To bi bila kradja stoljeca. Cholo ce od Paza napravit igraca od 150 miliona za 2-3 godine ako uzmemo i inflaciju i vise mozda.
La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: La Liga
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
Mocvara1991
- Kontakt:
To su pokusaji ocajnika i ostavljene djevojke hahahaha Bole godine bez titule ahahaha
Zasto uopste pokusavati dovesti igraca koji kaze da mu je zivotna zelja dres Barcelone hahahah Senilni je otisao skroz u qrac
Steta sto smo doveli Gordona, moglo se po Vinija ici. Ali bit ce on uskoro besplatan, jer ocito ne zeli produziti ugovor s Realom. To je hvala Realu sto su se brukali znog njega,trpili njegove ispade,itd hahhaha
Močvara, razlozi nisu ti koje navodiš. Atletico želi odmah da nađe zamjenu, a Barca jedino može da plati u ratama na 5 godina. Uostalom, Alvarez nije rekao da želi u Barcelonu, nego da želi da ide.Mocvara1991 je napisao/la: ↑24 jun 2026, 10:16To su pokusaji ocajnika i ostavljene djevojke hahahaha Bole godine bez titule ahahaha
Zasto uopste pokusavati dovesti igraca koji kaze da mu je zivotna zelja dres Barcelone hahahah Senilni je otisao skroz u qrac
Steta sto smo doveli Gordona, moglo se po Vinija ici. Ali bit ce on uskoro besplatan, jer ocito ne zeli produziti ugovor s Realom. To je hvala Realu sto su se brukali znog njega,trpili njegove ispade,itd hahhaha
A Vini. Sve je uredu sa Vinijem, ostao ili otišao, niko ne može izbrisati titule koje je bukvalno sam osvojio za Real. Ali Real je veći od svakog igrača i ne može se dogoditi da plate igraču 500 miliona i onda ga isprate u PSG na zadnja vrata i nikada ga više ne pozovu nazad. (čitaj Messi)
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Stavljanje Vini Jr u istu recenicu s Messijem mi je dovoljno da skontam s kakvim pogledom na nogomet imam posla. 35 trofeja, 8 zlatnih lopti, 670 golova naspram 14 titula, 0 zlatnih lotpi,nuuuula hahaha i 120 golova.denimen99 je napisao/la: ↑24 jun 2026, 10:48Močvara, razlozi nisu ti koje navodiš. Atletico želi odmah da nađe zamjenu, a Barca jedino može da plati u ratama na 5 godina. Uostalom, Alvarez nije rekao da želi u Barcelonu, nego da želi da ide.Mocvara1991 je napisao/la: ↑24 jun 2026, 10:16To su pokusaji ocajnika i ostavljene djevojke hahahaha Bole godine bez titule ahahaha
A Vini. Sve je uredu sa Vinijem, ostao ili otišao, niko ne može izbrisati titule koje je bukvalno sam osvojio za Real. Ali Real je veći od svakog igrača i ne može se dogoditi da plate igraču 500 miliona i onda ga isprate u PSG na zadnja vrata i nikada ga više ne pozovu nazad. (čitaj Messi)
I on ne trazi 500 miliona,trazi samo platu koju su dali Mbappeu i tretiraju ga bolje ,a donio im je 0 titula,nego Vini Jr koji im je donio 14. I jos Mbappeu dali 300 miliona da potpise za Real. Pa vi recite da se ljubav ne kupuje novcem.
Na zadnja vrata momak, na zadnja vrata.Mocvara1991 je napisao/la: ↑24 jun 2026, 10:59Stavljanje Vini Jr u istu recenicu s Messijem mi je dovoljno da skontam s kakvim pogledom na nogomet imam posla. 35 trofeja, 8 zlatnih lopti, 670 golova naspram 14 titula, 0 zlatnih lotpi,nuuuula hahaha i 120 golova.denimen99 je napisao/la: ↑24 jun 2026, 10:48Močvara, razlozi nisu ti koje navodiš. Atletico želi odmah da nađe zamjenu, a Barca jedino može da plati u ratama na 5 godina. Uostalom, Alvarez nije rekao da želi u Barcelonu, nego da želi da ide.Mocvara1991 je napisao/la: ↑24 jun 2026, 10:16
To su pokusaji ocajnika i ostavljene djevojke hahahaha Bole godine bez titule ahahaha
I on ne trazi 500 miliona,trazi samo platu koju su dali Mbappeu i tretiraju ga bolje ,a donio im je 0 titula,nego Vini Jr koji im je donio 14. I jos Mbappeu dali 300 miliona da potpise za Real. Pa vi recite da se ljubav ne kupuje novcem.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Real Madrid C.F. obavještava javnost da je Vrhovni sud Španije konačno i pravosnažno potvrdio ništavnost odluka koje je predsjednik LaLige donio 2022. godine, a kojima je našem klubu bilo onemogućeno učešće na nekoliko sastanaka tijela nadležnog za nadzor upravljanja audiovizuelnim pravima LaLige.
Dana 10. aprila 2026. godine, Prvo vijeće Vrhovnog suda odbacilo je žalbu LaLige te potvrdilo ranije sudske odluke kojima je utvrđeno da su navedene mjere povrijedile pravo Real Madrida na učešće u radu tog tijela i da su donesene bez poštivanja zakonom propisane procedure.
Umjesto da prihvati ovu presudu, LaLiga je naknadno podnijela zahtjev za poništenje, pokušavajući osporiti presudu koja je već bila konačna i pravosnažna u svom pravnom obrazloženju. Vrhovni sud je odlučio da taj zahtjev neće razmatrati te je izričito odbacio pokušaj korištenja ovog pravnog mehanizma za ponovno otvaranje pravnog pitanja koje su sudovi već konačno riješili.
Ova nova odluka definitivno potvrđuje ispravnost stava koji je Real Madrid C.F. zastupao tokom cijelog postupka te okončava višestruke pokušaje LaLige da ospori odluke koje su sudovi proglasili nezakonitim.
Real Madrid C.F. izražava zadovoljstvo ovom sudskom odlukom, koja potvrđuje i jača načela zakonitosti, pravne sigurnosti i poštovanja prava klubova koji čine institucije profesionalnog nogometa.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Po ko zna koji put Ćaća spašava nogomet i regularnost takmičenja
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Al sto Real ubode sa Bernardo Silvom, alal vera
Kakvo bacanje para na ogomnu platu za bivseg igraca
Kakvo bacanje para na ogomnu platu za bivseg igraca
Koliko je samo takvih transfera Barka imala, ehh 
- Shategabri
- Kontakt:
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Smiješno mi je ovo što će Španjolci odgađati neke utakmice 1.kola radi SPa. Koda nije lakše da su pomakli početak tjedan dana
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- Shategabri
- Kontakt:
Po pravilima je da igrač ima 3 sedmice pauze od zadnje takmičarske utakmice.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 14:02Smiješno mi je ovo što će Španjolci odgađati neke utakmice 1.kola radi SPa. Koda nije lakše da su pomakli početak tjedan dana
Ako neki klub ima osnovu da traži tu odgodu, vjerovatno će i tražiti.
Mi to tražimo i bez da nam reprezentacija igra u finalu SP
Koševo Zapad
Prvo kolo je 16. augusta koliko ja znam. Od finala SP do tad ima tacno 4 sedmice, tako da ne znam na osnovu cega odgoda.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Ja sam samo napisao da su mogli pomaknuti početak tjedan dana kao Englezi pa ne bi bilo nikakvih odgoda
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Real Madrid je od Evropske fudbalske federacije (UEFA) zatražio oduzimanje svih trofeja koje Barcelona osvojila u periodu od 2001. do 2018. godine. Razlog je kontroverzni slučaj 'Negreira' u kojem je katalonski klub optužen za kupovinu sudija.
Real Madrid je zatražio od UEFA da oduzme sve trofeje koje je Barcelona osvojila u periodu dok je plaćala Negreiru", navodi Jose Felix Diaz.
Također, zatraženo je od sudije da Barcelona preda sve papire oko poslovanja u periodu od 2010. do 2018. godine. Cilj je utvrditi da li su antikorupcijski protokoli postojali i da li su se primjenjivali.
"Real Madrid je odlučan da slučaj Negreira dovede do kraja. Pravni tim kluba vodi ovaj postupak i pred UEFA-om i pred sudovima. Odnosi između dva kluba došli su do tačke bez povratka", navodi Diaz.
Senilni đuturim ne popusta sa samoponizavanjem sebe i prcije na cijem je celu
Real ganja Olisea za 200+ milioja. Barcelona ganja Alvareza za 130+ miliona.
Pogotovo Realu je taj Olise nepotreban. Imaju Rodria na dohvat ruke za nekih 60 miliona i ne vidim da ga nesto pretjerano ganjaju. Mislim da je i budali jasno koji igrac im je potrebniji Rodri ili Olise. Ali dok Perez ganja zvijezde da mu igraju, do tad ce Real izgledati kako izgleda.
Takodje, Fabian Ruiz je neko koga bi mogli dovesti, ne vidim da se to ikad i pomenulo.
Dzaba naibolji napadaci, ako ti sredinu drze igraci bez grama mozga.
Barcelonu bi isto bolje bilo da Rodria ganjaju, koliko god da su dobri u veznom redu, sa njim bi bili puno bolji. Manje bi ih kostao nego sto placaju De Jongu, a razlika u klasi je ogromna.
Pogotovo Realu je taj Olise nepotreban. Imaju Rodria na dohvat ruke za nekih 60 miliona i ne vidim da ga nesto pretjerano ganjaju. Mislim da je i budali jasno koji igrac im je potrebniji Rodri ili Olise. Ali dok Perez ganja zvijezde da mu igraju, do tad ce Real izgledati kako izgleda.
Takodje, Fabian Ruiz je neko koga bi mogli dovesti, ne vidim da se to ikad i pomenulo.
Dzaba naibolji napadaci, ako ti sredinu drze igraci bez grama mozga.
Barcelonu bi isto bolje bilo da Rodria ganjaju, koliko god da su dobri u veznom redu, sa njim bi bili puno bolji. Manje bi ih kostao nego sto placaju De Jongu, a razlika u klasi je ogromna.
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Izgleda ce se Atleticu obiti o glavu ono qrcenje s Realom i Barcom oko Alvareza. Alvarez je poceo pritisak na upravu da ga puste u Barcu. Odbija se vratiti u klub nakon prvenstva,zahtijeva da ga se proda. Ja mislim da je Julian jednom nogom u Barci.
A i Olise izgleda kara Bavarce. Svako zeli u nogometni NBA. Real i Barca kad zovu nema imunog igraca.
A i Olise izgleda kara Bavarce. Svako zeli u nogometni NBA. Real i Barca kad zovu nema imunog igraca.
Svaki dan im tema Bauern i Olise. Eh da vam je da ga imate, ali kurko. 
Messi barem na vrata, Ikera i Raula su sutnuli.denimen99 je napisao/la: ↑24 jun 2026, 11:05Na zadnja vrata momak, na zadnja vrata.Mocvara1991 je napisao/la: ↑24 jun 2026, 10:59Stavljanje Vini Jr u istu recenicu s Messijem mi je dovoljno da skontam s kakvim pogledom na nogomet imam posla. 35 trofeja, 8 zlatnih lopti, 670 golova naspram 14 titula, 0 zlatnih lotpi,nuuuula hahaha i 120 golova.denimen99 je napisao/la: ↑24 jun 2026, 10:48
Močvara, razlozi nisu ti koje navodiš. Atletico želi odmah da nađe zamjenu, a Barca jedino može da plati u ratama na 5 godina. Uostalom, Alvarez nije rekao da želi u Barcelonu, nego da želi da ide.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Raul I kao trener osvojio Ligu Prvaka sa omladincima. Tako da ti ta prica ne drži vodu. Bukvalno lik trenirao do prošlog ljeta hahahDerdiyok je napisao/la: ↑19 jul 2026, 03:08Messi barem na vrata, Ikera i Raula su sutnuli.denimen99 je napisao/la: ↑24 jun 2026, 11:05Na zadnja vrata momak, na zadnja vrata.Mocvara1991 je napisao/la: ↑24 jun 2026, 10:59
Stavljanje Vini Jr u istu recenicu s Messijem mi je dovoljno da skontam s kakvim pogledom na nogomet imam posla. 35 trofeja, 8 zlatnih lopti, 670 golova naspram 14 titula, 0 zlatnih lotpi,nuuuula hahaha i 120 golova.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.