Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Smajlovic 1000% zeli igrat za nas, to je izjavio i javno. Ali nemamo puno vremena, Svedska odbrana je vrlo losa i vjerujem da bi mogao dobit poziv vec u septembru. Ne sumnjam da je Spahic na vrhu zadatka, ali ko zna planove Barbareza. Previse voli neke strasno limitrane stopere poput Mujakica i Radeljica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Maroon1946
- Kontakt:
Mujakic realno vise nista nema traziti u repci dok ne nadje neki ozbiljniji anganzman
Zizu bi trebao u Ligi Nacija debitovati
Zizu bi trebao u Ligi Nacija debitovati
Ahahhaha sigurno klupa al znas kad, kad rode dzanarike.DonRamiz je napisao/la: ↑10 jul 2026, 07:25Moguce jer njihov treci stoper je presao u Anderlecht.
Smajlovic kad bi odigrao 1500-2000 minuta bilo bi odlicno za prvu sezonu.
Placen je 5 mil eura, to je za Olxmpiakos ogromna svota, on je njihov 20ti najskuplji transfer, a cini mi se da u ovoj dekadi ima samo 5 igraca koje su skuplje platili.
On je zacementiran u prvom timu, mogu samo ta dva ne igrat, a vjerovatno jedan od tih ce bit prodan. Nisu ludi davati 5 mil
Eura na igraca koji ce im grijat klupu. Vidim drugi put ovaj komentar pa sam morao reagivat, jace je od onog da bi Muharemovic bio klupa u Juventusu jer je onaj Kolumbijac stoper kao bolji al i Bremer ahhahaha
Naravno da ce na klupu imaju svoja 2 standardna stopera i jos su doveli nekog afrikanca za 9 milki
BUCA POTOK
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
Nema sta, razumijes se bas. Jesi mozda razmislio da bi mogli prodat jednog stopera od tih. Doduse vec jednkg jesu Anderlechtu. Ostao je samo Talijan stoper onaj i dosao novi.
Nece dzaba dat 5 mil eura, to je za njih velkka svota da neko grije klupu.
Nijednog od ovih stopera nisu platili ko njega, osim ovog sad novog.
-
Hansestadt
- Kontakt:
Sta kazu, ribari a naprave transfer od 5 mio eura 
- Beduin
- Kontakt:
Ne bih ja rekao da Barbarez voli limitirane stopere, nego koristi ono sto ima na raspolaganju. Pazi na neke detalje poput zajednistva i atmosfere u ekipi, ali i disciplini, pa stoga nije drasticno htio mijenjati i odstranjivati neke igrace odjednom da ne poljulja sve napravljeno do sada. Mujakica i jos neke igrace je zato i zvao na SP jer su tu bili od pocetka, otkako se stvarala ova nova reprezentacija i zajedno su iznjeli teret LN, kvalifikacija i baraza, bili tu i kad ih nije islo, tako da razumijem pozivanje na turnir kao zaslugu za sve.Cartman je napisao/la: ↑10 jul 2026, 10:06Smajlovic 1000% zeli igrat za nas, to je izjavio i javno. Ali nemamo puno vremena, Svedska odbrana je vrlo losa i vjerujem da bi mogao dobit poziv vec u septembru. Ne sumnjam da je Spahic na vrhu zadatka, ali ko zna planove Barbareza. Previse voli neke strasno limitrane stopere poput Mujakica i Radeljica.
Vidjeli smo na prvenstvu da jedan Mujakic nije dobio nikakve minute, da Burnic jedva malo usao i svi vidjeli da nije to to, Bazdar isto tako...
Mislim da ce i sam u narednim pozivima odraditi neke rezove, osnovane i logicne, ali ce neke stvari zavisiti i od potencijalnih novih igraca. Prvi taj Smajlovic ako dodje onda Mujakica ne ocekujem tu, Barisic ako uhvati ritam onda ni Radeljica ne ocekujem, Catovic i/li Licina ako dodju onda tu utpada vjerovatno Gigovic ili Hadziahmetovic prije svih, ako je vjerovati povjerenju na SP i barazu/kvalifikacijama, a vrlo moguce i sam Sunjic ako je vec Catovic za njegove pozicije, iako Sunjic treba nam jos neko vrijeme radi iskustva i nekih odlicnih stvari koje radi na terenu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
DjaniTarik
- Kontakt:
-
Sindikat12
- Kontakt:
Jel se to sliko s onim likom što je last minute ostavio svu svoju vojsku i narod da se snalaze bez njega. Kažu heroj.
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
-
Helemnejse
- Kontakt:
Isto ce tako i u a. Dedo je toDjaniTarik je napisao/la: ↑10 jul 2026, 12:38jel se niko ne sjeca da je ovaj odbio u21 jer nije dobio minutazu prvu utakmicu pa otisao svedjanima??
a sada poslje svjetskog kao moze![]()
-
Sindikat12
- Kontakt:
Pozvali ga obecali neke stvari i u obe tekme ga zakovali na tribine… Stigao poziv Svedske i to je to. U nasim selekcijama ima previse amaterizma nazalost….DjaniTarik je napisao/la: ↑10 jul 2026, 12:38jel se niko ne sjeca da je ovaj odbio u21 jer nije dobio minutazu prvu utakmicu pa otisao svedjanima??
a sada poslje svjetskog kao moze![]()
Ako se nametne u Olympiakosu bio bi blizu poziva za Svedsku, tamo je Hien povredjen, Lindelof razmatra povlacenje iz reprezentacije.
Ali njemu je stalo iskljucivo do BiH i ceka poziv.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Smajlovic uopste ne treba biti tema razgovora. Lik će igrati za nas. Nisam licno zadovoljan sto je otišao u Grčku, nadao sam se ligama petice ili nekom top razvojnom klubu ala Ajax. Nepovjerljiv sam prema Grčkoj, Turskoj itd, ali boze moj.
Treba se usredsrediti i skoncentrisati na vezni red - Ćatović, Topalović, Ličina. Tim redoslijedom. A zatim na Pejcinovica.
Treba se usredsrediti i skoncentrisati na vezni red - Ćatović, Topalović, Ličina. Tim redoslijedom. A zatim na Pejcinovica.
Zlatanu Muslimoviću su pred utakmicu U21 reprezentacije protiv Austrije rekli da nema pravo nastupa jer je morao igrati neki napadač od menadžera da se prodaSindikat12 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 14:34
Pozvali ga obecali neke stvari i u obe tekme ga zakovali na tribine… Stigao poziv Svedske i to je to. U nasim selekcijama ima previse amaterizma nazalost….
Ako se nametne u Olympiakosu bio bi blizu poziva za Svedsku, tamo je Hien povredjen, Lindelof razmatra povlacenje iz reprezentacije.
Ali njemu je stalo iskljucivo do BiH i ceka poziv.
Zlatan:
„Ja dotada nisam bio upoznat kako stvari funkcioniraju. Ipak sam ja odrastao u jednoj drugoj državi. Kod nas je to bilo tako očigledno. Neke stvari su se dešavale gdje je meni bilo smiješno. Vidio sam svega i svačega. Protiv Austrije ja dolazim na utakmicu a oni meni aplauz za Zlaju ali izađi vidimo se. Delegat Norvežanka kaže mi da je sve uredu. Ja se u šoku pitam šta je ovo. Gdje sam ovo došao.”
Srecko Djidjimilovic, 17 godina, treba da potpise za prvi tim Anderlehta. Treba obratit paznju.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
U guzicu se udarat što ovi momci iz dijaspore hoće igrat za nas. Čak ni 30 godina lopovluka im ne može zgadit repku.Drape je napisao/la: ↑10 jul 2026, 17:52Zlatanu Muslimoviću su pred utakmicu U21 reprezentacije protiv Austrije rekli da nema pravo nastupa jer je morao igrati neki napadač od menadžera da se prodaSindikat12 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 14:34
Pozvali ga obecali neke stvari i u obe tekme ga zakovali na tribine… Stigao poziv Svedske i to je to. U nasim selekcijama ima previse amaterizma nazalost….
Ali njemu je stalo iskljucivo do BiH i ceka poziv.![]()
Zlatan:
„Ja dotada nisam bio upoznat kako stvari funkcioniraju. Ipak sam ja odrastao u jednoj drugoj državi. Kod nas je to bilo tako očigledno. Neke stvari su se dešavale gdje je meni bilo smiješno. Vidio sam svega i svačega. Protiv Austrije ja dolazim na utakmicu a oni meni aplauz za Zlaju ali izađi vidimo se. Delegat Norvežanka kaže mi da je sve uredu. Ja se u šoku pitam šta je ovo. Gdje sam ovo došao.”
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ