Noke995 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 06:26
BatistutA19 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 05:12
Gleda sam obe utakmice priznajte jednom da nemate kvalitet za vise od treceg mjesta a ne krivit samo druge ,posjeta preslaba sramota 30% popunjen stadion pa mi u 1 ligi smo imali ovu posjetubali stvarno je sramota boris se god za Europu i nema 10 k . ,Sto se tice veleza preslabo bgm igra i sve ,posjeta ok daleko je ljudima mada i kod njih nije ta atmosfera ko nekad.
Sve u svemu svemu tuga i Sarajeva i Veleza mada jos nije gotovo ali ovo je zadnji rang euro fudbala moldavci i finci ,sta ce sa jacim i ako prodju..
Ne moze nista na silu u ligi i nekim teorijama zavjerama i glupim pricama samo oko sudije ,ovo mi dodje ko lud zbunjen normalan yebo taktiku fali nam igrac .
Opet ce Borac i Zrinjski u grupe a ovim plafon 2 kola ,daj boze i to

Bukvalno prosle sezone Borac ispao od ekipe s Andore.
Kakav si ti uhljup iskompleksirani, glup ko ****.
Jeste Borac ispao od ekipe s Andore, ali taj dvomec je vise pusten nego sto je ozbiljno igran. Znajuci da nemamo sanse da se domognemo grupa kroz kvalifikacije od prvog kola, to je odmah u startu odradjeno cisto pro forme.
Sezonu prije isti taj Borac napravi rezultat u toj evropi kojem ce duugo vremena trebati da ga neko skine.
I sad imamo pozitivan rezultat protiv Levskog, ako Vinko izadje sa mudima i budemo igrali kao prvo poluvrijeme u BL, imamo dobre sanse za drugo kolo.
Sve je kalkulacija velika.
S druge strane, sarajevo nema izgleda nikave ambicije za tu evropu, pa makar do drugog-treceg kola da dodju. Svake sezone su najglasniji, nista im ne valja. Milione grunu u ekipu, i dodje Inter Turku. Ebi ga, treba biti realan malo