul 2026, 00:00
08 jul 2026, 23:55
Nakon godina rada niko nema pravo da soli pamet i govori šta će uraditi, već šta je uradio. A svi mi znamo da svi ovi ljudi koji se godinama motaju oko kluba ništa nisu uradili za dobrobit Želje, naprotiv srozali su sa mjesta velikana na mjesto ispod prosjeka. I sad će se ovdje neko naći da napada Mirvića za 6 mjeseci a brani ove za decenije ničega.
Niko ne brani. Pocetkom prosle sezone imali smo dobru situaciju. Prodao se Jaber, uz to izborio Evropu. Spickali pare na nista, nije to Mirvic uradio. Ali isto tako to ne mijenja cinjenicu da je dosao Mirvic koji nije marke ulozio a pricamo o fudbalu gdje su ti potrebni milioni da normalno funkcionises. Ne znam sto je fakticki i dolazio.
Pa bil ti dao čiste pare a bez pokrića? Bez statuta niko ne bi davo pare. Ima tu i njegove krivice, ali zna se da je sve to sabotirano od nekih vojnika, pa i taj statut. A kako ja znam čovjek je dao 1 mil. Od toga 300000 gratis 700000 pozajmica i to nije sa kamatom 15 pposto kao što pricaju već puno puno nižom valjda kako sam čuo zakonski propisanom. Uglavnom ima krivice na svim stranama, al ono što je sigurno je da su vojnici najveća smetnja. Jer ko god dodje ispade ne valja samo oni valjaju a oni nas doveli u ovo stanje. Evo sad valja i kredit, a Mirviću ne valja. LZN

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 09 jul 2026, 01:40

09 jul 2026, 00:26
Pa bil ti dao čiste pare a bez pokrića? Bez statuta niko ne bi davo pare. Ima tu i njegove krivice, ali zna se da je sve to sabotirano od nekih vojnika, pa i taj statut. A kako ja znam čovjek je dao 1 mil. Od toga 300000 gratis 700000 pozajmica i to nije sa kamatom 15 pposto kao što pricaju već puno puno nižom valjda kako sam čuo zakonski propisanom. Uglavnom ima krivice na svim stranama, al ono što je sigurno je da su vojnici najveća smetnja. Jer ko god dodje ispade ne valja samo oni valjaju a oni nas doveli u ovo stanje. Evo sad valja i kredit, a Mirviću ne valja. LZN
Pitaru **** sa teme.

Ima li neko onaj screenshot gdje komentariše sa drugog profila?

Evo ga...

slika
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić

berjan

Post Postao/la berjan » 09 jul 2026, 07:34

Moguce vjerujem sve i da je milion ukupno, slaze se sa onom pricom onda kad je brkovic bio pricalo se 300.000 da je prebacio nesto i da je neki dal Badzak ili ko bio posudio 170.000 dok ne dodju te pare iz amerike
Tad je jos vjerovao da ce proci statut , kasnije kad je vidio da nije to bas tako poceo je davati pozajmice i smanjivati pipu
Ima logike, vjerujem i da je tu bilo nekih naravno sto su oportunisali tome u strukturama u i oko kluba , sve vjerujem

ALI ZABOLI ME BRIGA najvazniji mi je zeljo , sta se radi tamo iza ko sta kako ne interesuje me i ne znamo tacno, znam samo da smo u kanalu zestokom
Naravno da nije on kriv za 10 zadnjih godina, niko nama nije kriv sto nismo mogli izbaciti 1-2 igraca svake godine od 400 djece ili koliko vec se po skoli provlacilo sve ok
Ali kriv je sto je sad nadovodio krampone svi sa 10+ hiljada plate huskovic, prokop, nastic, galcev... Adzem i badzo nas krenuli kanaliti ovaj zavrsio, sto je trebala najstabilnija sezona ispasti finansijski ispade najgora.

I sta ja sad mogu, srati po ovim sad sto su ostali i praviti nerede da se skroz ugasimo jeli? Ne naravno, puna podrska Stenu i ostalim da se izvucemo iz ovoga nekako pa vidjecemo sta kako za 1-2 god i li kako vec ali bitan je ovaj sad trenutak da se prebrodi pa nek gleda neko pametniji kasnije kako sta.

berjan

Post Postao/la berjan » 09 jul 2026, 07:43

Boli me briga i za njegov statut i p.m. Lik dosao i napravio nakav americki biznis model preuzimanja , ma mrs tamo bolan uzimas svetinju neki iza koje historija i milion ljudi i bolesnika sta si ti mislio 100% osiguranje neko bez ikakvog rizika. Opet se ponavljam lik da je bio dzek i skrkao pare i mi sami navijaci bi stali iza njega i branili ga a ne ovako , brate zeljo nije biznis zeljo je ljubav ako je samo dosao radi biznis i ne treba nam

mamonelafo
Kontakt:

Post Postao/la mamonelafo » 09 jul 2026, 08:23

Rade Paprica 9 je napisao/la:
08 jul 2026, 09:10
mamonelafo je napisao/la:
08 jul 2026, 09:00
12tiigrac21 je napisao/la:
08 jul 2026, 01:54
Kako to danas svi pametni, svi ne valjaju, a glave se skidale ko ne bude za Sanina. Nije da nam je bio nuzno potreban, taman smo se bili dohavizali i onda daj investitora po svaku cijenu, ljudi su banovani po forumuma, ako bi postavili neko pitanje ili pokusali izraziti sumnju u sve to, a da ne pricamo dalje. Svi smo mi krivi podjednako. Niko nam ne valja, a da samo malo vratimo film unazad ali ko ce to. Skidam kapu skupstinarima, a bilo ih je par, koji su rekli cisto posteno da ne zele glasati za nesto sto nije jasno definisano i otisli prije Skupstine, sigurno ih je bilo jos sa slicnim razmisljanjem ali su podlegli pritisku sa se Sanin mora izglasati. Od pocetka je bilo sve cudno i naopako. Prezivjeli smo i gore, pa cemo i ovo ali se podrska mora dati ljudima koji su se prihvatili posla da ovo izguraju. I moram da **** majku svim pitarima koji ovdje pokusavaju da dodatno unesu nemir.
I ti isti skupštinari su sad u UO, pri tome isto, čuda gle, bez plana. Plan je i odakle pare, odakle ovo, odakle ono - ali eto, ajd, genijalni smo kao ljudi i klub. :tokralju:
Ne treba nama Sanin, ne treba nama Eldin, ne treba nama nikakav investitor. Nama trebaju naše ublehe i da se međusobno lažemo kako smo bili ili ćemo biti stabilni. I dosta nam.
Mlatiš gluposti. U UO jedan skupštinar koji je glasao protiv ulaska Mirvića. 26.12. imali dug doprinosa za 11 mjesec i potraživanje za jabberov transfer od 1.5 mil KM, a danas se duguju tri mjeseca, plata i doprinosa a potraživanje za jabberov transfer ce otici na menadžerski proviziju. Mirvić nije nikakav investitor već ubleha pitarska koja nam je napravila 3 mil neto obaveza.
E ti našao govorit ko mlati. Sad će nama Sten napisati fakture, ne brini se, bit će to dobro, naposlijetku, voli on to. To je ta ekipa. hahahahaha, joj........ :tokralju:

Moraš bit poseban nivo inteligencije da vjeruješ u bajke ljudi koji se vrte deset godina, a mi tapkamo u mjestu. I jesmo za ovog. Sretno nam. I još tu ekipu okupio skupštinar koji je inače, poznati biznismen.... isti taj skupšitnar obmanjivao ljude o kamatama i slično... ali ajde, avaj, otišao je ubleha Sanin, sad će nam ostati naše domaće ublehe od kojih nikad koristi nismo imali. :bow:
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Jači od ratova, režima i partija!

kvrgastrga
Kontakt:

Post Postao/la kvrgastrga » 09 jul 2026, 08:42

Vjecito ista mantra anonimnih skupštinara, članova organa koji donosi sve odluke ali ih pri tome ne potpisuje i ne odgovara za njih nego odgovornost uvijek fakturiše nekom drugom. Ako nisi za Misketa, sigurno ti je platio Amar. I sve tako. J**+ mi se za Mirvića, pa i njega su ovi grobari doveli kao jednog u lancu, a sad se sakrivaju iza nekih opštih funkcija. Izjave i odluke potpisuje "Skupština", dok ne nađu nekog ko će preuzeti odgovornost za dalja sranja.

Znači ovo vi tvrdite:

Početkom godine pojavio se neki lik iz Amerike, sam od sebe postavio svoje ljude u upravu, a onda sam smislio novi statut koji nije pogledao ni Nadzorni odbor kojem je to osnovna svrha postojanja, ni Predsjednik Skupštine, nijedan pravnik iz kluba. Najvažniji dokument u klubu potpisao je lik koji nema formalne veze s klubom ili neko koga je taj lik samoinicijativno postavio da potpisuje (a sigurno ne niko od onih koji su tu bili prije, za vrijeme i poslje njega). Naravno, raniji/naredni predsjednik iz silnog poštenja se nije ponudio da prije predaje pita svog druga ministra za mišljenje, da se ne predaje nešto što je ašćare glupo i protuzakonito. Kad je to odbijeno jer je protuzakonito, taj dokazani američki glupan i lopov koji je tako sam krenuo u ime Želje predavati nelegalan statut je sam sebe stavio za predsjednika upravnog odbora, to je isto uradio bez Skupštine i bez Nadzornog odbora i onda sjedio tu mjesec dana dok mu nije dosadilo da uništava Želju, kad je sam podnio ostavku.

Taj zlikovac imao je plan da Željo duguje banci 4 miliona KM, što bi njemu pomoglo da on nekako kroz to preuzme Želju i Željinu imovinu za džabe. Naravno, to nije ni slično onima koji su takav isti dug već napravili u posljednjih 15 godina zbog kojeg se taj kredit mora i dizati jer njihove namjere su čiste, a od Amerikanca su namjere prljave. Prije nove godine, Željo je bio u plusu. Ta 4 miliona koja fale su se pojavila unutar 6 mjeseci dok je ovaj lopovijao iz Amerike i trošio eto haman milion mjesečno da ukanali klub, a niko od ljudi koji sjede na Grbavici, u Nadzornom odboru i Skupštini nije primjetio da se to dešava, pa su takvom liku dopustili da postane predsjednik UO, naravno sam od sebe, samoinicijativno.

E onda su se nakon toga svega probudili članovi Nadzornog odbora, Predsjednik Skupštine, Skupštinari i raniiji/budući predsjednik UO i krenuli da spašavaju šta se spasiti može nakon ovog zlotvora. U tome će im zahvaljujuči dobroti njegovoj pomoći Vico, dokazani prijatelj svih klubova Federacije BiH.

Meni ta priča nekako nije ne pije vode, bez obzira što vi ovdje botujete da je to sve sasvim normalno.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 09 jul 2026, 09:04

Arma00 je napisao/la:
08 jul 2026, 19:45
bhsport je napisao/la:
08 jul 2026, 19:36
kvrgastrga je napisao/la:
08 jul 2026, 19:31

To mi je jasno, **** njega. Ali koji je plan? Pošto nema Mirvića, jel sad OK podić kredit ili posudit?
Naravno, sada je ok dici kredit, a sa njim nije bilo. To je cilj svega. Covjek nije mogao biti investitor jer nije prosao statut a niko normalan nebi ubacivao milionske iznose bez pokrića.
Prelazno rjesenje je bio kredit koji se predstavio kao katastrofa a sada je jedino rjesenje.
Interesne struje, ničije a svačije su slozno nabile Mirvica.
Da je uskladio statut sa zahtjevima ministarstva prošao bi, sam je kriv za sve, vukao za nos cijeli klub, računajući i navijače
Pa sto nije?
Sta je skupstina radila?
Jesmo li imali prijedlog statuta u pregovorima, jesmo li ga usaglasili ili smo grlom u jagode pa dali čovjeku vlast ni na oanovu cega.
Vukao je kad smo levati i nespremni u svemu ovome. Sta su radile radne grupe i pregovaraci?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

istokzeljo
Kontakt:

Post Postao/la istokzeljo » 09 jul 2026, 09:11

Levin je napisao/la:
09 jul 2026, 01:40
09 jul 2026, 00:26
Pitaru **** sa teme.

Ima li neko onaj screenshot gdje komentariše sa drugog profila?

Evo ga...

slika
Ti a i većina ovdje ste dokazali koliko ste navijači Želje svakodnevno bacajući bombe, neistine, i podržavajući ljude koji uništiše Želju. A drugo što je gore od ovoga, jer ovo gore može biti rezultat neznanja, jeste što si ti poprilično glup, pa tako da ne znaš povezati dvije jednostavne stvari. Kad toliko želiš da znaš ko je ko predstavi se ovdje javno da vidimo ko si kao što sam i ja, a ne baljezgaš lažeš ovdje mjesecima.

TojeMojTim1921
Kontakt:

Post Postao/la TojeMojTim1921 » 09 jul 2026, 09:14

kvrgastrga je napisao/la:
09 jul 2026, 08:42
Vjecito ista mantra anonimnih skupštinara, članova organa koji donosi sve odluke ali ih pri tome ne potpisuje i ne odgovara za njih nego odgovornost uvijek fakturiše nekom drugom. Ako nisi za Misketa, sigurno ti je platio Amar. I sve tako. **** mi se za Mirvića, pa i njega su ovi grobari doveli kao jednog u lancu, a sad se sakrivaju iza nekih opštih funkcija. Izjave i odluke potpisuje "Skupština", dok ne nađu nekog ko će preuzeti odgovornost za dalja sranja.

Znači ovo vi tvrdite:

Početkom godine pojavio se neki lik iz Amerike, sam od sebe postavio svoje ljude u upravu, a onda sam smislio novi statut koji nije pogledao ni Nadzorni odbor kojem je to osnovna svrha postojanja, ni Predsjednik Skupštine, nijedan pravnik iz kluba. Najvažniji dokument u klubu potpisao je lik koji nema formalne veze s klubom ili neko koga je taj lik samoinicijativno postavio da potpisuje (a sigurno ne niko od onih koji su tu bili prije, za vrijeme i poslje njega). Naravno, raniji/naredni predsjednik iz silnog poštenja se nije ponudio da prije predaje pita svog druga ministra za mišljenje, da se ne predaje nešto što je ašćare glupo i protuzakonito. Kad je to odbijeno jer je protuzakonito, taj dokazani američki glupan i lopov koji je tako sam krenuo u ime Želje predavati nelegalan statut je sam sebe stavio za predsjednika upravnog odbora, to je isto uradio bez Skupštine i bez Nadzornog odbora i onda sjedio tu mjesec dana dok mu nije dosadilo da uništava Želju, kad je sam podnio ostavku.

Taj zlikovac imao je plan da Željo duguje banci 4 miliona KM, što bi njemu pomoglo da on nekako kroz to preuzme Želju i Željinu imovinu za džabe. Naravno, to nije ni slično onima koji su takav isti dug već napravili u posljednjih 15 godina zbog kojeg se taj kredit mora i dizati jer njihove namjere su čiste, a od Amerikanca su namjere prljave. Prije nove godine, Željo je bio u plusu. Ta 4 miliona koja fale su se pojavila unutar 6 mjeseci dok je ovaj lopovijao iz Amerike i trošio eto haman milion mjesečno da ukanali klub, a niko od ljudi koji sjede na Grbavici, u Nadzornom odboru i Skupštini nije primjetio da se to dešava, pa su takvom liku dopustili da postane predsjednik UO, naravno sam od sebe, samoinicijativno.

E onda su se nakon toga svega probudili članovi Nadzornog odbora, Predsjednik Skupštine, Skupštinari i raniiji/budući predsjednik UO i krenuli da spašavaju šta se spasiti može nakon ovog zlotvora. U tome će im zahvaljujuči dobroti njegovoj pomoći Vico, dokazani prijatelj svih klubova Federacije BiH.

Meni ta priča nekako nije ne pije vode, bez obzira što vi ovdje botujete da je to sve sasvim normalno.
Nema se šta dodati niti oduzeti. Svaka na mjestu

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 09 jul 2026, 09:16

Mislim da je ovo prva godina od 2009 da necu uzeti sezonsku kartu. Ovakav javasluk necu finansirati.

istokzeljo
Kontakt:

Post Postao/la istokzeljo » 09 jul 2026, 09:27

Orvel je napisao/la:
09 jul 2026, 09:16
Mislim da je ovo prva godina od 2009 da necu uzeti sezonsku kartu. Ovakav javasluk necu finansirati.
Nemoj tako. Sad će te Levin i slični proglasiti zagađivačem i pitarom. Ovdje moraš pisati kako oni misle i u korist ljudi koji decenijama ništa ne rade i bit ćeš pravi vojnik kluba.

ELDIABLO20
Kontakt:

Post Postao/la ELDIABLO20 » 09 jul 2026, 09:33

Prosjek 2.000 i to je previse za sva ova **** i ponizebja sto nam serviraju godinama.

Jesu li podnijeli ostavke ovi iz one grupe sto su trazili investitora ili oni nisu odgovorni?

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 09 jul 2026, 09:34

slika

Prodaja sezonskih ulaznica za sezonu 2026/2027
Prodaja sezonskih ulaznica za sezonu 2026/2027 vrši se danas od 10:00 sati na Stadionu Grbavica.

Prodaja ulaznica vrši se u sljedećim terminima:

Ponedjeljak – Petak (10:00 – 18:00 sati) – Odjel za članstvo
Subota (10:00 – 14:00 sati) – Odjel za članstvo
Sezonsku ulaznicu mogu kupiti isključivo aktivni članovi Kluba. Cijene ulaznica su sljedeće:

Sjever: 150 KM
Sjever kids: 70 KM
Sjever penzioneri: 70 KM (lična kupovina uz obavezan pokaz čeka, lične karte i unosa u sistem)
Istok: 200 KM
Istok kids: 100 KM
Zapad A1: 380 KM
Zapad VIP Gold: 2000 KM
Jug: 70 KM (samo za vlasnike prošlosezonskih ulaznica za jug)
Sezonske ulaznice za Sjever (penzioneri i djeca), kao i za Istok (djeca), dostupne su u ograničenom broju. Zbog uočenih nepravilnosti i zloupotreba kod korištenja ovih ulaznica, kontrola na ulazima, kao i sam proces prodaje, bit će pojačani i strožiji.

Sezonske ulaznice važe za sve prvenstvene i kup utakmice u organizaciji Kluba za sezonu 2026/2027.

Željezničar u prvom kolu WWIN Lige BiH igra protiv BSK-a. Utakmica će se igrati 8. ili 9. augusta.

Arma00
Kontakt:

Post Postao/la Arma00 » 09 jul 2026, 09:37

bhsport je napisao/la:
09 jul 2026, 09:04
Arma00 je napisao/la:
08 jul 2026, 19:45
bhsport je napisao/la:
08 jul 2026, 19:36

Naravno, sada je ok dici kredit, a sa njim nije bilo. To je cilj svega. Covjek nije mogao biti investitor jer nije prosao statut a niko normalan nebi ubacivao milionske iznose bez pokrića.
Prelazno rjesenje je bio kredit koji se predstavio kao katastrofa a sada je jedino rjesenje.
Interesne struje, ničije a svačije su slozno nabile Mirvica.
Da je uskladio statut sa zahtjevima ministarstva prošao bi, sam je kriv za sve, vukao za nos cijeli klub, računajući i navijače
Pa sto nije?
Sta je skupstina radila?
Jesmo li imali prijedlog statuta u pregovorima, jesmo li ga usaglasili ili smo grlom u jagode pa dali čovjeku vlast ni na oanovu cega.
Vukao je kad smo levati i nespremni u svemu ovome. Sta su radile radne grupe i pregovaraci?
Naravno da je grlom u jagode, nakon 7 vezanih utakmica bez pobjede, katastrofe u derbiju, navijača koji bi ih vješali da ga nisu pustili u klub.
Naravno da je napravljena greška, ali nisu ni imali drugu opciju, da su ga tada odbili bili bi linčovani.
Nažalost, sada će se ovo odrazit i na buduće investitore, jer sve i da bude ispravan vrlo teško će dobit povjerenje i skupštine i navijača da uopšte i prođe skupštinu.
Željezničar za život cijeli!

kvrgastrga
Kontakt:

Post Postao/la kvrgastrga » 09 jul 2026, 09:46

ELDIABLO20 je napisao/la:
09 jul 2026, 09:33
Prosjek 2.000 i to je previse za sva ova **** i ponizebja sto nam serviraju godinama.

Jesu li podnijeli ostavke ovi iz one grupe sto su trazili investitora ili oni nisu odgovorni?
Ima li negdje bar njihovih imena?

Nebitno za ostavke, svakako se više ne traži investitor i ne pregovara, ali bar da imenom i prezimenom kažu kako oni nisu učestvovali u izradi Statuta iako im je to osnovna uloga. I da objasne zašto nisu učestvovali u izradi tog nezakonitog Statuta, ako su imenovani u radnu grupu za pregovore sa investitorom? Valjda se oko tog Statuta pregovaralo, ili će sad ispasti da niko ispred Želje nije ništa pregovarao o sadržaju budućeg najvažnijeg dokumenta u klubu. Onda bi mogli, imenom i prezimenom, da objasne o čemu su to pregovarali, ako već nisu o Statutu.

Bar bi jedan trebao imati dovoljno muda da kaže da je pregovarao o budućnosti Želje i šta je ispregovarao kad se krenulo u preregistraciju u ministarstvu.

Ovi neimenovani koji su imali 7 utakmica bez pobjede i katastrofu u derbiju, ali odličnu finansijsku situaciju i plus na računu, zašto su tražili bilo kakvog investitora... ne kontam što je investitor bila jedina opcija, pa pare su bile OK?? Valjda su trebali tražiti trenera i igrače, jer samo rezultati na terenu nisu valjali. Tek dolaskom Mirvića je nastala finansijska dubioza zbog koje sad treba dići kredit, ako sam ja dobro to shvatio.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 09 jul 2026, 09:47

Investitor u Zelji je uvijek bio i buducnosti bit ce kriminalac sa dosijem i kesom za pranje. Zeljo nije biznis, Zeljo je drzava.

GrbavicaHrammm
Kontakt:

Post Postao/la GrbavicaHrammm » 09 jul 2026, 10:01

Orvel je napisao/la:
09 jul 2026, 09:16
Fakat ko ce ovo gledati? Opet borba za opstanak? Ja zaista nemam vise zivaca, svaka vama cast ko moze

Najjace jug 70km, nigdje tribine .

Fuj yebem ti klub da ti yebem, pomuzite ga jos malo, ako ima jos sta

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 09 jul 2026, 10:07

Sve se ovo smisljeno radi od politicara i ljudi u klubu kako bi se klub unistio i preuzela imovina. Na isti nacin su unistene sve firme u drzavi. Jos malo i nikunut ce tr. centri i zgrade na zemljistu od 45+ dunuma koje ima klub.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: GBBP87, MukiBek, pinki, prisonbreak, WeekendOffender i 39 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []