Samo konstatacija da on ne igra u Julu zbog ljubavi prema fudbalu i Astani…dok njegove kolege hlade damu..antetokounmpo je napisao/la: ↑09 jul 2026, 23:17Ne znam da li ijedan fudbaler, izuzev onih sto igraju za lokalne klubove, igra zbog neceg drugog.MiranGlasnic je napisao/la: ↑09 jul 2026, 23:02Čovjek igra zbog para i sljedećeg transfera.antetokounmpo je napisao/la: ↑09 jul 2026, 22:54Dok većina sa mundijala odmara, lik je usao u drugom u pobjedi Astane. Igra mu se lopte i to ti je.
Pozdrav drug.![]()
Ivan Bašić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Re: Ivan Bašić
- QUARTERBACK
- Kontakt:
On bi pare dobio svakako igrao ne igrao, respect za Ivana, zasluzio je da vise igra, Tahirovic mu ne moze ni pertle svezati.
Nadam se da mu menadžer dogovara nešto ozbiljno i nadam se da će otići sad na ljeto, tj. da neće čekati zimu i istek ugovora.
Neki igraju i zbog koka.antetokounmpo je napisao/la: ↑09 jul 2026, 23:17Ne znam da li ijedan fudbaler, izuzev onih sto igraju za lokalne klubove, igra zbog neceg drugog.MiranGlasnic je napisao/la: ↑09 jul 2026, 23:02Čovjek igra zbog para i sljedećeg transfera.antetokounmpo je napisao/la: ↑09 jul 2026, 22:54Dok većina sa mundijala odmara, lik je usao u drugom u pobjedi Astane. Igra mu se lopte i to ti je.
Pozdrav drug.![]()
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
Svi igraju zbog kokaMaverick je napisao/la: ↑10 jul 2026, 13:27Neki igraju i zbog koka.antetokounmpo je napisao/la: ↑09 jul 2026, 23:17Ne znam da li ijedan fudbaler, izuzev onih sto igraju za lokalne klubove, igra zbog neceg drugog.
Pozdrav drug.![]()
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
I ja bih da sam na vrijeme počeo mislit na njih
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
Da je ova pamet a one godine.......
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Eehhh da je samo. Nema gdje nas ne bi bilo. Falilo bi sati u danu.
Ne bi mame svoje gledali