Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Igra najveci klub u drzavi,
SVI PRED TV EKRANE!!!!
SVI PRED TV EKRANE!!!!
Krcato koševa, svaka čast pitari, najjači u državi, brat bratu 10 hiljada, skoro ko nas protiv goska
ipak ce onaj majmun morat objavljivat slike punog koševa od prije 10 godina
Dize se prasina ⚫️🔴
**** majku pa svake godine ista priča, 2 sedmice Europe i od mi smo divovi do mi smo bivoli
Dize se prasina ⚫️🔴
- prisonbreak
- Kontakt:
GledamoDoktorXabaras je napisao/la: ↑08 jul 2026, 20:55Samo Najveći Pišu Historiju
Klub Sa Najviše Navijača Ponovo Otvara Nove Stanice
Sarajevo Fudbal Festival
Gledajte I Uživajte...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dize se prasina ⚫️🔴
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Popisham se ja na tu dijasporu sto je dosla , ligaske tekme pred 800 ljudi se igraju..
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Gledaj bošnje poganog, i onda se pita kako nemaju nafake ko klub, jedva dočekao da naši gube, muka mu što mu je klub pred gašenjem, pa neka i komisiji crkne krava. Ja ih zajebavam za posjetu, jer se busaju u prsa s nečim što nisu, al daleko od toga da mi je drago što gubeGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑09 jul 2026, 21:43
Obrukaste se jedni i drugi![]()
fksarajvo ima jos nade, ajmo dijasporoo ruke goreee
Dize se prasina ⚫️🔴
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Sjecam se protiv Torpeda kad ste igrali Arabidze igro poluspica inace vezni, sad ovaj mali Laine ljudi jedu sredinu i nose citavu ekipu, pa u nasoj ligi nema ni jedan takav igrac.
To gašenje nećeš doživit, a ni neke kantone što prizivateMarsiano je napisao/la: ↑09 jul 2026, 21:46Gledaj bošnje poganog, i onda se pita kako nemaju nafake ko klub, jedva dočekao da naši gube, muka mu što mu je klub pred gašenjem, pa neka i komisiji crkne krava. Ja ih zajebavam za posjetu, jer se busaju u prsa s nečim što nisu, al daleko od toga da mi je drago što gubeGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑09 jul 2026, 21:43
Željezničar za život cijeli!
Ja ne bi ni volio da ispadnete, draže mi ovako da patite svaku sezonu u pl, do 35 kola ne znali jeste li 8. Ili 9.Arma00 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 21:50To gašenje nećeš doživit, a ni neke kantone što prizivateMarsiano je napisao/la: ↑09 jul 2026, 21:46Gledaj bošnje poganog, i onda se pita kako nemaju nafake ko klub, jedva dočekao da naši gube, muka mu što mu je klub pred gašenjem, pa neka i komisiji crkne krava. Ja ih zajebavam za posjetu, jer se busaju u prsa s nečim što nisu, al daleko od toga da mi je drago što gubeGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑09 jul 2026, 21:43
Dize se prasina ⚫️🔴
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Cuj bosnjo pogani, seku li ti yebem onu qravelu sto se roka za gram jedan, nama se molite da se ugasimo, a ja trebam da navijam za vas jel? Mrsh u pm
Gledajte nesto drugo, sta smo vam mi skrivili

Što ćeš navijat za nas, mi i vi smo konkurenti za opstanakGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑09 jul 2026, 21:59Cuj bosnjo pogani, seku li ti yebem onu qravelu sto se roka za gram jedan, nama se molite da se ugasimo, a ja trebam da navijam za vas jel? Mrsh u pm
Dize se prasina ⚫️🔴
- dubioza144
- Kontakt:
Toliko se zauzeti nasom situacijom u klubu da nemaju vremena odvojit za utakmice svog tima cekajuci da Sanin objavi jos kakav status na fb 
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Dijaspora ne zna 2 igraca, a bogme poneki pita koji su nasi
Husrefe vakat je
Misle ako dovedu dvajs hrvata da ce biti dinamo hahah
Jebote nemaju jednog igraca iz strasne akademije
U sta ste vi ulagali 10 godina, u mirvicevu farmu teladi u butmiru ili?
Ovo je Interu 20 utakmica u europi i za sad imaju tri pobjede, a samo prvi put su prosli pretkolo protiv nekih islandjana i evo od 2005 nikad nisu prosli pretkolo
Sramota pitari
Jebote nemaju jednog igraca iz strasne akademije
U sta ste vi ulagali 10 godina, u mirvicevu farmu teladi u butmiru ili?
Ovo je Interu 20 utakmica u europi i za sad imaju tri pobjede, a samo prvi put su prosli pretkolo protiv nekih islandjana i evo od 2005 nikad nisu prosli pretkolo
Sramota pitari
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 09 jul 2026, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists