FC Barcelona
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Hoce li Alvarez biti novi Kutinjo?
Ja mislim da vise niko na svijetu ne misli da on vrijedi ni 100 miliona.
Ako ga dovedu, to ce biti klasicni panic bay, jer nemaju neku alternativu za tu poziciju koju moraju pokrpiti.
Ja mislim da vise niko na svijetu ne misli da on vrijedi ni 100 miliona.
Ako ga dovedu, to ce biti klasicni panic bay, jer nemaju neku alternativu za tu poziciju koju moraju pokrpiti.
Kakav panic buy kada je lik meta otkako se pojavio maltene, samo ga zbog raznih okolnosti nisu mogli dovesti.
I neće biti promašaj, osim ne daj Bože povreda, jer ga čeka mjesto u ekipi koje mu potpuno odgovara.
Za razliku od tih promašaja koje spominjete.
I neće biti promašaj, osim ne daj Bože povreda, jer ga čeka mjesto u ekipi koje mu potpuno odgovara.
Za razliku od tih promašaja koje spominjete.
Don't hate what you don't understand.
Ma to ja samo nagađam. Ali istina, bez dva lidera bi ostali, ljudi koji su imali ogroman uticaj u svlačionici.
Don't hate what you don't understand.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ovi se opet vraćaju na Montjuic ove sezone. Radi se krov na Camp Nou. Taman sam se ponadao da su se riješili onog rugla od stadiona jbt.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Cijenim ovakve likoveMikel Oyarzabal: "Smatram da uopšte nije teško reći 'ne' Barceloni. Svjedoci smo da je više fudbalera to već uradilo ranije. Ja sam presretan u Real Sociedadu, to je moj dom. Međutim, život i fudbal su nepredvidljivi, nikada ne znate šta bi se moglo desiti u budućnosti. Stvari se često mijenjaju u svijetu fudbala."
Ako je istina za Adeyemija,ovo je brutalan transfer i cjena.Kapitalac,strasan sa obe noge,da se od njega napraviti ozbiljna klasa od igraca.
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Hajmo po Vini Jr. 

Komentar na igre Kundea na SP, kakav vam je?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.