AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

RKO
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la RKO » 08 maj 2011, 19:13

RKO je napisao/la:Posto je Milan prvak danas popodne cu nesto da slikam i pokazem vam i usput da se pohvalim.

PS:Perverznjaci necu slikat k***** nego nesto drugo :lol: :lol: :lol:
Ev nesto sto imam vec 20 godina ;)

slika
RIP SALE VILENJAK

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 08 maj 2011, 19:35

Berlusconi: Cilj je okrenuti se mlađima

Barbara Berlusconi (26), kći Silvija Berlusconija, talijanskog premijera i predsjednika nogometnog kluba Milan te odnedavno članica Nadzornog odbora kluba sa San Sira, najavila je korake u budućnosti "rossonera"...

- Sretna sam zbog osvojenog naslova prvaka koji mora biti ishodišna točka izgradnje novog Milana. Momčad mora biti kompetitivna u Europi, a jednako se tako mora uklapati u ekonomski plan kluba. Naš je san sljedećih 25 uspješnih godina Milana - kaže Barbara.

Na ljeto će nekolicini veterana isteći važeći ugovori i vrlo je upitno kome će, bude li ikome uopće, oni biti produljeni. Na izlaznim vratima tako bi se mogli naći Andrea Pirlo, Clarence Seedorf, Massimo Ambrosini i Pippo Inzaghi.

Znakovite su riječi predsjednikove kćerke:

- Iznad svega bih željela razviti momčad koja se bazira na mladosti.

Jedna od najmlađih klupskih zvijezda je brazilski napadač Alexandre Pato s kojim je Barbara Berlusconi u romantičnoj vezi.

Haman da Barbara voli samo mlado meso :mrgreen:

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 08 maj 2011, 19:38

Andrea Pirlo spreman na odlazak iz Milana

Od subote navečer se slavi u nogometnom klubu Milan, budući da su remijem kod Rome 0-0 i teoretski osigurali osamnaesti "scudetto", naslov prvaka Serije A, u svojoj povijesti...

No, pitanje je koliko svaki od nogometaša uživa u tom događaju. Pogotovo je upitno koliko je sretan 31-godišnji Andrea Pirlo, talijanski reprezentativac, koji je od davne 2001. godine član Milana.

Ovaj veznjak je tijekom sezone imao dosta problema s ozljedama, zbog čega je izostao s velikog broja utakmica, no oko kluba su se ionako proširile glasine da trener Milana Massimiliano Allegri previše ne obožava Pirla i da je spreman ostati bez njega ovog ljeta.

- Ovo je vrijeme slavlja, ali definitivno moram upozoriti naše navijače da nisam siguran hoću li i iduće sezone biti član Milana. Sve je moguće, pogotovo kada sam ja u pitanju, jer moj status je sve labilniji - rekao je Pirlo.

Hvala za sve ove godine i sretno u nastavku karijere ali sto dalje od Milana...

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 08 maj 2011, 21:05

RKO je napisao/la:
RKO je napisao/la:Posto je Milan prvak danas popodne cu nesto da slikam i pokazem vam i usput da se pohvalim.

PS:Perverznjaci necu slikat k***** nego nesto drugo :lol: :lol: :lol:
Ev nesto sto imam vec 20 godina ;)

slika
Odakle si, hoces prodat ???? Ozbiljan sam !
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

blaugrana4ever
Kontakt:

Post Postao/la blaugrana4ever » 08 maj 2011, 22:29

Zasluzena titula 100%, cestitam
Més que un club

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 08 maj 2011, 23:04

robovi88 je napisao/la: Odakle si, hoces prodat ???? Ozbiljan sam !
Igracina,jedan od najboljih napadaca modernog fudbala.Dres je iz 90ih original bez sponzora,najbolje ekipe svih vremena.
Ne prodaje se,ovo se cuva ;)
RIP SALE VILENJAK

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 maj 2011, 23:06

Čestitke na zasluženoj tituli vrijeme je bilo da se vrati Milan na vrh gdje mu je i mjesto.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 09 maj 2011, 01:33

Rooney88 je napisao/la:Jest` da sam navijao za Napoli ali vasa titula je zasluzena sasvim. Cestitam! ;)
+1

Odavno jedna ekipa u Serie A nije igrala ljepše što daje poseban ton ovoj tituli. Allegri pripada novom valu modernih trenera koji vole igrati napadački fudbal i skidam mu kapu za ono što je učino u svojoj prvoj sezoni na čelu jednog ovakvog velikana.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 09 maj 2011, 12:02

Ganso se opet povrijedio,mjesec dana out... Na kraju od sve price o njemu nece ga ni Milan dovest :mrgreen:

Ponovo aktuelizirana prica o povratku Kake,mozda bi vam ovo bila najbolja solucija...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

patinho7
Kontakt:

Post Postao/la patinho7 » 09 maj 2011, 12:26

http://acmilan-2011.****/ IMA NEKIH NOVIH VIJESTI ... ;) :D
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 09 maj 2011, 14:45

Interista di cuore je napisao/la:Ganso se opet povrijedio,mjesec dana out... Na kraju od sve price o njemu nece ga ni Milan dovest :mrgreen:

Ponovo aktuelizirana prica o povratku Kake,mozda bi vam ovo bila najbolja solucija...
pa vjerovatno će zbog toga i doći, spustit će mu cijenu tamo-vamo,folovi-golovi i to je to :mrgreen:

btw taj Coutinho na avataru me strasno podsjeca na toj slici na Pata, sve kontam Pato u Interovom dresu, Boožee :roll:

:lol:
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 09 maj 2011, 16:09

robovi88 je napisao/la:
Interista di cuore je napisao/la:Ganso se opet povrijedio,mjesec dana out... Na kraju od sve price o njemu nece ga ni Milan dovest :mrgreen:

pa vjerovatno će zbog toga i doći, spustit će mu cijenu tamo-vamo,folovi-golovi i to je to :mrgreen:

btw taj Coutinho na avataru me strasno podsjeca na toj slici na Pata, sve kontam Pato u Interovom dresu, Boožee :roll:

:lol:

i bolje sto ga nece dovesti, jer je momak staklen...zaradio je rupturu misica...treba traziti alternativu

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 09 maj 2011, 16:18

[youtube][/youtube]

Oddo :lol:

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 09 maj 2011, 16:24

Milan i Santos potvrdili: Ganso neće među "rossonere"

Razigravač Santosa Paulo Henrique Ganso neće se u ljetnom prijelaznom roku preseliti u svlačionicu Milanovih nogometaša, potvrdila su oba kluba...

Već dulje vrijeme spominje se mogućnost ovog transfera, Milan je već najavio proces pomlađivanja momčadi i označio Gansa kao jednog od igrača kojeg bi voljeli dovesti. U klub sa San Sira 21-godišnjaka su već javno pozvali i njegovi sunarodnjaci Robinho i Alexandre Pato, no čini se, u ovome trenutku to se neće dogoditi.

- Ponovit ću ono što već mjesecima govorimo. Od talijanskog kluba nismo zaprimili službenu ponudu za Gansa, a i da jesmo o njoj uopće ne bismo razmišljali. On je naš vođa na terenu i nije na prodaju - tvrdi Pedro Luis Nunes Conceicao, sportski direktor Santosa.

Milanov direktor zaslužan za mnoge transfere Ariedo Braida potvrdio je riječi pristigle iz Brazila:

- U ovome trenutku o njegovom transferu možemo samo maštati. Jednoga će dana doći u Milan, no naš igrač neće biti sljedeće sezone.

Inače, Ganso je ugovorno za Santos vezan do ljeta 2015. Prema klauzuli u dogovorenoj suradnji klub može napustiti prije vremena samo u slučaju bankovnih jamstava u visini od 50 milijuna eura.

Hajde neka se i ovo vec jednom zavrsi,idemo dalje...

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 09 maj 2011, 17:09

cestitam na tituli

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 09 maj 2011, 17:55

Allegri: "Milan je kupio Mexesa i Taiwa"

Trener novog Talijanskog prvaka Milana je izjavio da je Milan kupio dva igrača u obrani za sljedeću sezonu, a riječ je o Mexesu iz Rome i Taiwu iz Marseillea.
"Doveli smo dva pojačanja u obrani, a to su Mexes i Taiwo, to vam mogu potvrditi, a šta se tiče Kake i Gansa, mogu samo reći da Kakina karijera govori sve sama za sebe, dok je Ganso zanimljiv mladi igrač koji još mora učiti. Ja nemogu birati između njih dvojice, prvo trebam razgovarati sa Andrianom Gallianiem i vidjeti šta je najbolje za klub." izjavio je trener Milana, Massimiliano Allegri.

Te je još nadodao: "Obrambenu liniju smo riješili za novu sezonu, zadovoljan sam pojačanjima, no šta se tiče napadačkog dijela to se još ništa nezna, imamo ispred sebe utakmicu u Kupu, pa ćemo nakon toga razmišljati što i kako za sljedeću sezonu. Samo sam vam pogao potvrditi transfere Mexesa i Taiwa."
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

HzDv95
Kontakt:

Post Postao/la HzDv95 » 09 maj 2011, 18:00

Volim sto se vraca onaj stari Milan na kojeg svi racunaju nikad vas nisam volio zato sto ste redovno k.arali mog Bayrena ali nema veze sad kad sam malo sazrio fali taj klub Ligi Šampiona i vrijeme je da se pojacate i opet budete vrH Kao i Bayern i Liverpool !

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 09 maj 2011, 18:16

to se za mexesa i taiwa priča odavno al znači to je sad definitivno potvrđeno,
produžiti s nestom još godinu,
zahvaliti se jankulovskom,
grka ili prodati ili poslati na posudbu,
najrađe bi da prodaju i odda i boneru al ako i ostanu da budu 5 stoper i zadnja opcija na beku :D
i odbrana je riješena, nesta-silva stoperi mexes rezerva, yepes za nedaj bože ako bude ozljeda, bonera nadam se nikako, abate je strašno napredovao i zaslužio je da bude desni bek u slj. sezoni, lijevo taiwo, abateu rezerva zambrota pa oddo, taiwu antonini, a po potrebi može i emanuelson.

napad je i ovako jak, sve zadržati igrače obavezno, eventualno dati šansu nekom od juniora da odigra poneku minutu.

e sad ostaje jedino vezni red kao problem, dovesti obavezno jednog pravog kreatora igre, a ostalo zavisi koliko će ovih staraca produžiti ugovore(nadam se što manje), pirlo 99% ide, flamini, gatuso, sedorf i ambrosini su 50-50.
boatenga obavezno otkupiti, bomelu produžiti još godinu, emanuelson je tek stigao, malom merkelu i straseru davati više šansi.

za vrlo malo para se može napraviti extra jaka ekipa, samo taj jedan vezni će biti vjerovatno malo skuplji
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 maj 2011, 18:26

Oba pojacanja na mjestu. Igraci koji su u svojim klubovima igrali bitnu ulogu i koji ce ne sumnjam to isti nastaviti i u Milanu.
Milan se napokon vraca.

Da se ne zaboravi, sve cestitke na tituli. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 09 maj 2011, 18:39

heheh, skroz sam zaboravio na golmane :oops:
abiati je branio vrhunski ove sezone i nema razloga da i dogodine ne bude prvi golman, amelia se nije nešto proslavio, dobio je par prilika i nije se baš iskazao, vjerovatno će ga vratiti u genou, roma nije dobijao šansu, a mislim i da mu ističe ugovor i njemu se treba zahvaliti, spominje se dolazak marchetia, a treći ili neki iz primavere ili naći nekog poput rome da bude tu za nedaj bože, a da se ne buni što je tek treća opcija
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []