Zbog cega si zakljucio da se dize?
Tarik Muharemović
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Tarik Muharemović
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Cuj dize se. Pa druze meni da je 23 godine i da sam igrao na svjetskom, tamo bio ponajveca zvijezda svoje reprezentacije pisao bih se po ljudima.
Mislim, ne bih se pisao, ali ne smijem ni zamisliti kakav bih bio. Oni su stvarno, ali stvarno mila majka i svakanim cast na tome. Pogotovo se to odnosi na Tarkana, Dedica i Kerima. Toliki hajp oko njih a oni pravonu dzamiju! Pa covjece!!! Kakve su to gromade
- Shategabri
- Kontakt:
Ma bolje mu je da odbije Juventus ako nisu u stanju ispuniti uslove ili bar da se dogovore, a ne da mu daju neku mizeriju i da opet čeka kad će se trener smilovati da ga ubaci.231983 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 14:48Cuj dize se. Pa druze meni da je 23 godine i da sam igrao na svjetskom, tamo bio ponajveca zvijezda svoje reprezentacije pisao bih se po ljudima.
Mislim, ne bih se pisao, ali ne smijem ni zamisliti kakav bih bio. Oni su stvarno, ali stvarno mila majka i svakanim cast na tome. Pogotovo se to odnosi na Tarkana, Dedica i Kerima. Toliki hajp oko njih a oni pravonu dzamiju! Pa covjece!!! Kakve su to gromade
Bolje sad otići u neki manji tim EPL, pa za par godina u veći klub.
Koševo Zapad
Mislim da je Engleska top izbor za njega. Ako se dokaze, nebo je granica. United, Liverpool sto da ne?
A ako zapne negdje ili nesto, uvijek se moze vratiti u Italiju ili npr Njemacku. Sa 23 godine je odigrao strasnu sezonu u Seriji A
A ako zapne negdje ili nesto, uvijek se moze vratiti u Italiju ili npr Njemacku. Sa 23 godine je odigrao strasnu sezonu u Seriji A
LA HINCHADA DE LOS RAJVOS
-
Edincapitano
- Kontakt:
Pokazao je protiv Velsa da moze taj tempo ”engleski”, jedino sto je Tarik bas moderan stoper i ima strasnu ljevu nogu, cudno otici u klub kao Sunderland. Priznajem da ne znam kakav bas fudbal igraju ali evo sad vidim da su top 8 prosle sezone u Engleskoj, to je bas top. Ako mu mogu obecati da ce igrati onda idi
Nekako sam ga vec vidio u Interu kao zamjena Acerbija
Dobro ljudi imal vama iko da vam valja?
Boze sačuvaj ljudi
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Edincapitano je napisao/la: ↑10 jul 2026, 16:42Pokazao je protiv Velsa da moze taj tempo ”engleski”, jedino sto je Tarik bas moderan stoper i ima strasnu ljevu nogu, cudno otici u klub kao Sunderland. Priznajem da ne znam kakav bas fudbal igraju ali evo sad vidim da su top 8 prosle sezone u Engleskoj, to je bas top. Ako mu mogu obecati da ce igrati onda idi
Nekako sam ga vec vidio u Interu kao zamjena Acerbija![]()
Ma vidi, nema to veze kakav je klub. Jednostavno u modernom fudbalu moras imati tehniku i znati igrati sa loptom u nogama - ako hoces naravno da igras na najvecem nivou. I prvi i zadnji na tabeli traze da imas tehniku.
E sad, mozda se mozes provuci sa nesto slabijom tehnikom ali vecinom takvi onda stoperi biraju ekipu koja igra sa 3 stopera gdje se zamaskiraju te hajmo ih nazvati mane.
Tarikov jedini nedostatak je brzina. Ali i to nije nista strasno, ako tim bas igra visoko e onda moras imati sesticu koja ce se spustiti da pomogne/pokrije.
Njegova tehnika, borbenost, fudbalski iq sve je top. Nas buduci kapiten aBd
LA HINCHADA DE LOS RAJVOS
- Beduin
- Kontakt:
I vi se cudite takvom rezonovanju od strane @bhsport 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ko je napisao da ne valja?
Tarik je top vec sada samo neka se malo na zemlju spusti. Nije jos svjetska klasa ali ima potencijal a za to mu treba hladna glava.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- RollingPaper
- Kontakt:
Ma ne moze se igrac sam dizat nikad. Dizu ga fanovi i publika. Cuj dize se.
Navalio na to da se diže, a nikako da objasni kako.
Upravo.RollingPaper je napisao/la: ↑10 jul 2026, 23:50Ma ne moze se igrac sam dizat nikad. Dizu ga fanovi i publika. Cuj dize se.
Ako ćemo iskreno, posle Dzeke dvije najveće zvijezde su Tarik i Kerim. Esmir je isto tu negdje.
Kerim je još dijete tako da ostaje Tarik. Zene se loze na njega iz jednog razloga, muski ga hajpuju iz drugog. Poenta je da je ovo došlo samo od sebe a Tarik samo pokusava da hendla najbolje moguce . Cak se i trudi da teret skine sa drugih pa je uvijek prvi i da odbrani i zaštiti. Kapitencina buduća
Nisam ušo na forum kamaru, ulazim na Tarikovu temu, prvo što vidim ‘Diže se previše’
Overthinking u Bošnjaka
Walk on
Ako je istina da mu Sundeland nudi 3.5 miliona, treba prihvatiti. Sve i kad bi ispali, moze se vratiti u Italiju, u neku Romu. A kad bi odigrao dvije dobre sezone, pa potom Euro (ako se plasiramo), ne gine mu jedan od pet najvecih klubova Premier Lige.
Istina, ja bih vise preferirao Bornmut, ali izgleda da Sunderland ima ozbiljan srednjorocni plan i da ne misle tako brzo u nizi rang. U svakom slucaju radi se o klubu sa jacim pedigreom i navijackom bazom (mada i Bornmut prosiruje kapacitet stadiona).
Davno sam rekao da čerga zvana juventus nema para
Istina, ja bih vise preferirao Bornmut, ali izgleda da Sunderland ima ozbiljan srednjorocni plan i da ne misle tako brzo u nizi rang. U svakom slucaju radi se o klubu sa jacim pedigreom i navijackom bazom (mada i Bornmut prosiruje kapacitet stadiona).
Davno sam rekao da čerga zvana juventus nema para
- Goalgetter
- Kontakt:
Riskantniji mu je Sunderland ali bi bio siguran starter.
Transfer u EPL bi trebao biti prioritet svakom profesionalnom fudbaleru, ali mora biti koliko toliko uspješan tu! Odatle može lagano još 1-2 kluba promijeniti.
Anel je mogao samo sanjati ovakav angažman.
Transfer u EPL bi trebao biti prioritet svakom profesionalnom fudbaleru, ali mora biti koliko toliko uspješan tu! Odatle može lagano još 1-2 kluba promijeniti.
Anel je mogao samo sanjati ovakav angažman.
Bournemouth je kvalitetniji i sa odlaskom Senesija bi i tu bio starter, posebno ako ga plate toliko, ali i Sunderland naravno je top..ma samo neka ode u neki od ta dva i da se moze lijepo pratiti.
BašČelik!🖤❤️
U Sanderlandu je brat Dzaka
Imo bi drustvo samo tako
Sad ozbiljno pravi mu je momenat za PL.
Ovo dosta govori i o njegovom mind setu da je spreman za najveću scenu i da zeli postati najbolji.
Gdje ako ne u PL?
Sretno Tarik ne sumnjam da ces uspjeti gdje god da odeš.
Momak je predodređen za velike stvari.
Posle Edina Dzeke najveći sin kojeg je Bosna imala uz Kerima i Esmira
U EPL bih ga i ja volio gledati radije, prvo jer radije gledam tu ligu ali mislim da tu može i kvalitetno napredovati kao štoper. Morat će čuvat neke od fizički najjačih napadača na svijetu, ekipa nije takva da će je bušit svi redom, a nije ni najjača u ligi pa da većinu vremena stoji na centru dok napadaju (što bi mogao bit slučaj da je u Interu npr.)..
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], samoposmatram i 34 gosta.