Ne mogu da prebole da je goat u cetvrtfinalu SP-a
Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Shategabri
- Kontakt:
U ovoj fazi je sve moguće.kouadio je napisao/la: ↑08 jul 2026, 16:58a šta ako belgijanci marnu španceShategabri je napisao/la: ↑08 jul 2026, 15:52Jasno, pitaju se i oni, a pita se i Norveška kontra Engleske.u naletu su sad s ovom velikom pobjedon nad genocidasima
Španci jesu favoriti, al ako počnu opet bez KdB i trkaće kokoši Dokua, mogli bi ih Belgijanci iznenaditi.
Koševo Zapad
- JayCatwright
- Kontakt:
Dječurlija i retardirani fanboysi, GOAT je jedan jedini Diego Armando, sve ostalo je naprđivanje, uzeo je SP u vrijeme najkvalitetnijeg fudbala koji se ikad igrao, da ne pričam da ga je uzeo bez ikakve mrlje ili sudijskih malverzacija i ostalih marifetluka, još dodaj individualne predstave na tadašnjem SP kada je sam izbacio Engleze onim solo prodorom koji je vjerovatno najbolji gol ikad i onim sjajnim udarcem glavom pored duplo višeg defanzivca
- Cassano2024
- Kontakt:
Sve sudije na utakmici Francuska - Maroko, računajući i VAR, su argentinci. 
Commando Ultrà Curva Sud
Glavni i 2 pomocna na utakmici Argentina-Egipat su bili Francuzi.Cassano2024 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 09:00Sve sudije na utakmici Francuska - Maroko, računajući i VAR, su argentinci.![]()
Ne znam cemu odmah teorije zavjere.
Imam osjecaj da ce Maroko proci na penale
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Prestanite citirati imbecila TonySosu. Neka upali plejku i pokuša rekreirati asist Messija kad je 40 metara od gola zmireci provukao loptu kroz dimije Akeu. Magija.
Francuska djeluje premoćno i ne vidim ko moze zaustaviti onaj napad gore. Djeluju ko Brazil u doba Ronalda, Ronaldinja i ostalih. Maroko mi je u rangu Belgije. Top ekipa ali fali ono nesto za jedan iskorak više. U svakom slučaju će goriti u Francuskoj ko god da prodje dalje
Francuska djeluje premoćno i ne vidim ko moze zaustaviti onaj napad gore. Djeluju ko Brazil u doba Ronalda, Ronaldinja i ostalih. Maroko mi je u rangu Belgije. Top ekipa ali fali ono nesto za jedan iskorak više. U svakom slučaju će goriti u Francuskoj ko god da prodje dalje
Hajajaj, e yebes ga macak i ti, bez ikakve mrlje, lik je dao gol rukom, sta ti vise treba kao mrlja.JayCatwright je napisao/la: ↑09 jul 2026, 08:48Dječurlija i retardirani fanboysi, GOAT je jedan jedini Diego Armando, sve ostalo je naprđivanje, uzeo je SP u vrijeme najkvalitetnijeg fudbala koji se ikad igrao, da ne pričam da ga je uzeo bez ikakve mrlje ili sudijskih malverzacija i ostalih marifetluka, još dodaj individualne predstave na tadašnjem SP kada je sam izbacio Engleze onim solo prodorom koji je vjerovatno najbolji gol ikad i onim sjajnim udarcem glavom pored duplo višeg defanzivca
Prema njegovim vlastitim pricama u jednom mecu s brazilom je igrao rukom i Ziko ga je pitao sto to radi, a on sam priznaje da se pravio lud i rekao da nije igrao rukom a jestw, sam je to pricao, drogeras raspali kao covjek je bio nula jer ni vlastitu djecu nije priznavao i placao alimentaciju.
Kao igrac je bio super igrac kad izbaciomo te poteze koji ga cine lopovom.
I da izgubite sve, zauvijek: za svoje Zmajeve!!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Ako laže lopta, ne laže SENZOR !!!
- ArtemisFowl
- Kontakt:
sve to treba poslati na obavezno gledanje kantonalnih liga, da malo dođu tobe
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Allahu ekber, hajmo Maroko
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Ja ne vidim kako Maroko bez Saibarija moze da ih izbaci uopste.Mukebir je napisao/la: ↑09 jul 2026, 09:48Prestanite citirati imbecila TonySosu. Neka upali plejku i pokuša rekreirati asist Messija kad je 40 metara od gola zmireci provukao loptu kroz dimije Akeu. Magija.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
A ide teski bunker.DamirT je napisao/la: ↑09 jul 2026, 10:03Ja ne vidim kako Maroko bez Saibarija moze da ih izbaci uopste.Mukebir je napisao/la: ↑09 jul 2026, 09:48Prestanite citirati imbecila TonySosu. Neka upali plejku i pokuša rekreirati asist Messija kad je 40 metara od gola zmireci provukao loptu kroz dimije Akeu. Magija.
nije dobio,provjeri na fifinoj stranici ili rezultatima,sofascoreu itd,al et ko da je i bitno samo nako kazemnapapijri1987 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 00:11Dobio je zuti za to. Gol se nije priznao ali on je dobio zuti. Znaci var je shvatio da je pogrijesio i vratio je akciju minutu nazad i rekao da sve poslije te akcije ne vazi jer je sudija pogrijesio ali zuti karton ostaje.
Maroko igra toplo-hladno. Bara bara su sa Senegalom koji je Francuze su pošteno namučio na otvaranju. Navijam za penale
Za 80% argentinaca - Maradona je najveci ikad. Pacov Lionel ce biti zaboravljen za par mjeseci nakon oprostajne utakmice.qaa18 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 09:49Hajajaj, e yebes ga macak i ti, bez ikakve mrlje, lik je dao gol rukom, sta ti vise treba kao mrlja.JayCatwright je napisao/la: ↑09 jul 2026, 08:48Dječurlija i retardirani fanboysi, GOAT je jedan jedini Diego Armando, sve ostalo je naprđivanje, uzeo je SP u vrijeme najkvalitetnijeg fudbala koji se ikad igrao, da ne pričam da ga je uzeo bez ikakve mrlje ili sudijskih malverzacija i ostalih marifetluka, još dodaj individualne predstave na tadašnjem SP kada je sam izbacio Engleze onim solo prodorom koji je vjerovatno najbolji gol ikad i onim sjajnim udarcem glavom pored duplo višeg defanzivca
Prema njegovim vlastitim pricama u jednom mecu s brazilom je igrao rukom i Ziko ga je pitao sto to radi, a on sam priznaje da se pravio lud i rekao da nije igrao rukom a jestw, sam je to pricao, drogeras raspali kao covjek je bio nula jer ni vlastitu djecu nije priznavao i placao alimentaciju.
Kao igrac je bio super igrac kad izbaciomo te poteze koji ga cine lopovom.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Kako vam se da više
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Za 80% svaba , adolf je bio najveci, jel ga to i dalje ne cini monstrumom?PSV je napisao/la: ↑09 jul 2026, 10:17Za 80% argentinaca - Maradona je najveci ikad. Pacov Lionel ce biti zaboravljen za par mjeseci nakon oprostajne utakmice.qaa18 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 09:49Hajajaj, e yebes ga macak i ti, bez ikakve mrlje, lik je dao gol rukom, sta ti vise treba kao mrlja.JayCatwright je napisao/la: ↑09 jul 2026, 08:48Dječurlija i retardirani fanboysi, GOAT je jedan jedini Diego Armando, sve ostalo je naprđivanje, uzeo je SP u vrijeme najkvalitetnijeg fudbala koji se ikad igrao, da ne pričam da ga je uzeo bez ikakve mrlje ili sudijskih malverzacija i ostalih marifetluka, još dodaj individualne predstave na tadašnjem SP kada je sam izbacio Engleze onim solo prodorom koji je vjerovatno najbolji gol ikad i onim sjajnim udarcem glavom pored duplo višeg defanzivca
Kao igrac je bio super igrac kad izbaciomo te poteze koji ga cine lopovom.![]()
I da izgubite sve, zauvijek: za svoje Zmajeve!!!
Da to je vrhunac i najslavniji njegov gol. Cist gol glavom skočio 2m uvis i gol - taj gol vise voli nego onaj cuveni slalom. I imao je bas onako slavan završetak karijere pao na SP na doping kontroli, bio pozitivan na kokain. Inače dobar momak skroz.JayCatwright je napisao/la: ↑09 jul 2026, 08:48Dječurlija i retardirani fanboysi, GOAT je jedan jedini Diego Armando, sve ostalo je naprđivanje, uzeo je SP u vrijeme najkvalitetnijeg fudbala koji se ikad igrao, da ne pričam da ga je uzeo bez ikakve mrlje ili sudijskih malverzacija i ostalih marifetluka, još dodaj individualne predstave na tadašnjem SP kada je sam izbacio Engleze onim solo prodorom koji je vjerovatno najbolji gol ikad i onim sjajnim udarcem glavom pored duplo višeg defanzivca
-
napapijri1987
- Kontakt:
Argentinci smatraju da je Maradona nepravedno suspendovan sa tog SP i vjeruju da ce ova generacija osvojiti SP i osvetiti se svijetu za tu nepravdu.Sport90 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 11:43Da to je vrhunac i najslavniji njegov gol. Cist gol glavom skočio 2m uvis i gol - taj gol vise voli nego onaj cuveni slalom. I imao je bas onako slavan završetak karijere pao na SP na doping kontroli, bio pozitivan na kokain. Inače dobar momak skroz.JayCatwright je napisao/la: ↑09 jul 2026, 08:48Dječurlija i retardirani fanboysi, GOAT je jedan jedini Diego Armando, sve ostalo je naprđivanje, uzeo je SP u vrijeme najkvalitetnijeg fudbala koji se ikad igrao, da ne pričam da ga je uzeo bez ikakve mrlje ili sudijskih malverzacija i ostalih marifetluka, još dodaj individualne predstave na tadašnjem SP kada je sam izbacio Engleze onim solo prodorom koji je vjerovatno najbolji gol ikad i onim sjajnim udarcem glavom pored duplo višeg defanzivca
Ljudi su osvojili 3 SP i sva 3 su puna nekih sumnjivih situacija,prevara, kradji. Bas bi bila fora da im daju jos 5 penala i tako osvoje
Trenutno korisnika/ca: Alucard, bavariapivo, boki86, Brokula, CAGarfia, DinGospo21, enobarca, Goalgetter, Godfather, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Invincibles14, Kaunas, KockarVicin007, Kylian, Maestro^^, Shategabri, Sheyi, signalidunapark, soccerfan, TefalTava, Venom i 79 gostiju.