AS Roma
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- Cassano2024
- Kontakt:
To je visilo u zraku. Bilo pitanje dana. Ko nas j.ebe.
Sunderland ponudio 30m za Soulea.
Sunderland ponudio 30m za Soulea.
Commando Ultrà Curva Sud
Izvinjavam se ukoliko spamujem temu, ali ovo je jedina domaća vrsta communitya.
Fudbal se može, ali i mora igrati i bez Greenwoda, još mi je krivo zbog transfera, ali je čovjek dobio i luđačku platu, gotovo deset miliona eura godišnje. Čudni su ti turski klubovi, toliko ulaganja, a nigdje uspjeha. Nevjerovatno, baš nikad.
Prema današnjim naslovima, u igri su tri igrača: Dan Ndoye, Assane Diao i Noa Lang.
Fudbal se može, ali i mora igrati i bez Greenwoda, još mi je krivo zbog transfera, ali je čovjek dobio i luđačku platu, gotovo deset miliona eura godišnje. Čudni su ti turski klubovi, toliko ulaganja, a nigdje uspjeha. Nevjerovatno, baš nikad.
Prema današnjim naslovima, u igri su tri igrača: Dan Ndoye, Assane Diao i Noa Lang.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Fiorentina 30 miliona, laganeze.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- Cassano2024
- Kontakt:
Turci peru pare na taj način. Klasični indijanci. Kad im pogledaš sastave sjebeš se, a u Evropi ni do polufinala da dođu.
I Fiorentina ima pare samo mi ne.
Bezveze.Prema današnjim naslovima, u igri su tri igrača: Dan Ndoye, Assane Diao i Noa Lang.
I Fiorentina ima pare samo mi ne.
Commando Ultrà Curva Sud
Od tih imena je bolji i Soule koji u dr. dijelu prosle sezone nije imao nikakav ucinak, ali barem je radio dosta i vracao se nazad. Ako ga mijenjas onda to treba biti za boljeg igraca, npr. Greenwood. Trebaju nam dva krila i da naprijed dobijemo na brzini, ostale pozicije su popunjene manje vise.
S tim da u svakom slucaju se treba rijesit Dovbyka, Vaz posudba, Angelino, Poljak stoper po mogucnosti prodati. El Aynaoui prva postava ili prodaji, mislim da se moze fina cifra uzeti za njega, a bude li jos sezonu proveo na klupi nista onda.
S tim da u svakom slucaju se treba rijesit Dovbyka, Vaz posudba, Angelino, Poljak stoper po mogucnosti prodati. El Aynaoui prva postava ili prodaji, mislim da se moze fina cifra uzeti za njega, a bude li jos sezonu proveo na klupi nista onda.
embrace the chaos
- Cassano2024
- Kontakt:
Pripreme počinju u ponedeljak a mi još licitiramo. Salžem se za Soulea. Boje ga onda ostavite. Imao je povredu i posle nje je bio loš. Ali sad posle priprema može opet da zablista. Jedino ako Sumervillea mogu dovest. Ili Nusu. Ali džaba. Sve što je bilo na sceni SP je poskupilo i bogataši stavljaju svoje šape na njih. Tottenham hoće i Nusu. Mason je bio naša šansa i nismo je iskoristili . Još ako mi opet Zirrkzzea počnu pominjat ima da poludim. Tačno smo mali klub. Ne znam kakvo iznenađenje mogu da izvuku sad da im oprostim za ovo. Ja bih bar Mahreza doveo na sezonu, ima godina ali je klasa. Ili Salaha ili Kessiea. Bilo koga od tih free agenata. Dogovoriš neke procente od konačnog plasmana u LŠ. Jbt jel to toliko komplikovano. Koliko bi samo Salahovih dresova prodali.
Nakon sedam godina izborimo LŠ, svi očekujemo eksploziju, a ono šibica.
Nakon sedam godina izborimo LŠ, svi očekujemo eksploziju, a ono šibica.
Commando Ultrà Curva Sud
Ma ulagali smo solidno i bez lp, treba iskreno reci, samo sto smo dosta transfera promasili. Vidjet cemo kako ce biti ovog puta, samo krila nam trebaju hitno, na Dybalu se ne moze racunati cijelu sezonu, a Soule malo isporucuje sto se tice golovi+assist i utjecaj gore. Pellegrinija svakako ne zelim gledati lijevo na krilu. Ovi ostali igraci koje sam nabrojao treba ih rijesiti taman ne dovodili nikakve zamjene za njih.
embrace the chaos
Ako neko misli da bi bio dobro pojačanje..
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- Cassano2024
- Kontakt:
Arsenal i Atletiko Madrid žele Tresoldija, znači ništa ni od njega. City takođe spremio ponudu za Konea. Teško ćemo ga zadržati. Svaka vijest gora od prethodne.
Commando Ultrà Curva Sud
Mika Godts bi bio ok potpis. Omladinski sektor je dobio novog direktora. Kumbulla je jos uvijek pod ugovorom, ja sam mislio da smo ga se rijesili.
embrace the chaos
- Cassano2024
- Kontakt:
Ja sam tog momka jednom gledao i iznenadio se kako igra, ali sam mu zaboravio to čudno prezime i nestao mi je sa radara. A očigledno nije na radaru ni Rome. Po transfermarktu zainteresovani su sve sami prosječni klubovi: Chelsea, Bayern, Barca, Atletico, Liverpool, Arsenal, Leipzig, Newcastle....
Ne znam kako za njega nije bilo mjesta na SP.
Ne znam kako za njega nije bilo mjesta na SP.
Commando Ultrà Curva Sud
Ma doći će Moreira.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- Cassano2024
- Kontakt:
Sad će oni po Konea, stvarno šteta momak je klasa, nadam se da ćemo uzeti bar 60 miliona.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
E nek je netko i Atalantu zajeba, gustam vise nego da je Inter doveo Halanda i Mbapea zajedno.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
S Romom je jedino sigurno da ništa nije sigurno, ali, čitajući između redova, djeluje da smo konačno prelomili i da bi Diego Moreira mogao postati naše prvo pojačanje.
Chelsea se, navodno, već izjasnio da ne računaju na njega. Ipak oni zbog veze sa Strasbourgom imaju pravo prvenstva. Tome teba dodati da mu je agent Jorge Mendes, koji itekako voli svoje igrače slati prema Italiji.
Baš zanimljiv igrač. Iskreno, nisam ni sam siguran gdje bih ga tačno smjestio, ali meni najviše vuče na wing-backa. Ako bi Wesley prešao desno, a Moreira zaigrao lijevo, pa ljudi moji, to bi bila čista tarapana.
Jedan je od igrača s najvećim brojem sprintova u francuskoj ligi, ima baš ozbiljno ubrzanje i odlično mijenja tempo. Ono što mi se posebno sviđa jeste što ne dribla samo reda radi i da nabije statistiku, kao recimo Soulé, već ti njegovi driblinzi uglavnom imaju neku svrhu i vode ka nečemu.
U Francuskoj je pokazao da nije samo trkač, nego da zna i napraviti višak, podvaliti loptu i kvalitetno asistirati. Jedino mi je malo upitan taj njegov defanzivni učinak, pogotovo ako bi se stvarno koristio kao wing-back.
Chelsea se, navodno, već izjasnio da ne računaju na njega. Ipak oni zbog veze sa Strasbourgom imaju pravo prvenstva. Tome teba dodati da mu je agent Jorge Mendes, koji itekako voli svoje igrače slati prema Italiji.
Baš zanimljiv igrač. Iskreno, nisam ni sam siguran gdje bih ga tačno smjestio, ali meni najviše vuče na wing-backa. Ako bi Wesley prešao desno, a Moreira zaigrao lijevo, pa ljudi moji, to bi bila čista tarapana.
Jedan je od igrača s najvećim brojem sprintova u francuskoj ligi, ima baš ozbiljno ubrzanje i odlično mijenja tempo. Ono što mi se posebno sviđa jeste što ne dribla samo reda radi i da nabije statistiku, kao recimo Soulé, već ti njegovi driblinzi uglavnom imaju neku svrhu i vode ka nečemu.
U Francuskoj je pokazao da nije samo trkač, nego da zna i napraviti višak, podvaliti loptu i kvalitetno asistirati. Jedino mi je malo upitan taj njegov defanzivni učinak, pogotovo ako bi se stvarno koristio kao wing-back.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Sudit cemo na kraju mercata, koliko god mi bilo krivo za Greenwooda nerealno je bilo da mu damo onoliku placu, Roma treba dovoditi igrace kao sto je taj Moreira, Godts takve mi mozemo priustiti a i imaju potencijala. Ako rijesimo otpad i zamjenimo ih takvim igracima, top. Dosta promjena u Primaveri, mozda konacno malo pametnije se bude radilo i tu, to je ono sto godinama trubimo. Pored direktora, i novi treneri su tu.
embrace the chaos
"Garnacho is his name and he hasn't got a brain and he won't be winning trophies anyomore"

Ligaški učinak El Shaarawya i Garnacha ove sezone. Igrač bez ikakve discipline, više puta kažnjavan, sebičan, igrač za statistiku. Ne vidim kako bi se on uklopio kod nas, ali eto nadam se da griješim.

Ligaški učinak El Shaarawya i Garnacha ove sezone. Igrač bez ikakve discipline, više puta kažnjavan, sebičan, igrač za statistiku. Ne vidim kako bi se on uklopio kod nas, ali eto nadam se da griješim.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Garnacho je bas profil kakav vole nasi, skup a neefikasan. Nadam se da ga necemo dovesti, ali vrlo lako se desi da prodamo Konea i onda ista ta cifra ode na Garnacha ili sl smece, ne bi bio prvi put da radimo takve stvari.
embrace the chaos
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.