Barbarez i Bolic se pošaketali, a Bruno Akrapovic dao gol za nas za 1-2 sa 40 metara. Na kraju zijan 1-3.invincible1921 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 15:40Jes jes, odigrali kuci ja mislim 0:0 sa njima, izgubili u gostima sve osim Lihtenstajna. Nakon maestralne partije protv spanije otisli u Izrael puni nade, ispostavi se neki sukob, jel oko izlaska cega li,,,,nemoj me drzat za rijec, ali ako nije cak Barabrez nokautirao Bolica na trenigu iz nekog razlogabhsport je napisao/la: ↑03 jul 2026, 15:06E bravo, sjecam se sada. Nakon toga sa Izraelom cini mi seinvincible1921 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 14:55
Ma jok, branio je kvale za SP 2002. samo sam fulio tekmuevo proguglah, Austrija na kosevu....1:1. Mi zabili nakon odbice iz slobodnog udarca
![]()
![]()
Nikola Vasilj
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Nikola Vasilj
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
FerdinandF
- Kontakt:
Nakon solidnog početka u reprezentaciji, s vremenom je ulijevao sve više nesigurnosti, a na svjetskom je djelovao amaterski. On moze biti solidna klupa. Treba nam golman.
Ja mislim da je Burić bolji, ali i on je već star.
Iskopajte golmana, napadača, i veznjaka!
Kad god mu Katić vrati loptu ja je već vidim u golu. A što je najgore i on sam. Svi smo znali da će lopta uletit u gol kod onog postavljanja zida. Nažalost koštaće nas još utakmica dok neko od ove mlađarije ga ne skine s gola.FerdinandF je napisao/la: ↑03 jul 2026, 19:41Nakon solidnog početka u reprezentaciji, s vremenom je ulijevao sve više nesigurnosti, a na svjetskom je djelovao amaterski. On moze biti solidna klupa. Treba nam golman.
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
-
FerdinandF
- Kontakt:
A tek ono što sam vidio od Zlomislića na koševu. Horor!
Jbt. Jel mi to u našoj ligo nemamo boljeg golmana?
Šehić je isto prije znao napraviti grešku, i uvijek je nama visio gol kad se počnu dodavati u odbrani i vraćati golmanu, ali ovo sada je baš previše.
Mozda je Begovic tu bio solidan.
Jbt. Jel mi to u našoj ligo nemamo boljeg golmana?
Šehić je isto prije znao napraviti grešku, i uvijek je nama visio gol kad se počnu dodavati u odbrani i vraćati golmanu, ali ovo sada je baš previše.
Mozda je Begovic tu bio solidan.
Igramo previše defanzivno pa je zato i Vasilj preopterecen loptama u noge.
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Drag mo je ovaj momak al kiks golman , bukvalno svaka tekma kiks fatalan. Hitno treba traziti zamjenu
Burić 8 mjeseci mlađi od Vozinhe, ko kaže da ne može? 
- invincible1921
- Kontakt:
Ja mislim da pored njega ne postoji reprezntavivac koji se duze vuko oko u rubno i reprezntaciji a da je manje nastupio
=\_1921_/=
jos uvijek mi nije jasno kakva je to partija bila protiv USA. Na ovim turnirima kada svaki golman grize i baca se da skine svaki sut ovaj plovi u zraku dok lopta leti 2 na sat.
Ja bih iskreno pokusao u LN sa drugim golmanom.
Ja bih iskreno pokusao u LN sa drugim golmanom.
Škakljiv je i Asmir u kratkim dodavanjima bio, ali su mu duge lopte brutalne bile. Sjećam se jedne utakmice na Bilinom, nisam siguran protiv koga smo igrali (mislim Slovačka 2013), na zagrijavanju Asmir gađa trenera golmana po terenu na random pozicijama, znači svaka precizna u milimetar.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Slazem se.
Dobro je usao u turnir, bio je smanjio neforsirane greske, a onda se opet vratio na staro.
- zavezan za liniju, slab na izlascima i na visoke i niske lopte
- slab u igri nogom, pogotovo druge lopte
- netabilne ruke sto se vidjelo kod presudnog gola amerike kad je bio na lopti i ista mu “prelomila” ruku
- dobar je jedino u bliskoj igri 1n1 kad lopta ide po zemlji
Hrabro nije produzio ugovor za St Paulijem ali dabogda da sada i ko slobodan nadje neku konkretniji angazman.
On je prosječan golman, u rangu na kojem se i nalazimo a to je šezdeseti na svijetu. Ali svakako mislim da je bolja opcija od zlomislica koji Pravi u 28.godini transfer karijere u Qarabag.
Jedina nada nam je da Siljevic ili Hamzić ostvare neku pristojnu karijeru. Ne znam hoće li ali se možemo barem nadati jer su to školovana djece u Njemačkoj i Austriji tako da ako ništa znaju neke osnove o fudbalu. Pri tome i Austrija nema mnogo golmana tako da ako bude valjalo sigurno će Hamzić dobiti priliku da i u seniorima brani a ne samo omladincima
Jedina nada nam je da Siljevic ili Hamzić ostvare neku pristojnu karijeru. Ne znam hoće li ali se možemo barem nadati jer su to školovana djece u Njemačkoj i Austriji tako da ako ništa znaju neke osnove o fudbalu. Pri tome i Austrija nema mnogo golmana tako da ako bude valjalo sigurno će Hamzić dobiti priliku da i u seniorima brani a ne samo omladincima
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Trebao ga je on svakako odbraniti, ali ima malo krivice i do Radeljića. Da je skočio, lopta ne bi ni prošla preko zida. Ovako, Vasilj vidi loptu tek kad izbije iznad glave. Ali on je definitivno ogroman faktor nesigurnosti.
- invincible1921
- Kontakt:
Vels , italija,,,pa cak i penali po kojima je poznat, skino je samo jedan od koliko 9 ?
Mislim nemamo boljeg,,,ali da je rupa, jeste i to poprilicna. Hajd ove greske mogu i da shvatim, ali ne mogu vjerovat da covjek od 10 ispucavanja promasi svih 10
=\_1921_/=
Skinuo je 1 od 4. Primio jedan protiv italije i 2 protiv Velsa.invincible1921 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 16:40Vels , italija,,,pa cak i penali po kojima je poznat, skino je samo jedan od koliko 9 ?
Mislim nemamo boljeg,,,ali da je rupa, jeste i to poprilicna. Hajd ove greske mogu i da shvatim, ali ne mogu vjerovat da covjek od 10 ispucavanja promasi svih 10
- invincible1921
- Kontakt:
Ja koliko se sejcam protiv italije nijedan nije bio ni blizu da odbrani nijedan.....mada nebitna stvar, necu mu zamjerat sto nije skido penale, neg sam samo spomenuo da ni tu nije vrhunski kao sto se ocekivalo,,,barem u repVarta je napisao/la: ↑06 jul 2026, 16:49Skinuo je 1 od 4. Primio jedan protiv italije i 2 protiv Velsa.invincible1921 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 16:40Vels , italija,,,pa cak i penali po kojima je poznat, skino je samo jedan od koliko 9 ?
=\_1921_/=
Zato što je samo jedna uopšte išla na gol. Od 4 penala prema golu odbranio je 1. Dakle vrhunska statistika.invincible1921 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 16:54Ja koliko se sejcam protiv italije nijedan nije bio ni blizu da odbrani nijedan.....mada nebitna stvar, necu mu zamjerat sto nije skido penale, neg sam samo spomenuo da ni tu nije vrhunski kao sto se ocekivalo,,,barem u repVarta je napisao/la: ↑06 jul 2026, 16:49Skinuo je 1 od 4. Primio jedan protiv italije i 2 protiv Velsa.invincible1921 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 16:40
Vels , italija,,,pa cak i penali po kojima je poznat, skino je samo jedan od koliko 9 ?
Mislim nemamo boljeg,,,ali da je rupa, jeste i to poprilicna. Hajd ove greske mogu i da shvatim, ali ne mogu vjerovat da covjek od 10 ispucavanja promasi svih 10ali penali su najmanji problem
Maroko bi gubio 4-0 do 35 minute da je Vasilj na golu.
Valja mu se sad preko Katića raspitivat kod Muslića jel mu treba golman za Kup utakmica.Chevalier je napisao/la: ↑06 jul 2026, 16:06Slazem se.
Dobro je usao u turnir, bio je smanjio neforsirane greske, a onda se opet vratio na staro.
- zavezan za liniju, slab na izlascima i na visoke i niske lopte
- slab u igri nogom, pogotovo druge lopte
- netabilne ruke sto se vidjelo kod presudnog gola amerike kad je bio na lopti i ista mu “prelomila” ruku
- dobar je jedino u bliskoj igri 1n1 kad lopta ide po zemlji
Hrabro nije produzio ugovor za St Paulijem ali dabogda da sada i ko slobodan nadje neku konkretniji angazman.
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
-
Helemnejse
- Kontakt:
Ide u rijeku
Trenutno korisnika/ca: General505, LeCoq, Micron, PeppermintSA, Principatus, soxx i 55 gostiju.