Nevjerovatno zaluđena i neinteligentna grupa ljudi.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ali kako kraljevi svališe sve na Mirvića
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
A koji će vam Qrac????svrakino1921 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 09:36
Prodaja sezonskih ulaznica za sezonu 2026/2027
Prodaja sezonskih ulaznica za sezonu 2026/2027 vrši se danas od 10:00 sati na Stadionu Grbavica.
Prodaja ulaznica vrši se u sljedećim terminima:
Ponedjeljak – Petak (10:00 – 18:00 sati) – Odjel za članstvo
Subota (10:00 – 14:00 sati) – Odjel za članstvo
Sezonsku ulaznicu mogu kupiti isključivo aktivni članovi Kluba. Cijene ulaznica su sljedeće:
Sjever: 150 KM
Sjever kids: 70 KM
Sjever penzioneri: 70 KM (lična kupovina uz obavezan pokaz čeka, lične karte i unosa u sistem)
Istok: 200 KM
Istok kids: 100 KM
Zapad A1: 380 KM
Zapad VIP Gold: 2000 KM
Jug: 70 KM (samo za vlasnike prošlosezonskih ulaznica za jug)
Sezonske ulaznice za Sjever (penzioneri i djeca), kao i za Istok (djeca), dostupne su u ograničenom broju. Zbog uočenih nepravilnosti i zloupotreba kod korištenja ovih ulaznica, kontrola na ulazima, kao i sam proces prodaje, bit će pojačani i strožiji.
Sezonske ulaznice važe za sve prvenstvene i kup utakmice u organizaciji Kluba za sezonu 2026/2027.
Željezničar u prvom kolu WWIN Lige BiH igra protiv BSK-a. Utakmica će se igrati 8. ili 9. augusta.
IDEMOOOO
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Prodaju sezonsku za nepostojecu tribinu

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Tvoja više voli neke druge izlučevine.Noke995 je napisao/la: ↑08 jul 2026, 23:59Pisam ti po majci svakodnevno.Vorovus je napisao/la: ↑08 jul 2026, 23:38Evo ja cu ti odgovoriti.
Dva kupa u zadnjih 5 godina su vam poklonjena.
Zašto? Zato što se nešto mora dati i B komponenti da se ne zatalasa previše bosanski lonac, a vi ste najbolja ekipa iz B komponente pa se daje vama. Nece valjda Igmanu ili Velezu.
Ono što si pisao u ligi vas "kolju", kup vam poklanjaju, logicno jer je samo liga bitna i samo sampion ima prohodnost ka evropskoj jeseni i ogromnoj zaradi. Kup znaci koliko i 2-4 mjesto, ali vama je dovoljno jer ste se prvim poklonjenim 2021. izjednacili sa brojem trofeja sa komsijama, a drugim poklonjenim 2025. ih prestigli. Onda ste mirni 2 mjeseca dok njih prcate time, dok Vico/Beus broje lovu od Evrope.
Zeljo kao drugi predstavnik B komponente se umiruje obezbjedjivanjem opstanka kad im zagusti jer gledanost lige, lova od sponzora i sl. nije ista sa i bez Željezničara. To je obostrani interes i Zelje da opstane i saveza da ima takav klub u najvisem rangu.
Takodje im se cesto dodatno naduva posjeta od strane delegata kako bi obarali neke rekorde jer oni odavno nisu u mogucnosti da se bore za trofej pa daj da budu sampioni posjete.
Vama nekad kup, njima opstanak i posjeta i mirna Bosna. Jos nakon ovog neplaniranog plasmana na SP je jos mirnija. Sad mozemo i pišati po vama bar godinu dana, necete se puno buniti.
Čabaras je pitarski svrakino
Isti q samo drugo pakovanje...Nego jufke jeli vam Kundo i sad glavni na tribini
Isti q samo drugo pakovanje...Nego jufke jeli vam Kundo i sad glavni na tribini
I ja bas nesto citam...
Kaze navukao nam igraca, sa velikim platama...Cuj Sanin navukao, lik ne zna ni koliko igraca prva postava broji...
Niko ne pominje Nijaza...
Isto sto pisu, doveo nam Adzem Holandeze, svasta, ko da trener moze potpisati sa njima ugovor...
Svi ti ljudi koji su im skuhali corbu su oni ljudi koji se i prepucavaju preko portala sa Mirvicem, sjede u Skupstini, odboru za hitnost, rukovodecim foteljama, ali je sve Sanin kriv...
Ko lafo bilo im med i mlijeko dok on nije dosao i sta je trebao covjek, ulagati do beskonacnosti i onda, kao sto su se javno hvalili da mogu iz partnerstva izaci kad hoce, da mu kazu goodbye...
Pa eto, neka pitaju sebe, da li bi i oni to radili ili bi zastitili svoje novce...
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ko vam garantuje da ćete završiti sezonu?svrakino1921 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 09:36
Sjever: 150 KM
Sjever kids: 70 KM
Sjever penzioneri: 70 KM (lična kupovina uz obavezan pokaz čeka, lične karte i unosa u sistem)
Istok: 200 KM
Istok kids: 100 KM
Zapad A1: 380 KM
Zapad VIP Gold: 2000 KM
Jug: 70 KM (samo za vlasnike prošlosezonskih ulaznica za jug)
Sezonske ulaznice za Sjever (penzioneri i djeca), kao i za Istok (djeca), dostupne su u ograničenom broju. Zbog uočenih nepravilnosti i zloupotreba kod korištenja ovih ulaznica, kontrola na ulazima, kao i sam proces prodaje, bit će pojačani i strožiji.
Sezonske ulaznice važe za sve prvenstvene i kup utakmice u organizaciji Kluba za sezonu 2026/2027.
Željezničar u prvom kolu WWIN Lige BiH igra protiv BSK-a. Utakmica će se igrati 8. ili 9. augusta.
IDEMOOOO
- dubioza144
- Kontakt:
Opet se brinete haman za nas, dok je bio Mrivic pricate da ce nas ukopat sad kad ga nema pricate da je bio jedini koji nas nece ukopat 
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
- Combattente87
- Kontakt:
Ja sam se na ovom forumu svega nagledao ali ovo je prevazišlo čak i ludorije onog fantoma Pitarsam , pa i priče iz paralelnog univerzuma u režiji NoDi-ja i njegovog prijatelja sa foruma NoDi-ja kojem je poželio dobrodošlicu....
LJUDI SU POSTAVILI CIJENU ZA TRIBINU KOJA NIJE NI IZGRAĐENA !!!
Kupiš sezonsku kartu i cijelu sezonu možeš gledati kako se gradi tribina ?! svašta
LJUDI SU POSTAVILI CIJENU ZA TRIBINU KOJA NIJE NI IZGRAĐENA !!!
Kupiš sezonsku kartu i cijelu sezonu možeš gledati kako se gradi tribina ?! svašta
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
dubioza144 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 12:34Opet se brinete haman za nas, dok je bio Mrivic pricate da ce nas ukopat sad kad ga nema pricate da je bio jedini koji nas nece ukopat![]()
Željezničar za život cijeli!
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ima da curi ramspe
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Pa kad se to ludilo kod vas tako brzo odvija da smo se i mi pogubili.dubioza144 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 12:34Opet se brinete haman za nas, dok je bio Mrivic pricate da ce nas ukopat sad kad ga nema pricate da je bio jedini koji nas nece ukopat![]()
Doktor za retardaciju.
- Threeplanetrees
Jug je navijačka tribina i bez obzira što su trenutno na istoku njihova je sezonska jug
Nesto mi puno Zelene boje je li ovo zato sto vas je uvijek SDA gurala od rata vamo od zelenih stolica pa do predsjednika kluba.DoktorXabaras je napisao/la: ↑09 jul 2026, 12:41Ima da curi ramspe![]()
![]()
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
26.12.2025 Dan kad sam ja ispao upravu a ostali budale.
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
26.12.2025 Dan kad sam ja ispao upravu a ostali budale.
- Combattente87
- Kontakt:
Dobro i ? pogledaj cijenu za Istok i pogledaj za Jug !?Threeplanetrees je napisao/la: ↑09 jul 2026, 12:45Jug je navijačka tribina i bez obzira što su trenutno na istoku njihova je sezonska jug
Jel trebaju da kupuju onda i jednu i drugu da bi bili na Istoku, a da imaju uz to i navijačku za Jug na koji ne mogu !?
Ako im je sa tom za Jug dozvoljen ulaz na istok na onaj sektor na kom budu onda ok...
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
- Threeplanetrees
Pretpostavljam da sezonska za jug ide uz člansku grupeCombattente87 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 12:48Dobro i ? pogledaj cijenu za Istok i pogledaj za Jug !?Threeplanetrees je napisao/la: ↑09 jul 2026, 12:45Jug je navijačka tribina i bez obzira što su trenutno na istoku njihova je sezonska jug
Jel trebaju da kupuju onda i jednu i drugu da bi bili na Istoku, a da imaju uz to i navijačku za Jug na koji ne mogu !?
Ako im je sa tom za Jug dozvoljen ulaz na istok na onaj sektor na kom budu onda ok...
Zadnja izmjena: Threeplanetrees, dana/u 09 jul 2026, 12:53, ukupno mijenjano 1 put.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
u pitanju je neko evropsko takmičenje, vama nepoznatoPact1921 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 12:48Nesto mi puno Zelene boje je li ovo zato sto vas je uvijek SDA gurala od rata vamo od zelenih stolica pa do predsjednika kluba.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 21 gost.

.png)