Mlade selekcije BiH - Kosarka

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna

Ghuraba
Kontakt:

Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka

Post Postao/la Ghuraba » 10 jul 2026, 15:15

Haha, bukvalno svake godine neko od roditelja i/ili porodice napravi account kad se igraju prvenstva ovih U selekcija i napise post slican ovom. :mrgreen:

Niko od ovih momaka koji igraju visoke pozicije ne bi bio tu ili ne bi imao minutazu da su se svi odazvali. Acimovic i Manojlovic su daleko najbolji na 5 u svojim godistima, a Jasarevic bi odradio vecinu minuta na 4, tako da bi Kuridza dobio 10-15 minuta max. Tu su jos Nurkic i Korlatovic na tim pozicijama (pa eto i Protrka), ali to bi vjerovatno bilo u 5 deka s ovim trenutnim - tj. bez sigurnih poena od strane visokih igraca. Tako da, ja iskreno nisam nista vise ni ocekivao, ali se definitivno moglo igrati bolje, minute su se mogle raspodijeliti pametnije, rotacija se trebala dodatno skresati i onda zategnuti i odbranu i napad. Steta sto su odmah dobili vjerovatno najjaceg protivnika, jer su se mogli dodatno uigrati na ovim dosta slabijim, pa tek onda pokusati dobiti Portugal.

CAZIN
Kontakt:

Post Postao/la CAZIN » 10 jul 2026, 15:33

Neka se uigraju u ove 3 utakmice i pripreme za Island sa kojim bi trebala biti utakmica za drugo mjesto. Protiv njih bi bilo dobro da Spahić/Vrećo dobiju minute jer su dosta viši od njihovih centara (najviši igrač Islanda 197 po FIBA informacijama). Samo im zatvoriti šut i da ne pravimo greške kao u prvom poluvremenu, Hrelja mora imati 10+ šuteva po utakmici i manje da razmišlja o dodavanju, u određenim situacijama.

Ove ostale 3 ekipe su čisti amaterizam i njih se mora dobiti bez većih problema.

DjaniTarik
Kontakt:

Post Postao/la DjaniTarik » 10 jul 2026, 15:40

Ovaj nurkic ima li u njemu gram talenta ili radne etike nesta?

Helemnejse
Kontakt:

Post Postao/la Helemnejse » 10 jul 2026, 18:16

DjaniTarik je napisao/la:
10 jul 2026, 15:40
Nista specijalno. Kako je **** brata, nema da ulaze privatno u sebe

Maverick
Kontakt:

Post Postao/la Maverick » 10 jul 2026, 18:53

Helemnejse je napisao/la:
10 jul 2026, 18:16
Brata milionera se @djebaje kad se uz njegovu pomoć dokopaš NBA. Ne dok još šutaš na koš po Živinicama :damn:
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ

Helemnejse
Kontakt:

Post Postao/la Helemnejse » 10 jul 2026, 19:09

Maverick je napisao/la:
10 jul 2026, 18:53
Helemnejse je napisao/la:
10 jul 2026, 18:16
Brata milionera se @djebaje kad se uz njegovu pomoć dokopaš NBA. Ne dok još šutaš na koš po Živinicama :damn:
Brat mu je mentalno nestabilan, nema veze sa milionima.

Sukob u familiji nurkic je razdvojio bracu, nije za foruma

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 10 jul 2026, 19:48

Pa sam Juka je rekao da misli da od njega nece biti neki kosarkas jer nema radnu etiku u tolikoj mjeri.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

DjaniTarik
Kontakt:

Post Postao/la DjaniTarik » 10 jul 2026, 20:13

DamirT je napisao/la:
10 jul 2026, 19:48
Pa sam Juka je rekao da misli da od njega nece biti neki kosarkas jer nema radnu etiku u tolikoj mjeri.
Da on bude pola kosarkasa jusufa bit ce nas pocetni centar…..

Kylian
Kontakt:

Post Postao/la Kylian » 10 jul 2026, 21:00

Klico je napisao/la:
10 jul 2026, 14:28
Samo me zanima šta ste vi, kraljevi, ostvarili u životu, osim što komentarišete momke iza lažnih profila.

Zapravo, izvinjavam se, jer vjerujem da su mnogi od vas uspješni. Vjerovatno vam nekad prođe tiket u Premieru. :bih:
Tek mi sada došla inspiracija za odgovor:

Dakle, lijepo je sto ste se priključili forumu, nije lijepo sto se tako obraćate. Niko ovdje ne tvrdi da je ostvario manje ili više od ovih momaka, niti im osporava trud i želju da igraju za reprezentaciju, ali svima nam je jasno da ih većina ne bi bila u rosteru da su se odazvali oni koji su imali bolje rezultate ove godine. (Ali to je druga tema)

Mi smo neki ljudi koji vole košarku, ponešto znaju o košarci, prate reprezentaciju i žele da Bosna i Hercegovina bude što uspješnija. To je sve, cijela priča.

Upravo zato komentarišemo. Forum i postoji zbog razmjene mišljenja, analiza, pohvala i kritika. Da svi samo klimamo glavom na svaku odluku, ne bi bilo ni potrebe za forumom.

Isto tako, budimo realni – teško je vjerovati da su baš uvijek pozvani apsolutno najbolji igrači koje imamo. Godinama se među navijačima, roditeljima i ljudima iz košarke priča o različitim preporukama, poznanstvima, vezama, nekada o
poklonima, pa i o novcu i drugim uticajima koji nekada mogu imati veću težinu od samog kvaliteta. Da li je to uvijek tako? Naravno da nije. Ali da se takve sumnje pojavljuju, pojavljuju se.

Baš zato mnogi od nas traže da oni koje plaća BiH a dijelom i svi mi plaćamo (ne mislim da ih plaćamo kao forumaši, nego kao građani uplacujemo poreze u budžet a savez se finansira od tog budžeta) daju građanima više transparentnosti i meritokratije. Ne zato što smo protiv bilo kojeg igrača, nego zato što želimo da dres reprezentacije naše zemlje nose najbolji od najboljih, oni koji su to zaslužili radom, talentom i rezultatima i da smo svi ponosni na te ljude, žene, dječake. Samo na taj način možemo podići kvalitet reprezentacije i napraviti ozbiljnije rezultate na međunarodnoj sceni. (Sto bi trebao biti svačiji cilj)

Kada jednog dana svi budu vjerovali da se pozivi dijele isključivo po kvalitetu, biće manje rasprava na forumima, a više uspjeha na terenu. To je interes svih nas koji volimo bosanskohercegovačku košarku. Tek kada se stvori kritična masa javnosti koja traži transparentnije informacije vezano za reprezentaciju, Savez će morati biti pod pritiskom da svoje odluke jasnije obrazlaže.

A mi ćemo tada se dosadjivati na temi lov i ribolov.
Sve do tada ćemo pratiti, jer imamo pravo na to.

Pitanje za tebe: zanemari sada U-20
Da li je normalno da je već polovina jula, a još nema javno objavljenog spiska za U16 reprezentaciju? Klupske sezone su završene, djeca su na raspustu, mnogi više nisu u redovnom trenažnom procesu, a još uvijek se ne zna ko će biti pozvan, kada počinju pripreme i šta se od ekipe očekuje. Reprezentativne selekcije ne prave se preko noći, posebno u uzrastu gdje su razvoj, uigravanje i fizička priprema izuzetno važni. Upravo zato bi plan, spisak i okvir priprema trebali biti poznati mnogo ranije, kako bi se svi potencijalni reprezentativci mogli na vrijeme pripremiti sebe za ono što ih očekuje. Slažeš li se i ti?
Cilj nije kritika radi kritike, nego pitanje koje postavlja svaki dobronamjernik: zašto se s tim kasni i da li se moglo bolje organizovati?

I tako mi svake godine očekujemo od ove djece da izbore prelazak u diviziju A i čekamo i čekamo i čekamo i tako svake godine - dok se nešto ne promijeni, a hoće jer “ničija nije do zore sijala”

Klico
Kontakt:

Post Postao/la Klico » 10 jul 2026, 22:42

Kylian je napisao/la:
10 jul 2026, 21:00
Klico je napisao/la:
Samo me zanima šta ste vi, kraljevi, ostvarili u životu, osim što komentarišete momke iza lažnih profila.

Zapravo, izvinjavam se, jer vjerujem da su mnogi od vas uspješni. Vjerovatno vam nekad prođe tiket u Premieru. :bih:

Dakle, lijepo je sto ste se priključili forumu, nije lijepo sto se tako obraćate. Niko ovdje ne tvrdi da je ostvario manje ili više od ovih momaka, niti im osporava trud i želju da igraju za reprezentaciju, ali svima nam je jasno da ih većina ne bi bila u rosteru da su se odazvali oni koji su imali bolje rezultate ove godine. (Ali to je druga tema)

Mi smo neki ljudi koji vole košarku, ponešto znaju o košarci, prate reprezentaciju i žele da Bosna i Hercegovina bude što uspješnija. To je sve, cijela priča.

Upravo zato komentarišemo. Forum i postoji zbog razmjene mišljenja, analiza, pohvala i kritika. Da svi samo klimamo glavom na svaku odluku, ne bi bilo ni potrebe za forumom.

Isto tako, budimo realni – teško je vjerovati da su baš uvijek pozvani apsolutno najbolji igrači koje imamo. Godinama se među navijačima, roditeljima i ljudima iz košarke priča o različitim preporukama, poznanstvima, vezama, nekada o
poklonima, pa i o novcu i drugim uticajima koji nekada mogu imati veću težinu od samog kvaliteta. Da li je to uvijek tako? Naravno da nije. Ali da se takve sumnje pojavljuju, pojavljuju se.

Baš zato mnogi od nas traže da oni koje plaća BiH a dijelom i svi mi plaćamo (ne mislim da ih plaćamo kao forumaši, nego kao građani uplacujemo poreze u budžet a savez se finansira od tog budžeta) daju građanima više transparentnosti i meritokratije. Ne zato što smo protiv bilo kojeg igrača, nego zato što želimo da dres reprezentacije naše zemlje nose najbolji od najboljih, oni koji su to zaslužili radom, talentom i rezultatima i da smo svi ponosni na te ljude, žene, dječake. Samo na taj način možemo podići kvalitet reprezentacije i napraviti ozbiljnije rezultate na međunarodnoj sceni. (Sto bi trebao biti svačiji cilj)

Kada jednog dana svi budu vjerovali da se pozivi dijele isključivo po kvalitetu, biće manje rasprava na forumima, a više uspjeha na terenu. To je interes svih nas koji volimo bosanskohercegovačku košarku. Tek kada se stvori kritična masa javnosti koja traži transparentnije informacije vezano za reprezentaciju, Savez će morati biti pod pritiskom da svoje odluke jasnije obrazlaže.

Da li je normalno da je već polovina jula, a još nema javno objavljenog spiska za U16 reprezentaciju? Klupske sezone su završene, djeca su na raspustu, mnogi više nisu u redovnom trenažnom procesu, a još uvijek se ne zna ko će biti pozvan, kada počinju pripreme i šta se od ekipe očekuje. Reprezentativne selekcije ne prave se preko noći, posebno u uzrastu gdje su razvoj, uigravanje i fizička priprema izuzetno važni. Upravo zato bi plan, spisak i okvir priprema trebali biti poznati mnogo ranije, kako bi se svi potencijalni reprezentativci mogli na vrijeme pripremiti sebe za ono što ih očekuje. Slažeš li se i ti?
Cilj nije kritika radi kritike, nego pitanje koje postavlja svaki dobronamjernik: zašto se s tim kasni i da li se moglo bolje organizovati?

I tako mi svake godine očekujemo od ove djece da izbore prelazak u diviziju A i čekamo i čekamo i čekamo i tako svake godine - dok se nešto ne promijeni, a hoće jer “ničija nije do zore sijala”

Kažeš da ste ljudi koji vole košarku i da dobronamjerno komentarišete. Hajde onda reci iskreno, je li dobronamjerna kritika kada se momci od 18-20 godina nazivaju svakakvim imenima čim se objavi spisak? Je li to normalno? Meni baš i ne djeluje.

I još nešto, sve to pišu ljudi iza anonimnih profila. Lako je sa tastature biti selektor, skaut i najveći stručnjak u državi.

Ovo za veze, poklone i novac slušam godinama. daj jednom neki konkretan dokaz. Ne “priča se”, ne “čuo sam”, ne “kažu roditelji”. Ko je platio? Kome? Kada? Ili je opet ona standardna priča da je svako dijete koje prođe “imalo vezu”, a ono koje nije prošlo je “pokradeno”. To više stvarno postane smiješno.

Ne kažem da je Savez idealan, daleko od toga. Prvi ću reći da nije. Ali nije pošteno bez ikakvog dokaza bacati sumnju na djecu koja su dobila poziv da predstavljaju Bosnu i Hercegovinu. Nisu oni sebi slali pozive.

Što se U16 tiče, tu se mogu složiti. Nije normalno da je pola jula, a da nema javno objavljenog spiska i jasnih informacija o pripremama. To jeste propust. Ali za to nisu krivi ni momci iz U16, ni U18, ni U20. Kriv je Savez koji već godinama ima iste organizacione probleme.

Samo mi nije jasno zašto se onda ta priča uvijek završi na tome da se pljuju igrači. Ako je problem Savez, onda kritikuj Savez. Ako je problem organizacija, kritikuj organizaciju. Nemoj od djece praviti glavne krivce.

I još nešto. Iz načina na koji pojedini ovdje pišu imam osjećaj da mnogi nikad nisu ozbiljno bili u košarci. Jer da jesu, znali bi koliko je teško doći do reprezentacije i koliko rada stoji iza toga. Lako je sa tribine ili iza anonimnog profila napisati da neko nema pojma i da je tu preko veze.

Kritika je sasvim normalna i potrebna. Ali kritika mora imati neku težinu. Kad se sve svede na “priča se”, “znam ja”, “sigurno je platio”, onda to više nije kritika nego mahalanje.

Kylian
Kontakt:

Post Postao/la Kylian » 11 jul 2026, 00:17

Razumijem te da emotivno doživljavaš ovu situaciju, jer je riječ o nekome u U-20 ko ti je blizak – rođak, dijete, brat ili slično. Neka on samo nastavi da trenira i dalje. Već je veliko - to sto je u reprezentaciji. Zar je malo? Još treba i da lažemo da dobro igra- ako ne igra. Žao mi je, ne ide to tako. Ali da nazivamo pogrdnim imenima ili vrijeđamo to nije tačno. Možda tako doživljavaš jer je u pitanju osoba tebi bliska.

Pokušao sam lijepo da ti objasnim, ali si i dalje drzak. Tako da ćemo mi ovdje nastaviti razgovarati, komentarisati, svidjalo se tebi ili ne, jednoumlje nije opcija na koju pristajem.

Najbitnije je da si ti ovdje došao nas prevaspitavati koji godinama pratimo ove momke, a nismo ti mi poslali poziv da dođeš, niti moraš ovdje biti.

Ako te ometamo, slobodno se udalji ima mnogo tema koje te mogu zainteresovati. Ako ti se nešto ne sviđa ili uznemirava u stvarnom životu, onda nađeš načina da to jednostavno blokiraš, isključiš ili napustiš. Kao kad okreneš kanal na TV ako ti se ne svidja ili udaljiš od djevojke ili druga koji nisu za tebe. Čuvaj svoj mir i usmjeri se na ono što tebi donosi radost.

Mi smo možda hrpa nikova za tebe, ali se mi uglavnom poznajemo. A svake godine u vrijeme Eurobasketa ili odabira za reprezentaciju dođe neko kao ti i ode ubrzo.

Ovim se naša konverzacija završava i neću vise replicirati.
Zadnja izmjena: Kylian, dana/u 11 jul 2026, 01:00, ukupno mijenjano 4 puta.

Gargamel22
Kontakt:

Post Postao/la Gargamel22 » 11 jul 2026, 00:22

Klico je napisao/la:
10 jul 2026, 22:42
Kylian je napisao/la:
Klico je napisao/la:

Kažeš da ste ljudi koji vole košarku i da dobronamjerno komentarišete. Hajde onda reci iskreno, je li dobronamjerna kritika kada se momci od 18-20 godina nazivaju svakakvim imenima čim se objavi spisak? Je li to normalno? Meni baš i ne djeluje.

I još nešto, sve to pišu ljudi iza anonimnih profila. Lako je sa tastature biti selektor, skaut i najveći stručnjak u državi.

Ovo za veze, poklone i novac slušam godinama. daj jednom neki konkretan dokaz. Ne “priča se”, ne “čuo sam”, ne “kažu roditelji”. Ko je platio? Kome? Kada? Ili je opet ona standardna priča da je svako dijete koje prođe “imalo vezu”, a ono koje nije prošlo je “pokradeno”. To više stvarno postane smiješno.

Ne kažem da je Savez idealan, daleko od toga. Prvi ću reći da nije. Ali nije pošteno bez ikakvog dokaza bacati sumnju na djecu koja su dobila poziv da predstavljaju Bosnu i Hercegovinu. Nisu oni sebi slali pozive.

Što se U16 tiče, tu se mogu složiti. Nije normalno da je pola jula, a da nema javno objavljenog spiska i jasnih informacija o pripremama. To jeste propust. Ali za to nisu krivi ni momci iz U16, ni U18, ni U20. Kriv je Savez koji već godinama ima iste organizacione probleme.

Samo mi nije jasno zašto se onda ta priča uvijek završi na tome da se pljuju igrači. Ako je problem Savez, onda kritikuj Savez. Ako je problem organizacija, kritikuj organizaciju. Nemoj od djece praviti glavne krivce.

I još nešto. Iz načina na koji pojedini ovdje pišu imam osjećaj da mnogi nikad nisu ozbiljno bili u košarci. Jer da jesu, znali bi koliko je teško doći do reprezentacije i koliko rada stoji iza toga. Lako je sa tribine ili iza anonimnog profila napisati da neko nema pojma i da je tu preko veze.

Kritika je sasvim normalna i potrebna. Ali kritika mora imati neku težinu. Kad se sve svede na “priča se”, “znam ja”, “sigurno je platio”, onda to više nije kritika nego mahalanje.
Volio bih kada bi imao priliku a možda i imaš jer si donekle upućeni, da istražite uticaj "koliko je zapravo pojedincima" doći teško/lako do dresa repke. Kolega iznad je dosta toga objasnio. Ružno je govoriti o imenima, a lično sam razgovarao sa mnogo bivših a i sadašnjih igrača za koje znam na koji način su došli tu. Ali nevažno, suština je da u trenutku odlaska ne eurobasket naš kostur čini 12 najboljih pojedinaca neovisno o imenu, nacionalnosti, klubu, treneru... Najviše kritika na temu ovog oblika "štela" dobijam informacije kod selektora za koje se stvarno po forumu piše gdje im zakazuje poslovna etika. A to su svakako Prašović, Čikić, Ožegović, Kecman... Prašović još od generacije 2002. godište gdje znam da su mu naknadno predložili ljudi iz saveza Gatarića koji je fantastično odigrao prvenstvo, a btw selektor ga nije poznavao već je došao na svu sreću zbog prave preporuke. Ali su uredno na turniru u Turskoj bili pojedini igrači iz Sarajeva koji su imali kasnije i zagarantovano mjesto za Euro i niko od njih se nije proslavio. Kasnije uništava generaciju 03 ispada u B diviziju raspoređivajući nacionalni ključ, gurajući igrače na kontrolnim treninzima samo jer su iz Sparsa pa na kraju 1 je morao bit u 12, ostavljajući kući bez imalo truda da se dovede Pavlović tadašnji MVP lige BiH koji btw nije uspio otić za Srbiju... Topalbećirević na spisku užem a momak u tom trenutku sjedi na klupi u klubu. Ovo su samo neki od primjera za ovog selektora a znam mnogo više a jako je ružno za nekog po forumu pisati da je dao pare ili poklon što ti želiš... Aktuelna situacija je još mnogo gora
Ako se gleda po dokumentima i razvoju fudbala kroz historiju grada, autentične i izvorne Sarajlije prirodno navijaju za Želju!

Kylian
Kontakt:

Post Postao/la Kylian » 11 jul 2026, 01:11

DamirT je napisao/la:
10 jul 2026, 19:48
Kako je to Kenan Nurkić preko Slobode dospio do Zagreba, pa iz Zagreba do Basket Živinice. Sve znamo, ali zbog nekih stvari o tome nećemo pisati.
Znamo ko je, kada i gdje pratio Kenana Nurkića prije nego što je krenuo za Beograd.
Otkrit ćemo samo kraj “balade”.

Jasmin Hukić, bivši reprezentativac BiH, stigao je u Živinice na razgovor sa Kenanovim ocem Harizom i dogovor je pao. Basket Živinice i Faruz Tulumović nisu pravili nikakve probleme i Nurkić je krenuo dalje za svojom nafakom.
Znamo ko je ovih mjeseci, poslije misterioznog povratka iz Zagreba, bio u njega, to je u prvom redu KK Basket i KK Brčko distrikt te njegovi treneri i saigrači.
Pred njim je novi izazov u agenciji koja radi sa najvećim talentima u Evropi.
Ako je iskoristi možda i prestigne onog ko je i na njega ljubomoran.

citiram gore teskt sa BH basketa - šta govori ovaj tekst posebno zadnja rečenica, osim da su ga neki ljudi pogurali u Megu "baš u inat bratu"
Ali ne mislim da su isti kapacitet, Jusuf je bio baš disciplinovan u istom uzrastu, mislim da ovome momku treba puno rada

https://www.bhbasket.ba/kako-je-kenan-n ... io-u-megi/

Kylian
Kontakt:

Post Postao/la Kylian » 11 jul 2026, 08:08

Kosovo Bosna, danas

Kylian
Kontakt:

Post Postao/la Kylian » 11 jul 2026, 14:13

Izgleda da je okupljanje U-16 reprezentacije danas
Već 6.augusta je Eurobasket za ovu reprezentaciju
Zadnja izmjena: Kylian, dana/u 11 jul 2026, 14:15, ukupno mijenjano 1 put.

Velizar
Kontakt:

Post Postao/la Velizar » 11 jul 2026, 14:15

Ima da se srbi ispucavaju protiv kosova koji je ustvari srbija...hav jes no

U20 mi nije toliko zanimljiva, znalo se odranije da samo Hrelja moze nesto napravit u seniorskoj karijeri ....a pozitivnih iznenadjenja ocito nema

Kylian
Kontakt:

Post Postao/la Kylian » 11 jul 2026, 14:20

slika

Pozvani na okupljanje danas
slika

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 11 jul 2026, 16:59

Kylian je napisao/la:
Klico je napisao/la:

:opaopa:
:bow:
:thumbup:
Najljepša ti dala.
Pita čoek "đe su dokazi da je neko uzeo lovu?" Demagogija. Eto neko se slikao kad je uzimao pare ono selfi, story samo za ličnu galeriju. Pliz. :tokralju:
Ako pratiš omladinsku ligu tj lige pod kantonalnim savezima ako imaš imalo sumnje ima da se razuvjeriš kad vidiš koliko "pažnje" se poklanja određenim likovima.
Obzirom da sam sa TK mogu detaljnije, ali mi se više ne da, toliko puta je već prežvakano.
Sa punim pravom ću reći, ovo što Slaviša ne objavljuje imena je dijelom boliqurcizam a i znaju koliko će biti šok iznenađenja pa bolje što manje info za javnost.
U20 je put kojim ne treba ići ali who cares. To sto se od 6 pozvanih odazvalo samo 2 igrača treneru koji ih trenira u matičnom klubu nikome nije bio alarm da nešto debelo ne štima.
Nema ni Korlatovića, Rehera, Nurkića itd ali niko od njih neće da kaže stvarni razlog zbog čega ih nema, to je probl. Time daješ legitimitet ovim panjevima da rade šta hoće. Utakmica sa Portugalom je sve ogolila.
Njih većina nije za A2 lige a ne za dresa reprezentacije, samo roditelji/menadzerske agencije/qurchevih portala za promociju antitalenata, ne bi se složili i imamo što imamo na ovim evropskim prvenstvima. Tuga čemer i jad, što od ekipe što od "staff-a".
Znam da čitaju i zato ću barem da pišem, pa ako imaju truna obraza barem će im biti malo neprijatno.

Kylian
Kontakt:

Post Postao/la Kylian » 11 jul 2026, 19:01

Počela je danas U20 divizija A, vidim da su tamo Njemacka Francuska Hrvatska Srbija Slovenija Italija…..mislim da nam je tamo mjesto ovo ovdje sa Ciprom, Islandom, Kosovom ….nije to ta kosarka.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 11 jul 2026, 19:11

Kylian je napisao/la:
11 jul 2026, 19:01
Počela je danas U20 divizija A, vidim da su tamo Njemacka Francuska Hrvatska Srbija Slovenija Italija…..mislim da nam je tamo mjesto ovo ovdje sa Ciprom, Islandom, Kosovom ….nije to ta kosarka.
Po talentu da, ali Boga mi po svemu ostalom nam je mjesto više u C diviziji nego u A.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []