Tokom prvenstva nije imao niti jednu objavu niti bilo kakav znak podrške našoj reprezentaciji. Mislim da to dovoljno govori o njegovoj budućnosti u istoj. Svi su makar neku objavu imali na instagramu, od Denisa ništa.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
On je napustio trening kamp reprezentacije jer mu je bilo ispod casti sjediti na klupi.
izvini Sandro Tonali nismo te prepoznali.
- Principatus
- Kontakt:
Uf lik perverzno kontrolise loptu. Barba uzimaj i Licinu, Catovica i Pejcinovica. Dovoljno. Nijemci ce nam zamjeriti.
Sto se tice Catovica, inace bi rekao zbog njegovih godina da se priceka dok odigra jednu sezonu u Bundesligi blabla. Ali sa obzirom u kojoj smo situaciji, iskreno mislim da je vec sad bolji od svi nasih DM igraca, tako da se tu nema sta cekati, vjerovatno bi nas odmah poboljsao.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- imekorisnicko
- Kontakt:
U najboljem slučaju negdje tamo krajem 2027e i početkom 2028e će biti na nivou da uleti u prvih 11 kod nas, izuzev ako se ne radi o elitnom talentu koji će za par godina igrati u Realu.Principatus je napisao/la: ↑09 jul 2026, 08:13
Sto se tice Catovica, inace bi rekao zbog njegovih godina da se priceka dok odigra jednu sezonu u Bundesligi blabla. Ali sa obzirom u kojoj smo situaciji, iskreno mislim da je vec sad bolji od svi nasih DM igraca, tako da se tu nema sta cekati, vjerovatno bi nas odmah poboljsao.
- Goalgetter
- Kontakt:
O Catovicu nema rasprave da moramo "riskirati" sa njim. Sto prije ga mozemo dobiti, mora dobiti sansu da pokaze sta moze.
Vjerovatno da cemo ga vidjeti i ove sezone vec na vecem nivou, pa cemo vidjeti kako to izgleda, ovo U19 prvenstvo je u redu, vidi se da je talentovan i s pravom da vazi za velikog talenta, ali tek ce se pokazati na "prvoligaskom" nivou gdje tacno stoji.
Vjerovatno da cemo ga vidjeti i ove sezone vec na vecem nivou, pa cemo vidjeti kako to izgleda, ovo U19 prvenstvo je u redu, vidi se da je talentovan i s pravom da vazi za velikog talenta, ali tek ce se pokazati na "prvoligaskom" nivou gdje tacno stoji.
- invincible1921
- Kontakt:
Sto posto....kad je mogo Esmir debitovat iz polu amaterske lige, kospo iz B tima i maloljetni kerim, ne vidim apsolutno prepreku da i Catovic debituje...nadam se da i SS to vidiGoalgetter je napisao/la: ↑09 jul 2026, 09:06O Catovicu nema rasprave da moramo "riskirati" sa njim. Sto prije ga mozemo dobiti, mora dobiti sansu da pokaze sta moze.
=\_1921_/=
Fiorentina dovela Dragusina.
Nadam se da će Košpo otići negdje na posudbu, jer će u Fiorentini teško dobiti šansu i ove godine.
Nadam se da će Košpo otići negdje na posudbu, jer će u Fiorentini teško dobiti šansu i ove godine.
Ono što sam vidio sinoć Catovica u utakmici jeste da bi on u našoj reprezentaciji mogao zamijeniti Šunjića. S tim što ono što je meni najviše zapalo za oko jeste da je mnogo agresivan. Pravi destruktivac. Kad sam jučer gledao statistiku, u zadnjih 5 utakmica je dobio svaki put žuti karton. I to kad igra u favoriziranom timu...znači da bi kod nas bilo ponekad i rizično za crveni jer smo mi još lošiji od njemaca i ima više posla. Tako da bi vjerovatno s godinama trebao raditi malo i na toj samokontroli.
Ne boji se vratiti i po loptu i ako je potrebno započeti akciju, ali se isto tako vidi da nije za nekih ofanzivnih zadataka toliko. Medjutim, nama i treba taj neki destruktivac koji bi prevazisao Šunjića u jednom trenutku.
Ne boji se vratiti i po loptu i ako je potrebno započeti akciju, ali se isto tako vidi da nije za nekih ofanzivnih zadataka toliko. Medjutim, nama i treba taj neki destruktivac koji bi prevazisao Šunjića u jednom trenutku.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Ovako kad gledas godine igraca ovo je stvarno extra
Vasilj (30)
Dedic (23) Smajlovic (22) Muharemovic (23) Kolasinac (33)
Catovic (19) Tahirovic (23)
Bajraktarevic (21) Mahmic (21) Alajbegovic (18)
Demirovic (28)
Gk
Siljevic (19)
Karic (20)
Hamzic (19)
Jurkas (18)
Odbrana
Celik (19)
Kospo (19)
Hadzimujovic (18)
Dulic (21)
Cardaklija (21)
Sredina
Licina (19)
Topalovic (20)
Busuladzic (19)
Bilalovic (21)
Duric (23)
Napad
Pejcinovic (21)
Deket (16)
Jakupovic (17)
Vasilj (30)
Dedic (23) Smajlovic (22) Muharemovic (23) Kolasinac (33)
Catovic (19) Tahirovic (23)
Bajraktarevic (21) Mahmic (21) Alajbegovic (18)
Demirovic (28)
Gk
Siljevic (19)
Karic (20)
Hamzic (19)
Jurkas (18)
Odbrana
Celik (19)
Kospo (19)
Hadzimujovic (18)
Dulic (21)
Cardaklija (21)
Sredina
Licina (19)
Topalovic (20)
Busuladzic (19)
Bilalovic (21)
Duric (23)
Napad
Pejcinovic (21)
Deket (16)
Jakupovic (17)
Uh ovaj Licina je dobar, a i Catovic. Kakve su nam sanse? Nek' im daju sad po milion odmah hahaha. Imaju novce od svjetskog
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Fascinantno da ne mozemo nac lijevog beka godinama, i Karic je star. Onaj Adem Avdic nece da igra za nas, mislim ni Hadzimujovic da nece iako su obojica bosnjacki nastrojeni, al eto u svakom slucaju trenutno smo repka u velikom usponu vise nego Srbija.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Otkud ti to za Hadzimujovica?Ferroviere1987 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 11:47Fascinantno da ne mozemo nac lijevog beka godinama, i Karic je star. Onaj Adem Avdic nece da igra za nas, mislim ni Hadzimujovic da nece iako su obojica bosnjacki nastrojeni, al eto u svakom slucaju trenutno smo repka u velikom usponu vise nego Srbija.
Avdic je Rom, nema taj veze s Bosnom i bosnjastvom.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
1993Sajo1993
- Kontakt:
Nail Omerovic ima potencijal da bude taj lijevi wingbek koji nam faliFerroviere1987 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 11:47Fascinantno da ne mozemo nac lijevog beka godinama, i Karic je star. Onaj Adem Avdic nece da igra za nas, mislim ni Hadzimujovic da nece iako su obojica bosnjacki nastrojeni, al eto u svakom slucaju trenutno smo repka u velikom usponu vise nego Srbija.
zato se iskreno nadam da napravi iskorak i napravi transfer van HNL
-
antetokounmpo
- Kontakt:
Cuj otkud. Pa kompleks nize vrijednosti. Ako zaigra dobro je, ako ne zaigra - bio sam u pravu.19vendetta87 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 11:48Otkud ti to za Hadzimujovica?Ferroviere1987 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 11:47Fascinantno da ne mozemo nac lijevog beka godinama, i Karic je star. Onaj Adem Avdic nece da igra za nas, mislim ni Hadzimujovic da nece iako su obojica bosnjacki nastrojeni, al eto u svakom slucaju trenutno smo repka u velikom usponu vise nego Srbija.
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Momak se sam odlucio za Srbiju nisam ga ja poslo tamo. A za Adema nisam znaoantetokounmpo je napisao/la: ↑09 jul 2026, 11:57Cuj otkud. Pa kompleks nize vrijednosti. Ako zaigra dobro je, ako ne zaigra - bio sam u pravu.19vendetta87 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 11:48Otkud ti to za Hadzimujovica?Ferroviere1987 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 11:47Fascinantno da ne mozemo nac lijevog beka godinama, i Karic je star. Onaj Adem Avdic nece da igra za nas, mislim ni Hadzimujovic da nece iako su obojica bosnjacki nastrojeni, al eto u svakom slucaju trenutno smo repka u velikom usponu vise nego Srbija.
Alajbegović odlukom da igra za BiH ima baraž i Svjetsko prvenstvo a oni igraju pred 50 ljudi protiv Ukrajine.
- Goalgetter
- Kontakt:
https://www.transfermarkt.de/pejcinovic ... ews/482687
Navodno je i jedan od razloga, zeli sebi kroz igranje u Stuttgartu i Ligi Prvaka stvoriti sansu da bude pozvan u Njemacku A-reprezentaciju.
Kicker pise da je Pejcinovic saopstio Wolfsburgu zeli u Stuttgart.Demnach wolle der U21-Nationalspieler Deutschlands die Chance nutzen, für den VfB in der Champions League aufzulaufen, um sich für die deutsche Nationalmannschaft zu empfehlen. Die Stuttgarter seien in diesem Sommer das einzige Transferziel des gebürtigen Münchners, der seit 2022 für die Wölfe spielt, wo er bis 2029 unter Vertrag steht.
Navodno je i jedan od razloga, zeli sebi kroz igranje u Stuttgartu i Ligi Prvaka stvoriti sansu da bude pozvan u Njemacku A-reprezentaciju.
Isto Said Brkic iz Frankfurta igra za u17, medjutim mlad je jos tek 16 puni1993Sajo1993 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 11:56Nail Omerovic ima potencijal da bude taj lijevi wingbek koji nam faliFerroviere1987 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 11:47Fascinantno da ne mozemo nac lijevog beka godinama, i Karic je star. Onaj Adem Avdic nece da igra za nas, mislim ni Hadzimujovic da nece iako su obojica bosnjacki nastrojeni, al eto u svakom slucaju trenutno smo repka u velikom usponu vise nego Srbija.
zato se iskreno nadam da napravi iskorak i napravi transfer van HNL
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Futbol, General505, Goalgetter i 43 gosta.