NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
U pon startamo
Ponovo raspad u najavi nakon sto smo se malo konsolidovali
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- SoloControTutti
- Kontakt:
-
legendarnadruga
- Kontakt:
- SoloControTutti
- Kontakt:
Poenta je da nam je svima dosta zadovoljavanja s tim da ne strahujemo od ispadanja, to je davnih godina trebalo da bude proslost, napredak treba da se osjeti svake sezone i da ciljevi budu veci, da ne pricam o PL jer smo miljama jos daleko ali da bude cilj sami vrh i borba, a najvaznije, rad u klubu i oko kluba, infrastruktura, omladinski pogon i sve ostalo.legendarnadruga je napisao/la: ↑09 jul 2026, 20:15Ma nije ostalo ti je par igrača iz prošle sezone, doce još par i nećeš strahovati oko ispadanja
-
legendarnadruga
- Kontakt:
Realnost je takva da samo grad financira i sad nešto je kanton dao. Možemo mi potrošiti tih 50-60000 maraka vise završiti 2-3 ali šta ti donosi to, na kraju ti isto dodje realno.SoloControTutti je napisao/la: ↑09 jul 2026, 21:13Poenta je da nam je svima dosta zadovoljavanja s tim da ne strahujemo od ispadanja, to je davnih godina trebalo da bude proslost, napredak treba da se osjeti svake sezone i da ciljevi budu veci, da ne pricam o PL jer smo miljama jos daleko ali da bude cilj sami vrh i borba, a najvaznije, rad u klubu i oko kluba, infrastruktura, omladinski pogon i sve ostalo.legendarnadruga je napisao/la: ↑09 jul 2026, 20:15Ma nije ostalo ti je par igrača iz prošle sezone, doce još par i nećeš strahovati oko ispadanja
- SoloControTutti
- Kontakt:
Onda je nazalost nasa surova realnost da samo prezivljavamo u ovoj ligi vjecito jer ocigledno su finansije najveci problem trenutno. Sta god se napise suvisno je jer smo sve to vec svi ispricali, napisali i objasnili. Ako nista i ako nemamo finansije onda mozemo imati strucne ljude i kadar da izvlace maximum, da se gradi i osnazuje omladinski pogon, da se radi ozbiljno i profesionalno, da se gradi infrastruktura onoliko koliko se moze ispratiti finansijski i to je to.legendarnadruga je napisao/la: ↑09 jul 2026, 21:37Realnost je takva da samo grad financira i sad nešto je kanton dao. Možemo mi potrošiti tih 50-60000 maraka vise završiti 2-3 ali šta ti donosi to, na kraju ti isto dodje realno.SoloControTutti je napisao/la: ↑09 jul 2026, 21:13Poenta je da nam je svima dosta zadovoljavanja s tim da ne strahujemo od ispadanja, to je davnih godina trebalo da bude proslost, napredak treba da se osjeti svake sezone i da ciljevi budu veci, da ne pricam o PL jer smo miljama jos daleko ali da bude cilj sami vrh i borba, a najvaznije, rad u klubu i oko kluba, infrastruktura, omladinski pogon i sve ostalo.legendarnadruga je napisao/la: ↑09 jul 2026, 20:15
Ma nije ostalo ti je par igrača iz prošle sezone, doce još par i nećeš strahovati oko ispadanja
S obzirom na ovo sve ne treba cuditi sto nema vise ljudi na tribinama uzimajuci u obzir cijenu karata i to da smo poslije proslogodisnjeg prvaka imali najjacu posjetu i ovo je previse da budemo realni.
Ne bih bio siguran toliko u to, otisao je kostur ekipe 4-5 igraca koji su znali igrati, ostale vecinom tarabe. S cim se mi zadovoljavamo majko dragalegendarnadruga je napisao/la: ↑09 jul 2026, 20:15Ma nije ostalo ti je par igrača iz prošle sezone, doce još par i nećeš strahovati oko ispadanja
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.