Ostaje.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Po do sad prikazanom,matrica je slicna kao prosle godine,napadamo Premier ligu,pa na polusezoni prc...Bravo za presjednika,UO...itd
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
- bromazepam
- Kontakt:
Boli me šta su seljačine i idioti uradili od kluba.Querty je napisao/la: ↑08 jul 2026, 23:08Boli te ko su.bromazepam je napisao/la: ↑08 jul 2026, 21:05Nigdje na kraju informacije KO su igrači koji su se pojavili na prozivci.
Nije im dovoljno što su grad srozali na nivo podrinjske mjesne zajednice, ali to vi ovčice ne vidite.
Santos sa Tušnja
Nisu idioti I seljacine nista uradili klubu sto vec nije bilo uradjeno.bromazepam je napisao/la: ↑09 jul 2026, 19:52Boli me šta su seljačine i idioti uradili od kluba.Querty je napisao/la: ↑08 jul 2026, 23:08Boli te ko su.bromazepam je napisao/la: ↑08 jul 2026, 21:05Nigdje na kraju informacije KO su igrači koji su se pojavili na prozivci.
Nije im dovoljno što su grad srozali na nivo podrinjske mjesne zajednice, ali to vi ovčice ne vidite.
Ili dugove bogu I narodu, desetine hiljada psihijatrima, tetkama, zenama, igracima zaboravljamo....Ah da 2 boda I oprostaj od PL nakon koliko....9 kola.....Ponekada bi mogao I ta sranja da komentarises ako ti je interes klub.
Nalica, advokate stotine hiljada duga da ne zaboravimo.
Zivjela partija, carsija I klub svih nas.
Napuse mi se kurca i oni i ovaj lazljivac na celu kluba.
sdp botovi botuju za čaršiju je.benu, a iskreni navijači je.bu sve i čaršiji i babuci lažovu mrtvomFKBilder je napisao/la: ↑09 jul 2026, 20:03Nisu idioti I seljacine nista uradili klubu sto vec nije bilo uradjeno.bromazepam je napisao/la: ↑09 jul 2026, 19:52Boli me šta su seljačine i idioti uradili od kluba.
Ili dugove bogu I narodu, desetine hiljada psihijatrima, tetkama, zenama, igracima zaboravljamo....Ah da 2 boda I oprostaj od PL nakon koliko....9 kola.....Ponekada bi mogao I ta sranja da komentarises ako ti je interes klub.
- bromazepam
- Kontakt:
Vas dvojica ste samo iskreni glupani.Querty je napisao/la: ↑09 jul 2026, 21:17sdp botovi botuju za čaršiju je.benu, a iskreni navijači je.bu sve i čaršiji i babuci lažovu mrtvomFKBilder je napisao/la: ↑09 jul 2026, 20:03Nisu idioti I seljacine nista uradili klubu sto vec nije bilo uradjeno.bromazepam je napisao/la: ↑09 jul 2026, 19:52
Boli me šta su seljačine i idioti uradili od kluba.
Santos sa Tušnja
Pusi kur.ac.bromazepam je napisao/la: ↑09 jul 2026, 21:57Vas dvojica ste samo iskreni glupani.Querty je napisao/la: ↑09 jul 2026, 21:17sdp botovi botuju za čaršiju je.benu, a iskreni navijači je.bu sve i čaršiji i babuci lažovu mrtvomFKBilder je napisao/la: ↑09 jul 2026, 20:03
Nisu idioti I seljacine nista uradili klubu sto vec nije bilo uradjeno.
Ti si zivi dokaz zasto je Tuzla postala "kasaba" .
- bromazepam
- Kontakt:
Kasabica prava u kojoj 90% stanovništva su ovčurine ko ti i ovaj Sky degen.FKBilder je napisao/la: ↑09 jul 2026, 22:01Pusi kur.ac.
Santos sa Tušnja
sdp botićbromazepam je napisao/la: ↑09 jul 2026, 22:08Kasabica prava u kojoj 90% stanovništva su ovčurine ko ti i ovaj Sky degen.
- bromazepam
- Kontakt:
Joj Solinaš kad bi nas dvojica ovog mungosa dočepali.FKBilder je napisao/la: ↑09 jul 2026, 22:01Pusi kur.ac.
- bromazepam
- Kontakt:
Zvao vas cijele sezone na tribini al nema vas, valja kartu platit
Santos sa Tušnja
Tebi je samo oktobar bitan.
Ne vrijedi prljati ruke od ispran mozak. Vidis da namjerno ignorise stanje prije Azmira.Bot cisti
- bromazepam
- Kontakt:
Obeća seljačina ekspresan povratak u PL, sad se ne zna ni ko su igrači koji su se pojavili na prozivci.
Santos sa Tušnja
- Beduin
- Kontakt:
Eto jos dvojice "talenata i bisera" iz Sloge Simin Han, stanca ih Azuka ko na traci.
Drug Skver nam se usutio sa objektivnoscu, da malo pljucnemo Azmira i ovakvo vodjenje kluba. Red bi bio, kad smo i prethodnike, jer ovo postaje degutantno oko prelamanja igraca iz komsiluka. A vidili smo koliko komsije vrijede, taman da ispadnu i iz j3bene Federalne lige.
Drug Skver nam se usutio sa objektivnoscu, da malo pljucnemo Azmira i ovakvo vodjenje kluba. Red bi bio, kad smo i prethodnike, jer ovo postaje degutantno oko prelamanja igraca iz komsiluka. A vidili smo koliko komsije vrijede, taman da ispadnu i iz j3bene Federalne lige.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
IbrahimAga075
- Kontakt:
Nekad si ovako zborio-dodjite na stadion pitajte sta vas interesuje,tu se dobijaju informacijebromazepam je napisao/la: ↑09 jul 2026, 22:38Obeća seljačina ekspresan povratak u PL, sad se ne zna ni ko su igrači koji su se pojavili na prozivci.
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i kompanija neznalica
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i kompanija neznalica
-
SlobodaTuzla075
- Kontakt:
Meni se čak i sviđa ova čistka koja se desila u klubu pred ovu sezonu, kao i stav i karakter ovog trenera.
SlobodaTuzla075 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 11:05Meni se čak i sviđa ova čistka koja se desila u klubu pred ovu sezonu, kao i stav i karakter ovog trenera.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.