Zasto se Anel pati u Feyenordu, nesto mi promaklo?tuzlanskinacin je napisao/la: ↑08 jul 2026, 21:57Anelu je taj Bordo tad bio u prvoj francuskoj ligi on dolazio iz jednog Malmea to je njemu bio plafon tad, a evo sad se pati i u Feyenordu. Anel je svoje polozio za sva vremena i nema se njega sta sazaljevati pokazao je bas sada sa ovom lafinom pred sp da je on samo tu kad njemu treba. Jedino sto mene brine kod Tarika i zasto bi ga radije vidio u Juveu jeste sto je Juve sigurno top 5 6 u italiji, dok engleska liga je druga prica. Tu jedan West Ham ima odlicnu ekipu koja nigdje drugo ne bi ispala al eto poljube vrata i odose u nizi rang, Totenham sa silnim zvijezdama se u zadnjem kolu izvuce, Forest jednu sezonu gornji dio tabwle drugu donji a ekipa manje vise ista. Pa taj Bormunth otiso Iraola i ko sad zna kako ce odradit iducu sezonu, to mene brine. Jer kad ispadnes sigurno nemas preporuku da te uzme United, City il Arsenal. Mislim mozda nekada i imas al moras biti sjajan i perfektan. To je moja tacka gledista, ta engleska moze bit odlican potez ali i ne mora. Moze ga poslije orve sezone htjet Real Barca PSG a moze se desit da ko ekipa ne funkcionisu i novi trenr i sve i ispadnu u Championship.soccerfan je napisao/la: ↑08 jul 2026, 21:43Stvar je u tome da nas narod od svake budale napravi zrtvicu i sažali se . Ljudi ce prije popljuvati Tarika i izbor kluba nego Anela koji se popisao po reprezentaciji ne jednom nego vise puta jer eto jadan Anel nije on jadan kriv nego zena, Vlaška magija i punica. Samo cekam dan da krenu i po Tariku
Tarik Muharemović
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- Beduin
- Kontakt:
Re: Tarik Muharemović
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Huijsen - Otjeran iz Juventusa jer "nije imao" dovoljno kvalitete (pozajmica u Romu). Jedna sezona, prelazak u Bournemouth, jedna sezona, prelazak u Real.
Tarik - Otjeran iz Juventusa jer "nije imao" dovoljno kvalitete (prodaja Sassuolu sa 50% prava). Jedna sezona, prelazak u Bournemouth, jedna sezona, prelazak u Barcelonu.
Da, samo što ispade da je Huijsen ipak malo nahajpovan, i da se Real zaletio. Potvrda toga je nepozivanje na WC2026, iako je do nedavno bio na glasu kao najperspektivniji mladi stoper. Vidjet ćemo kakav će biti pod Mourinhom.
Tariku je najbitnije da odabere sredinu gdje će moći najviše napredovati. I za njega, a i za nas. Još jedna sezonu u Sassoulu bi bila stagnacija
Tariku je najbitnije da odabere sredinu gdje će moći najviše napredovati. I za njega, a i za nas. Još jedna sezonu u Sassoulu bi bila stagnacija
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Standardan je on bio do povrede, ali nije nikakav napredak napravio u igri stagnira ima kikseva nekih bas nepotrebnih. Vidi se da nije taj nivo koji je Tarik.Beduin je napisao/la: ↑08 jul 2026, 23:49Zasto se Anel pati u Feyenordu, nesto mi promaklo?tuzlanskinacin je napisao/la: ↑08 jul 2026, 21:57Anelu je taj Bordo tad bio u prvoj francuskoj ligi on dolazio iz jednog Malmea to je njemu bio plafon tad, a evo sad se pati i u Feyenordu. Anel je svoje polozio za sva vremena i nema se njega sta sazaljevati pokazao je bas sada sa ovom lafinom pred sp da je on samo tu kad njemu treba. Jedino sto mene brine kod Tarika i zasto bi ga radije vidio u Juveu jeste sto je Juve sigurno top 5 6 u italiji, dok engleska liga je druga prica. Tu jedan West Ham ima odlicnu ekipu koja nigdje drugo ne bi ispala al eto poljube vrata i odose u nizi rang, Totenham sa silnim zvijezdama se u zadnjem kolu izvuce, Forest jednu sezonu gornji dio tabwle drugu donji a ekipa manje vise ista. Pa taj Bormunth otiso Iraola i ko sad zna kako ce odradit iducu sezonu, to mene brine. Jer kad ispadnes sigurno nemas preporuku da te uzme United, City il Arsenal. Mislim mozda nekada i imas al moras biti sjajan i perfektan. To je moja tacka gledista, ta engleska moze bit odlican potez ali i ne mora. Moze ga poslije orve sezone htjet Real Barca PSG a moze se desit da ko ekipa ne funkcionisu i novi trenr i sve i ispadnu u Championship.soccerfan je napisao/la: ↑08 jul 2026, 21:43
Stvar je u tome da nas narod od svake budale napravi zrtvicu i sažali se . Ljudi ce prije popljuvati Tarika i izbor kluba nego Anela koji se popisao po reprezentaciji ne jednom nego vise puta jer eto jadan Anel nije on jadan kriv nego zena, Vlaška magija i punica. Samo cekam dan da krenu i po Tariku
#CarsijaOdjebi
Ahmedhodzic je pokazao u Sheffield Unitedu kakav je karakter i kvalitet kada su bili u Premier Ligi jednu sezonu. Ne pretjerujem kada kazem da je bio jedan od najgorih igraca lige. I sto je najgore, bilo je ocito da je se predao kada je vidio da ce mu ekipa vjerovatno ispast. Znaci nula karakter a ni blizu kvalitet kao sto je on sebi umislio. Zato je u 3. najboljem klubu u Holandiji a ne u ozbiljnoj ligi.
Oni sto ga prizivaju nazad u reprezentaciju nisu ga gledali te sezone. Tada je pokazao ko je i sta je, prije svega kao karakter a onda kao igrac.
Oni sto ga prizivaju nazad u reprezentaciju nisu ga gledali te sezone. Tada je pokazao ko je i sta je, prije svega kao karakter a onda kao igrac.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
kao neko ko navija za Juventus, kazem da je u ovom momentu bolje otici u Bormut nego u Juventus.
3 zadnja transfera stopera Bormuta, u 2 prelazna roka : Real Madrid, PSG i Totenhem za bolesnu platu.
ukljucujuci i tog sto je otisao u Totenhem , koji je bio prvi izbor ali je odbio je Juventus (Senesi)
dok u Juventusu igraju Gatti, Rugani i Kelly
plus svjetski talenat kojeg Bormut ima u ekipi : Krupi, Rayan, Scott itd
jedina mana je sto je otisao Iraola koji je bio vrlo vazan kotac tog cijelog projekta, vidjet cemo kako ce se novi trener snaci
3 zadnja transfera stopera Bormuta, u 2 prelazna roka : Real Madrid, PSG i Totenhem za bolesnu platu.
ukljucujuci i tog sto je otisao u Totenhem , koji je bio prvi izbor ali je odbio je Juventus (Senesi)
dok u Juventusu igraju Gatti, Rugani i Kelly
plus svjetski talenat kojeg Bormut ima u ekipi : Krupi, Rayan, Scott itd
jedina mana je sto je otisao Iraola koji je bio vrlo vazan kotac tog cijelog projekta, vidjet cemo kako ce se novi trener snaci
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Tarik i Anel se ne mogu porediti ni u igračkom, a kamoli karakternom smislu.
- Beduin
- Kontakt:
Al brat ne skida onu smeđu majicu bez rukava, uz sve ide
ko amajlija mu je
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
antetokounmpo
- Kontakt:
Zbog odstranjivanja Anela i inih anela koji remete i jesmo ostvarili uspjeh. Razlika je preocita, dok je jedan mobilizovao klupski PR i navijeca Shfielda da pljuju po repci (sjetite se samo one famozne "podrske" Anelu), Tarik je karizmom mobilizovao nase navijace kao da im je vođa. Definitvno jedna od centralnih figura novog kulta reprezentacije.
Na kraju krajeva, velicina ovog strucnog staba i leži u cinjenici da su raskrstili sa vječitim kalkulantima. Ili si sto posto za tim ili nisi nikako. Kad su oni mogli u puno tezem vremenu biti, zasto današnji klinci ne bi mogli.
A o igrackom kvalitetu. Anel definitivno nije bezveze stoper, ali mislim da je Tarik sigurniji i bolji, te da ce to pokazati u budućnosti još vise. Karakterno isto tako ne znam kako bi Anel prezivio otpisivanje iz Juventusa.
Zaoravo, manimo se sta bi bilo kad bi bilo i sta bi bilo da je bilo. U svakom slučaju Tarik ispred Anela, kao i Katic, Hadzikadunic, Barisic, Celik ili bilo koji stoper da se pojavi i srce ostavi na terenu.
-
antetokounmpo
- Kontakt:
Definitivno Dean nije los kad je zdrav. Povrede su ga zaklale ove sezone.Voland je napisao/la: ↑09 jul 2026, 08:56Da, samo što ispade da je Huijsen ipak malo nahajpovan, i da se Real zaletio. Potvrda toga je nepozivanje na WC2026, iako je do nedavno bio na glasu kao najperspektivniji mladi stoper. Vidjet ćemo kakav će biti pod Mourinhom.
Potpisujem ovoantetokounmpo je napisao/la: ↑09 jul 2026, 13:00Zbog odstranjivanja Anela i inih anela koji remete i jesmo ostvarili uspjeh. Razlika je preocita, dok je jedan mobilizovao klupski PR i navijeca Shfielda da pljuju po repci (sjetite se samo one famozne "podrske" Anelu), Tarik je karizmom mobilizovao nase navijace kao da im je vođa. Definitvno jedna od centralnih figura novog kulta reprezentacije.
Na kraju krajeva, velicina ovog strucnog staba i leži u cinjenici da su raskrstili sa vječitim kalkulantima. Ili si sto posto za tim ili nisi nikako. Kad su oni mogli u puno tezem vremenu biti, zasto današnji klinci ne bi mogli.
A o igrackom kvalitetu. Anel definitivno nije bezveze stoper, ali mislim da je Tarik sigurniji i bolji, te da ce to pokazati u budućnosti još vise. Karakterno isto tako ne znam kako bi Anel prezivio otpisivanje iz Juventusa.
Zaoravo, manimo se sta bi bilo kad bi bilo i sta bi bilo da je bilo. U svakom slučaju Tarik ispred Anela, kao i Katic, Hadzikadunic, Barisic, Celik ili bilo koji stoper da se pojavi i srce ostavi na terenu.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
znaci gledamo sunderland iduce sezone?
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Ja kazem da bih volio da ih imamo obojicu ukoliko bi uspjeli medjusobno izgladiti stvari (Anel i strucni stab) zbog reprezentacije jer je vrhunski igrac za nase uslove, medjutim, sanse za to su vjerovatno jako male. Ne branim ga uopste, neke stvari nije trebao napraviti, ali bih volio da mu se vrata nisu skroz zatvorila kao sto izgleda da jesu.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Vise sam nekako volio da ide u Bournemouth. Najvece je pitanje kako ce izgledati Sunderland s obzirom da igraju i Evropu. Sjetimo se Foresta ove zadnje sezone. Jedva ostali na kraju.
Sa srecom mu logicno, da predje za 2 godine u jos jaci klub
Sa srecom mu logicno, da predje za 2 godine u jos jaci klub
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Gdje god sada da ode, ne mislim da će se zadržati više od dvije godine.
A ovaj Dreyfus nešto ozbiljno planira s Sunderlandom, ne mislim da će slozit ekipu koja će se boriti za opstanak.
A ovaj Dreyfus nešto ozbiljno planira s Sunderlandom, ne mislim da će slozit ekipu koja će se boriti za opstanak.
Juventus nema para a zadnjih 6 godina nema ni titula
I onda dodje neko i napise,odbiJo veliKaNa zbOG loVe
I onda dodje neko i napise,odbiJo veliKaNa zbOG loVe
BUCA POTOK
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
Tuzno je da je u danasnji vakat Sunderland ispred Juventusa, ali tako je kako je. Tariku je engleska liga (koji god klub) vrh i tu si na najvecoj sceni.
Vandredno stanje u Klagenfurtu 
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Trenutno korisnika/ca: Beduin, mukydesign, Normus90, Zona49 i 38 gostiju.