Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Maroko apsolutno nista nije napravio
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- Bazinga12345
- Kontakt:
Pa teško protiv Francuske išta napraviti
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Protiv Francuske niko nista nije napravio, ljudi su masine u napadu, i to je ttesko odbraniti, pa cak i da se doguras u produzetke opet u 30 bi ga 99% primili.
Dzaba ti i extra golman kad je kornjaca smjesti milimetarski.
Dzaba ti i extra golman kad je kornjaca smjesti milimetarski.
I da izgubite sve, zauvijek: za svoje Zmajeve!!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Ako laže lopta, ne laže SENZOR !!!
Ubila ih Francuska ko mraz paprike.
Nije da je bilo neke realne sanse da Maroko nesto moze napraviti, ali sam kontao da ce bar malo jaci otpor pruziti.
Nije da je bilo neke realne sanse da Maroko nesto moze napraviti, ali sam kontao da ce bar malo jaci otpor pruziti.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
iskreno meni je jedino kod penala zasmetalo da se gleda nesto 2 minute normalno da ce igrat postat nervozan prije izvodjenja, ispast ce iz koncentracije ne kontam zasto se gledalo toliko kad je sve jasno bilo ko dan eto to mi je sumnjiva situacija bila
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ali koliko bitna rola Upamecana ovo SP, brat sam sprječava sve malobrojne kontre koje se dese
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Dvomeč lige prvaka protiv Juventusa 2017. se već vidjelo da će biti veliki igrač. Godinu dana kasnije na svjetskom je samo potvrdio da je generacijski talenat osvajanjem boginje kao jedan od najvažnijih igrača reprezentacije. Znači on je već deceniju na najvišem nivou, a tek treba da uđe u prajm
crazy shit
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Gdje su oni crikusanti šta su najavljivali da će argentinske sudije ovdje pokrasti Francuze? 
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
I sutra ce biti slicna tekma, mozda cak i rezultat, znaci polufinale Francuska - Spanija gdje cemo vidjeti koji ce napad zabiti vise golova. Spanija mi je ipak za nijansu mrljavija, puno carine loptu, Yamal nikako nije na nivou, trebala bi to Francija rijesit, mozda malo teze nego veceras ove, ali tu negdje.
I da izgubite sve, zauvijek: za svoje Zmajeve!!!
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Samo da to Španjolska odradi pa bi se mogao ponoviti meč od lani s LN
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
-
RobijaNicaze1945
- Kontakt:
Sjećam se tih utakmica,kad ga je Buffon bukvalno pomazio po glavi.Rajaz je napisao/la: ↑10 jul 2026, 00:16Dvomeč lige prvaka protiv Juventusa 2017. se već vidjelo da će biti veliki igrač. Godinu dana kasnije na svjetskom je samo potvrdio da je generacijski talenat osvajanjem boginje kao jedan od najvažnijih igrača reprezentacije. Znači on je već deceniju na najvišem nivou, a tek treba da uđe u prajm
crazy shit![]()
A vidjelo se tad odma da ga samo povredu mogu sjebat.
Belgija je puno konkretnija od ovog Maroka.Španjolska im neće pokloniti loptu jer Belgija zna i s njom i bez nje dok Maroku čim daš loptu vidi se manjak inteligencije.qaa18 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 00:23I sutra ce biti slicna tekma, mozda cak i rezultat, znaci polufinale Francuska - Spanija gdje cemo vidjeti koji ce napad zabiti vise golova. Spanija mi je ipak za nijansu mrljavija, puno carine loptu, Yamal nikako nije na nivou, trebala bi to Francija rijesit, mozda malo teze nego veceras ove, ali tu negdje.
Samo jedni druge krive i uopšte ne žive
Bape je fizički najmoćniji igrac ikad. Majka priroda.
A Spanija i bilo ko drugi nema sta tražiti protiv Francuske. Jbt likovi ce tri prvenstva zaredom igrat finale. Da Spanija ima zdravog Nicu Williamsa i Yamala imali bi se čemu nadati. Ovako ce to bit rutinski do kraja.
A Spanija i bilo ko drugi nema sta tražiti protiv Francuske. Jbt likovi ce tri prvenstva zaredom igrat finale. Da Spanija ima zdravog Nicu Williamsa i Yamala imali bi se čemu nadati. Ovako ce to bit rutinski do kraja.
Jos kad skontas da vecina Francuza tek ulazi u najbolje godine... Mogli bi oni uspostaviti nevidjenu dominaciju u reprezentativnom fudbalu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jednostavno novi Brazilci
to je taj dvomeč, bilo je odma i Buffonu i ostalima jasnoRobijaNicaze1945 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 00:31Sjećam se tih utakmica,kad ga je Buffon bukvalno pomazio po glavi.Rajaz je napisao/la: ↑10 jul 2026, 00:16Dvomeč lige prvaka protiv Juventusa 2017. se već vidjelo da će biti veliki igrač. Godinu dana kasnije na svjetskom je samo potvrdio da je generacijski talenat osvajanjem boginje kao jedan od najvažnijih igrača reprezentacije. Znači on je već deceniju na najvišem nivou, a tek treba da uđe u prajm
crazy shit![]()
A vidjelo se tad odma da ga samo povredu mogu sjebat.
- invincible1921
- Kontakt:
Ma ove francuze samo mogu spanci izbacit na neko mrtvilo...
=\_1921_/=
Cak i da prođu Belgiju sutra, ne vidim kako Spanija moze parirati ovim demonima po pitanju snage, duel igre, brzine, tranzicije.
Ili ako odluce odigrati konzervativno, povucenije i na rezultat, kako ce njihova odbrana zaustaviti diktatora Mbappea, Dembelea, OIlisea, Douea itd
Previse je tu prijetnji na razlicite nacine. Iz previse oruzja francuzi mogu pucati
da bi se sve to moglo zaustaviti.
Evo vidjeli smo kako prođe Maroko, koji je imao takav pristup.
Ili ako odluce odigrati konzervativno, povucenije i na rezultat, kako ce njihova odbrana zaustaviti diktatora Mbappea, Dembelea, OIlisea, Douea itd
Previse je tu prijetnji na razlicite nacine. Iz previse oruzja francuzi mogu pucati
- QUARTERBACK
- Kontakt:
- invincible1921
- Kontakt:
Ma rekoh jedino da pokusaju imat posjed sto vise i da umrtve tekmu tj tako oduzmu ovim da se rastrce ...i zabiju iz neke situacije nista ni s cim...sto je najgore ni to ne garantuje da ce dobit..kolko su ovi jaki imdividulano ne bi me cudilo da vamo olise zabije dvije golcinelet3 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 00:48Cak i da prođu Belgiju sutra, ne vidim kako Spanija moze parirati ovim demonima po pitanju snage, duel igre, brzine, tranzicije.
Previse je tu prijetnji na razlicite nacine. Iz previse oruzja francuzi mogu pucatida bi se sve to moglo zaustaviti.
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 10 jul 2026, 01:07, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=