FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Uzas, blago receno.
Imamo finu ekipu. Mozemo titulu napast
Dobro stojimo na terenu 
Opet ce nam titulu sudije uzeti
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Klub je u kurcu . Od igraca, stadiona do hordi
2.pol malo bolje izgleda promjenom formacije, ali nemamo snage nikako.
nazalost ne znam sta se moze promjeniti ali europu zavrsavamo vec u 1.prekoku i ispadamo od **** finaca.
uglavnom 3. mjesto u ligi nam ne moze niko uzeti, samo ne znam ko ce golove davati, ovaj Barisic kolko je ovde cekan je malo gora verzija Turkesa
nazalost ne znam sta se moze promjeniti ali europu zavrsavamo vec u 1.prekoku i ispadamo od **** finaca.
uglavnom 3. mjesto u ligi nam ne moze niko uzeti, samo ne znam ko ce golove davati, ovaj Barisic kolko je ovde cekan je malo gora verzija Turkesa
Eto posra te barisicSHZ82 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 22:492.pol malo bolje izgleda promjenom formacije, ali nemamo snage nikako.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Niej mi zbog gola, ali ovo. Moze usmjeriti sezonu. Danac nije ni malo loš
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Bravooooo momciiiii
Ma nije niko los, osim mozda maroodze, nego sve skupa to izgleda kao da su se sreli taman prije utakmice, ovi finci vidis da stoje cvrsto kad stoje, kod nas se trci ko na terminu, na svakiTracy3McGrady je napisao/la: ↑09 jul 2026, 22:54Niej mi zbog gola, ali ovo. Moze usmjeriti sezonu. Danac nije ni malo loš
Ljajicev pas reagiraju ko da nisu ocekivali… ne znam daj Boze da bude dobro al ako se po jutru dan poznaje…
- Vrhbosnian
- Kontakt:
Koliko je grozno prvo poluvrijeme bilo, ovo drugo je iole na nešto ličilo iako ideja u napadu ima baš malo i mučimo se užasno.
Ako išta ima pozitivno drago mi je zbog Barišića, momak se već počeo pljuvati, a doslovno nije dobio niti jednu loptu, ni jedana prilika mu nije kreirana, ali eto zabio je ovaj otpadak...
Nadati se boljem, ali sa ovakvom igrom teško.
Ako išta ima pozitivno drago mi je zbog Barišića, momak se već počeo pljuvati, a doslovno nije dobio niti jednu loptu, ni jedana prilika mu nije kreirana, ali eto zabio je ovaj otpadak...
Nadati se boljem, ali sa ovakvom igrom teško.
super, izvukli smo se
Ma mi smo s ovima realno tu negdje. Gol smo primili totalno bezveze, zadnja linija ko djeca na terminu. Poslije je bilo ok, nisu nam nisu nista napravili. Mi citavu utakmicu zujimo puno al malo meda dajemo, dosta jalovo je ovo bilo. Vidi se da nismo u takmicarakom ritmu tako da ne bi posebno igraca po igraca komentarisao a imalo bi se svasta napisat, posebno za ove od kojih se najvise ocekuje. Dobro je da Barisic nekako uvalja ovaj gol na kraju, i nama da se jednom posreci. Gore moramo bit konkretniji a onda i efikasniji. Nema nikakvog razloga da nesto taktiziramo i da ih ne pritisnemo od prve minute.
Yebo li vas Maroodza i njegove “fudbalske kvalitete”.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Zlatan Nalić 
kakamva ti je to prica posra te Barisic. pa jesmol stvarno spali na to da svako ko nesto napise mu se odgovsra na ovakav nacin. evo jel ja tebi treba na isti nacin da odgovorim ili sta, u kojem smjeru to vodi.boki86 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 22:54Eto posra te barisicSHZ82 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 22:492.pol malo bolje izgleda promjenom formacije, ali nemamo snage nikako.
uglavnom 3. mjesto u ligi nam ne moze niko uzeti, samo ne znam ko ce golove davati, ovaj Barisic kolko je ovde cekan je malo gora verzija Turkesa![]()
pa Barisic 45min nije nista odigrao, evo jeste sad napravio dobru kretnju i zabio gol i to treba reci i nadam se da sam pogrijesio. ali ovakav odgovor nigdje veze.
evo dajem ti sansu da se izvines
Ovaj klub je u qrchini cim je ona sandzacka qrchina kapiten !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Kad se sve sagleda imali smo mi šansi za pobjedu, ako mislimo tamo pobijediti moraju se ubaciti igrači koji će ubrzati igru. Ljudi su brži od nas za 40%, Agyekum treba igrati u jesto Keyremeha, Beganović klupa, Cimirot klupa umjesto njega Mejte koji je dobro odigrao. Tamo se igra na plastici i moramo brže igrati.
Nismo se mi još riješili hamelja u vidu Beganovića, Maroodze i Ristovskog. Ni Kuprešak nije daleko. Lik veze blage nema, od 6 pokušaja ubačaja, 0 je uspio. Gojković podbacio skroz, spor, trom, nervozan, nikakav.
Zekić fulio formaciju, igra kući sa 3 pozadi, bez krila. Kunem se životom da smo izašli sa krilima i sa 2 pozadi, dobili ih glat s dva razlike. Jbga Zeka, ziheraška igra protiv Finaca ko da smo igrali sa Špancima. Bježi jbte ovaj anti fudbal
Zekić fulio formaciju, igra kući sa 3 pozadi, bez krila. Kunem se životom da smo izašli sa krilima i sa 2 pozadi, dobili ih glat s dva razlike. Jbga Zeka, ziheraška igra protiv Finaca ko da smo igrali sa Špancima. Bježi jbte ovaj anti fudbal
Šta ovaj lik od trenera priča. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.