Dajdža je iz Zenice.NazorUso je napisao/la: ↑09 jul 2026, 14:16I to, i mnogo drugih stvari... Ali nije sve za foruma. Ne treba se spustati na njihov nivo !
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Kralo se i krast ce se, samo nek je po reduCombattente87 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 14:13Ne možemo ni mi....nadam se da shvataš to , ali opet sa druge strane, šta bi ti u našoj poziciji !?NoProfit je napisao/la: ↑09 jul 2026, 14:08Surova realnost je to da Borac pljačka godinama, da se svi bune (osim vas) i svi to vide, ali niko ništa ne može da poduzme dok je ovo go.vno na čelu saveza.Combattente87 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 14:03
Čovjek je iznjeo činjenice koje su nažalost surova realnost...
Da je bar stavio smajli pa hajd da se uhvatiš.....
Pa vi ste ovdje pisali Vico Srbine i sitnije Vico sitnije pokloni nam najbitnije kada ste uzeli korona titulu, šta bi bilo da svake godine osvajate trofeje !?
Nosali ste kovčeg sa Željinim grbom po gradu...
Vjeruj mi, vi bi se sladili ovuda i imali bi propagandu kakvu ni Gebels nebi smislio da ste na našem mjestu, al hajd nek bude da bi se vi borili protiv toga![]()
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
Nabili 4 razlike i onda im dali 3 boda za vikend i to na Koševu. Zaboravili igrati fudbal za 72 sata.NoProfit je napisao/la: ↑09 jul 2026, 14:11Za ono što Borac radi godinama imaš materijalni dokaz, čak se emitira uživo na Areni redovno. Zdrav razum mi ne govori da bismo nabili 4 razlike bilo koga u dogovorenoj utakmici. Zdrav razum mi ne govori da bismo prije toga izbacili prvu i drugu ekipu na tabeli. Ako ćeš lakše zaspati večeras jer si uvjeren da smo završili Kup, samo naprijed.
I prva i druga ekipa su vam se sklonile prethodno, bilo uživo na Areni i na stadionu.
Kako onda Borac cesto nabija Slogu bas sa 4 razlike, a vecina pa i ti tvrdite da su to dogovorene utakmice?Zdrav razum mi ne govori da bismo nabili 4 razlike bilo koga u dogovorenoj utakmici
Zadnja izmjena: Vorovus, dana/u 09 jul 2026, 14:26, ukupno mijenjano 1 put.
stoposto, ebat ih, svakako ce u cvajtu ove godine pa ih nece biti na temi viseNazorUso je napisao/la: ↑09 jul 2026, 14:16I to, i mnogo drugih stvari... Ali nije sve za foruma. Ne treba se spustati na njihov nivo !
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Jos gore hahahhaDoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 14:20Kralo se i krast ce se, samo nek je po reduCombattente87 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 14:13Ne možemo ni mi....nadam se da shvataš to , ali opet sa druge strane, šta bi ti u našoj poziciji !?
Pa vi ste ovdje pisali Vico Srbine i sitnije Vico sitnije pokloni nam najbitnije kada ste uzeli korona titulu, šta bi bilo da svake godine osvajate trofeje !?
Nosali ste kovčeg sa Željinim grbom po gradu...
Vjeruj mi, vi bi se sladili ovuda i imali bi propagandu kakvu ni Gebels nebi smislio da ste na našem mjestu, al hajd nek bude da bi se vi borili protiv toga![]()
![]()
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Pogledaš fino sastave Sarajeva na obje tekme i odgovor ti se sam nazire. Ne očekujem istu igru od prvog i kombinovanog sastava. Nije valjda da ti očekuješ.Vorovus je napisao/la: ↑09 jul 2026, 14:20Nabili 4 razlike i onda im dali 3 boda za vikend i to na Koševu. Zaboravili igrati fudbal za 72 sata.NoProfit je napisao/la: ↑09 jul 2026, 14:11Za ono što Borac radi godinama imaš materijalni dokaz, čak se emitira uživo na Areni redovno. Zdrav razum mi ne govori da bismo nabili 4 razlike bilo koga u dogovorenoj utakmici. Zdrav razum mi ne govori da bismo prije toga izbacili prvu i drugu ekipu na tabeli. Ako ćeš lakše zaspati večeras jer si uvjeren da smo završili Kup, samo naprijed.
I prva i druga ekipa su vam se sklonile prethodno, bilo uživo na Areni i na stadionu.
Kako onda Borac cesto nabija Slogu bas sa 4 razlike, a vecina pa i ti tvrdite da su to dogovorene utakmice?Zdrav razum mi ne govori da bismo nabili 4 razlike bilo koga u dogovorenoj utakmici
Eto i u vezi Sloge ti je sličan odgovor, nerijetko se desi viroza u Slogi baš pred utakmicu s Borcem.
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Sretno kone 
- svrakino1921
- Kontakt:
Bravo i hvala brudaThreeplanetrees je napisao/la: ↑09 jul 2026, 12:45Jug je navijačka tribina i bez obzira što su trenutno na istoku njihova je sezonska jug
P.S.
Pitarima je krivo jer su naše sezonske duplo skuplje od njihovih
-
SamoTi4000
- Kontakt:
Pa naravno da imate komplekse,mi svojim igračima ne **** od do za razliku od vas čobana koji ste se nafurali da ste neko mudo pa za Boga ne možete da podnesete kad vam igrač pređe u Sarajevo.Uprava je napisao/la: ↑09 jul 2026, 13:13I onda mi komplekse imamo. Mislim vama treba je..t na svakome koraku ali to nije tema sadaSamoTi4000 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 13:11Ma treba mu j...t mater jer je igrao za Sarajevo.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 13:08Potpisao Nemanja Tomašević.
Sta kažu forumski strucnjaci,kakav je ovaj imal hljeba od njega?
Ipak je veliki rivalitet između dva kluba,a vi ne prelazite tek tako preko toga.
Al ste zato svršavali na posudbe Dušana Hodzića,Bojana Pavlovića itd. Iz istog tog Sarajeva.Tad ste zaboravili na rivalitet papčine jedne.
Prvi post ove "prirode". Hvala komšija!
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Jel to hoces reci da ste u prvenstvu izveli kombinovani sastav protiv mrskog protivnika iako se niste morali cuvati za revans kupa koji je odlucen u prvoj utakmici?NoProfit je napisao/la: ↑09 jul 2026, 14:34Pogledaš fino sastave Sarajeva na obje tekme i odgovor ti se sam nazire. Ne očekujem istu igru od prvog i kombinovanog sastava. Nije valjda da ti očekuješ.
Eto i u vezi Sloge ti je sličan odgovor, nerijetko se desi viroza u Slogi baš pred utakmicu s Borcem.Da je barem samo Sloga u pitanju... Slogi i Sarajevo često zabije 4 komada, tako da je Sloga kap u moru.
Još ćeš nas ubjediti da je kod Borca sve čistoVorovus je napisao/la: ↑09 jul 2026, 14:20Nabili 4 razlike i onda im dali 3 boda za vikend i to na Koševu. Zaboravili igrati fudbal za 72 sata.NoProfit je napisao/la: ↑09 jul 2026, 14:11Za ono što Borac radi godinama imaš materijalni dokaz, čak se emitira uživo na Areni redovno. Zdrav razum mi ne govori da bismo nabili 4 razlike bilo koga u dogovorenoj utakmici. Zdrav razum mi ne govori da bismo prije toga izbacili prvu i drugu ekipu na tabeli. Ako ćeš lakše zaspati večeras jer si uvjeren da smo završili Kup, samo naprijed.
Pa čovječe poklopi se uživaj u pisanju po svima u ligi ako ti to pricinjava zadovoljstvo. Ubili ste draž fudbala u BiH godina evo peta.
Vico je prepustio reprezentaciju B komponenti da rade sta hoce, ne miješa se u pozive itd.. A ovamo poklopio na najodvratniji način ligu sa sudijama i svojim klubovima u njoj i tako ce biti sve dok je on tu.
Ovo je jedina istina, sve ostalo mozemo tabulaziti do sutra.
- BatistutA19
- Kontakt:
Jeste vi smjesni sa tim dogovorenim utakmicama da ce neko.uci u ligu i dat 12 bodova nekom .Ne kazem da kad se sve odluci da neki nece klub u nekoj utakmici prici opustenije i odmorit igrace a u toku sezonu neda niko nikom.nista.
Eto da je Zrinjski npr dao Posusju 3 boda ostalo bi ali zavrsilo 0-0,to samo 1 primjer.
Fino se mi pojacavamo saasvim korektno da budemo makar osmi bez problema na kraju.
Ovaj ce bek odlican bit u Celiku u Sarajeva su prevelike ambicije njima niko ne valja ,odbranu smo pokrili jos dovest ofanzivnog veznog,napadaca i krilo i uz ovih dosad 7 pojacanja bice sasvim.dovoljno da se ravnopravno borimo makar za taj opstanak i 8 mjesto ,sve iznad toga je bonus. Mi smo skromni ne zurimo ,prva sezona bitno opstanak u ligi a posle vidjet cemo ovaj nas socius model koji je maximum.Mnogi su skepticni bili i ismijavali nas ..EVO NAS TU SMO

Eto da je Zrinjski npr dao Posusju 3 boda ostalo bi ali zavrsilo 0-0,to samo 1 primjer.
Fino se mi pojacavamo saasvim korektno da budemo makar osmi bez problema na kraju.
Ovaj ce bek odlican bit u Celiku u Sarajeva su prevelike ambicije njima niko ne valja ,odbranu smo pokrili jos dovest ofanzivnog veznog,napadaca i krilo i uz ovih dosad 7 pojacanja bice sasvim.dovoljno da se ravnopravno borimo makar za taj opstanak i 8 mjesto ,sve iznad toga je bonus. Mi smo skromni ne zurimo ,prva sezona bitno opstanak u ligi a posle vidjet cemo ovaj nas socius model koji je maximum.Mnogi su skepticni bili i ismijavali nas ..EVO NAS TU SMO
Pa to ti je prosto, kad se radi o njima onda je sve u redu, kad je riječ o drugim onda je lopov, ovakav, onakav. Da me ko ne shvati pogrešno, ista su **** i jedni i drugi, a Boga mi i treci, doduše ovi iz sarajeva su manji, al dok im se ne ukaže prilika. Zeljo je to dokazo dok je tata placo tituleVorovus je napisao/la: ↑09 jul 2026, 14:20Nabili 4 razlike i onda im dali 3 boda za vikend i to na Koševu. Zaboravili igrati fudbal za 72 sata.NoProfit je napisao/la: ↑09 jul 2026, 14:11Za ono što Borac radi godinama imaš materijalni dokaz, čak se emitira uživo na Areni redovno. Zdrav razum mi ne govori da bismo nabili 4 razlike bilo koga u dogovorenoj utakmici. Zdrav razum mi ne govori da bismo prije toga izbacili prvu i drugu ekipu na tabeli. Ako ćeš lakše zaspati večeras jer si uvjeren da smo završili Kup, samo naprijed.
Dize se prasina ⚫️🔴
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Inace svi prodisu i procvijetaju cim odu Sarajeva to se vidi po karijerama.Mozda 1 u 50 otpisanih,ovo ostalo po federalci i Tajlandima.Davno ugasen mit.Eto vidjet cete sto ce vam bit odlicanBatistutA19 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 14:59Jeste vi smjesni sa tim dogovorenim utakmicama da ce neko.uci u ligu i dat 12 bodova nekom .Ne kazem da kad se sve odluci da neki nece klub u nekoj utakmici prici opustenije i odmorit igrace a u toku sezonu neda niko nikom.nista.
Ovaj ce bek odlican bit u Celiku u Sarajeva su prevelike ambicije njima niko ne valja ,odbranu smo pokrili jos dovest ofanzivnog veznog,napadaca i krilo i uz ovih dosad 7 pojacanja bice sasvim.dovoljno da se ravnopravno borimo makar za taj opstanak i 8 mjesto ,sve iznad toga je bonus. Mi smo skromni ne zurimo ,prva sezona bitno opstanak u ligi a posle vidjet cemo ovaj nas socius model koji je maximum.Mnogi su skepticni bili i ismijavali nas ..EVO NAS TU SMO![]()
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Imaš internet i sve možeš naći. Ni prvi ni zadnji put da izgubimo od istog mrskog protivnika na Koševu.Vorovus je napisao/la: ↑09 jul 2026, 14:47Jel to hoces reci da ste u prvenstvu izveli kombinovani sastav protiv mrskog protivnika iako se niste morali cuvati za revans kupa koji je odlucen u prvoj utakmici?NoProfit je napisao/la: ↑09 jul 2026, 14:34Pogledaš fino sastave Sarajeva na obje tekme i odgovor ti se sam nazire. Ne očekujem istu igru od prvog i kombinovanog sastava. Nije valjda da ti očekuješ.
Eto i u vezi Sloge ti je sličan odgovor, nerijetko se desi viroza u Slogi baš pred utakmicu s Borcem.Da je barem samo Sloga u pitanju... Slogi i Sarajevo često zabije 4 komada, tako da je Sloga kap u moru.
- BatistutA19
- Kontakt:
Probllem je sto oni nemaju svog Vicu da ih pogura jer da imaju ne bi se bunili onda bi ismijavali druge isto tako je Zeljeznicar radio kad je bio Ivica Osim i Amar Osim krao stimo sebi sve i javno se hvalili navijaci isto kad Hisic kuouje Slobodi pa se hvale.Kad drugi to isto rade onda lopovi.
Napravi 5 puta ekipu jacu od Borca ne moze im.pomoc ni savsz ni Vico ni sudije a ne imas ekiou slabiju ili bara bara i onda ti krivo i na kraju pa pobjegne ti 20 bodova.
Eto oni Celik ubrajaju da cemo zapinjat protiv njih a pustat Borcu koje tekrije zavjere .
Ima puno stvari sto je Vico napravio dobro za BiH nogomet ,jos kad bi ujedinio entitetske lige i da iz Wwin lige BiH ispada jedan a.predzadnji u baraz sa drugim,onda bi mu dao jos jedan mandat

Napravi 5 puta ekipu jacu od Borca ne moze im.pomoc ni savsz ni Vico ni sudije a ne imas ekiou slabiju ili bara bara i onda ti krivo i na kraju pa pobjegne ti 20 bodova.
Eto oni Celik ubrajaju da cemo zapinjat protiv njih a pustat Borcu koje tekrije zavjere .
Ima puno stvari sto je Vico napravio dobro za BiH nogomet ,jos kad bi ujedinio entitetske lige i da iz Wwin lige BiH ispada jedan a.predzadnji u baraz sa drugim,onda bi mu dao jos jedan mandat
joj jesi radioaktivan sta je ovo...BatistutA19 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 15:14Probllem je sto oni nemaju svog Vicu da ih pogura jer da imaju ne bi se bunili onda bi ismijavali druge isto tako je Zeljeznicar radio kad je bio Ivica Osim i Amar Osim krao stimo sebi sve i javno se hvalili navijaci isto kad Hisic kuouje Slobodi pa se hvale.Kad drugi to isto rade onda lopovi.
Ima puno stvari sto je Vico napravio dobro za BiH nogomet ,jos kad bi ujedinio entitetske lige i da iz Wwin lige BiH ispada jedan a.predzadnji u baraz sa drugim,onda bi mu dao jos jedan mandat![]()
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
- BatistutA19
- Kontakt:
Kakve su nase ambicije mislim da ce bit sasvim.korektan ali eto vidjet cemo,realno mi nemamo novac za mega zvijezde moramo ovako i borit se igraci a i navijaci podrzavat..Ja ne znam nijedno nase pojacanje kvalitet igraca osim Hrvanovica.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 jul 2026, 15:05Inace svi prodisu i procvijetaju cim odu Sarajeva to se vidi po karijerama.Mozda 1 u 50 otpisanih,ovo ostalo po federalci i Tajlandima.Davno ugasen mit.Eto vidjet cete sto ce vam bit odlicanBatistutA19 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 14:59Jeste vi smjesni sa tim dogovorenim utakmicama da ce neko.uci u ligu i dat 12 bodova nekom .Ne kazem da kad se sve odluci da neki nece klub u nekoj utakmici prici opustenije i odmorit igrace a u toku sezonu neda niko nikom.nista.
Ovaj ce bek odlican bit u Celiku u Sarajeva su prevelike ambicije njima niko ne valja ,odbranu smo pokrili jos dovest ofanzivnog veznog,napadaca i krilo i uz ovih dosad 7 pojacanja bice sasvim.dovoljno da se ravnopravno borimo makar za taj opstanak i 8 mjesto ,sve iznad toga je bonus. Mi smo skromni ne zurimo ,prva sezona bitno opstanak u ligi a posle vidjet cemo ovaj nas socius model koji je maximum.Mnogi su skepticni bili i ismijavali nas ..EVO NAS TU SMO![]()
- BatistutA19
- Kontakt:
To je sto sam napisoplisek je napisao/la: ↑09 jul 2026, 15:18joj jesi radioaktivan sta je ovo...BatistutA19 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 15:14Probllem je sto oni nemaju svog Vicu da ih pogura jer da imaju ne bi se bunili onda bi ismijavali druge isto tako je Zeljeznicar radio kad je bio Ivica Osim i Amar Osim krao stimo sebi sve i javno se hvalili navijaci isto kad Hisic kuouje Slobodi pa se hvale.Kad drugi to isto rade onda lopovi.
Ima puno stvari sto je Vico napravio dobro za BiH nogomet ,jos kad bi ujedinio entitetske lige i da iz Wwin lige BiH ispada jedan a.predzadnji u baraz sa drugim,onda bi mu dao jos jedan mandat![]()
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, laznokrilo, Pirke, prisonbreak, Zaboljesutra i 70 gostiju.