FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
86
18%
2. Borbu za Evropu
186
39%
3. Sredinu tabele
85
18%
4. Borbu za opstanak
125
26%

Ukupno glasova: 482

Prvired
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Prvired » 10 jul 2026, 09:32

Orvel je napisao/la:
10 jul 2026, 09:10
Samo poslusajte sta je Dzelo rekao o Zelji u podcastu kod Ligate. PREDUGO OVO TRAJE.

Mislim da tu i tm doprinosi, ja ne znam jel neko koristi ima od ovog ali ovakve stvari gledati i aplaudirati godinama, ne moze biti afirmativno. Pogotovo ne za nas navijace koji se hvalimo kako smo najvjerniji svom klubu.

Ja vam kazem, sve dok smo budale i dolazimo na stadion da oni mogu pisati kako je tu 7-8 hiljada budala, sve ce ovo prolaziti. I dinastija misimovic je pala nakon sto ti je na osvajanju kupa bilo 1000 ljudi. To je jedina poruka za neznalice u klubu da odstupe i da se napokon pocne raditi za ovaj klub a ne za licne interese.
Nemoj ti ništa mislit jer ne mislis kako treba

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 10 jul 2026, 09:37

:lolno: samo nemoj narkomaniju neko da spomene

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 10 jul 2026, 09:45

berjan je napisao/la:
10 jul 2026, 07:37
bhsport je napisao/la:
10 jul 2026, 07:06
Lynx je napisao/la:
10 jul 2026, 01:12

Nismo bili Real, ali nas je lik unazadio toliko da nas je jedino korona više pokosila posljednjih godina.
Po čemu tacno molim te?
Dosao u ekipu razbijenu kojoj su lavorasi dali 4 komada, desetak utakmica bez pobjede sa preskupim strancima.
Levati se nadali da ima čarobni štapić i da ce sva njihova sranja rijesiti.
Ta sva sranja sada pokusavaju sakriti iza Mirvica i to je jedina bit svega. Da nam je pomogao i nije bas, da je imao fula - jeste ali da je sve njegova krivica je bas licemjerno.
ko govori da je samo njegova krivica, adzem badzo poceli ovaj zavrsio

drugo je imati fula u dovodjenju igraca a trece je finansijski kolaps jel se neko pravi budala ili je budala?

sreca pa dovede on onda 9 dobrih igraca sa 10+ hiljada platama, jedino pejic se moze nazvati igracem

opet ponavljam drugo je fuliti igrace a trece je ne platiti 3mj plate i doprinose ugroziti reprogram , napraviti finansijski kolaps i td td
Kako mislis ko govori?
Pa ima 15 dana da se sve, ali apsolutno sve. Botovi botuju i sve na njega svaljuju. Imali su zajedničke prste u svemu a ovako ispada da nas spasavaju od zlog Mirvica kojem smo dali klub bez provjere statuta, usli nespremni.
E to nece moci proci, da su ovi sad spasioci a u **** odavno.
Bicakcic se ne moze nazvati igracem?
Muharem je bolji od Koningsa, Nastic od Trupea.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Prvired
Kontakt:

Post Postao/la Prvired » 10 jul 2026, 10:05

perodeformero je napisao/la:
10 jul 2026, 09:37
:lolno: samo nemoj narkomaniju neko da spomene
Vidite lako je prdit preko tastature… kad budete upućeni u situaciju kakva jest tad se komentariše a ovo sto vi lupate ko maksim po diviziji to je stvar vaše plitke inteligencije pa se pokušavate pametni pred ljudima pravit a ustvari veze niko od vas nema o dešavanjima ni u klubu a pogotovo veze izmedju grupe i kluba.. a ova prozivanja pogotovo ovo tvoje bujrum mogu ti se javit privatno mogu ti broj ostavit koji god način da vidim hoćeš stat iza svojih riječ…

Prvired
Kontakt:

Post Postao/la Prvired » 10 jul 2026, 10:19

I grupa nema dodirne tacke sa upravom to nek svima bude jasno Ko imalo ima dodir sa grupom ili sa bilo kim iz uprave bilo koje do sad to zna … dovidjenja prijatno

BosnianLevi
Kontakt:

Post Postao/la BosnianLevi » 10 jul 2026, 10:20

Većina austriskih klubova nema toliko velike prihode da bude stalan član bundeslige, njihova solucija za manjak financija jeste sponzori na dresu.
Naravno jeste jadno i ružno al u ovakvoj situaciji možda i jako potrebno.
Zalijepi milion sponzora na dres barem za ovu sezonu.
U budućnisti treba tražiti boljeg glavnog sponzora od Wina ne bitno ko to bio samo tražiti sponzora koji će daleko više donjeti od wina.

Urban90
Kontakt:

Post Postao/la Urban90 » 10 jul 2026, 10:57

Prvired je napisao/la:
10 jul 2026, 10:19
I grupa nema dodirne tacke sa upravom to nek svima bude jasno Ko imalo ima dodir sa grupom ili sa bilo kim iz uprave bilo koje do sad to zna … dovidjenja prijatno
Gledam ovo sranje godinama i kunem ti se, više ni sam ne znam šta da mislim. Svi se pitamo gdje nestade onaj naš bunt, gdje su Manijaci, zašto se ćuti dok nam klub lagano tone u prosječnost? Nekad se za mnogo manje stvari dizala kuka i motika, a danas kao da smo svi kolektivno oguglali.

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 10 jul 2026, 11:13

Hoće li još ko otići?
Abdulahovic i Šukilović nas napuštaju kako sam pročitao
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 10 jul 2026, 11:21

F5
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

mamonelafo
Kontakt:

Post Postao/la mamonelafo » 10 jul 2026, 12:27

dubioza144 je napisao/la:
10 jul 2026, 11:21
F5
Otkad ovo nisam pročitao
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Jači od ratova, režima i partija!

ajdin08
Kontakt:

Post Postao/la ajdin08 » 10 jul 2026, 12:29

Pozdrav iskrenim navijačima Želje ( imam osjećaj da ih je na forumu jako malo )

Pratim dešavanja i molim dragog Boga da svima nama kao prvo podari razuma jer nijemo gledati i podržavati ovakva dešavanja u našoj Svetinji je van svake pameti.Nisam iz Sarajeva ali Željo ima navijače u cijeloj Bosni pa tako i USK. Plaćam članarinu već dugi niz godina jer Želju smatram svojim bas kao i vi koji živite i radite u Sarajevu.
Nikakve skupstine i ljudi koji su bili u ranijim sazivima ne mogu biti rješenje jer se je pokazalo da ima previše ličnih interesa (tipično za balkan).
Ja živim za utakmice Želje pa čak i prijateljske i jedva čekam da krenu pripreme,transferi,maštanja i onda svake godine sam sebe tješim i tražim opravdanja za jos jednu losu sezonu.
"NE ZANIMA ME KO ĆE BITI GAZDA" ali bez toga nema porodice,firme,kluba!
Vjerujem da većinu vas interesuje samo jak ŽELJO kao i mene.
Na ovaj način nikad ali baš nikad nećemo nać investitora jer mi kao ne damo Želju.,nismo spremni na tog jednog gazdu koji će posložiti i uložiti.
lp

Ramirez
Kontakt:

Post Postao/la Ramirez » 10 jul 2026, 12:32

Novi trener izabran...

TojeMojTim1921
Kontakt:

Post Postao/la TojeMojTim1921 » 10 jul 2026, 12:41

ajdin08 je napisao/la:
10 jul 2026, 12:29
Pozdrav iskrenim navijačima Želje ( imam osjećaj da ih je na forumu jako malo )

Pratim dešavanja i molim dragog Boga da svima nama kao prvo podari razuma jer nijemo gledati i podržavati ovakva dešavanja u našoj Svetinji je van svake pameti.Nisam iz Sarajeva ali Željo ima navijače u cijeloj Bosni pa tako i USK. Plaćam članarinu već dugi niz godina jer Želju smatram svojim bas kao i vi koji živite i radite u Sarajevu.
Nikakve skupstine i ljudi koji su bili u ranijim sazivima ne mogu biti rješenje jer se je pokazalo da ima previše ličnih interesa (tipično za balkan).
Ja živim za utakmice Želje pa čak i prijateljske i jedva čekam da krenu pripreme,transferi,maštanja i onda svake godine sam sebe tješim i tražim opravdanja za jos jednu losu sezonu.
"NE ZANIMA ME KO ĆE BITI GAZDA" ali bez toga nema porodice,firme,kluba!
Vjerujem da većinu vas interesuje samo jak ŽELJO kao i mene.
Na ovaj način nikad ali baš nikad nećemo nać investitora jer mi kao ne damo Želju.,nismo spremni na tog jednog gazdu koji će posložiti i uložiti.
lp
+1

ELDIABLO20
Kontakt:

Post Postao/la ELDIABLO20 » 10 jul 2026, 12:43

Bravo insajderi, covjek bi rekao da ganjate lajkov3 :)
Ne kontam svrhu ovoga nesto F5 ili reci ko je sta je ili nemoj nikako pisati.

Samo ako ostane Guso i kompanije na klupi to su skije treneru odmah.

berjan

Post Postao/la berjan » 10 jul 2026, 12:44

moraju ljudi rasclaniti ,
da znate sta je novo kad postane privatni klub
trix fix (il sta je ono vec mirvic htjeo iz njujorka firma) ulaznice skeneri kurci palci ciste stolice sve usminkano barovi jelo pice i td sve drangulije ali karta ce biti 50km istok!! lupam
sekjuriti koji te tjera na mjesto gdje si dobio, nema izlazenja ulazenja tacan ulaz izlaz broj nema zajebancije
nije to ni problem svega naravno svako voli cisto i red ali ne ostane samo na tome, klub se otudji od naroda i navijaca

nikad necu zaboraviti tenisku turnir u umagu kad sam posjecivao svake godine od nekad 2007me godine pa narednih 5-6 god koji sam napustio radi kapitalistickih fora-evo znam da je van teme ali ukratko, prvo je turnir bio domacinski priblizen navijacima i ta sva atmosfera oko toga cinili se kao da svako zna svakoga nista problem nije bilo opusteno max, kako je koja godina prolazila sve veca lova dolazila, dosao novi zajebani menadzment i turnir je pretvorio kao da je u monte carlu neki, niko te ne hebe ni 1% mrskaju te zajebani sekjuriti, ne smijes preci sa tribine na tribinu, ispred ulaza sve skuplje 10 puta , karte skuplje 10 puta, sve ustogljeno sve vjestacki na kraju sam napustio,
-naravno nista tu napucanije nije bilo ni ulozeno nesto jer tribine i stolice stoje od jugoslavije jos, samo je ponasanje i cijene bilo napucanije , samo upakovano i forma kapitalisticka biznismenska koja crpi svakog posjetioca i prikazu neke napucanosti ili profesionalizma

JA ne kazem da mi ovo mozemo izbjeci, neminovno je da ce se klub privatizirati kad tad, ali nemojte biti u bajci da ce to biti isti nas zeljo ovdasnji msm da ce me razumjeti mnogi koji imaju 5% bar mozga

Necete prosjecnost necete da si 3-4 i td, eto imate burazera koji krca svake godine 20 mil pa je opet 5 godima treci , 10-20 miliona uloga u danasnjem fudbalu je presmjesno i nikakva prevaga

AKO ne pravis svoje igrace ti si mrtav i te smjesne pare nece pomoci da izadjes iz neke prosjecnosti, bas je dinamo dovodio milionske igrace i td pa je napravio sto je napravio, nije nego je 100 igraca napravio u par godina

Najeveca nasa smrt je nastupila prije 15 god kad smo se batalili nasih igraca i krenuli stazama zorana kokota bez uvrede on mi pade na pamet i ne znam ni ja kakvih da ne nabrajam vise,
dok smo god imali GRO bar nasih igraca licilo je na nesto a ovo ostalo sve ne daj boze nikome

Brufen

Post Postao/la Brufen » 10 jul 2026, 12:49

Ramirez je napisao/la:
10 jul 2026, 12:32
Novi trener izabran...
Samo ne Nedim Jusufbegovic :stop:
Hajde Zeljo zabij gol, samo tebi pjevamo...!

Blank123
Kontakt:

Post Postao/la Blank123 » 10 jul 2026, 12:53

Brufen je napisao/la:
10 jul 2026, 12:49
Ramirez je napisao/la:
Novi trener izabran...
Samo ne Nedim Jusufbegovic :stop:
Mozda je Cviko

WeekendOffender
Kontakt:

Post Postao/la WeekendOffender » 10 jul 2026, 13:06

Daj bilo koga samo nek nije Jusufbegovic
Curva Sud

Redfire16
Kontakt:

Post Postao/la Redfire16 » 10 jul 2026, 13:33

Ramirez je napisao/la:
Novi trener izabran...
Haman da nije

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 10 jul 2026, 13:38

Davno napisano ko je trener....
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Emindoks20, GrbavicaHrammm, Marokanci58 i 50 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []